3093
-
#765 Akkor csak az ugrás a megoldás?
Próbálkozom még... -
Snailline #764 Jah, az tényleg elég gáz. Én gamepad-dal tolom és nem olyan egyszerű, mint ahogyan kinéz... Sőt :) Nekem csak úgy sikerült, hogy abbahagytam, kiléptem, majd vissza és elsőre ment. Asszem kicsit lehiggadtam, mert előtte koppant párszor a kontroller a földön-falon-szekrényen. :) -
#763 Ez volt nekem is a tippem, de nem tudok feljutni az emeletre.
Fél órája azzal a "piros ugródeszkával" szenvedek... -
Snailline #762 Ha a vízeséses hídra gondolsz, akkor a főteremben lévő képnél (tudod, amit betörtél a csillárral) találod az utat. Közvetlenül a festmény mellett mindkét oldalon van egy-egy ajtó. Sztem bármelyiket használod mindkettő elég gyorsan oda vezet a hídhoz. -
#761 Én ott akadtam el, ahol az üveg mögötti faszit elkaptam.
A híd megnyílt de nem találom az oda vezető útat, lassan 2 órája :( -
Snailline #760 Hi. Nekem is elkéne egy kis segítség. Annál a résznél, amikor nem Nero-val kell menni, hanem átvált Dante-ra. Kijutottam a kastély-szentély szerű épületből, mielőtt letelt volna az idő. Vissza fele kell menni, de az erdős résznél elakadok. Csak bolyongok össze-vissza. Ha tudja valaki merre kell menni, plíz írja le. Thanx!!! :) -
#759 ejj vazze ha már itt elakadtok, mi lesz később :-D
Van bent 1-2 érdekes rész:) No nem túl bonyolultak, de könnyen megtorpanhat az ember. Főleg akkor ha nem emléxik arra hogy ahonnan jött, miket hagyott magamögött :) -
#758 Ez hanyadik mission? -
#757 Ahogy mondod ,miután a hidat leengedted vissza a kikötő elejére -
#756 Én is ott akadtam el, de amit Protector mond azt nem értem. -
#755 A devil bringerrel visszaugrasz és egy deszka aljú stégre rámész és tovább.Onnan ismered meg h szörnyek fekszenek rajta és ha bemész akkor kelnek életre -
cumfu #754 Na ráérezteem a játékra! de elakadtam ott ahol a hidat lenyitom ott visza kell menni a kikötőbe? vagy a géptől el lehet menni valahova? -
gregtom6 #753 lol amúgy a föld felett lebeg dante,jól van megcsinálva az árnyék alatta:) -
gregtom6 #752 hát nem segít neked senki? az első és a 3. részben egy homokórát tartó bikafejű szobortól lehetett az ajtónyitó gombbal. Itt nemtom h minél lehet,de vhogy tuti lehet. -
#751 ha elolvasod a leírást akkor lejön belőle hogy a árnyékkal átellenes "kapun" kell bemenni -
#750 jó éjszakázást -
#749 Fullos egy játék, hangulat 10/10 grafika 10/10 stb. 10/10 ma nem alszok... (max. ha elakadok és megunom) -
cumfu #748 Inkább segítenél! Ez az első dmc amivel játszok :P
nem vagyok benn a témába és akkor mi van -
#747 :D -
cumfu #746 heló! ebbe a játékba nem lehet valahogy egeret varázsolni? A tutorial 2. részébe milyen bill kominációk kell nyomi? Előre is köszi -
PunkZoli #745 bekokálok:D megöltem pár lovag szerüséget, kaptam egy anima szart és pályavége... na most mi a lfsz van? mert a lezárt ajtón nem tudok kitörni sehogy?! help! -
#744 Pff na végülis meglett.. Hát aki itt nem akad el annak respect :D
Ez de 1 beteg rész :)))) -
#743 és hol lehet vásárolni? -
#742 Dx10 be lehet valahogy futtatni 1280×768 as felbontásba?
Mert Dx9 be van olyan felbontás , de 10 be nincs szvsz ez elég nagy baromság. -
#741 Srácok. Itt kb mi a szart kell csinálni? :D
Mert az marha jó dolog hogy mind a 4 elágazó végéhez érve 1 kis sötét arénába jutok ahol legyilkolászok pár dögöt, node hogyn tovább? :) -
gregtom6 #740 valamint vehetsz vörös orbért újabb kombókat(ütéseket) és asszem devil triggereket,amik a maximális ''démon''csíkot növelik meg az életed alatt. És javaslom ha újabb területre érsz néha menj vissza is, így igen sok extra küldetést kaphatsz(1. és 3. dmc-ben volt ilyen,sztem itt is) -
gregtom6 #739 hát a régi részekben így volt,és neten nézem h itt is így van:
vital star élettöltő
devil star démonforma töltő(az életed alatti szakasz)
Untouchable érinthetetlen vagy egy ideig
holy water eltünteti a képernyőn éppen jelen lévő összes démont
sárga orb ha meghalsz,akkor egy sárga orbbal egyből feltámadsz
kék orb 4 szilánk alkot 1 kék orbot, megnöveli az életcsíkod
vörös orb fizetőeszköz
röviden asszem ennyi:) -
#738 és mit lehetett vásárolni? -
gregtom6 #737 Az eddigi részekben lehetett sztem ebben is lehet. -
gregtom6 #736 de mondjuk a kérdésem lényege nem ez volt,hanem h hány órás a játékidő legnehezebb fokozaton:) -
#735 Lehet hogy elég hülye kérdés de ebben a játékban lehet vásárolni is? -
gregtom6 #734 mondom h a 3-at billentyűn játszottam, először megszenvedtem vele,de később 1,2 pálya után könnyen ment. ez is csak addig nehéz,amíg rá nem érzel az ellenfelek ''gyenge pontjaira'', vagyis h mikor tudod őket megsebezni életveszteség nélkül. -
#733 legnehezebben egyből nem tudsz játszani -
#732 nem tudom biztosan de sztem csak pár árnyék és fényhatás más. -
gregtom6 #731 és nagy különbség van a játék dx9 és dx10 effektjei között? vagy csak pár árnyék/fényhatás? -
gregtom6 #730 Mennyi a játékideje legnehezebben? Mert én azon fogom vinni. Van olyan hosszúságú mint a 3? -
#729 Csak nekem fagyogat ki videok közben, ill nem fagy ki csak kidob egy hibaüzenetet a kép elmegy, de a hang az tovább megy. Nektek hanyas driver van fent nvidia kártyához (8-as széria)? -
#728 Ajanlom figyelmedbe a 672-es hozzaszolast,
igazabol nem akartam direktbe neked cimezni, de most mar batran megteszem :)
-
#727 Tehát a mentési rendszere hasonló mint az AC-nek. Jó a képed DanielT -
#726 Nem lehet fejezet közben menteni. A fejlődést, pontokat, stb elmenti persze, de a pályát újra kell nyomni.