Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
a tûzdémon a legkönnyebb boss.. igaz a teljes verzióban tudsz upgradelni és ilyenek 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Davidus
én elsõre 4 csíkig tudtam leverni. majd a fullban kinyírom😊

V9ykn8_TZL0

overlocker
Jah amugy a jégdémon nm nehéz csak csapkodni kell a pkolian hangulatos tûz démon tényleg elég massziv de kell is ilyen boss harc

overlocker
Hát az én véleményem a kövi:
Kezdem ott hogy Capcom<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> felraktam minden opcio super high meg mindenbõl a legjobb és utána bele is lendültem ez a gém 1szerüen csoda a hack&slash király császár minden ilyen játék kell még sok sok évig ez aztán minõség ez 2008 egyik lgszebb és lgjobban eltalált géme csak igy tovább minden fejlesztõnek hajrá

kuci06
Én már az elsõ két "jégdémonnál" is megakadtam 😄

Huhh, régen toltam már a 3-mat, pedig ott jól ment az aprítás <#buck>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Seth
Fõleg a hátát kell csapkodni,majd amikor "kialszik", azzal az elkapó mozdulattal jól földbe lehet döngölni,az sokat levesz neki

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Jah de hiába valakinek a sims jön be valakinek a foci, vagy az hogy nagy pálya legyen.
Nem gáz, csak a butaság a fájó, hogy egy méltán elismert a kategóriájában a legjobb ha nemis az egyettlen kiváló játék, amire végre azt merjük mondani, hogy ez port, és PC-re sem lehetett volna szebben optimalizáltabban megoldani.
Egy király tiszteletét tette pc-re, hogy a nyomott kinálatot, végre kiszinesítse, és erre ezt kapja egy-két különc embertõl.
Ezt nem érdemli meg a sorozat, de valszeg ezt abban a tudatban mondja, hogy a címén kívül szerintem még semmit nem hallott a játékról.
Ezért megbocsátunk.
De utána kéne nézni, és legfõképpen megnézni a demo-t
.

Istencsászár a TûzDémon!!!
Hogy kell megölni, vagy csak türelem kell?

A rohadék szívósra sikerült. <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
Játszottál te egyátalán az elõzõ részekkel mert akkor nem várnál többet, ez egy ilyen játék és a kategóriájában a legjobb.
Bence94
na sikerült kipróbálnom és gamepaddal nagyon jó. az optimalizálás is jó lett szép is.

ezeken a beállításokon játszom nagy harcok alatt se ment 30 fps alá pedig egymagos procim van.várom a fullt.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
Mert csak utána vettem észre hogy van olyan is xD (mondjuk az fps számon nem változtatott 😊 )

Pfff...kiprobáltam fullon...a grafika esetleg 2002 ben lett vna vmi nagyonjó!Tudod minek jo a grafja???A crysisnek!esetleg a mozdulatok a jók!!Nekem nem tetszik ennyi!Jobbat vártam!!!
DarkSector
Egyértelmûhogy nem mehetsz kedvedre bármere.
De a crysisban megbaszhatod a nagy területet, ha erõs gépen akad, rondák a textúrák, és kibaszottul unalmas.
Ezt érezni kell egy Devil May Cry-ról van szó.
Ez egy külön stílus, kategória, vagy nevezzük bárminek. Még 1 ilyen játékot nem láttam.
És pesze szép is, de nem ezért olyan közkedvelt, hanem mert eddig senki nem tudta utánuk csinálni ezt a stílust, és minden megvan benne, hogy odaszegezzen a tv illetve monitor elé!!!!!!

Ez olyan mint a super mario ott is csak oldalt ugráltál, mégis iszonyat lefoglal, és durva (ellenségek, kombók, föszereplõ, zenék, tájak)

Ezért imádtuk a Resident evil sorozatot is, ami szorossan kapcsolódik a játék születésének okához. Mert ugyanis elõször ez lett volna a Resident Evil 4 régebben, de annyira átváltoztatták, hogy nem volt felismerhetõ és Így elkezdték a Resi4-et elõrõl, ami profi munka lett, majd ezt kiadták Devil May Cry néven, ami a második fergetegesemjó döntésük volt.

Azért látszódik rajta ez a resis feeling. (zombik, fõellenségek, fegyverek)
Gondolom emlékszik mindenki az elsõ részre, ami PS2-õn jelent meg, ott még a nagy pók is a resire tesz utalást!!!
😄

Ez profi munka. én ezt vártam, jobban mondva csak gondoltam, nem hittem volna, hogy ennyire szép lesz.
Lehet hogy sok helyen csalnak, ami egyértelmû, mert csodák nincsenek, de ez mindig is így volt, és más játékban is így lesz!!!

VÁRJUK SZERETETTEL A MEGJELENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Klemice
az idõlimit kijátszást nem mondanád el légy szíves?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

God of War PS2-es játékban láttam ilyen "nextgen" grafikát , lene ess a székrõl <#pias>

elárulom a nagy titkot , gyakorlatilag az az erdõs rész EGY SZOBA , egy tér, egy 10x10 méteres terület van berendezve , a háttér meg egy álló kép ( fatenger 9 azért néz ki jól is és azért fut megfelelõen. trükkös megoldás , azért a Crysishoz közel sincs

berlinboy6329
Ki se próbáltad fogadjunk,de azért szar,mi?delbanpls<#banplz><#wilting>

Mondd meg miért lenne az...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez agame vmi xar!
Nemmondjátok?!<#wow1>

Ilyen jól néz ki és ilyen jól fut?!Az igen!!
Én most szedem a demót kiváncsi leszek!Erdõs képek eléggé Crysis közelítõk!

DarkSector
Háát engem nagyon érdekelne

Klemice
megoszthatnád velünk

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

berlinboy6329
Numerikus bilenytûzetre nem lehet átpakolni az irányitást?Sokkal kényelmesebb lenne de nekem nem engedi,mint a 3-ban.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkSector
JAH ÉS RÁADÁSUL ÉN SEM LÁTOM, HOGY 1680-NÁL VAGY AKÁR AZALATT KELLENE ÉLSIMÍTÁS
EGYSZERÛEN ÉLESEBB 1024X768-BAN, MINT BÁRMELYIK JÁTÉK ÉLSÍMÍTÁS MELLETT.

ÉS EZ 1 PORT!!!!!!!!!!! EGY PORT!!!!!!!!<#eljen>

The Protector
mindenki mehet capcomékhoz optimalizálni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

egy kis file buherálással megoldható a visszaszámláló , akit kicsit is érdekel a játék megfogja találni a módját <#papakacsint>

kicsit sem túlzol...

berlinboy6329
Jól megizzastottam a gépet😄x9,minden super high,1680*1050 felbontás és 8X MSAA...Játék alatt bõven elég lesz a 2es...

Hi!

Eszméletlen jól van optimalizálva pc-re Dx10-ben 100 feletti
fps ráadásul Crysis szintü grafikával ez igen.
berlinboy6329
Thx... 😊

Evin
Ahogy sejtettem, 6600GT-n, High-on alulról súrolja a 20-25fps-t.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Elnézést, elfelejtettem a képet.

Zárójelben írja a billentyût is, hogy az melyik. <#wink>

macleod2005
Hi, nézte már valaki 1950 es radeonnal? (véletlen 512 megással, esetleg 1680 as felbontásba?😊 )

DarkSector
LOL
Ez azért ott van. Ingame screenshot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez már nextgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

berlinboy6329
Na ez is eljött..Kérdés:A gomobk uganúgy vannak mint a 3. részben?Értem ezalatt azt,hogy mikor a legelsõ pályán és utána mikor uj dolgot kapok mindig mgmagyarázza,hogy ezzel a gopmbbal kell ezt meg azt csinálni..Itt is maradt az h gamepadon mutogatja a dolgokat és találjam ki mi melyik betû a billentyûzeten?

DarkSector
Jah és emellett még töltöttem is le.<#vigyor3>

DarkSector
Nekem 40-60 FPS fullon a képeken.
Ez szinte hihetetlen ahhoz képest, mint amire számítottam.

DarkSector
Gyerekek ezt lehet kifacsarni a DMC4 PC-s verzióból.
ÍGY KELL KINÉZNI EGY 2008-as PORTOLÁSNAK!!!!!!!

Te M@x! a Texture Resolution-t miért nem tetted Super High-ra? <#fejvakaras>

Én is benchmarkoltam egyet. <#vigyor>

1360x768, 4xMSAA, 16xAF, minden Super High-on:

DarkSector
Gyerekek a max nem az ami a képeken van majd minnya mutatok fullos képeket!!
Olyan éles, mint a kés...
semmi remce, csak az msaa-t vagy mit kell rátenni és már folyamat olyan, mint egy animációs film!!!!!!!!!!!!!!

MaSzKa kitiltva
nekem Logitech Cordless RumblePad 2 van a legjobb 9000Ft

Speed link controller!
Klemice
na gyerekek ezzel is akkor fogok játszani ha új gépet veszek... benchmark szerint D ..

Klemice
logitech dual action

BlastR
Milyen Gamepadot kéne hozzá venni?
Milyenekkel toljátok?
Valami Logitech-re gondoltam....

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Prince23
Húha ez lesz vagy 8 giga telepitõjû... hanem 12😞

Klemice
wá laggol...

The Protector
én is megcsináltam a benchmarkot.60 ason voltam vga y egy picit alatta ultra highon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
na pléj

Klemice
én is.. minimum követelményeket érem el pont
2 éve amikor megvettem egy fasza gép volt 100ért most meg ...