3093
    Akkor csak az ugrás a megoldás?
    Próbálkozom még...
  • Snailline
    Jah, az tényleg elég gáz. Én gamepad-dal tolom és nem olyan egyszerű, mint ahogyan kinéz... Sőt :) Nekem csak úgy sikerült, hogy abbahagytam, kiléptem, majd vissza és elsőre ment. Asszem kicsit lehiggadtam, mert előtte koppant párszor a kontroller a földön-falon-szekrényen. :)
    Ez volt nekem is a tippem, de nem tudok feljutni az emeletre.
    Fél órája azzal a "piros ugródeszkával" szenvedek...
  • Snailline
    Ha a vízeséses hídra gondolsz, akkor a főteremben lévő képnél (tudod, amit betörtél a csillárral) találod az utat. Közvetlenül a festmény mellett mindkét oldalon van egy-egy ajtó. Sztem bármelyiket használod mindkettő elég gyorsan oda vezet a hídhoz.
    Én ott akadtam el, ahol az üveg mögötti faszit elkaptam.

A híd megnyílt de nem találom az oda vezető útat, lassan 2 órája :(
  • Snailline
    Hi. Nekem is elkéne egy kis segítség. Annál a résznél, amikor nem Nero-val kell menni, hanem átvált Dante-ra. Kijutottam a kastély-szentély szerű épületből, mielőtt letelt volna az idő. Vissza fele kell menni, de az erdős résznél elakadok. Csak bolyongok össze-vissza. Ha tudja valaki merre kell menni, plíz írja le. Thanx!!! :)
  • Maxtreme
    ejj vazze ha már itt elakadtok, mi lesz később :-D

Van bent 1-2 érdekes rész:) No nem túl bonyolultak, de könnyen megtorpanhat az ember. Főleg akkor ha nem emléxik arra hogy ahonnan jött, miket hagyott magamögött :)
    Ez hanyadik mission?
  • Seth
    Ahogy mondod ,miután a hidat leengedted vissza a kikötő elejére
    Én is ott akadtam el, de amit Protector mond azt nem értem.
  • The Protector
    A devil bringerrel visszaugrasz és egy deszka aljú stégre rámész és tovább.Onnan ismered meg h szörnyek fekszenek rajta és ha bemész akkor kelnek életre
  • cumfu
    Na ráérezteem a játékra! de elakadtam ott ahol a hidat lenyitom ott visza kell menni a kikötőbe? vagy a géptől el lehet menni valahova?
  • gregtom6
    lol amúgy a föld felett lebeg dante,jól van megcsinálva az árnyék alatta:)
  • gregtom6
    hát nem segít neked senki? az első és a 3. részben egy homokórát tartó bikafejű szobortól lehetett az ajtónyitó gombbal. Itt nemtom h minél lehet,de vhogy tuti lehet.
  • Klemice
    ha elolvasod a leírást akkor lejön belőle hogy a árnyékkal átellenes "kapun" kell bemenni
  • elitehun
    jó éjszakázást
  • gabo91
    Fullos egy játék, hangulat 10/10 grafika 10/10 stb. 10/10 ma nem alszok... (max. ha elakadok és megunom)
  • cumfu
    Inkább segítenél! Ez az első dmc amivel játszok :P
    nem vagyok benn a témába és akkor mi van
  • Davidus
    :D
  • cumfu
    heló! ebbe a játékba nem lehet valahogy egeret varázsolni? A tutorial 2. részébe milyen bill kominációk kell nyomi? Előre is köszi
  • PunkZoli
    bekokálok:D megöltem pár lovag szerüséget, kaptam egy anima szart és pályavége... na most mi a lfsz van? mert a lezárt ajtón nem tudok kitörni sehogy?! help!
  • Maxtreme
    Pff na végülis meglett.. Hát aki itt nem akad el annak respect :D
    Ez de 1 beteg rész :))))
  • elitehun
    és hol lehet vásárolni?
  • NeBby
    Dx10 be lehet valahogy futtatni 1280×768 as felbontásba?
    Mert Dx9 be van olyan felbontás , de 10 be nincs szvsz ez elég nagy baromság.
  • Maxtreme
    Srácok. Itt kb mi a szart kell csinálni? :D

Mert az marha jó dolog hogy mind a 4 elágazó végéhez érve 1 kis sötét arénába jutok ahol legyilkolászok pár dögöt, node hogyn tovább? :)
  • gregtom6
    valamint vehetsz vörös orbért újabb kombókat(ütéseket) és asszem devil triggereket,amik a maximális ''démon''csíkot növelik meg az életed alatt. És javaslom ha újabb területre érsz néha menj vissza is, így igen sok extra küldetést kaphatsz(1. és 3. dmc-ben volt ilyen,sztem itt is)
  • gregtom6
    hát a régi részekben így volt,és neten nézem h itt is így van:
    vital star élettöltő
    devil star démonforma töltő(az életed alatti szakasz)
    Untouchable érinthetetlen vagy egy ideig
    holy water eltünteti a képernyőn éppen jelen lévő összes démont
    sárga orb ha meghalsz,akkor egy sárga orbbal egyből feltámadsz
    kék orb 4 szilánk alkot 1 kék orbot, megnöveli az életcsíkod
    vörös orb fizetőeszköz
    röviden asszem ennyi:)
  • elitehun
    és mit lehetett vásárolni?
  • gregtom6
    Az eddigi részekben lehetett sztem ebben is lehet.
  • gregtom6
    de mondjuk a kérdésem lényege nem ez volt,hanem h hány órás a játékidő legnehezebb fokozaton:)
  • elitehun
    Lehet hogy elég hülye kérdés de ebben a játékban lehet vásárolni is?
  • gregtom6
    mondom h a 3-at billentyűn játszottam, először megszenvedtem vele,de később 1,2 pálya után könnyen ment. ez is csak addig nehéz,amíg rá nem érzel az ellenfelek ''gyenge pontjaira'', vagyis h mikor tudod őket megsebezni életveszteség nélkül.
  • Klemice
    legnehezebben egyből nem tudsz játszani
  • elitehun
    nem tudom biztosan de sztem csak pár árnyék és fényhatás más.
  • gregtom6
    és nagy különbség van a játék dx9 és dx10 effektjei között? vagy csak pár árnyék/fényhatás?
  • gregtom6
    Mennyi a játékideje legnehezebben? Mert én azon fogom vinni. Van olyan hosszúságú mint a 3?
  • Shep
    Csak nekem fagyogat ki videok közben, ill nem fagy ki csak kidob egy hibaüzenetet a kép elmegy, de a hang az tovább megy. Nektek hanyas driver van fent nvidia kártyához (8-as széria)?
  • alma2
    Ajanlom figyelmedbe a 672-es hozzaszolast,
    igazabol nem akartam direktbe neked cimezni, de most mar batran megteszem :)

• elitehun
    Tehát a mentési rendszere hasonló mint az AC-nek. Jó a képed DanielT
  • DanielT
    Nem lehet fejezet közben menteni. A fejlődést, pontokat, stb elmenti persze, de a pályát újra kell nyomni.