40335
  • bertino
    szerintem ne várjon senki semmit, inkább csak maradjatok csendben.
  • milk4
    Bár mitvárok az sg-s TDU-soktól...Amióta nem pepsi a házigazda,azóta csak egy nagy vicc az egész,főleg most azzal a vérpisti usa men-el vagy mi a neve.
  • milk4
    "Jóduma, csak nem jött vmi isteni sugallat, hogy nem szabad kiállni ellenem ?"

Pfff,ezzel szépen elástad magadat a szememben:D
  • Máté94
    EuroNCAP színtű töréstechnológiét akarok!Ennyi vágyam ettől a játéktól!:D
  • USAMEN POWER
    :DD Jóduma, csak nem jött vmi isteni sugallat, hogy nem szabad kiállni ellenem ?
    Mellékesen nem jelent semmit a mondat amit leírtál, azonkívül hogy több ember juthat hozzá a játékhoz. Max többen lesznek a szigeten, és akkor mivan ? Ismerek olyat, aki pár hónapja vette a játékot, viszont olyan profin vezet, hogy bárkire akkor ver rá pár km-t, amikor csak akar. Egy gurulás után meg már kiszoktam szűrni, hogy ki idióta, ki spontán béna, és hogy kivel érdemes-e máskor is eltöltenem az időt.
  • milk4
    Amióta 2000-be kerül a TDU,azóta nem játszok.
  • USAMEN POWER
    Csak nehogy rádverjek pár km-et.
  • USAMEN POWER
    Gyere fel a szigetre, toljunk egy szigetkőrt megmutatom.
  • milk4
    Megnézném,hogy kanyart te hogy veszel be 300-al...

Szerintem,egyedül a legjobb "csapatni","normális" sebességel a KRESZ-t betartva. Vagy egy jó haverral,aki tud vezetni és ő is "papa" tempóban szeret vezetni mint én.(Persze Isolate-ben)
  • USAMEN POWER
    Háth az nem is az értelemről szól. Élvezetről, és szórakozásról.
  • [HUN]FaTaL
    Én meg a 300al tépésnek nem látom értelmét. :)
  • USAMEN POWER
    300 fölött, 8 -as layerben való csapatás közben, legkevésbé fog érdekelni az index használata. Nekem nem jön be az 50-100, max 200 km/h -s kreszezős hc műsor.
  • [HUN]FaTaL
    Ejnye :)

Én mindig fogok. :D
  • USAMEN POWER
    Nem sűrűn fogok irányjelzőt használni, de sok érdekes infót közöltél most !
  • Jamirofan89
    Éjjel , zivatar , halk zene szól egy Countach fedélzetén Az irányjelzőknek külön örülök.Így majd még jobban bele-élheti magát az ember
    Ámen!
  • bertino
    metál.
  • Héeder
  • Héeder
  • Szabi1991
    várjuk majd a további híreket is :P
  • ATi0021
    Erről már írtam egyszer. Elvileg 2010 - 2011 március. Szóval lesz még időd spórolni.
  • ATi0021
    Ohh igen amit kifelejtettem. A forrásban levő cikkekben néhány elem\kép rejtve van. Ott a "zeigen" re kell kattintani hogy látható váljon minden.
  • ATi0021
    Bizony van új TDU 2-es hír. Érdekes módon ezúttal a német TDU Central közölt elég hosszú írásokat. Állításuk szerint forrásuk egy francia grafikai művész volt. A játékot csak TDU NeXT nek hívja. Erről említ számos dolgot. Ilyen például, hogy a TDU NeXT-ben Mexikó egy részén és néhány kitalált szigeten játszhatunk majd. Érdekes, hír ugyanis az eddigi képek és hírek mind egy teljes Hawaiiról szóltak. Sőt a harmadik beszámolóban már a korábban látott Ohau-s képet is újra leközölték, sőt Hawaiit említik. (esetleg Mexikó, több kitalált sziget és még Ohau ? – ez nem lenne kis terület:D ) Karrierünk a szokásos módon fog végig menni. Szegényként kezdünk, majd versenyekkel növeljük hírnevünk és szerzünk pénzt. Első otthonunk egy az 50-es évekből származó lakókocsi lesz, ami egy szigeten egy sáros vidéken áll. Innen indulunk. A TDUhoz hasonló lesz a növény és állatvilág. Trópusi esőerdők és zöld mezőktől a tengerparton át a sivatagig minden lesz. A grafikus motor a TDU1-é lesz, persze néhány tulajdonsága tovább lett fejlesztve, mint például a HDR effektek.

Nos igen a kezdetekkor szegények leszünk, hogy ez változzon némi idő kelleni fog.

De hogy a jelenről is essen szó, jelenleg számos licenc probléma megoldásán dolgoznak az Edennél. A TDUt készítő csapat az Alone in Dark játék újra írásán dolgoz-ik\ot. Ez nem pletyka, ez igaz. Emiatt nem mondhatjuk, hogy törölték a TDU-t, egyszerűen csak szüneteltették a projectet. Tehát nem hagytak fel a készítéssel, ugyanis Frederic Taquet pálya készítő JELENLEG is dolgozik a TDU2-n. Az elhalasztásában az Atari rossz gazdasági helyzete is szerepet játszott.
    A németek szerint a következő hetekben számos új infó, rajz és kép érkezhet. Így érdemes lesz figyelni a nagyobb oldalakat. (ha igény lesz rá kiírom ide az SG-re is – Ati).

Ezek után érhető a hosszú hallgatás, hiszen a TDU2 ez idő alatt volt, hogy leállított project volt. Az biztos, hogy jelenleg már folynak a munkálatok. Így elkészültek a játék ikonjai is. A németek mellékeltek képeket is, ezeket már korábban az SG-re is linkeltem én vagy más. De a forrás linkekben újra megtekinthetitek őket. Ebbe a postba csak az új képeket teszem ki, már csak az SG korlátai miatt is.

Az eddigi képekből és infókból már biztos, hogy lesz:
    -Nappal/Éjszaka
    -Dinamikus időjárás rendszer
    -Eltérő út felültetek

A főbb újdonságok:

-Nyitott tető bezárása (esetleg kabrióknál ?)
    -Index
    -Tankolás
    -Többféle nézet
    -Új játék módok
    -Összetett karakter változtatás

Végül ami még új az a néhány logó amit képeken láthattok. Az lenti logókat sorban magyarázom.

1.Tetováló szalon: The Skinner
    A tetoválások mellett pirszinget is elhelyezettünk a karakterünkön.
    2.Lost Eden Clinic: Itt változtathatjuk testünk különböző részeit. Termesztésen a nőből férfivé és visszafelé is operáltathatunk majd. :D
    3.Dirt Surfers: Kizárólag az off-road járművek irányítását oktatják itt. Korábban már látott Driving School.
    4.Hair Stylist: Gregorio Domani: Az olaszos hangzású nevű úriembernél változtathatunk hajunkon.
    5.Red Wolf: Ha különleges festést szeretnénk a kocsikra, akkor ide kell majd jönnünk. Változtathatjuk a színeket, árnyékolást és matricákat.

A képen számos új kereskedő logóját láthatjuk. Pink Wall’s már a TDU1-ben is feloldható volt. Igaz ott csak egy animáció volt. Itt a sáros járművünket mosathatjuk le.

A németek végül a már eddig is látott képekkel zárnak. Ígéretük szerint további újdonság lesz jövő héten, hány új dologról.

FORRÁSOK:
    Első cikk
    Második cikk
    Harmadik cikk
  • AlieN911
    Semmi új hír? xD

Amúgy lehetne mááááááár:D Tudni kéne mikor jön ki, spórolni kell xD
  • milk4
    Hiába kérdezitek meg minden héten,attól nem lesz új hír.
  • Héeder
    semmi új hír?
  • Hoffi
    van valami új hír?:S
  • ATi0021
    Na igen köszi. Nem mertem a sok sikertelenség után embedelni. XD
  • bertino
    metál.

• ATi0021
    A TDU-Central orosz forrásra hivatkozva, újabb információkat és még egy rövid videót is közölt. Az oroszok szerint rendkívül megnőtt a játékban helyett kapott autók száma. Az előző részhez képest, a felületetek hálószerkezete sokkal részletesebb lett. Ismételten megerősítették, hogy lesz eső, melynek modellezése mára sokat javult az első kiszivárgott képeken láthatónál.

Végül a rossz minőségű videóban egy Lamborghini Murciélago látható, ami éppen átalakul, a játék új részét képező off-roadon használható buggyvá. A Lamboról és buggyról korábban már kaptunk néhány képet is.

VIDEÓ: Car Transform Render - YouTube.com
    Forrás: TDU Central
    Korábbi képek: TDU Central képek
  • Fehercsoki
    Remélem hogy nem fake és nem állítják le.
  • ATi0021
    A TDU Central ismételten egy érdekességre figyelt fel. Megjelent az Atari féléves pénzügyi jelentése. Lehet véletlenül maradt a hivatalos iratban, az is lehet, hogy szándékosan, de a következő időszakot a cégnél pozitívnak várják a Champions Online és TDU2 miatt. Vagyis ha ez igaz, akkor a TDU2 megjelenése 2010ben, de legkésőbb a következő üzleti év végéig vagyis 2011 márciusáig várható. És mindez hivatalos dokumentumból szivárgott ki.

A TDU Centralon egy lehetőségként felmerült a játék fejlesztésének leállítása is. A write-off miatt, arra gondolnak egyesek, hogy a játék leállításával akarnak pénz spórolni a cégnél. Bár szerintem ennek esélye alacsony, hiszen a TDU1 eladásai jók voltak és mára nagyon sok rajongója lett, akikre lehet építeni.

Az Atari jelentése TDU2re vonatkozó része:

Forrás: TDU Central Forum
  • Nathan66
    BMW TDU ban!? Ide a game-mel, de nagyongyorsan..
  • [HUN]FaTaL
  • ATi0021
    Nem rég Diablo a TDUCentralon frissítette a TDU2 készülési listáját, benne különféle Atari\Eden és külsős cégeik által meghirdetett állások vannak, van amelyikből egyértelműen láthatjuk, hogy a TDU2es munkákhoz keresnek embereket. A teljes listát megtaláljátok a forrásnál levő linkben.

Lesz időjárás, erre két állás, erre egy programozói és egy 3D programozói állást is meghirdettetek.:
    - "Production of the game Test Drive Unlimited II as a programmer; made the weather effects"
    - "3D Programmer - Weather effects Programmer"

Lesz különféle másodlagos küldetés, karakter testreszabás, off-road:
    "Game/Level Designer (no longer at eden)
    - Test Drive Unlimited 2 (Xbox360/???)
    * Creating/Tuning secondary missions not linked to main game story
    * Character customisation
    * Creating off-road tracks (with inhouse editor)
    * Research on Background graphics"

Éjszaki fényekhez keresnek 3D programozót amiből egyértelmű, hogy lesz éjszaka:
    "Graphics Programmer (still with eden*)
    3D programmer on Test Drive Unlimited 2:
    - Night lighting"

Végül itt egy kép:

A képen a 2009ben meghirdettet állásra jelentkezők feladatát láthatjuk. Az Open-World MMO Racing Game és az Atari név szerintem egyértelműen a Test Drive Unlimited 2re utal. Láthatjuk, hogy cél platformnak a PC és az XBox 360 van megjelölve. Kiderül, hogy lesz Replay mód. Különféle kamerákat készítéséhez keresnek programozókat. A kamerának fel kell ismerni a különféle helyzeteket így a: baleseteket vagy a driftet. Így egyértelmű, hogy ezen a téren is fejlettebb lesz a második rész.

Forrás: tdu-central.com
  • Szabi1991
    vótmá, de most ittvan még1x.. ki ne halljunk má'.. xD
  • Szabi1991

• Synit HUN
    Köszi az infot. Csak halkan jegyzem meg az infogRames nem infogames.
  • ATi0021
    Sajnos semmi pontos infó. Belső információ szerint elvileg az idei E3 akarták bejelenti. De végül elmaradt.
    Vagy azért mert nem haladnak a fejlesztésekkel. Vagy nem akarták a TDU2t versenyeztetni Forza3, GT5-le (Shiftel).

A másik gond, hogy az Atari anyagilag nem áll a helyzet magaslatán. Ha jól tudom a kiadás EUban az InfoGames, USAban Namco Bandai lesz a felelős. Szóval az E3mon elvileg Namconak kellett volna bejelentenie. De szerintem gondjaik vannak ezen téren is, félek hogy, az Atari\InfoGames\Namco B nem tud megegyezni és ezért késik a bejelentés. Elvileg a TDU jogok az InfoGamesnél vannak. De az USAba a terjesztés a Namcoé. Lehet InfoGames magán akarja az USAt is mint régiót. Lehet tévedek, akkor viszont javítsatok ki.
    A másik, lehet a Namcoval akarja az Atari bejelenteni a TDU2t. Akkor viszont ugye USAba lesz, mivel Namco USAban illetékes. Akkor viszont maradt a 2010-es E3.

Viszont eléggé össze kell, hogy szedjék magukat a szerződés miatt. Atari 2007ben 5millió dollárért adta oda 6 évre a Test Drive jogokat az InfoGamesnek. A szerződésben kitétel volt, hogy ebben a 6 évben (vagyis ha jól számolom 2013ig) legalább 2db Test Drive játéknak meg kell jelennie. Lassan 2010 van és sehol az első TD játék bejelentése.
  • Szabi1991
    sajna a készülésről sincs..
  • USAMEN POWER
    Nincs.