40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#453 Azért az autós tudásunkat nem egy játékból kellene tudni. -
HUNPalika #452 Nekem tetszik. -
HUNPalika #451 Köszi! Ezt nem ismertem. Hiába, a TDU-ban nincs benne. -
#450 jájj hát nem megelőztél :D most látom. na mind1 -
#449 Éljen!!!!!^^
Az egyet nem vettem meg mert későn lett hozzá jó gépem, de ezt megveszem! -
#448 Gumpert Apollo -
#447 -
HUNPalika #446 Navégre!!!
A középső képen az a fekete járgány, milyen típus? -
#445 Hivatalosan bejelentették a tdu2-t
-
#444 Remélem a kocka utak megszűnnek, hogy ne pattogjon már a verda mint a gumilabda. :D -
#443 2. képen hangulatosnak tűnik az útszakasz. -
Szabi1991 #442 biza -
#441 Ibiza -
Szabi1991 #440 -
HUN BECSEHELY #439 Végre bejelentették.Bannert csinálna valaki?Igy elég lapos. -
#438 Ez egy jó kérdés. Sztem simán elképzelhető hogy kisebb szigetet kapunk, max ráfogják a földutak miatt hogy nagyobb bejárható terület... Bár Oahun is mehetünk arra amerre akarunk -
#437 ember, fogalmaztál egyáltalán életedben egyszer is egy értelmes mondatot ? -
Robi546 #436 Helló!!
Nem tudja valaki az atari játék fejlesztőnek az emailcímét??? :SS
Plss mert kellene akarok írni nekük?? -
Szabi1991 #435 elméletileg sok-sok földesút lesz, szal lehet területben kisebb, de több bejárható terület lesz :)
meg sztem az se kizárható hogy hawaii is megmarad.. :D -
ATi0021 #434 Igen, viszont ezzel felmerül újra egy kérdés. Mivel Ibiza kisebb mint Oahu. Remélem nem kapunk a TDU1-nél is kisebb területet.
Remélem ebben hónapban már lesz videó is. :D -
#433 Neked is jó szemed van Tuti ugyanaz és nem véletlenül rakták be. Tehát a sziget már megvan (és ahogy látom lányok is lesznek ) -
#432 -
ATi0021 #431 Jobban megnéztem a hivatalos oldalt, és igaz lehet tényleg megyünk Ibizára. Főleg, ha összevetem ezt a képet a hivatalos oldalon levővel: Ibiza -
#430 -
#429 -
ATi0021 #428 TEST DRIVE UNLIMITED 2 HIVATALOSAN IS BEJELENTVE!!!
Az Atari hivatalosan is bejelentette a TDU2-t. Már működik a játék hivatalos oldala. Már az első információk is megérkeztek az OXM jóvoltából:
Akár csak az eredeti játék a TDU2 is az MMORPG online stílusra épül. A járművek törhetőek, lesz időjárás, nappal - éjszaka váltakozás és egy teljesen új sziget. OXM közölte az első képeket is, melyek immáron már hivatalos forrásból származnak. További részletek a következő OXMben, mely ápr. 8-án jelenik meg.
Forrás: OXM
-
CamelX #427 2010 ősz, nincs is messze :) már most előrendelném :D:D -
#426 Nagyon forró basszameg :)))) -
Szabi1991 #425 ez tényleg Európa, meg Gumpert Apollo :o -
#424 -
#423 ON LINE!
3 kép + egy hírlevélre lehet feliratkozni + ha valakinek jó a szeme a TDU2 eliratban vannak képek -
#422 -
USAMEN POWER #421 Na ez az ! :DD -
#420 Valami valóban megmozdult :D Úgy néz ki belőtték a szervert, csak az a kérdés mikor lesz rajta tartalom...
Domain Name: TESTDRIVEUNLIMITED2.COM
Administrative Contact, Technical Contact:
Atari, Inc. us.admin-contact@atari.com
417 Fifth Avenue
New York, NY 10016
US
212-726-6500
Record expires on 27-Feb-2014.
Record created on 27-Feb-2007.
Database last updated on 27-Feb-2010 08:38:53 EST. -
#419 Oléééééééééééééééééééééééééééé :DDDD
remélem még idén jön, elkezdek spórolni. Extra változat kell ebből... Díszdoboz stb :D Előrendelve minden.. -
ATi0021 #418 Öröm hírt kell jelentenem.
A testdriveunlimited2.com hamarosan indul. Legalábbis az oldalon ez áll: "testdriveunlimited2.com coming soon."
Mint tudjuk a testdriveunlimited2.com az Atari által levédett oldal, szólva a vehetjük hivatalos infónak, hogy közel a bejelentés. Lehet mégis csak 2010ben megjelenik a TDU2?
Forrás:
TDU-Central
Test Drive Unlimited 2 hivatalos oldala -
#417 -
#416 Sőt neked még fiúk is lesznek benne! -
#415 Ibiza? Akkor lányok is lesznek benne? -
#414 Ha a sebességhatárt betartod, van az annyi, pláne csúcsforgalomban... (Nem jártam ott sajna, bár tervezem,) de mondjuk a külső váci úton éjszaka, padlógázzal, 1/10-ed annyi idő alatt érsz végig, mint nappal, forgalomban. (és igen, ezt próbáltam párszor)