40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#493 Egyébként grafika ide-oda, sztem pont az a szint, ami hangulatoshoz pont elég.
DE hol vannak a mozgolódó emberek? De, hol lesznek a nagy partyk? És a szórakozóhelyek aktivitása.
Nah és a szórakozó, vagy a napozó csajok...
Figyeljétek meg, ezek MIND-MIND kimaradnak a játékból, lesz csomó új verda, Ibiza, időjárásváltozás, stb, de játék szempontjából kevesebb lesz az új dolog ezen kívül... és ne legyen igazam. -
ATi0021 #492 Sőt azt is írta a PCGames, hogy bejelenti és ma tényleg bejelentették. eddig 3-ből 2 bejött nekik. -
ATi0021 #491 PC Games korábban azt írta Ibiza lesz. Igaza lett. Azt is írták 2010 szeptember. Lehet ez is igaz.
2011 márciusig amúgy is meg kell jelennie. Hivatalos Atari pénzügyi jelentésben volt. És ha már addig ki kell adni akkor szerintem érdemesebb ősszel megtenni. -
#490 Egyébként már a honlap is megy!Az igazi hogy folyamatos net kell hozzá majd?(ubisoft lenne a kiadó?eddig atari volt) -
#489 427.hsz-ből,de lehet akkor hülyeség volt :( -
#488 2010 ősz?Ezt honnan szedted? -
#487 Hűűű basszus nagyon csinin néz ki! 2010 ősz! és simán belenyugodtam,hogy majd valamikor 2011 esetleg 2012,de ez kellemes meglepetés volt! Ideje spórolni egy új VGA-ra,procira na meg megcsináltatni a jó öreg kormányt! -
#486 Mégis ilyen lesz... hangulatos egyébként.. -
Szabi1991 #485 nekem az a fura hogy olajfák vagy mik vannak hátul, de pálmafák tükröződnek.. -
#484 ez gyanús...elég tré a fű/fa kidolgozása... -
ATi0021 #483 A TDU-Centralon egy új képet loptak ki a játék hivatalos oldaláról:
-
#482 IBIZA lesz a Test Drive Unlimited 2 helyszíne.
Ez nem lehet, ez biztos.
De ha nem hisztek nekem, így jártatok. -
ATi0021 #481 Igen, pontosabban egy spanyol stílusú szigetet emlegettek. Először mindenki Mexikóra gondolt, sőt volt aki tényként írta. Erre tessék itt van Ibiza, ami szintén lehetséges, hiszen közel van Spanyolországhoz. -
#480 Hmmm! Akkor lehetnénk a TDU2 hivatalos magyar lokalizációjának elkészítői! Ha meg nem kellünk az Atarinak, akkor megcsináljuk a nemhivatalosat!
Amúgy, ha sok mindent átültetnek az elsőből a másodikba, akkor a moddereknek nagyon megkönnyítik a dolgát! -
ATi0021 #479 Nagyon szívesen. Örömmel írtam és írom továbbra is a híreket. :) -
Szabi1991 #478 majd elkel kérni előre a nyelvi fájlokat, azt magyarul visszaküldjük nekik azt mehet is dvdre :D -
#477 Erre a hírre várok már egy éve! És köszi ATi0021-nek, aki minden infót megosztott velünk eddig! Továbbra is várjuk nagy-nagy szeretettel a híreket! -
#476 jah volt olyan is hogy marad az 1-ben lévő útszakasz, amit kitoldanak, plusz offroad. -
Szabi1991 #475 meg ami volt írás még régebben, az volt benne hogy 2 sziget lenne, egy kisebb ahol csórok vagyunk kis krosszmocival és visszaakarunk jutni hawaiira.. :) -
ATi0021 #474 Szerintem még ne írjuk le Oahu-t, mert meg van az esélyes, hogy a második részben is benne lesz.
Lopott képeken láthattuk, hogy elkészítették Oahuhoz az offroad extra területeket, az időjárás effekteket sőt az épületek éjjeli megvilágításáról is láttam képet. Jelenleg annyit írnak, hogy lesz egy teljesen új sziget. De azt senki nem írta, hogy csak ez az egy sziget lesz.
Megjegyzem a TDU2-es oldalon levő egyik kép szerintem Mallorcán készült. Bár nem vagyok teljesen biztos benne, mert nem abból a nézőpontból készült. -
HUNPalika #473 Jóvanna Azért minden járgányt én sem ismerhetek. -
#472 Ezt honnan tudod? -
Szabi1991 #471 szted első vidibe miért volt gallytörő rácsa a murcin ? :DDD -
#470 jajj de jó lenne egy street legal+tdu stílus -
#469 Na erre irtam ,hogy milyen jó lenne, ha beleraknának egy kis garázst is ahol a verdát össze tudod hegszteni, meg lehetne külön tuningolni mint a street legalban:) -
#468 azért sztem ez az "átvihetik" nem ilyen egyszerű. ha megnézed az eredeti térképet és a játékban lévőt, egy csomó út csak hasolnít az igazihoz. -
#467 Hát... én nem értek hozzá, de az utak modellezése (? úgy csinálják nem?) azt átvihetik a TDU2be, és akkor maradnak ezek az utak.
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem csinálták meg az 1be.. Lehet h. azért, mert a 2be akarták, és ez is 1 plusz lesz az 1hez képest:D -
#466 Légzsák...sok értelme nem lenne...
Amúgy,jó lesz ez a törés.Már untam az Engine Damage Mod-ot:D Bár remélem most majd a csalókat tiltani fogják a szeróról és azt is remélem,hogy a törött autót nem kell szervízbe vinni javítani. -
#465 Hát úgy értettem, hogy azt hiszed, hogy megint Oahu-n leszünk. De találj egy ugyan olyan utat Ibizán! -
#464 És utána gondolom nem tudsz mozdulni mert haza kell szállítani az autót! Annyira bírnám ha nyílnának légzsákok is!^^ -
#463 Ennek mi köze ahhoz amit írtam? :D Tudom, hogy nem u.a de attól még az út lehet u.a :S Sajna. Vagy tévedek?
Ez a töréses téma érdekes lesz, majd meglátjuk, biztos kitalálnak valamit. Remélem megszűnik a padlógázas hülyék száguldozása :D -
direkt lesznek ilyen mad max esték :D várunk 1-1 szalonnál és ahogy megjelenik valaki padlógázzal beledurrantunk xD -
#461 Nem lesz teljesen offline játékmód? Az jó, főleg, hogy törnek az autók. Előttem van, hogy kigördülök a szalonból a zsír új ferkával, mire keresztbe agyonbasz vér istván, aki 290el jön motorral.. :S Rosszabb esetben valami böszme nagy offroad szerkezet :DDD -
ATi0021 #460 Az Atari ma hivatalosan is bejelentette a Test Drive Unlimited folytatását, szerencsére mindhárom vezető platformra.
A Test Drive Unlimited 2-t ugyan az az Eden Studios készíti, akik anno elhozták nekünk a rendkívül szórakoztató és szép első részt is. A játékot úgy játszhatjuk, hogy az offline és az online versenyek egyszerre folynak, tehát a hatalmas szigeten folyamatosan találkozhatunk játékostársainkkal, akár ellenük, akár a gép ellen szeretnénk játszani. Úgy néz ki, a játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükségeltetik majd.
A Test Drive sorozat történetében először most már törni fognak az autók, a napszakok és az időjárás folyamatosan változik, valamint egy teljesen új szigetet járhatunk be. Az előző részben megismert ruha- és házvásárlás is helyet kap, természetesen. Új gépjárműosztályok lesznek, és persze főleg új járművekkel találkozhatunk.
Forrás: GameStar -
#459 Nem ugyan az lesz a helyszín. -
#458 Ahogy mondod. Kicsit..nem NAGYON szar sajna, amikor egy dombon volt kanyar, szerpentin, a térkép közepén lévő hegyen át, az nagyon király út :))
Lassan kell menni és kész, de remélem kijavítják a 2 ben :) -
#457 Létfontosságú, pont a szerpentinek nem voltak élvezetesek emiatt. -
#456 Ismerd fel a képről topicba biztos volt már párszor -
Szabi1991 #455 mert aztán Magyarországon gyakran látni iet.. -
#454 YEEEEEEESSSSS :DDD ELŐRENDELÉS!! MOST!!! XD
Amúgy a 2. képen, az út nagyon babán néz ki, remélem szép sima lesz, és "Remélem a kocka utak megszűnnek, hogy ne pattogjon már a verda mint a gumilabda. :D"