40335
  • ATi0021
    A német TDU Central is megkapta az előbbi jelentést. Szerencsére ők a képeket is kitették. A legtöbb képet már korábban láttuk. Sőt a videó is megegyezik amit már itt korábban ki lett rakva. De talán ezt ez egyet képet még nem láttuk eddig:

Forrás: Német TDU-Central

• ATi0021
    Ha találtok hibát az írásban akkor javítsátok. Az alagutaknál meg szerintem azokra a képekre gondolt.
  • ATi0021
    Igazából komoly baj az írással, hogy hiányos és a végén már csak duma van. Semmi konkrétum nincs, de javítsatok ki ha a tévedek. Íme a fordításom:

Diablo egy a 2007ben az Eden Gamesnél három hónapot dolgozó művésztől származó jelentést tette közzé.

A játék alapja továbbra is az MMO Racing vagyis a nyílt területű versenyzés. Lehetőségünk lesz Internetes boltban vásárolni számos új dolgot. A TDU2ben is megtaláljuk a Hawaii szigeteket.

Az első rész azzal ért véget, hogy karakterünk milliomos lett. A második részben visszatérünk hősünkhöz, akinek az élete az első rész óta megváltozott. Néhány rossz döntés után visszaesett, mely végül a teljes csődbe vezetett. Így kénytelen volt elszökni egy kis szigetre, és csak remélheti, hogy visszakapja régi életét, státuszát és egy nap visszatérhet Hawaiira. Indulásképp motoron keressük majd a kihívásokat.
    A játék fejlesztése Xbox 360-ra és PC-re folyik, mivel mindkét gépen megfelelő online szolgáltatás valósítható meg. [Gondolom XBox Live és Windows Livera gondolnak. - ATi]

A művész feladati közé tartozott, Oahu sziget még gazdagabbá alakítása. Melynél a fő szempont, hogy a terület továbbra is életszerű maradjon, tehát lehessen elhagyni az utat. A realitásnak az eltérő időjárásban is meg kell maradnia. A játékban elhelyezkedik egy kitalált sziget, Treasure Island. Ennek a szigetnek az elkészítésénél felhasználtak műhold felvételeket, rengeteg dokumentációt, de még a Kanári szigetek legnagyobb szigetét Tenerifet is.

Modellezőnknek első feladata a növényzet kialakítása volt. Itt kiválogatni a növényeket, textúrákkal együtt. Melyről még részletesen ír. Továbbá az stílusban eltérő területek összehangolása. Így a játékban találkozhatunk rengeteg eltérő körzettel: tengerparttal, esőerdővel, sziklaszirttel, és versenypályával. Külön kérés volt, hogy az új sziget, Treasure Island tartalmazzon több alagutat is. Így művészünknek ehhez kellett előzetes látványterveket, rajzokat készítenie.

Lehetőségünk lesz motorozni vagy akár 4x4-est vezetni. A kis sziget ahová elszökünk sokkal kisebb lesz, mint Hawaii. A hangulata pedig Mexikóra hajaz.
    Számos helyszínnel, (autó kereskedés, reptér stb.) találkozhatunk.
    Treasure Island hangulatán is dolgozott művészünk. Aki szerint ennek meghatározója a sivatag és a szegénység lesz. Elkészítésének módszere hasonló a Hawaii tájaknál alkalmazottal. Ehhez ismételten rajzokat kellett készítenie. Először is az American caravanét, melyet Airstreamként hívtak. Ezen a képen keresztül próbálták megnézni, hogyan is mutat ez a lakókocsi a sivatagban, ahol maga a játék is kezdődne. Ebben a lakókocsiban élne eleinte hősünk. Végül egy kis érdekesség a Test Drive logót újratervezték. Az írás forrását már korábban linkeltem.
  • ATi0021
    Igen odaértem ehhez a részhez én is. és valóban igazad van. Erről a videóról írnak. Szóval már a képek egy részét is biztos láttuk. Kitudja Diablo mikor kapta ez a doc ot is. Mit hogyan tett közzé.
  • ATi0021
    Igen az ok, hogy marad Hawaii. De csak kincses sziget lesz. Mármint Hawaii szigetek többi tagjával mi lesz? Igazából én azt vártam, hogy az összes Hawaii szigetet lemodellezik. Amúgy azt is írják, hogy a sziget ahová a játék elején szökünk sokkal kisebb lesz, mint Hawaii. Nem Oahut ír, hanem Hawaiit. Szóval ezért érdekes szerintem.
  • Szabi1991
    én úgy értettem hogy megmarad Hawai.. kibővítve új utakkal meg a "kincses sziget"-el :)

amúgy a bumper vidi egy része, még régebben kikerült :)
    "III - Bumper:
    Az utolsó része az én szakmai és nem utolsó sorban már szentelt design a lökhárító (általános bevezetésének) a játék

Összefoglalni a filmben volt, hogy kiemelje a járulékok az új opus. Megismerni a legfontosabb változó időjárás, a hozzáadása Terepjáró járművek és offroad *.

A film 30 másodpercig tartott.

A storyboard kifejlesztett szerepelt a Lamborghini egy olyan városban, amely megváltoztatta bugos jelenet, és generált egy trópusi decor. A feldolgozást elvégezték, az eső elkezdett esni, és kitölteni a logóját TDU.

Az én ötletem volt, hogy terjesszen elő járművek tevékenységüket, hanem színes. A Lamborghini volt a meleg színek (piros) látható, háttérben a hideg szín. A buggy róla hideg volt egy forró beállítást (szimbolizálni a trópusi hangulat). "
  • ATi0021
    Amúgy azt nem pontosan értem, hogy csak Oahu lesz vagy teljes Hawaii és plusz új sziget.
  • ATi0021
    Igen a képeket kihagyták sajna. Bár szerintem néhányat már korábban láttunk. Amúgy ezt a sor szerintem arról szól, hogy milliomosként fejeztük be az első rész. Majd a második részben mikor visszatérünk karakterünkhöz, láthatjuk, hogy csődbe ment. Így elszökött (új szigetre) és itt kell motoron kezdenünk a karrierük, hogy ismét visszatérhessünk Hawaiira.
  • Szabi1991
    de azért sok érdekesség van ám benne :)

pl. Az első részben gazdagként kerültünk ki Hawaiira első osztályon repkedve, egyből Audi TT-t vehettünk.. de a 2. részben egy kis szigeten kezdünk csoróként.. sőt.. még tartozásunk is lesz.. és egy kis mocival kell magunk visszaküzdjük Hawaiira :D

persze ez itt még csak tervként írta le a srác.. de akár lehet tényleg ilyen lesz a játék is..
  • Szabi1991
    sajna képek kimaradtak belőle, meg a útsó 3oldal (Következtetés,Szószedet,Függelék) :/

rengeteg hivatkozás van hogy és ezen a képen azt látjuk.. csak épp a kép nincs ott :S
  • ATi0021
    Nos már én is nekiálltam a fordításnak. Persze magyarosan, újra megfogalmazom. Franciát egész jól lehet angolra fordítani, onnan meg már egyszerű a magyar is. Ha lesz rá igény a lényeget megfogalmazom és kiírom, amúgy már most sok érdekességet olvastam.
  • Szabi1991
    ebbe az van leírva hogy mit szeretnének a játékosok hogy benne legyen a játékba... :/

de azért találni 1-2 érdekes részt :-)

google fordítás:
    "Átutazóban egzotikus erdőben. Épült az ember által régen. Ez a kő, és tönkreteheti a szép szobrok. Ez egy út vezet egy oltárt. Ez elérhető csak motorkerékpár és quad *."
    múltkori rajzolos srác oldaláról kép.. kép címe.. "[IMG]http://www.pascalcasolari.com/images/ImageTDU_004.jpg[/IMG]"

"Aztán folytatta a kutatást beállítást Treasure Island. Ez az új sziget a tervezési szakaszban a megérkezésem az volt érvényesítette a termelés során az én szakmai gyakorlat.

A játékos az első rész véget ér a Test Drive milliomos a sziget Hawaii. Miután néhány csalódás a második játékban a főhős és a romos "remake", ment egy kis sziget, sokkal kevésbé a Hawaii.

Egy ötletbörze az én oktató és Benjamin segített felé sziget hangulatát egy régi Mexikóban. A csapat játék-design dolgozik, és mi volt, feltéve, hogy az ötleteket helyen jelenhet meg ezen a szigeten.
    A kreatív szabadságot, hogy mi volt ritka az ilyen típusú termelést. Mi már csak valamilyen hely (kereskedő, repülőtér, stb ...), hogy képviselje, azon túl, hogy minden lehetőség volt arra, hogyan kell kezelni, és csepegtetni karakterkészlet."

tehát akár tényleg tdu2-es kép lehet :O
  • Szabi1991
    ehh :/
  • ATi0021
    Megérkezett Diablo új írása. De trailer nincs. Kár. Helyette, kaptunk egy 24 oldalas jelentést, mely franciául íródott. Szóval, ha valaki beszéli a nyelvet esetleg átolvashatná és leírhatná a lényeget.

Forrás: TDU CENTRAL
  • gduck
  • USAMEN POWER
    Fasza hírek !
  • bertino
    hűha, komolyan hangzik, remélem az lesz.
  • Szabi1991
    na egy hivatalos vidi jó lenne :O
  • ATi0021
    Most olvastam a TDU Centralt és van egy remek hírem. Diablo ugyanis azt írta, hogy hamarosan új dolgokat ír majd ki. Egy a 2007-es évben 3 hónapot a TDU2n dolgozó művésztől kapott infókat közli majd.

De a legnagyobb hír: Karácsonykor kiteszi az oldalra ez első TRAILERt. Mely feltehetően majd a hivatalos bemutató trailer lesz.

Forrás: TDU Central - Diablo üzenete
  • ATi0021
    Szerintem az előző részhez készült rajzok vannak fent. Jelenleg TDU2 készül, így kétlem hogy lenne új Alone.
  • JohnnyNapalm
    azt nem mondtam hogy rossz játék, nekem is tetszett, de ami tény az tény
  • JohnnyNapalm
    gondolom ezek a képek ahoz az utolsó játékhoz tartoznak, nemhinném hogy akar még valaki újabb részt
  • akyyy
    Az az ALone in the dark, egy nagyon jó játék volt, nekem meg is van eredetibe, kissé bugos, ez tény, de ha hozzászokik az ember, nagyszerű, főleg a storija.

De most engem az érdekel, hogy ennek készül folytatása, vagy mi a szösz?
    vagy ezt csinálták TDU2 helyett, és most már a TDU2-t csinálják?
  • JohnnyNapalm
    sajnos az atari egyik bukása, pedig nagyon jó játék lehetett volna belőle
  • ATi0021
    Készített ahhoz a játékhoz is előzetes rajzokat. Mivel mind a két játékot az Eden készíti ezért gondoltam, hogy esetleg az autós vagy trópusi helyeken látható képek a TDU2hüz készültek. Előző postban ott a link.
  • akyyy
    mijezaz alone in the dark? linket!4534
  • ATi0021
    Sajnos ezúttal se tudok hivatalosat írni, sőt lehet az egésznek semmi köze nem lesz a TDU2höz. Nos a TDU Centralos Diablo nem rég linkelte az Eden Games egyik művészének honlapját, ahol van néhány rajz. Van kint Alone in the Dark 5-ről is kép. Így lehet van néhány TDU2-es ötlet kép is. Esetleg az Other, vagy Car action game részben. Forrásban megtaláljátok a linket.

Forrás: Pascal Casolari - Eden Games - rajzoló művész honlapja
  • gduck
    Juhéééé
  • AlieN911
    Mát látom is a két kedvencemet a képen :) Benzinkút-index :D
    2010-2011 nagyon messze van, addig sok minden történhet.. Lehet meg se érem..
  • ATi0021
    Az könnyen dumál akinek elérhető ilyen net. Nem mindenhol van, ez meg nem az én hibám. Mellesleg nem szóltam le a mostani társaságot és Téged se, így nem értem miért vagy ennyire felháborodva. A korlát meg nem nagy dolog, csak egy kis figyelmesség lenne.

Amúgy nehogy azt hidd, hogy régen semmi se volt. A fizetős TDU béta óta követem a topicot. És elhiheted, jó volt az akkor is. És még mielőtt Nekem esnél nem mondtam, hogy rosszul végzed a dolgod. A korlát is csak ötlet volt.
  • [HUN]FaTaL
    IrfanViewban semeddig nem tart átméretezni, akár 600 képet egyszerre mivel van benne batch mode. Kb fél perc.
  • USAMEN POWER
    Aha suliról beszélt, és nagy hiba volt. Mikor még suliba jártam, azokon a gépeken egy alap freemail, vagy fórum oldal (nem feltétlen sg) alig akart bejönni. Nem hiszem hogy erről is a tdu topik tehet.

Jó elhiszem hogy van más képszerkesztő program is, ps csak egy példa volt, de mondhattam volna akármilyen más programot is.
  • USAMEN POWER
    Másikfele a dolognak, hogy amióta aktív vagyok a túloldalon, azóta van egy normális bannere is a topiknak, elötte senki nem gondolt arra, hogy ahova írkálok igényesen nézzen ki, és tenni is kéne érte valamit.
    Azt meg leszarom hogy kik írkáltak oda pár éve, és hogy mi lehetett akkor, én nem a múltat siratom, hanem azt nézem hogy most van xxx ember aki írkál, ezzel meg ezzel összehaverkodok, mert normális, és elvagyok velük a szigeten.
    Bronco meg nem tudom hogy gurul/gurult, szívesen kiálnék vele versenyezni. Szigeten kevés ember van aki számomra kihívást jelent, egy magyar, és pár külföldi van köztük. Az is nagy hiba, hogy egyesek leragadnak ott hogy csak magyarok társaságában lehet gurulni.
  • [HUN]FaTaL
    Mi a szarért kéne photoshop képméretezéshez?

Ki nem szarja le a digikábeledet, suliról beszélt. Nem mindenhol van digikábel 3500ért.

Dante meg Memphis bőven ott volt, amikor elkezdtél írni.

Képeket valóban tolták mindig, nekem spec nincs is bajom vele.
  • USAMEN POWER
    Másrészt, a játékkal kapcsolatos képek beszúrása, cruise képek beszúrása, mióta számít offnak. Ez érdekes kijelentés volt !
  • USAMEN POWER
    És most ez tényleg az én gondom ? Irassam a bannerba, hogy ne szúrjatok be képeket ? Egy méretkorlát bevezetése szerintem nem vezetne jóra, senki se fog szarozni, és photoshoppal képeket méretezni, csak azért mert vannak emberek akik nem tudnak előfizetni jobb netre, esetleg nincs 60-70 ezer ft-juk egy olyan gépre, amin simán ellehet netezni. Nekem van egy 15 -mb os digikabel előfizetésem, havi 3500 ft igazán nem nagy pénz. A gépem is két éves de simán bejön minden, esetleg ha várni kell az nagyon minimális idő.
    A régi társaságot meg nem tudom visszahozni, nagyon sajnálom, de akiket írtál, már akkor sem irtak, mikor én olvasni kezdtem a topikot, olyan egy éve.

Szal idáig két olyan probléma, amihez közöm sincs, ráadásul ahogy olvastam a régi hsz- eket, mindig is tolták föl a full hd-s képeket.
  • ATi0021
    Tudtommal Sland idejében is voltak PHsok. Persze jó, hogy még mindig vannak. Nekem jelenleg a sima TDU topiccal csak egy nagy bajom van, ami miatt nem látogatom. Még pedig, hogy elég sűrűn az egész Full HD-s képekkel van szét offolva. (ha jól látom most is) Szerintem jó lenne egy felbontás, méret korlát a kép beágyazáshoz. Mert pl suliba képtelenség lenne kivárni, mire behoz minden képet.

A mostani közösséget nem ismerem így nem írom le. De azért nekem hiányzik a régi társaság. (Dante, Memphis, Danesz, Fel, Bronco, ..stb) Mert biza aki ismeri pl Broncot az tudja, hogy ellene versenyezni kegyetlen jó volt. Hihetetlenül jó időket ment, így általában alázott mindenkit.
  • akyyy
    epic fail
  • USAMEN POWER
    Mellékesen ezt a hsz-edet megalapozhatnád, mert egy normális társaság írkál a tdu topikba, néhány ph -s is látogatja, és amióta én vagyok ott a hg, minimális a viták, összetűzések száma. Off meg nem mindig sikerül teljesen, de többnyire ki vannak szelektálva. Úgyhogy amit írtál egy légből kapott duma, engem cseszegetni meg fölösleges. Az hogy megszűntek a cruise kiírások, a tagok állt. összeverődött cruiseokon vesznek részt, meg igazán nem az én gondom. Képek, videók vannak 1000L azt szvsz.
  • USAMEN POWER
    #291: Ki nem szarja le... Így jártam.
    #292: Miért mi volt pepsi idejében ? Jobb társaság, sok beta teszter ? Ezzel a hsz-edel jól rábasztál mert, 1. az hogy kik írkálnak egy topikba az nem a hg -tól függ, 2. ami a hg -tól függ az a rend egy topikban, az persze nem 100 % -os, de nem is hagy kívánnivalót maga után, 3. a piti szúrkálódásaidat megtarthatod magadnak, nem vagyok vevő rá. :)