40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
janihunk #253 Megjelenésről nincs semmi híretek? -
#252 -
ATi0021 #251 BMW X5 Concept Model/Render - tducentral -
USAMEN POWER #250 Ezeket vágom, de háth majd a TDU 2 -ben... -
ATi0021 #249 A link jól lett írva, csak a TDU Central (német) letiltottak a külső linkelést. -
ATi0021 #248 Itt még nem volt kint és az angol TDU Centralon is friss ként kezelik.
(ha nem jönnek be a TDU Centalról linkelt képek, akkor a forrásra kattintva meglehet nézni őket) -
#247 Csomó kép szarul van linkelve:D -
#246 IMÁDLAK! -
Szabi1991 #245 friss hír.. "31.März 2009, 17:36h" :-) -
ATi0021 #244 Remélem érdekesek és hasznosak az infók. Bocsi a hosszú postért és esetleges elírásért. :) -
ATi0021 #243 Nem feltétlenül kapcsolódik, a TDU2höz, de úgy gondoltam okosabb lenne ide tenni. A német TDU Centralon megjelent néhány érdekesség, mely szerint az eredeti TDU1ből ezek a dolgok maradtak ki:
Dolgok melyek kimaradtak a TDUból
Miután keresgéltek, a RABCAT és az Atari más külsős partnereinél, akiktől a TDU számos eleme származik, néhány érdekesség került felszínre. Különösképp a KRYSALIDE weboldaláról (link) került elő számos nagyon szép dolog, mely sajnos végül kimaradt. Ilyen az ADIDAS, Suzuki, Yahama, és számos más is:
BMW és Honda:
Adidas:
Suzuki és Yahama:
Pontiac Solstice:
Klubházak:
Öltözékek:
Wiesmann GT szalon
ARTEFACT Studios
- üzemanyag rendszeren és forgalomban részvevő autók másikra figyelő rendszerén dolgoztak
AMC
- dolgoztak a forgalomban résztvevő autókon
Ha egy autóra kattintasz (feltehetően az AMC weboldalán) akkor előjön egy kép az adott autókról:
Lotus Sport Exige 240 R
Maybach Excelero
Egy tuningolt Porsche
Ascari KZ-1
Ez nem feltétlen jelenti, hogy direkt a TDUhoz készült kocsik, lehet csak a cég képességeit akarták bemutatni ezekkel a képekkel.
CCJA
- Itt nem találtak semmit se.
MELBOURNE HOUSE
Így már nem találhatók meg (jelenleg KROME STUDIOS MELBOURNE)néven működnek, és itt már nem található anyag a TDUról.
VIRTUOS LTD
Pontosan nem tudni miben is segítettek.
Néhány külsős cég és privát munkatársról írnak.
Található itt egy adatbázis melyet a TDUhoz készült:
{BoatTrip} 5347472
*feltehetően egy második titkos szigetet jelöl
-{SIMULATION MODE ACTIVE} 59066810
*szimulátor mód aktiválása
-{PURSUIT} 57643641
* rendőrségi üldözések
-{EXPLORATION RACE} 59643641
*út felfedezős verseny
-{TEAM RACE} 60643641
*csapat verseny
-{Hotspots} 61643641
-{PURSUIT AGAIN} 62643641
-{FLAG RACE} 53743641
*zászló vivő verseny
-{CAT AND MOUSE, WHOEVER CAN STAY MOUSE THE LONGEST WINS } 61706641
*macska és egér, ahol a legtávolabbra jutó egér nyer
-{A RACE FOR THE WHOLE TEAM} 62706641
*verseny az egész csapatnak
-{EACH TEAM HAS TO CAPTURE THE FLAG OF THE OTHER TEAM AND RETURN IT TO THEIR BASE. } 53806641
* minden csapatnak el kell rabolnia a másik csapat zászlóját és visszatérni vele a saját bázisára
-{2 TEAMS GO HEAD TO HEAD THE OUTLAWS HAVE TO ESCAPE FROM THE COWBOYS} 54806641
Ahogy látjátok, az EDENnek számos ötlete van, melyek közül sajnos nem sikerült mindent beleépíteni a játékba. Talán majd a TDU2ben. :D
Forrás: tdu.gameprophets.com -
USAMEN POWER #242 Nekem 8 hogy melyik lesz kirakva, vagy marad a fejléc ahogy van...
Max dolgoztam fölöslegesen. -
Szabi1991 #241 #211 -
ldavid #240 216! -
USAMEN POWER #239 -
#238 -
Szabi1991 #237 jah, így szebb, de akkor már #217..
-
USAMEN POWER #236 A keret mellett még a szöveget halványabbá, és átlátszóbbá tettem, szerintem sokkal szebb mint az előző erős fehér... -
#235 Igy gondoltam, koszonom. :) -
USAMEN POWER #234 Részemről aki ezt már nem bírja elolvasni, annak vagy a monitora szar, vagy látási problémái vannak... -
#233 Hát az én bannerem még mindig olvashatóbb:D -
#232 Pontosan! -
USAMEN POWER #231 -
#230 A helyedben raknek egy vekony fekete, vagy sotetszurke korvonalat a betuk szelere. A 2-es szam nagyon egybeolvad a hatterrel. -
USAMEN POWER #229 Pl mi ? A fehéren kívűl nem nagyon illik rá más szín szerintem. Feketével is próbáltam, de az úgy szar ahogy van. Az előzőn meg valami szürkésfehér volt, most meg erősebb stílussal teljes fehér, csak a beszúrt kép homályosabb a kelleténél, de ha külön megjeleníted erősebb a kép. De szerintem teljesen olvasható. -
Szabi1991 #228 falirat legyen már más színű.. xD -
USAMEN POWER #227 Na itt a végleges pár változtatással:
-
ATi0021 #226 Igen voltak már azok a képek. Még én raktam ki ide és a TCM-re is egy cikkel együtt. -
Szabi1991 #225 ám az tudod-e hogy nem biztos hogy hg leszel a TDU topikba... ?
ha írtál és még nem válaszoltak akkor valszeg nem fogadták el.. én amikor írni szoktam max 24h és hg vagyok.. persze volt amikor azóta se válaszoltak... -
Szabi1991 #224 én arra gondoltam hogy a betű színe beleolvad a háttérbe :-) -
USAMEN POWER #223 Test Drive Unlimited cover képein az "unlimited" felirat ennél olvashatatlanabb sokkal...
Próbáltam ahhoz hasonló betűtipussal írni. De szerintem elég olvasható. -
Szabi1991 #222 majdnem el lehet olvasni hogy mit írtál :DD -
#221 -
USAMEN POWER #220 -
USAMEN POWER #219 Én is csináltam egyet :)
-
#218 jó mindkettő csak picit nagy, épp hogy befér. pedig bőven elég lenne a fele -
Szabi1991 #217 -
Szabi1991 #216 ám egyáltalán mi lesz a játék neve ? :DD
[IMG][/IMG] -
Szabi1991 #215 voltak, meg még sokkal jobb képek is.. ebből pl. lehetne fejléckép..
-
USAMEN POWER #214 Volt már ??? Ha igen akk fölöslegesen szúrkáltam, de legalább színesebb a topik. :)