40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#173 Törés nem lenne jó! Krúz esetén mindig be kellene várni a totálkárost :D Index viszont nem lenne rossz ;) -
#172 Akkor meg mi értelme van? -
norman001 #171 ja törés úgy lenne jó ha ingyen lenne a javítás vagy nem kerülne sokba -
#170 szerintem a TDU 2-ö alá is jó az 1 motorja mert még mindig szép a TDU hiába 2 éves:D -
USAMEN POWER #169 -
USAMEN POWER #168 Jó lenne :D de túl sok programozással járna szerintem, hogy a játék felismerje hogy ki volt a hibás... -
Szabi1991 #167 és -100dolcsi.. :D -
tbundy #166 és ha annyira belédszállnak, h használhatatlan lesz az autó? hívsz sárga angyalt? :) -
#165 Vagy aki okozta a sérülést, annak benyújtani a számlát xD Ha nincs elég pénze, akkor valami megoldás lenne rá. 1 hét ban a játékból, bár ez durva azért, viszont lényegre törő lenne, és nem törnének minket. -
USAMEN POWER #164 Érdekes lenne hogy ripityára törik a verdád, majd "R" és minden fasza újra :D Amúgy nem rossz elgondolás, (több NFS-ben pl. így oldották meg a törést), vagy mondjuk a házban lenne egy + repair gomb, és ingyé tudnád javítani. -
USAMEN POWER #163 Mert pl. az egyben is már unalmasak lesznek az aszfaltutak egy idő után, ha 1000x keresztebe - hosszába körbejárod a szigetet. Az egyben ezt megoldottam azzal hogy a hegyeket kihasználom, azaz hegyet mászok motorral, és csatlakoztak is hozzám ketten. A sárga hegyet már teljes egészében megmásztam, a csúcsokon meg bookmarkokat helyeztem el. Csupán mert a beton már unalmas. -
#162 Sérülés úgy lenne jó, ha a reset megjavítaná az autót. Én minden játékból hiányolom a flatout szerű törést.. :DD Szintekkel látványosabb így ha valaki oszlopot fog, vagy lerepül az útról :) -
#161 Én fogom használni az biztos. -
USAMEN POWER #160 A normálisabbak fogják is használni, de nézz körül az egyben.
A legtöbb külföldi noob kocka, akik szart se értenek a vezetéshez, csak vandálkodnak és másokat baszogatnak. Amúgy a GPS-ről amit írsz az jó ötlet ! Kresszcruise közben a pihenőket, benzinkutakat stb... ki lehetne jelőlni, anélkül hogy közben ki kéne menni mapra.
Na meg a másik ami nem hagy nyugodni. Amikor elmegy a net, vagy a szeró nem jó, miért basz ki hogy csatlakozz újra ? Berak offline módba, és majd amikor kedvet kapsz újra csatlakozol az egyértelműen jobb lenne nem? Rremélem a kettőben erre lesz megoldás. -
#159 Én annak örülnék, ha a GPS-en több célpontot lehetne állítani, egy sorrend szerint. Kruzokon jó lenne.
Én használnám az indexet xD Legjobb lenne, a benya mellett :D -
USAMEN POWER #158 Ez meg inkább egy tévedésnek hangzik. A pletyka képek a TDU 2-t a jelenlegi szigetre helyezik, bár nem tudom elképzelni hogy a 2 is ugyanazon a szigeten fog játszódni. A hiányosságokra max kiadtak volna új patcheket, vagy még egy megapackot, de nem hiszem hogy ezért kiadnának egy új játékot. -
USAMEN POWER #157 És a teleportot én legszívesebben kiszedném. Az egyet úgy toltam ki, hogy a két kezem 10 ujján megtudom számolni hányszor teleportáltam. És mai napig se teleportálok, ha cruise van kb. 20 percel elötte elindulok a találka helyre, max várok. -
USAMEN POWER #156 Teljesen igazad van. TDU-ban többször megyek szabályosan kressz formában, de a sok noob parasztól lehetetlen. Egy ideig követnek, majd megunják és lökdösnek és "haha" üzeneteket írkálnak chat-en. Elég szar lenne amikor minden fél órában szervízbe kéne járkálni drága pénzért, és én nem csalok szal minden egyes törés szívás lenne
Nomeg az indexet még fölöslegesnek tartom, mert a többség úgyse használná. -
#155 Az biztos..Nem voltának "ereszd el a hajam, padlógázas, no limites" krúzok xD
Bár de lenne... -
#154 sztem is jobb lenne töréssel. basszus anélkül hog ylehet megjelentetni játékot, oylan mintha mintha azt mondtk hogy lehetne 3d-be, de szebb 2d-be felülnézetbe XD -
norman001 #153 végül is igazad van de egy picit jó lenne de igen nekem is volt már olyan játékom amibe online játszottam és egy folytában kilöktek meg össze törték a kocsim és zavaró volt de utána rá jöttem hogy csak egyszer kel egy jó pillanatot el kapni én pl mikor ki lökött valaki vissza mentem a pályára és utol értem és neki löktem a villanyoszlopnak és ő járt szarabúl -
Szabi1991 #152 mivel sokaknak most is az a szórakozása, hogy másokba direkt belemennek, hogy elrontsák a másik játékát, így fölösleges a törés... na meg elég lehangoló lenne törött luxusautókat nézegetni.. :D
így is lehet ésszel, nyugisan menni, nem kell ahhoz törés.. :p -
USAMEN POWER #151 Ez de jó lenne a kettőben ! Kedvenc verdáim, TDU-ba jó a testvére a Mustang, de nagy hiba volt azt betenni GT500 helyett ! -
norman001 #150 bocs hogy kétszer ment -
norman001 #149 hát én úgy jobban vigyáznék a kocsira mert azért néha zavaró hogy nem törik mondjuk mikor neki mek 300-al a villanyoszlopnak.És szerintem azok is vigyáznának azért. -
norman001 #148 hát én úgy jobban vigyáznék a kocsira mert azért néha zavaró hogy nem törik mondjuk mikor neki mek 300-al a villanyoszlopnak. -
Szabi1991 #147 jobb törés nélkül, hidd el :DDD
sok orosz emberke így is elég idegesítő tud lenni amikor kilökdös az útról, hátha még törik is a kocsid és meg kell javíttasd drága pénzért.. őket persze nem érdekli pénz trénerrel.. -
norman001 #146 Remélem azért már ebbe fog törni a kocsi mert akkor élethűbb lenne. -
#145 Upsz:D
TDU-ba kellett volna xD Sry -
Szabi1991 #144 wrong topic ? -.- -
#143 Írd már le nagy vonalakban, hogy miben jó a pecs xD
Mik vannak benne stb... Magyarul ha lehet xD -
Szabi1991 #142 nézz meg 1-2 fájlt a játékból és meglátod hogy nem túlzás.. :D
(pl. amibe az autók nevei vannak..) -
#141 Van benne igazság, de ez ezért egy picit túlzás :) -
Szabi1991 #140 a tdu2 gyakorlatilag a TDU lesz befejezve, mert a tdu(1) a kiadó miatt gyakorlatilag béta ként lett kiadva.. -
#139 Olvass vissza! -
bigbigle #138 a tdu2-ő is ugyan ott játszódna és milyen újítások várhatók és mikre jelenik meg? -
HUNPalika #137 A pröféta szóljon belőlük. -
HUNPalika #136 Ígérték azt már tavaly tavaszra is... hiszem, ha látom. -
#135 Ez nem így működik :D Előtte be kell indítani a nagy marketing gépezetet és csepegtetni kell az infókat, stb. Szal picit messzebb van még az a megjelenés :( -
#134 Most'má magasról tesznek a dologra, nem is ugyanabban a kézben van a frencsájz, stb... Sose lesz Diabló...