40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #213 -
#212 Csináltam bannert:D
-
#211 -
#210 Majd ha jön sok sok kép, videó, háttérkép, beta meg demó, akkor majd lehet, addig sztem feleslegs banner is (ninc is miből) meg hg is. -
USAMEN POWER #209 Túl fiatal még ez a topik, legalábbis a hsz-k száma szempontjából... Am itt -
#208 Én szivesen!^^:D
Warez hsz em igen lesz^^ -
#207 isten ments -
Szabi1991 #206 akarsz hg lenni ? -
USAMEN POWER #205 Kéne valami banner a topiknak. -
#204 Kár lenne ha nem!De van róla azt hiszem!:D -
#203 Ugye ebben lesznek off-road versenyek,az lenne a kérdésem, hogy lesznek cross motorok is? -
USAMEN POWER #202 Egy nagyon idegesítő dologról még nem is esett szó.
Én szeretem rendezgetni a verdáimat, és abba a házba tárolni ahol én szeretném. Ez meg nem lehetséges, mert a game határozza meg hogy melyik verdát hova rakd, max cserélgetni lehet, ami nem jó. Pl. veszek egy új házat, ahova be szeretnék rakni x db verdát. Ezt addig nem tehetem meg, amíg van olyan házam, ahol van még hely. Ebben az esetben meg jön hogy Trade-n veszk x db járművet, amivel feltöltöm azokat a házaimat, ahol van hely. Max szerencsém van és az új házba szeretné a game is rakni a verdákat. Szóval ez fontos lenne, hogy a 2-ben megváltozzon ! -
#201 jobb klikk, kép megjelenítése, teszel egy ?-t a link végére, enter.. -
#200 Mind volt!:/ -
Szabi1991 #199 szép sárga békák -
USAMEN POWER #198 Ezeket még nem láttam itt, aki látta az látta, ki nem az nem, de én beszurom ide
-
#197 Ez csak annyit jelent, hogy még messze a megjelenés Ne félj, lesz majd marketing bőven -
#196 Elég reklám az,hogy biztos sokan megveszik akik az 1 játszottak. -
#195 Örülök, de ha lenne, oldala, reklám etc, akkor több pénz is jönne belőle, és akkor több ember dolgozhatna rajta, jobb lenne, több lenne. örülök én de az ilyen hozzáállást nem értem, amikor egy JÓ oldal elkészitése kevesebb mit egy hét lenne... -
#194 Örülj neki,hogy fejlesztik! -
#193 mellesleg ez elég rosz reklám... mármint a se oldala, se semmilye nincs a projektnek, szvsz óriási baklövés ez. nem is értem. kábé mint az rFactor 2. vicc, hogy egy minimalista, de dizájnos oldalra sem futja, ahova azért csak kiraknának ezt-azt néha. -
ast00 #192 De azért a fejlesztő is mondhatna róla valamit. -
#191 Sokan reménykedünk a 2010-es megjelenésben ;) -
ast00 #190 az a baj, hogy nem modják meg azt, hogy hogy áll a projekt. -
#189 még egyelőre a hivatalos bejelentésre várunk -
ast00 #188 tévedni emberi dolog -
ast00 #187 miért? -
#186 ...
Erre nemtudok mit mondani... -
ast00 #185 A tdu 2 ? -
#184 Már megejelent... -
ast00 #183 Megjelenés mikor lesz? -
tbundy #182 v a transformation gomb után egy fémharcos lesz az autóból :) -
ldavid #181 menet közben megnyomjuk a transformation gombot, és mehetünk terepre is? lol -
Szabi1991 #180 murciról rátett 1-2 elemet xD -
#179 Az a buggy az WTF? -
ATi0021 #178 A legutóbbi infó áradatban levő 3D művész képeit végül gyorsan törölték, így már az nem elérhető. (Ha kell, nekem megvan lementve.)
Viszont a TDUCentral fórumában a TDU2-es infó topic ismételten frissült. Gondoltam ezúttal is beírom ide az SG-s topciba is. Kezdetnek itt egy újabb artwork:
Néhány érdekes teszt fázisban levő 3Ds modell:
Végezetül pedig egy Lamborghini Murcielago LP640, melyről már láttunk korábban concept artokat. De ezúttal nem csak rajzon, hanem render-elt formában is megtekinthetjük:
Forrás: forum.tdu-central.com -
#177 Nem kell úgy menni, hogy ez bekövetkezzen xD -
#176 " lógnak a sárvédők, ki vannak szakadva a szélvédők meg a 4ből két kerék defektes"
:DD -
#175 :DD -
#174 Amint lentebb írtam, egy ilyen játékba csak úgy illene bele, mint látványelem. Mondjuk egy durva elszállásnál úgy lenne megoldva mint a burnoutban, csak a látvány kedvéért. Aztán reset után ismét csillog villog. Másképp iszonyat faszul nézne ki, ahogy hawaiion két jóvágású csávó krúzol egy ferrarival meg egy lambóval, és mindegyikről lógnak a sárvédők, ki vannak szakadva a szélvédők meg a 4ből két kerék defektes :DD