40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#373 Azért a GRID sem volt rossz, illetőleg nekem a shift is tetszett, bár arcade mindkettő. Viszont a TDU veri őket nem csak fizikában de játékélményben is. :) -
#372 Te honnan veszed, hogy nem LFS-eztem, vagy iRacingeztem?
Annyiban 1ébként igazatok van, hogy nem írtam, hogy árkád játékról beszélek.
tehát még1x; Az utóbbi pár év legjobb fizikájával megáldott árkád autós játéka a TDU. A szimesebb kategóriából nekem amúgy inkább Race07, de még inkább GT Legends. Isteni egy minivel csapatni a pályán, G25-el irányítva... -
#371 Osztom a véleményed...
Aki még nem próbált rendes szimet mint LFS vagy IRacing vagy stb.. kinek mi addig ne tegyen ilyen kijelentést... -
ATi0021 #370 A legutóbbi hivatalos Atari pénzügyi jelentés szerint a következő TestDrive megjelenése 2010ben, de legkésőbb a következő üzleti év végéig vagyis 2011 márciusáig várható. (korában már írtam :D )
A fejlesztés azért tart ilyen sokáig, mert a játék egy ideig leállított project volt. Pénz hiány és Alone in the Dark miatt. -
#369 Az nem biztos azért... Régebben az NFS-eknek is volt fizikája, Colinoknak is, (Ma már sajna egyiknek sincs) viszont a TDU-nak is van. Tehát, véleményem szerint, ez a legujabb árkád game, fizikával. -
#368 Árkád játéknak nem nagyon van fizikája.És te autós játékról beszéltél,nem árkádról. -
#367 Akkor, mégis melyik? (Árkád játékos közt, természetesen.) -
#366 Az azért nem válasz, hogy Go, & play other game...
Végét pedig remélem, bár aggaszt az a "divat", hogy van gumifizika, meg tapadás, és hasonlók, csak épp mellé egy szánkó fizikája van társítva. -
#365 "legjobb fizikával rendelkező autós játék."
Őőőőő...nem. -
#364 go & play lfs
go & play any ISI engine game
go & play blaa blaa bla
will have better physics than TDU -
#363 Kérdés;
Bármi adat a megjelenési dátumról? Akárcsak megközelítő is jó lenne...
TDU hibáira visszatérve pedig, most újra felraktam, mentem egy pár versenyt. Nézem a ranglistát, 17658Km/h-s átlagsebességgel csalovagyok a 3. az egyik versenyen, kategóriaversenyeken más kategóriájú autók, stb... Tudom, lassan 3 éve van kint a játék, és sok a csaló, de azért ez a karbantartás nevetséges...
Ez a Gamespy megoldás valami ritka ratyi.
Egyébként, ahogy nézegettem, az utóbbi pár évből, még mindig ez a legjobb fizikával rendelkező autós játék. (Nálam, ami nem kerekekre, hanem dobozra számolja a fizikát, az max 0 pontot érhet el, mint mondjuk utóbbi idők NFS-ei, míg a kerekekre számolt fizikások, 0-ról indulnak., Mint mondjuk a TDU. Remélem, a 2. részben nem rontanak a dolgon...) -
#362 GameSpy már a mohaa-nál is eléggé rossz volt(azt írta,hogy a szerver 800ping-es miközben 40-60-as volt) -
ATi0021 #361 EZ így igaz. De az open bétával is voltak gondok, sőt a kiadás utáni időszakban is sok laggolási gond volt. Aztán nagy nehezen kiadtak egy patchet, ami optimalizálta az online kódot. Utána valamivel jobb volt. De később akadtak gondok pl amikor klubtalálkozó volt egyszer csak eltűnt mindenki.
Amúgy a GameSpy-t illetően kétlem, hogy a folytatásnál is ők fogják a szervert biztosítani. Az eddigi TDU2-es "infók" alapján a játék elsősorban a Microsoft platformokra (X360,PC-re) készül. Szerintem a PC-s verzió Games for Windows LIVE-os lesz, szóval nem fog kelleni a GameSpy. -
#360 Igen, kb 1 éve már nem is tudom asszem a MegaPack megjelenésével párhuzamosan jelentkezett ez a laggolásos, fel nem kapcsolódásos probléma. :/ -
jaddz8 #359 #356-#357: Nem tudtam mikori kiadás, csak felcsaptam a dobozát és a hátulján ezt a számot találtam, majd legközelebb... -
#358 Régebben ilyen szerver problémák nem volt emlékeim szerint.Max. 1éve lettek ilyen rosszak a szerverek. -
#357 Az a 2004 jó lesz 2007nek is. :) -
#356 2007es :) -
jaddz8 #355 Bizonyos pontokkal egyet értek, de a kormány azért nem kell 900, de még 720°-ot sem forduljon menet közben, maximum lassabb haladásnál, élesebb kanyarvételhez többet, de ha kiérsz a városból akkor azért már nem nagyon rángatod a kormányt közúton.
A HC-hoz nem sok hozzáfűznivalóm van, mostanában elkezdtem én is HC-ban játszani, a gravitáción kívül nekem nagyjából oké. (max. annyi, hogy csinálhatnának egy köztes állapotot normál és HC mód között, nekem tetszene)
A layer rendszer... Gondolom ebbe alaposan bele fognak nyúlni, mert mindenki véleménye megegyezik abban, aki nap mint nap másokkal tolja neten, hogy ez a játék leggyengébb pontja. Nem értek ezeknek a technikai megoldásoknak a kivitelezéséhez, de szerintem nem a sávszélesség a probléma. Nem tudok más példát mondani és talán bagatell dolog összevetni a kettőt, de ha a World of Warcraft nevű teljesen más jellegű játékban megoldják, hogy 40 ember a jelenleg elérhető legszarabb nettel a piacon (1Mb/s netnél van kisebb?) lagmentesen együtt tud játszani, akkor az bizony bőven elég. Tisztában vagyok vele, hogy az Activision-Blizzard kib@szott nagy szerverparkkal rendelkezik ezért nem mérhető össze a kettő, de egy maréknyi ember szinkronizálásához még szerver se kell. Ha egy szerveren fut a login, a játékos adatbázis és az egész kliens (de most lehet hülyeséget mondtam), akkor gratulálok a GameSpy-nak vagy akinél üzemel a cuccos, de akkor sem a sávszélességgel van probléma, rengeteg ember panaszkodik még, hogy router, tűzfal, szakadt mindenki, disconnectel folyton, egyébmindenszar bajuk van a játékkal, ez is elég fos megoldás a fejlesztőktől szerintem.
Végeredményben azért ne felejtsük el ez egy 2004-es játék, akkori léptékkel elég nagyot üt, aki ezt olvassa tudja miről beszélek, ha azt mondom azért szeretünk ezzel a játékkal játszani, mert lehetőséget teremt erre a közös furikázásra a maga egyedi módján.
Bocs a Wall of Text-ért, csak most így volt egy kis időm reggel, hát beokoskodtam valamit... -
#354 Jogos, elfogadva xD -
#353 Nekem néhány elvárásom azért még lenne a TDU2-ben.
A kormány belső nézetben ne 45°-ot forduljon hanem rendesen ahogy kell 900° vagy 720°-ban kéne, hogy forduljon...
A másik az a fizikában lenne, remélem lesz TDU2-ben is HC mód, amiben remélhetőleg nem csak a gravitációt és a tapadást fogják átállítani...
A következő az lenne, ha meg lenne oldva, hogy nem 8, hanem esetleg 12-16 ember is mehessen együtt. Bár ahoz komoly géphálózatra lenne szükség, meg persze játékos részére egy ajánlott internetsebességet feltüntetni túl sokan vannak akik szaggatnak mert kaka a nettjük és azt sem tudják h ugrálnak és totál káoszt csinálnak néha a pályán... -
ATi0021 #352 A hét elején olvashattunk a Test Drive High Liferól. A Connected Consoles nevű oldal erről érdeklődött egy Eden Gameses pálya tervezőnél, aki azt mondta, hogy a High Life nevet, csak házon belül használják. A végleges név így feltehetően marad az Unlimited 2. Bár még mindig nem döntöttek a project végleges nevéről.
Forrás: connectedconsoles.com -
ATi0021 #351 Már volt róla szó, előtted linkeltem. :D
Bár érdekes, hogy a GameKapocs két külön játékról ír, míg a PC Guru egy játékról. Ma utána olvastam a dolgoknak és találtam a TDU Centralon néhány linket. Szerintem továbbra is van esély rá, hogy két külön játék készül az Edennél.
Első érdekesség, hogy az illető életrajzában Test Drive High Life szerepelt még tegnap, de ma már csak a következő Test Drive van beleírva.
- Guillaume Le Bris életrajz először
GLB életrajza pedig most
Bár érdekes, hogy a mai megjegyzem friss oldalakon azt írja az egyik készítő életrajza, hogy 2008 szeptembere és 2009 októbere között a TDU2-n dolgozott, sőt még VRallyt is odaírja. (lesz új VRally?) Megjegyzem a legutóbbi Atari üzleti jelentésben is TDU2 szerepelt. Még érdekes lehet, az infós ismeretei között ott van a PhysX is. Sőt régebben írtam az Eden és Gamr7 szerződésről. Miszerint az ő városépítőjét használja az Eden, és ebben az életrajzban is benne van.
Link erről: Alexandre C. életrajza
És végül itt egy másik Eden Games illető aki már High Life -ot ír.
Link: Forrás
-
#350 Jó lenne olyan infó is, ami nem több éves
Gyanús, hogy mindig csak ilyen több éves dolgok "szivárognak ki".
Mikor lesz ebből még játék... -
Héeder #349 Az Eden egyik munkatársa, Guillaume Le Bris életrajzában az SuperAnnuation portál kiszúrta, hogy az úriember egy bizonyos Test Drive: High Life nevű, Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re készül játék pályáin dolgozik. Vajon az Unlimited 2-ről van szó? Valószínűleg igen.
Tudom hogy eről volt téma de gondoltam fontos és szerintem eza neve lesz .
infó http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/A_Test_Drive_High_Life_az_Unlimited_2 -
#348 Ja bocsánat. -
ldavid #347 fancy wheels 3000: the underground chase -
#346 nembaj, csak jöjjön sok olyan online autos game, mint a tdu és felőlem lehet akármi is a címük -
#345 Az hard life lenne. -
ATi0021 #344 Igazából ez a dolog megint jól meg lett keverve. Nos tudjuk, hogy készül az Unlimited 2, akkor a High Life, és még egy NeXTről is írtak.
Elvileg a mi infóink az Unlimited 2ről szólnak. Ez meg egy másik játék lesz. A GameKapcson is írtam, hogy az Infogrames szerződés miatt nagy esélye van hogy ez lesz a U2 utáni rész. Mivel 2007ben az Infogrames szerződésben vállalta, hogy 6 éven belül leszállít 2 TD játékot.
Aztán lehet az is, hogy közben ugrott az Unlimited 2 név és lesz High Life vagy fordítva. A TDU Centralon Diablo azt írta, hogy ez nem új hír, már az Atari gazdasági jelentésben is benne volt. -
#343 magas színvonalú élet, de mindegy mátékám -
#342 Akkor gondolom van alapja annak a ténynek,hogy csóróként kezdjük életünket egy kis szigeten mert fordításba lehetne ez is a cím "nehéz élet".Nem? -
ATi0021 #341 A Test Drive Unlimited 2 mellett a francia Eden Games már dolgozik a sorozat legújabb folytatásán. A még be sem jelentett játék a High Life alcímet viseli.
A játék készülte egy Guillaume Le Bris nevű designer önéletrajzából derült ki, aki 2006 óta van az Eden Games-nél, és jelenleg a misztikus Test Drive High Life epizódhoz készít pályákat. Az úriember 2008-ig az Alone in the Darkon dolgozott, tehát valószínűleg a High Life nem az Unlimited 2 másik neve, utóbbi ugyanis 2007 óta biztosan készül. Várjuk a hivatalos megerősítést, és persze a részleteket!
Forrás: GameKapocs.hu -
#340 Én örülnék ha nem csak izom meg luxusautó lenne benne hanem sok átlag is! -
Szabi1991 #339 egy kis cross moci esélyesebb :D
#338: nyilván lesz vmi régebbi átlagautó is mint másik lehetőség.. de egyenlőre ez mind csak elmélet, hisz egy 2007-es előzetes tervet kaptunk csak :/ -
ldavid #338 azért én nagyon nem bánnám, ha nem lenne kötelező motort használni -
ATi0021 #337 Na az remek lenne, köszi.
#336 Héeder - Igen a Google fordítás szerint motorral kezdünk. -
Héeder #336 Motorral kezdünk ???? Az tök jó szerintem babetával :) -
#335 Én beszélek franciául,majd kiírom a fontosabb dolgokat;) -
USAMEN POWER #334 "Amúgy azt is írják, hogy a sziget ahová a játék elején szökünk sokkal kisebb lesz, mint Hawaii. Nem Oahut ír, hanem Hawaiit." ---> Ha az Oahunál kisebb szigetre kell szökni, akkor az biztos nem a Hawaii lesz. 3-4x akkora sziget mint az Oahu.