40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#413 Ugyanolyan hosszúak az utak. -
ldavid #412 az utak hosszára céloztam, nem a hasonlóságukra
ha a sziget mérete megegyezik, akkor szerintem logikus, hogy egy ugyanolyan út hossza is
mapsen van távolság és idő is írva, le lehetne tesztelni (csak lusta vagyok telepíteni :D) -
#411 Ford Island útjai sem léteznek, vagyis nem ebben a formában ugyanis egy repülőtér van ott. :) -
#410 A méretről volt szó nem a pontos úthálózatról. Amúgy az utak jó része valós, egy másik része fiktív és a helyi zsákutcákat kivették. -
ATi0021 #409 Megnéztem a Google Maps-el, és nekem 45 percet írt. Ennyi idő alatt viszont szigetkört lehet csinálni a játékban. Viszont ha azt nézem, hogy a Google Maps nem kalkulálta bele, hogy egy Enzo Ferrarival fogok végigszáguldani, így már szerintem reális a játék is.
Persze nem teljesen, csak a főbb utak vannak benne a játékban. És ha nem tévedek egy reptér, számos épület és út eltér a valóstól vagy hiányzik. -
USAMEN POWER #408 A nagy része ugyanaz, ha megnézel egy Oahu térképet lehet látni. Persze vannak eltérések. Az északi kilátó nem létezik, egy földút van ott, viszont a hegyen a csillagvizsgáló a valóságban is ott van, háth a google earthot nézegetve sok dolgot megnéztem, de ezek az eltérések bőven beleférnek. A főutak, autópályák, realisztikusak. -
#407 a sziget méretéről volt szó, nem az utak hasonlóságáról.
egy rakás ut pluszban lett betéve tdu-ba és a szigetet körbeszigetelő uthálózat se a valóságnak megfelelő állítólag. -
USAMEN POWER #406 A mai világban szerintem nem nagy cucc lemodellezni egy szigetet. Egy két műhold megoldja a problémát. Mellékesen a játékban az úthálózat is ugyanaz mint a valódi. -
ldavid #405 minden út/utca méterre pontos volt?
szóval ha Honoluluból felmentem északra, az ugyanannyi időben is (sebességtől függően persze)? -
#404 De O'ahu pontosan akkora volt. -
#403 O'ahu akkora. Google mapen meg tudod nézni. -
ldavid #402 attól még, hogy egy sziget kisebb IRL nem biztos, hogy kisebb a játékban is
Oahu sem volt akkora, mint az igaz -
#401 Arról (tudtommal) sose volt szó. Az volt a koncepció, hogy az eddigi 1600-hoz kapunk +900km-t, aminek egy/nagy része földút lesz. Sőt, eddig az se nagyon merült fel, hogy ne O'ahu lenne a helyszín. -
#400 ték. -
#399 most akkor mégse lesz 4x nagyobb játéktér? -
#398 Amúgy el tudom képzelni, hogy esetleg mellette ott van még Menorca vagy Mallorca. -
#397 Ibiza yeeeee ha ez igaz. :)
Európa -
#396 De szar.. Nem jó a link... :@
Na mind1:D itt megnézhetitek..
Kb olyan 1/10-e lehet :S -
#395 Aztaaaaaaaa
Ibiza ilyen kicsit? :((((
Azonos méret arányban :(
Ibiza
Hawaii -
#394 Az jó lenne ha szeptemberbe jelenne meg.
És lennének hétköznapi kocsik is. -
#393 Ibiza kb 1/3-a O'ahu-nak. Elég érdekes lesz :D Amúgy az artworkök mind eléggé O'ahu-ra emlékeztetnek. -
ATi0021 #392 Ismételten újabb hír: Diablo egy új önéletrajzra bukkant, mely erősíti a Test Drive Unlimited 2-t. És a legfontosabb: megerősítést nyert, hogy a játék készül PlayStation 3-ra is.
Forrás:TDU-Central
-
#391 Remélem láthatom majd egyszer:D
2TB-os lemezre lesz írva. -
ATi0021 #390 Támogatom az ötletet, még akkor is a végén 2TBos merevlemezt kell vennem. -
#389 Én egy olyan játékról álmodtam ahol Európa van benne és olyan részletesen modellezve, hogy még a saját házadhoz is elmehetsz!
Hát ha az autók is kicsik akkor nem lehet nagy baj:DD -
ATi0021 #388 A TDU-Centralon is ment erről vita. Volt olyan fordító aki 2011-re szeptemberre tette, de egy francia srác írta, hogy valójában 2010 szeptembert kell érteni. Viszont ha tényleg idén jön, akkor legkésőbb az E3-on be kell mutatniuk.
Amúgy csak szerintem túl kicsi Ibiza sziget? -
#387 Már szeptemberre? Nem lesz az egy kicsit gyors?:D -
ATi0021 #386 Újabb pletykák jelentek meg a TDU-Centralon:
A francia Planet-GT Eden Gameshez közeli, jól informált forrásra hivatkozva közölt információkat a következő Test Drive játékról.
A sorozat legújabb tagja búcsúzik a Hawaii szigetektől, és egy új szintén jól ismert helyre, Ibizára kalauzol majd el.
A másik információ, hogy a jelenlegi tervek alapján a játék ez év szeptemberében fog megjelenni.
Ezek az információk nem hivatalosak. Lehetséges, hogy a játék végső neve mégis csak az eddig fejlesztési névként ismert High Life lesz. A következő hetekre további híreket ígért a Planet-GT.
Forrás: Planet-GT -
#385 Hát pozítívum lenne ha végre bejelentenék a játékot -
#384 Ámen! -
ATi0021 #383 Hamarosan megtörténhet a bejelentés egy Lyon-i eseményen. Legalábbis a PCGames.de szerint.
Sajnos a hírt gyorsan törölték az oldalról így hitelessége megkérdőjelezhető. Lehet a német oldal tévedett, de lehet Atari \ Eden nem nézte jó szemmel a hírt és ezért törölték. :)
(Akárcsak a legutóbb az önéletrajzokat.)
TDU Central -
#382 Köszi, má kiesett a "likon", öregszem... -
#381 Nem igazán érdekel, egyedül szoktam gurulni. Számomra értelmetlen 400al döngetni. :) -
#380 Shift? :DDDDDD -
USAMEN POWER #379 Nem csak anno, a mai napig is. A 99 % -ot csak trainerrel tudtam elérni. (Az 500-600 km/h -kat, anélkül nem lehet leverni. Jaa és az időrekordok...) -
#378 Felesleges rangsorolni a TDU-t, játékélményben verhetetlen
Csalók: anno a nagy Drive-in csatákba is belerondítottak sajnos :( -
USAMEN POWER #377 Pedig a nagyobb külföldi cruiseokhoz alapvető kellék a Saleen, vagy vmelyik A kategória. :DD (Persze ez inkább engem érint.) De talán még B -vel lehet tartani az iramot, max 1-2 km hátrány. -
#376 Nagyobb sebességnél szar volt, de az alsóbb kategóriákban nem volt rossz (talán Stage2ig?). Én tduban is inkább a D katos verdákkal megyek. :)
TDU-n kívül én sem vettem meg semelyiket mert annyira nem kötött le, bár a GRIDen gondolkodtam, lehet, hogy abból majd beszerzek egy eredeti példányt. Shiftből biztosan nem. -
USAMEN POWER #375 A többrétü játékok álltalában mindig jók. (főleg amelyek qrwa nagy bejárható területtel rendelkeznek.) -
#374 Grid valóban nem volt rossz, de shiften, nagyobb sebességnél én má' a hajam téptem, annyira szánkó volt az egész játék. Ráadásul AI-ról csak nagyon nagy jóindulattal lehetett beszélni, szóval még egy játék, ami letölt,- kipróbál,- töröl volt. TDU pedig letölt,- kipróbál,- töröl,- és uzsgyi a bolt...