40335
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanolyan hosszúak az utak.
  • ldavid
    az utak hosszára céloztam, nem a hasonlóságukra
    ha a sziget mérete megegyezik, akkor szerintem logikus, hogy egy ugyanolyan út hossza is

mapsen van távolság és idő is írva, le lehetne tesztelni (csak lusta vagyok telepíteni :D)
  • [HUN]FaTaL
    Ford Island útjai sem léteznek, vagyis nem ebben a formában ugyanis egy repülőtér van ott. :)
  • [HUN]FaTaL
    A méretről volt szó nem a pontos úthálózatról. Amúgy az utak jó része valós, egy másik része fiktív és a helyi zsákutcákat kivették.
  • ATi0021
    Megnéztem a Google Maps-el, és nekem 45 percet írt. Ennyi idő alatt viszont szigetkört lehet csinálni a játékban. Viszont ha azt nézem, hogy a Google Maps nem kalkulálta bele, hogy egy Enzo Ferrarival fogok végigszáguldani, így már szerintem reális a játék is.

Persze nem teljesen, csak a főbb utak vannak benne a játékban. És ha nem tévedek egy reptér, számos épület és út eltér a valóstól vagy hiányzik.
  • USAMEN POWER
    A nagy része ugyanaz, ha megnézel egy Oahu térképet lehet látni. Persze vannak eltérések. Az északi kilátó nem létezik, egy földút van ott, viszont a hegyen a csillagvizsgáló a valóságban is ott van, háth a google earthot nézegetve sok dolgot megnéztem, de ezek az eltérések bőven beleférnek. A főutak, autópályák, realisztikusak.
  • bertino
    a sziget méretéről volt szó, nem az utak hasonlóságáról.

egy rakás ut pluszban lett betéve tdu-ba és a szigetet körbeszigetelő uthálózat se a valóságnak megfelelő állítólag.
  • USAMEN POWER
    A mai világban szerintem nem nagy cucc lemodellezni egy szigetet. Egy két műhold megoldja a problémát. Mellékesen a játékban az úthálózat is ugyanaz mint a valódi.
  • ldavid
    minden út/utca méterre pontos volt?
    szóval ha Honoluluból felmentem északra, az ugyanannyi időben is (sebességtől függően persze)?
  • [HUN]FaTaL
    De O'ahu pontosan akkora volt.
  • Synit HUN
    O'ahu akkora. Google mapen meg tudod nézni.
  • ldavid
    attól még, hogy egy sziget kisebb IRL nem biztos, hogy kisebb a játékban is
    Oahu sem volt akkora, mint az igaz
  • Dante73
    Arról (tudtommal) sose volt szó. Az volt a koncepció, hogy az eddigi 1600-hoz kapunk +900km-t, aminek egy/nagy része földút lesz. Sőt, eddig az se nagyon merült fel, hogy ne O'ahu lenne a helyszín.
  • bertino
    ték.
  • JohnnyNapalm
    most akkor mégse lesz 4x nagyobb játéktér?
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy el tudom képzelni, hogy esetleg mellette ott van még Menorca vagy Mallorca.
  • [HUN]FaTaL
    Ibiza yeeeee ha ez igaz. :)

Európa
  • AlieN911
    De szar.. Nem jó a link... :@
    Na mind1:D itt megnézhetitek..
    Kb olyan 1/10-e lehet :S
  • AlieN911
    Aztaaaaaaaa
    Ibiza ilyen kicsit? :((((
    Azonos méret arányban :(
    Ibiza
    Hawaii
  • Falkon
    Az jó lenne ha szeptemberbe jelenne meg.
    És lennének hétköznapi kocsik is.
  • Synit HUN
    Ibiza kb 1/3-a O'ahu-nak. Elég érdekes lesz :D Amúgy az artworkök mind eléggé O'ahu-ra emlékeztetnek.
  • ATi0021
    Ismételten újabb hír: Diablo egy új önéletrajzra bukkant, mely erősíti a Test Drive Unlimited 2-t. És a legfontosabb: megerősítést nyert, hogy a játék készül PlayStation 3-ra is.
    Forrás:TDU-Central

• Máté94
    Remélem láthatom majd egyszer:D

2TB-os lemezre lesz írva.
  • ATi0021
    Támogatom az ötletet, még akkor is a végén 2TBos merevlemezt kell vennem.
  • Máté94
    Én egy olyan játékról álmodtam ahol Európa van benne és olyan részletesen modellezve, hogy még a saját házadhoz is elmehetsz!

Hát ha az autók is kicsik akkor nem lehet nagy baj:DD
  • ATi0021
    A TDU-Centralon is ment erről vita. Volt olyan fordító aki 2011-re szeptemberre tette, de egy francia srác írta, hogy valójában 2010 szeptembert kell érteni. Viszont ha tényleg idén jön, akkor legkésőbb az E3-on be kell mutatniuk.

Amúgy csak szerintem túl kicsi Ibiza sziget?
  • Máté94
    Már szeptemberre? Nem lesz az egy kicsit gyors?:D
  • ATi0021
    Újabb pletykák jelentek meg a TDU-Centralon:

A francia Planet-GT Eden Gameshez közeli, jól informált forrásra hivatkozva közölt információkat a következő Test Drive játékról.
    A sorozat legújabb tagja búcsúzik a Hawaii szigetektől, és egy új szintén jól ismert helyre, Ibizára kalauzol majd el.

A másik információ, hogy a jelenlegi tervek alapján a játék ez év szeptemberében fog megjelenni.

Ezek az információk nem hivatalosak. Lehetséges, hogy a játék végső neve mégis csak az eddig fejlesztési névként ismert High Life lesz. A következő hetekre további híreket ígért a Planet-GT.

Forrás: Planet-GT
  • gduck
    Hát pozítívum lenne ha végre bejelentenék a játékot
  • Synit HUN
    Ámen!
  • ATi0021
    Hamarosan megtörténhet a bejelentés egy Lyon-i eseményen. Legalábbis a PCGames.de szerint.
    Sajnos a hírt gyorsan törölték az oldalról így hitelessége megkérdőjelezhető. Lehet a német oldal tévedett, de lehet Atari \ Eden nem nézte jó szemmel a hírt és ezért törölték. :)

(Akárcsak a legutóbb az önéletrajzokat.)

TDU Central
  • Dante73
    Köszi, má kiesett a "likon", öregszem...
  • [HUN]FaTaL
    Nem igazán érdekel, egyedül szoktam gurulni. Számomra értelmetlen 400al döngetni. :)
  • SötétBarom
    Shift? :DDDDDD
  • USAMEN POWER
    Nem csak anno, a mai napig is. A 99 % -ot csak trainerrel tudtam elérni. (Az 500-600 km/h -kat, anélkül nem lehet leverni. Jaa és az időrekordok...)
  • gduck
    Felesleges rangsorolni a TDU-t, játékélményben verhetetlen

Csalók: anno a nagy Drive-in csatákba is belerondítottak sajnos :(
  • USAMEN POWER
    Pedig a nagyobb külföldi cruiseokhoz alapvető kellék a Saleen, vagy vmelyik A kategória. :DD (Persze ez inkább engem érint.) De talán még B -vel lehet tartani az iramot, max 1-2 km hátrány.
  • [HUN]FaTaL
    Nagyobb sebességnél szar volt, de az alsóbb kategóriákban nem volt rossz (talán Stage2ig?). Én tduban is inkább a D katos verdákkal megyek. :)

TDU-n kívül én sem vettem meg semelyiket mert annyira nem kötött le, bár a GRIDen gondolkodtam, lehet, hogy abból majd beszerzek egy eredeti példányt. Shiftből biztosan nem.
  • USAMEN POWER
    A többrétü játékok álltalában mindig jók. (főleg amelyek qrwa nagy bejárható területtel rendelkeznek.)
  • Dante73
    Grid valóban nem volt rossz, de shiften, nagyobb sebességnél én má' a hajam téptem, annyira szánkó volt az egész játék. Ráadásul AI-ról csak nagyon nagy jóindulattal lehetett beszélni, szóval még egy játék, ami letölt,- kipróbál,- töröl volt. TDU pedig letölt,- kipróbál,- töröl,- és uzsgyi a bolt...