40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1057 Ijj de szép lett:D -
Gibor #1056 Na topic award is jó -
#1055 Alakulgat, alakulgat! Grat! -
#1054 sg.hu-s logo is "él" -
#1053 faszaaaa:) -
#1052 banner ápdét :) -
#1051 jah ezt gondoltam én is :) -
USAMEN POWER #1050 Az úgy lenne a legfaszább, hogy ha a TDU2 felirat alá be lenne írva kisebb betűkkel, egy kis effektel megfűszerezve hogy Test Drive Unlimited 2, és az alá jöhetnének egymás mellé sorba, az opciók. -
#1049 fasza lett a banner
de viszont azzal az Off topic szöveg látszódjon hogy rá kell kattintani
mert majd sok gyökér(:D)azt hiszi hogy ez az Off topic:D
vagy hülyeséget beszélek?:D -
USAMEN POWER #1048 Amit leírtál, az tul. képpen az első rész topikjába illik, értelem szerűen nem a 2 -ik rész off topikjába. (Habár oda is elfér valóban.)
Amúgy meg igazad van, csak nekem a warez = off felé állt a búrám, természetesen nem csak warezből állhat egy off. Kinyitom / Nyitva ! -
Szabi1991 #1047 akkor minek nyitottad ? xD
off: újraraktam a TDU-t, elég gyorsan eltelt másfél óra.. pedig csak kijöttem a garázsból egy kis Alfa GT-vel.. találkoztam egy orosz(Audi RS4) és egy német sráccal (McLaren F1).. tartottunk egy kis könnyed "szabályos" kocsikázást.. imádom ezt a játékot.. :)
jöhetne már a 2. rész, jó lenne indexelni, mert nem a legjobb írogatni az irányokat merre forduljunk :DD -
USAMEN POWER #1046 Oda nem írom meg az első hsz-t, amíg meg nem jelenik a játék. Szerintem fölösleges is addig oda írkálni. Am jó ötlet, majd rendezem pixxel -el privátban. -
#1045 DE HA MÁR off topik akkor lehetne ott diskurálni ezeket, pláne az off topik csinositgatását:D sztem:D -
#1044 jajaja kisebb kell legyen, majd megcsinálom, most csak teszteltem egy gombot hogy megy-e :) na majd holnap... -
USAMEN POWER #1043 Ja meg most nézem hogy a TDU 2 feliratba van linkelve a játék weboldala... király ! :D -
USAMEN POWER #1042 "Test Drive Unlimited 2 Topik felirattal" --> Vagy a TDU 2 Topik is elég. -
USAMEN POWER #1041 Fasza lett az offtopik linkelés ! Egy ugyanilyen banner kéne az off topikba is, csak Test Drive Unlimited 2 felirattal, off topik helyett. :) Meg azon filózok hogy a késöbbi opciók nem biztos hogy elférnek a test drive unlimited felirat miatt. Lehet hogy egy kisebb méretű, egy soros felirat jobban állna. Vélemény ? -
#1040 Fasza lett a topik.
Pixxel sok sikert. :) -
#1039 #1037 -
Mathiasse #1038 gratula nagyon jólett minden -
Szabi1991 #1037 tyű de szép lett a topik -
USAMEN POWER #1036 Tessék. :)
Viszont kéne egy kis help. Off topikos bannereket tudnál csinálni, benne linkelve ezt a topikot ? Meg kétoldalt lévő hangulati elemek is kellenének. :D Lényeg hogy ne sokban változzon az off topik ha átnéz valaki. :) -
#1032: felvettelek msn-re majd értekezni :)
#1034: jah :D -
USAMEN POWER #1034 Offtopikról gondoskodhatok ? :D -
#1033 Jó az sg.hu logo és ez legalább nincs elcsúszva reklámszűrővel sem :) -
ATi0021 #1032 Na igen, erről beszéltem tegnap. Végre kezd alakulni a topic. :D
Pár éve már követem a TDU2-es eseményeket, szóval segíthetek összeírni FAQhoz kérdést-választ. :) -
#1031 thx -
ldavid #1030 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<style type="text/css">
<!-- #head {background: url('http://www.sg.hu/images/head_bg.gif') no-repeat bottom left} -->
</style> -
#1029 jahm az is kell majd :)
már látom a sok kép végét amit meg kell csinálni... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha valaki megosztja velem a felső sg.hu-s kép cseréjét akkor annak nagyon tudnék örülni -
#1028 Szupi!
Pár link is lehetne még rajta Mondjuk egy FAQ? Oda összeszedhetnénk az eddigi infókat. -
#1027 pixxel beírá e hátéemel kódot, s lőn banner -
#1026 Grat -
#1025 persze szívesen fogadok bármilyen segítséget, miért ne :)
a banner meglesz, csak most a nyakamba zúdítottak kb 200 képet, ami még ma délelött kell :/ szval kitartás :D thx -
ATi0021 #1024 Nézd, ha segítség kell szívesen segítek, ha persze elfogadod.
Amúgy látom sikerült, házigazda lettél, grat. Viszont most, hogy már van hatalmad a topicban várom pl a bannert. :) -
USAMEN POWER #1023 Így már 100 % -os ! Jó lett. -
#1022 csak halkan jegyzem meg: #1008 -
HUN BECSEHELY #1021 csinálják mind a 2-en:) -
#1020 pixxel vagy ati :) -
#1019 A csinosítgatás csak 1 dolog. Én is téged javasollak, de természetesen pixxel is lehet -
Mathiasse #1018 vagy pixxelt. :D