40336

Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Köszi az infókat! A FAQ szuper lett, csak a betűszíneket variáljad át, mert sok helyen nincs összhangban a háttérrel (nehezen olvasható) 
"Ami elég furcsa, hiszen 2,5ször nagyobb területről beszélnek, ami nem lehet hiszen Oahuban is több 1600km út volt."
Lehet valahogy majd át lehet menni Oahura is? Igaz erről nem írnak sehol, de meglepinek is szánhatják
Az újságban megjelenési dátumnál 2010 Q3 szerepel, lehet mégis jó az a szeptemberi dátum? -
USAMEN POWER #1097 Azé így is kb. akkora mint az Oahu az első részből. :) Jó lesz ez gyerekek ! -
Gibor #1096 Jólesz jólesz :D A sziget hogy kisebb nem zavar, csak legyen több fícsőr. -

én is :D
-
már eleve is furcsa volt, hogy azt mondták 2.5x tobb út lesz, közben meg a sziget harmad akkora. szval akkor mégsem lesz több út... :( -
Szabi1991 #1093 úgy látom tényleg ez lesz első játék amiért kifogok adni megjelenés napján 10ezret.. :D -
ATi0021 #1092 Na látom megint valaki beelőzött, de azt hiszem jobb lesz ha újra, végig vesszük mit is tartalmaz a német PCGames előzetese.
- Az aszfaltozott utak hossza 930 km, az off-road utak 310 km hosszúak, a sziget pedig 381 km2. Ami elég furcsa, hiszen 2,5ször nagyobb területről beszélnek, ami nem lehet hiszen Oahuban is több 1600km út volt.
- Lesz története a játéknak, amiről egyenlőre csak annyit árultak el, hogy "izgalmasabb" lesz mint az első részé.
- Szerezhetünk pontokat vezetés közben, különféle mutatványokkal (pl.: drift) vagy folyamatos gyorshajtással. A megszerzett pontokat a képernyőn láthatjuk egy állapotjelzőben. Ha ütközünk a pont elveszik.
- A barát listán levő barátaink elleni versenyezés, szintén pontokat jelent.
- Off-roadozás közben keresgélhetünk elrejtett autóroncsokat. Egy ilyen autóroncs megtalálása után, különleges járművek és autókereskedések oldódnak fel.
- A törés kizárólag optikai, így nem hat az irányításra és teljesítményre. Sőt mivel nincs autójavító, így a kocsi javítás ingyenes.
- Az első rész óta a kocsik részletesebbek lettek, de a környezet részletessége alig változott.
- Szerezhetünk Felfedező pontokat: utak, kereskedők stb. megtalálásával.
- Az időjárás befolyásolja a járművek irányítását. Esős idő = csúszós utak.
Végül az összes scan (köztük térkép) a PC Gamesből:
-
bazso29 #1091 Törölték.. Itt láthatod őket. -
jah észrevetem én is, csak most nincs időm rá, majd este sztem vagy holnap :) -
Fasza lett a faq , de lehetne más betűszín vagy más háttér, mert nem mindig lehet látni.
Pl a zöldet alig. -
Nem látom sehol se képet...... -
"OFF"
Eladó egy használt, de kitűnő állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva.
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésű laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövőben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésről akkor fogok bővebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:
http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing
Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!
FIGYELEM! Karbantartáshoz csakis fehér zsírt szabad használni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nUwReDeD7eGuMAswesWec9adraFejUt3
ON -
nagyobb
-
Van már valami info arról hogy steames lesz-e? -
Szabi1991 #1084 szöveg betűmérete nem lehetne picit nagyobb ? :) -
jelentem van FAQ
-
exklúzív, mert rommá van törve :D nyekereg, durrog, olajfoltot húz maga után :D -
Na,ez érdekes.
Majd fogunk találni törött autókat az útmentén amik exkluzív autóként fog megjelenni az autószalonban:P -
Vajon mi a szarért kellett kivenni az MP3 támogatást :( -
bazso29 #1079 Újabb infó 1-2 képpel: gameprophets -
USAMEN POWER #1078 Akk sry.. :D -
Nem jött át neki a mondanivalóm :DDD -
Szabi1991 #1076 ő se írt mást.. :) -
USAMEN POWER #1075 Szerintem meg qrwa jó az első rész... -
Benéztem az első rész topikjába, és rájöttem pár kép meg video után, hogy a megjelenés nem várhat!!!44 :D -
Aham, azért jó mert az oldalt lévő hírdetés szöveg blokkja nálatok nincsen szűrve, nálam meg igen. :)
Ezért nem jó egyik böngiből sem, mindegy, így marad. -
Szabi1991 #1072 jah
-
ATi0021 #1071 Firefox 3.6.2 alatt nálam jó. (1680x1050) -
Én legújabb Operával nézem és minden jó(2048x1152) -
Adblockal?
Reklámszűrővel nem jó se Opera 10.51, se FF3.5 alatt. -
Szabi1991 #1068 nálam jó (ff3.6,1920x1080) -
Ehh, egészen tegnapig nem volt elcsúszva felül a logo, de most reklámszűrővel megint teljesen elcsúszott. :D -
ATi0021 #1066 Igen már készül, szerintem ma délután már tudom küldeni pixxelnek a végleges verziót. A TDU Central egy jó alap volt, de kicsit hiányos és a forrás megjelölés néhol hibás. (pl volt olyan ami hivatalos press releasebe is benne volt) :D -
saját faq lesz ATi0021 írja (
), aztán összedobunk majd valamit belőle :)
-
Figyu má, a banner szupi, de a csajok miért maradtak ki?
UI: FAQ-nak átvehetnénk EZT, persze lefordítva
-
élsimítás
kényszerítsd drájverből 
-
USAMEN POWER #1062 Meg készíthetnél saját Test Drive Unlimited feliratot, mert a jelenlegi nem valami szép, főleg hogy nincs rajta élsimítás. :/ -
USAMEN POWER #1061 Játék névvel. -
USAMEN POWER #1060 Pixxel, ez a topik szerintem felélénkülhetne a 2 érkeztével. Esetleg szoríthatnál neki helyet a bannerban. :) -
Váááóó. SZUPI! Mindig van valami újdonság, mikor ránézek