40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #1097 Azé így is kb. akkora mint az Oahu az első részből. :) Jó lesz ez gyerekek ! -
Gibor #1096 Jólesz jólesz :D A sziget hogy kisebb nem zavar, csak legyen több fícsőr. -
#1095 én is :D -
#1094 már eleve is furcsa volt, hogy azt mondták 2.5x tobb út lesz, közben meg a sziget harmad akkora. szval akkor mégsem lesz több út... :( -
Szabi1991 #1093 úgy látom tényleg ez lesz első játék amiért kifogok adni megjelenés napján 10ezret.. :D -
ATi0021 #1092 Na látom megint valaki beelőzött, de azt hiszem jobb lesz ha újra, végig vesszük mit is tartalmaz a német PCGames előzetese.
- Az aszfaltozott utak hossza 930 km, az off-road utak 310 km hosszúak, a sziget pedig 381 km2. Ami elég furcsa, hiszen 2,5ször nagyobb területről beszélnek, ami nem lehet hiszen Oahuban is több 1600km út volt.
- Lesz története a játéknak, amiről egyenlőre csak annyit árultak el, hogy "izgalmasabb" lesz mint az első részé.
- Szerezhetünk pontokat vezetés közben, különféle mutatványokkal (pl.: drift) vagy folyamatos gyorshajtással. A megszerzett pontokat a képernyőn láthatjuk egy állapotjelzőben. Ha ütközünk a pont elveszik.
- A barát listán levő barátaink elleni versenyezés, szintén pontokat jelent.
- Off-roadozás közben keresgélhetünk elrejtett autóroncsokat. Egy ilyen autóroncs megtalálása után, különleges járművek és autókereskedések oldódnak fel.
- A törés kizárólag optikai, így nem hat az irányításra és teljesítményre. Sőt mivel nincs autójavító, így a kocsi javítás ingyenes.
- Az első rész óta a kocsik részletesebbek lettek, de a környezet részletessége alig változott.
- Szerezhetünk Felfedező pontokat: utak, kereskedők stb. megtalálásával.
- Az időjárás befolyásolja a járművek irányítását. Esős idő = csúszós utak.
Végül az összes scan (köztük térkép) a PC Gamesből:
-
bazso29 #1091 Törölték.. Itt láthatod őket. -
#1090 jah észrevetem én is, csak most nincs időm rá, majd este sztem vagy holnap :) -
#1089 Fasza lett a faq , de lehetne más betűszín vagy más háttér, mert nem mindig lehet látni.
Pl a zöldet alig. -
#1088 Nem látom sehol se képet...... -
#1087 "OFF"
Eladó egy használt, de kitűnő állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva.
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésű laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövőben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésről akkor fogok bővebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:
http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing
Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!
FIGYELEM! Karbantartáshoz csakis fehér zsírt szabad használni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nUwReDeD7eGuMAswesWec9adraFejUt3
ON -
#1086 nagyobb -
#1085 Van már valami info arról hogy steames lesz-e? -
Szabi1991 #1084 szöveg betűmérete nem lehetne picit nagyobb ? :) -
#1083 jelentem van FAQ -
#1082 exklúzív, mert rommá van törve :D nyekereg, durrog, olajfoltot húz maga után :D -
#1081 Na,ez érdekes.
Majd fogunk találni törött autókat az útmentén amik exkluzív autóként fog megjelenni az autószalonban:P -
#1080 Vajon mi a szarért kellett kivenni az MP3 támogatást :( -
bazso29 #1079 Újabb infó 1-2 képpel: gameprophets -
USAMEN POWER #1078 Akk sry.. :D -
#1077 Nem jött át neki a mondanivalóm :DDD -
Szabi1991 #1076 ő se írt mást.. :) -
USAMEN POWER #1075 Szerintem meg qrwa jó az első rész... -
#1074 Benéztem az első rész topikjába, és rájöttem pár kép meg video után, hogy a megjelenés nem várhat!!!44 :D -
#1073 Aham, azért jó mert az oldalt lévő hírdetés szöveg blokkja nálatok nincsen szűrve, nálam meg igen. :)
Ezért nem jó egyik böngiből sem, mindegy, így marad. -
Szabi1991 #1072 jah
-
ATi0021 #1071 Firefox 3.6.2 alatt nálam jó. (1680x1050) -
#1070 Én legújabb Operával nézem és minden jó(2048x1152) -
#1069 Adblockal?
Reklámszűrővel nem jó se Opera 10.51, se FF3.5 alatt. -
Szabi1991 #1068 nálam jó (ff3.6,1920x1080) -
#1067 Ehh, egészen tegnapig nem volt elcsúszva felül a logo, de most reklámszűrővel megint teljesen elcsúszott. :D -
ATi0021 #1066 Igen már készül, szerintem ma délután már tudom küldeni pixxelnek a végleges verziót. A TDU Central egy jó alap volt, de kicsit hiányos és a forrás megjelölés néhol hibás. (pl volt olyan ami hivatalos press releasebe is benne volt) :D -
#1065 saját faq lesz ATi0021 írja (), aztán összedobunk majd valamit belőle :) -
#1064 Figyu má, a banner szupi, de a csajok miért maradtak ki?
UI: FAQ-nak átvehetnénk EZT, persze lefordítva -
#1063 élsimítás kényszerítsd drájverből -
USAMEN POWER #1062 Meg készíthetnél saját Test Drive Unlimited feliratot, mert a jelenlegi nem valami szép, főleg hogy nincs rajta élsimítás. :/ -
USAMEN POWER #1061 Játék névvel. -
USAMEN POWER #1060 Pixxel, ez a topik szerintem felélénkülhetne a 2 érkeztével. Esetleg szoríthatnál neki helyet a bannerban. :) -
#1059 Váááóó. SZUPI! Mindig van valami újdonság, mikor ránézek -