40336
  • [HUN]FaTaL
    Normálisabb festés sem ártana, mert az egyben sokszor a színnek köze nem volt ahhoz amilyenre lefújtam (jobb fényviszonyok), és a sokszor teljesen elsötétülő belsőt is kijavítják remélem. :)
  • MikX
    Hát azt énis... rem nem csak ilyen "ál" terepjárók, meg SUV-ok lesznek, mert attól heótom van... :D
    De egy G merci, jahh
  • gabesz012
    Persze, csak arra írtam, h ne szúrja azért tökön magát, mert esetleg nem lehet felnit cserélni. :D Ez nem nfs... A jó grafika számomra megint csak nem olyan fontos, az első rész is bőven szépen néz ki, nekem már az a szint is elég lenne. Az off-road rész kezdi egyre jobban bizergálni a fantáziámat; erdei krúzok. Remélem lesz Defender, meg G Merci. :)
  • Mathiasse
    az annyira nem muszáj :) de azért egy hasonló nem ártana..
  • Máté94
    És GT5-öt verő belső kidolgozottság:D
  • Falkon
    Index , lámpák , tankolás, felnik, jó grafika, ablaktörlő a lényeg. :)
  • milk4
    Remélem,hogy majd a TDU2-höz is lesz majd engine damage mod.
    TDU-hoz az eddigi legjobb mod(Y)
  • gabesz012
    Amikor benti nézetből vezetek, marha fontos, hogy milyen felni van a kocsikon. :) Inkább legyen benne tankolás, működő belső kapcsolók, visszajelzők, stb. Ill. minden változtatható dolog legyen gyári/ komplett külsős tuning csomag (pl. Mercire Brabus, Porsche/Ruf Techart, stb.), de nekem ezek az Nfs féle dolgok hiányoznának a legkevésbé.
  • [HUN]FaTaL
    Az is értelmes. :D
  • RS
    Szép lett ez a topik!
    Várom már én is. :)
  • Szabi1991
    naja, eddig minden (megjelent képeken) verdán gyári felni volt :/
  • pxxl
    van olyan ismerős a szigeten, akinek kb 10 autója van szinte mindegyik fajtából, csak másmás színben
  • [HUN]FaTaL
    És utólag is lehessen változtatni, ne kelljen már mégegy autót venni...
  • Falkon
    Igen az is fontos.
  • SötétBarom
    Egy nagyon fontos dolog: legyen benne rengeteg választható felni. Ha ezt kihagyják, tökönszúrom magam -.-
  • Falkon
    Kicsit drága off-road. :)

Még hírt akarok a játékról! :)
  • pxxl
    nah szóval sokan kértetek topik award-ot, és hát mert marha jó fej vagyok adok is.
    lehet kérni, lehetőleg képpel együtt, ami belefér egy kb 15x30px-be.
    addig lesz ez míg meg nem jeleneik a játék, onnantól egységes logója lesz mindenkinek, akinek megvan a játék :)
  • Mathiasse
    ez mekkora már:DD
  • Gibor
    Tankolás még lehetséges szerintem, mivel anno amik voltak képek elv a tesztelésekről, ott volt a km/h óra alatt egy mutató, én csak reménykedem.
  • MikX
    Jah, így ebben a formában nincs értelme a törésnek...
    Főleg hogy nem is hat semmire, csak külsőre, azt ha fotóznál, akkor meg egy trágyadombot kell fotóznod :P
    Vagy ha bárhol egy gombnyomásra lehet javítani, az lol...
    Inkább úgy képzelem el, hogyha bemész a garázsodba megjavul magától.
  • Dante73
    Ha már törés, lehetne hatása, kerülhetne pénzbe a javítás... Lelki szemeimmel látom a "ki bírja tovább", vagy "ki marad talpon a végére" krúzokat. Így, meg azt vizionálom, hogy reptereken, parkolókban roncsderbik lesznek. Alig fogunk épp járgányt látni. Mert egy normális támogatással, (csíterek, csalók bannolása) pénzbe kerülő javítással, mindenki vigyázna a gépére. Valószínűleg én azonnal kikapcsolom a törést. Így sok értelme nincsen, hogy csak látványelem. Tankolásnak is örültem volna, nagyobb, nem 8 személyes szobáknak is, stb... Mind1, kell valaminek maradnia TDU3-ra is.
  • MikX
    Azért az 1-ben ha megnézed, elég kietlen meg monoton a táj néhol, sztem itt ha megoldják, hogy változatosabb, és élvezetesebb legyen, akkor ok, és az a 930 sem épp kevés, 1-ben sok olyan útszakasz van, ahol soha vagy max 1x jártam, szal nem annyira gáz.
    Az offroad meg még pluszban jó, remélem terepjárókkal/quadokkal nem csak az offroad utakon lehet rendesen csapatni, hanem bele a sűrűjébe :D
  • Szabi1991
    offroad járgány.. :DDD
  • pxxl
    na jah nekem is az ugrott be :D jobb lenne egy műhely. am sincs hatással a vezetésre akkor meg nem mind1? :) direkt szakadt verdával mennék :D
  • bertino
    dehogy lenne óvatosabb.
  • [HUN]FaTaL
    Legalább mindenki óvatosabb lenne. Vagy akkor ne legyen hatással a járműre, de legalább kelljen már vinni valahova javítani. Nem megnyomom a backspacet mint a carmageddonban azt kész. :D
  • HUN BECSEHELY
    Kb akkor érek haza Litvániából.Pont jó lenne.
  • Szabi1991
    azért gondold végig.. sok okos főleg orosz most is elvan lökdösődéssel.. hátha még törés is van.. és sérül az autód..
  • [HUN]FaTaL
    A törés tetszik, a javító műhelyek hiánya és gombra javuló autók kevésbé...
  • Falkon
    "Amazon szerint 2010 szept 30."
  • HUN BECSEHELY
    Mikor adják KB ki a játékot?November fele?
  • Mathiasse
    mmint a szöveg alapján.
  • Mathiasse
    köszí.:D
    jólesz a játék.. bár a környezet részletességét tekintve ráférne egy kis részletesebbség :/
  • milk4
    Köszi a híreket!
  • jofer
    Köszi, köszi, köszi!
  • Szabi1991
  • ATi0021
    Amazon szerint 2010 szept 30.
  • ATi0021
    Az előző hírhez egy kis kiegészítést fűznék még:

- Akinek nem tetszik, hogy járművek törik, akkor teljes egészében kikapcsolhatja ezt a funkciót.
    - Az Eden már most tervezi a DLC-t. Jelenleg még nagyon kezdetleges a dolog, de az első ötletek között van új ruha, új autókiegészítések, sőt jelenleg még egy esetleges új sziget is beleférhet a DLC-be.
    - Az első részben a rádióban hallgathattuk mp3-as zenéinket. Nos a folytatásból ezt a rész törölte az Eden. Az indok, hogy ez külső zenelejátszóval is probléma mentesen megoldható.
  • Fehercsoki
    Szerintem elég valószínű a szeptember.Főleg hogy írták a tesztelők hogy a játék már szinte kész.
  • Szabi1991
    krúzolni akarok már én is :DD