40336

Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Normálisabb festés sem ártana, mert az egyben sokszor a színnek köze nem volt ahhoz amilyenre lefújtam (jobb fényviszonyok), és a sokszor teljesen elsötétülő belsőt is kijavítják remélem. :) -
Hát azt énis... rem nem csak ilyen "ál" terepjárók, meg SUV-ok lesznek, mert attól heótom van... :D
De egy G merci, jahh -
gabesz012 #1136 Persze, csak arra írtam, h ne szúrja azért tökön magát, mert esetleg nem lehet felnit cserélni. :D Ez nem nfs... A jó grafika számomra megint csak nem olyan fontos, az első rész is bőven szépen néz ki, nekem már az a szint is elég lenne. Az off-road rész kezdi egyre jobban bizergálni a fantáziámat; erdei krúzok. Remélem lesz Defender, meg G Merci. :) -
Mathiasse #1135 az annyira nem muszáj :) de azért egy hasonló nem ártana.. -
És GT5-öt verő belső kidolgozottság:D -
Index , lámpák , tankolás, felnik, jó grafika, ablaktörlő a lényeg. :) -
Remélem,hogy majd a TDU2-höz is lesz majd engine damage mod.
TDU-hoz az eddigi legjobb mod(Y) -
gabesz012 #1131 Amikor benti nézetből vezetek, marha fontos, hogy milyen felni van a kocsikon. :) Inkább legyen benne tankolás, működő belső kapcsolók, visszajelzők, stb. Ill. minden változtatható dolog legyen gyári/ komplett külsős tuning csomag (pl. Mercire Brabus, Porsche/Ruf Techart, stb.), de nekem ezek az Nfs féle dolgok hiányoznának a legkevésbé. -
Az is értelmes. :D -
Szép lett ez a topik! 
Várom már én is. :) -
Szabi1991 #1128 naja, eddig minden (megjelent képeken) verdán gyári felni volt :/ -
van olyan ismerős a szigeten, akinek kb 10 autója van szinte mindegyik fajtából, csak másmás színben 

-
És utólag is lehessen változtatni, ne kelljen már mégegy autót venni... -
Igen az is fontos. -
Egy nagyon fontos dolog: legyen benne rengeteg választható felni. Ha ezt kihagyják, tökönszúrom magam -.- -
Kicsit drága off-road. :)
Még hírt akarok a játékról! :) -
nah szóval sokan kértetek topik award-ot, és hát mert marha jó fej vagyok adok is. 

lehet kérni, lehetőleg képpel együtt, ami belefér egy kb 15x30px-be.
addig lesz ez míg meg nem jeleneik a játék, onnantól egységes logója lesz mindenkinek, akinek megvan a játék :) -
Mathiasse #1121 ez mekkora már:DD -
Gibor #1120 Tankolás még lehetséges szerintem, mivel anno amik voltak képek elv a tesztelésekről, ott volt a km/h óra alatt egy mutató, én csak reménykedem. -
Jah, így ebben a formában nincs értelme a törésnek...
Főleg hogy nem is hat semmire, csak külsőre, azt ha fotóznál, akkor meg egy trágyadombot kell fotóznod :P
Vagy ha bárhol egy gombnyomásra lehet javítani, az lol...
Inkább úgy képzelem el, hogyha bemész a garázsodba megjavul magától. -
Ha már törés, lehetne hatása, kerülhetne pénzbe a javítás... Lelki szemeimmel látom a "ki bírja tovább", vagy "ki marad talpon a végére" krúzokat. Így, meg azt vizionálom, hogy reptereken, parkolókban roncsderbik lesznek. Alig fogunk épp járgányt látni. Mert egy normális támogatással, (csíterek, csalók bannolása) pénzbe kerülő javítással, mindenki vigyázna a gépére. Valószínűleg én azonnal kikapcsolom a törést. Így sok értelme nincsen, hogy csak látványelem. Tankolásnak is örültem volna, nagyobb, nem 8 személyes szobáknak is, stb... Mind1, kell valaminek maradnia TDU3-ra is. -
Azért az 1-ben ha megnézed, elég kietlen meg monoton a táj néhol, sztem itt ha megoldják, hogy változatosabb, és élvezetesebb legyen, akkor ok, és az a 930 sem épp kevés, 1-ben sok olyan útszakasz van, ahol soha vagy max 1x jártam, szal nem annyira gáz.
Az offroad meg még pluszban jó, remélem terepjárókkal/quadokkal nem csak az offroad utakon lehet rendesen csapatni, hanem bele a sűrűjébe :D -
Szabi1991 #1116 offroad járgány.. :DDD
-
na jah nekem is az ugrott be :D jobb lenne egy műhely. am sincs hatással a vezetésre akkor meg nem mind1? :) direkt szakadt verdával mennék :D -
dehogy lenne óvatosabb. -
Legalább mindenki óvatosabb lenne. Vagy akkor ne legyen hatással a járműre, de legalább kelljen már vinni valahova javítani. Nem megnyomom a backspacet mint a carmageddonban azt kész. :D -
HUN BECSEHELY #1112 Kb akkor érek haza Litvániából.Pont jó lenne. -
Szabi1991 #1111 azért gondold végig.. sok okos főleg orosz most is elvan lökdösődéssel.. hátha még törés is van.. és sérül az autód.. -
A törés tetszik, a javító műhelyek hiánya és gombra javuló autók kevésbé... -
"Amazon szerint 2010 szept 30." -
HUN BECSEHELY #1108 Mikor adják KB ki a játékot?November fele? -
Mathiasse #1107 mmint a szöveg alapján. -
Mathiasse #1106 köszí.:D
jólesz a játék.. bár a környezet részletességét tekintve ráférne egy kis részletesebbség :/ -
Köszi a híreket! -
Köszi, köszi, köszi!
-
Szabi1991 #1103
-
ATi0021 #1102 Amazon szerint 2010 szept 30.
-
ATi0021 #1101 Az előző hírhez egy kis kiegészítést fűznék még:
- Akinek nem tetszik, hogy járművek törik, akkor teljes egészében kikapcsolhatja ezt a funkciót.
- Az Eden már most tervezi a DLC-t. Jelenleg még nagyon kezdetleges a dolog, de az első ötletek között van új ruha, új autókiegészítések, sőt jelenleg még egy esetleges új sziget is beleférhet a DLC-be.
- Az első részben a rádióban hallgathattuk mp3-as zenéinket. Nos a folytatásból ezt a rész törölte az Eden. Az indok, hogy ez külső zenelejátszóval is probléma mentesen megoldható.
-
Szerintem elég valószínű a szeptember.Főleg hogy írták a tesztelők hogy a játék már szinte kész. -
Szabi1991 #1099 krúzolni akarok már én is :DD