40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1137 Hát azt énis... rem nem csak ilyen "ál" terepjárók, meg SUV-ok lesznek, mert attól heótom van... :D
De egy G merci, jahh -
gabesz012 #1136 Persze, csak arra írtam, h ne szúrja azért tökön magát, mert esetleg nem lehet felnit cserélni. :D Ez nem nfs... A jó grafika számomra megint csak nem olyan fontos, az első rész is bőven szépen néz ki, nekem már az a szint is elég lenne. Az off-road rész kezdi egyre jobban bizergálni a fantáziámat; erdei krúzok. Remélem lesz Defender, meg G Merci. :) -
Mathiasse #1135 az annyira nem muszáj :) de azért egy hasonló nem ártana.. -
#1134 És GT5-öt verő belső kidolgozottság:D -
#1133 Index , lámpák , tankolás, felnik, jó grafika, ablaktörlő a lényeg. :) -
#1132 Remélem,hogy majd a TDU2-höz is lesz majd engine damage mod.
TDU-hoz az eddigi legjobb mod(Y) -
gabesz012 #1131 Amikor benti nézetből vezetek, marha fontos, hogy milyen felni van a kocsikon. :) Inkább legyen benne tankolás, működő belső kapcsolók, visszajelzők, stb. Ill. minden változtatható dolog legyen gyári/ komplett külsős tuning csomag (pl. Mercire Brabus, Porsche/Ruf Techart, stb.), de nekem ezek az Nfs féle dolgok hiányoznának a legkevésbé. -
#1130 Az is értelmes. :D -
#1129 Szép lett ez a topik!
Várom már én is. :) -
Szabi1991 #1128 naja, eddig minden (megjelent képeken) verdán gyári felni volt :/ -
#1127 van olyan ismerős a szigeten, akinek kb 10 autója van szinte mindegyik fajtából, csak másmás színben -
#1126 És utólag is lehessen változtatni, ne kelljen már mégegy autót venni... -
#1125 Igen az is fontos. -
#1124 Egy nagyon fontos dolog: legyen benne rengeteg választható felni. Ha ezt kihagyják, tökönszúrom magam -.- -
#1123 Kicsit drága off-road. :)
Még hírt akarok a játékról! :) -
#1122 nah szóval sokan kértetek topik award-ot, és hát mert marha jó fej vagyok adok is.
lehet kérni, lehetőleg képpel együtt, ami belefér egy kb 15x30px-be.
addig lesz ez míg meg nem jeleneik a játék, onnantól egységes logója lesz mindenkinek, akinek megvan a játék :) -
Mathiasse #1121 ez mekkora már:DD -
Gibor #1120 Tankolás még lehetséges szerintem, mivel anno amik voltak képek elv a tesztelésekről, ott volt a km/h óra alatt egy mutató, én csak reménykedem. -
#1119 Jah, így ebben a formában nincs értelme a törésnek...
Főleg hogy nem is hat semmire, csak külsőre, azt ha fotóznál, akkor meg egy trágyadombot kell fotóznod :P
Vagy ha bárhol egy gombnyomásra lehet javítani, az lol...
Inkább úgy képzelem el, hogyha bemész a garázsodba megjavul magától. -
#1118 Ha már törés, lehetne hatása, kerülhetne pénzbe a javítás... Lelki szemeimmel látom a "ki bírja tovább", vagy "ki marad talpon a végére" krúzokat. Így, meg azt vizionálom, hogy reptereken, parkolókban roncsderbik lesznek. Alig fogunk épp járgányt látni. Mert egy normális támogatással, (csíterek, csalók bannolása) pénzbe kerülő javítással, mindenki vigyázna a gépére. Valószínűleg én azonnal kikapcsolom a törést. Így sok értelme nincsen, hogy csak látványelem. Tankolásnak is örültem volna, nagyobb, nem 8 személyes szobáknak is, stb... Mind1, kell valaminek maradnia TDU3-ra is. -
#1117 Azért az 1-ben ha megnézed, elég kietlen meg monoton a táj néhol, sztem itt ha megoldják, hogy változatosabb, és élvezetesebb legyen, akkor ok, és az a 930 sem épp kevés, 1-ben sok olyan útszakasz van, ahol soha vagy max 1x jártam, szal nem annyira gáz.
Az offroad meg még pluszban jó, remélem terepjárókkal/quadokkal nem csak az offroad utakon lehet rendesen csapatni, hanem bele a sűrűjébe :D -
Szabi1991 #1116 offroad járgány.. :DDD
-
#1115 na jah nekem is az ugrott be :D jobb lenne egy műhely. am sincs hatással a vezetésre akkor meg nem mind1? :) direkt szakadt verdával mennék :D -
#1114 dehogy lenne óvatosabb. -
#1113 Legalább mindenki óvatosabb lenne. Vagy akkor ne legyen hatással a járműre, de legalább kelljen már vinni valahova javítani. Nem megnyomom a backspacet mint a carmageddonban azt kész. :D -
HUN BECSEHELY #1112 Kb akkor érek haza Litvániából.Pont jó lenne. -
Szabi1991 #1111 azért gondold végig.. sok okos főleg orosz most is elvan lökdösődéssel.. hátha még törés is van.. és sérül az autód.. -
#1110 A törés tetszik, a javító műhelyek hiánya és gombra javuló autók kevésbé... -
#1109 "Amazon szerint 2010 szept 30." -
HUN BECSEHELY #1108 Mikor adják KB ki a játékot?November fele? -
Mathiasse #1107 mmint a szöveg alapján. -
Mathiasse #1106 köszí.:D
jólesz a játék.. bár a környezet részletességét tekintve ráférne egy kis részletesebbség :/ -
#1105 Köszi a híreket! -
#1104 Köszi, köszi, köszi! -
Szabi1991 #1103 -
ATi0021 #1102 Amazon szerint 2010 szept 30.
-
ATi0021 #1101 Az előző hírhez egy kis kiegészítést fűznék még:
- Akinek nem tetszik, hogy járművek törik, akkor teljes egészében kikapcsolhatja ezt a funkciót.
- Az Eden már most tervezi a DLC-t. Jelenleg még nagyon kezdetleges a dolog, de az első ötletek között van új ruha, új autókiegészítések, sőt jelenleg még egy esetleges új sziget is beleférhet a DLC-be.
- Az első részben a rádióban hallgathattuk mp3-as zenéinket. Nos a folytatásból ezt a rész törölte az Eden. Az indok, hogy ez külső zenelejátszóval is probléma mentesen megoldható.
-
#1100 Szerintem elég valószínű a szeptember.Főleg hogy írták a tesztelők hogy a játék már szinte kész. -
Szabi1991 #1099 krúzolni akarok már én is :DD
-
#1098 Köszi az infókat! A FAQ szuper lett, csak a betűszíneket variáljad át, mert sok helyen nincs összhangban a háttérrel (nehezen olvasható)
"Ami elég furcsa, hiszen 2,5ször nagyobb területről beszélnek, ami nem lehet hiszen Oahuban is több 1600km út volt."
Lehet valahogy majd át lehet menni Oahura is? Igaz erről nem írnak sehol, de meglepinek is szánhatják
Az újságban megjelenési dátumnál 2010 Q3 szerepel, lehet mégis jó az a szeptemberi dátum?