40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#977 szürhe háttér helyett fekete kéne rá, félgörbület szürkeséggel, nem? mint egy userbar:D -
#976 kis ápdét
-
ATi0021 #975 Kicsit többet vártam a GameStartól. Az egész skandináv média több oldalon számolt be róla. ÉS persze a franciák is.
Az idei NFS olyan szempontból lesz érdekes, hogy a Criterion Games készíti. Bár megjegyzem az Eden is nagyon profi és bizony nekik több idejük volt a fejlesztésre és nem siettetik őket annyira. Szerintem idén a TDU2 viszi majd a pálmát, legalábbis nálam biztosan.
Amúgy a GS-re visszatérve remélem köv számban már lesz egy hosszabb cikk. Főleg, hogy április 8-án lejár a médiának megszabott korlát. Vagyis új infók, képek (videó?) is jöhet.
A banner pedig szépen alakul. :D -
#974 akkor bizony a ká anyját :D -
#973 Nálam se jó. ATW egy rakás szar a reklámja miatt.
-
ldavid #972 akkor lehet, csak nálam üres xD -
#971 nálam megy a #969-es -
ldavid #970 ezt rakd bele: http://users.atw.hu/tdupixxel/tdu-ganyolas2.swf?atw_rnd=168741642 -
#969 hahh :)
-
#968 banner v1.1
nem bírom beszúrni valaki mesélje majd el hogy kell -
#967 "Bár a 2006-os Test Drive Unlimited nem tudott kiemelkedni az év autós terméseiből,"
Pfff.... Nem szimplán hülye a csákó...
A maga műfajában a mai napig nincs versenytársa. -
#966 "Bár a 2006-os Test Drive Unlimited nem tudott kiemelkedni az év autós terméseiből,"
utánna meg
"hiszen az első felvonás is remek szórakozást nyújtott, az online élmény pedig igazi frissítést hozott az autós játékok piacán"
HÁT EZ HÜLYE! -
USAMEN POWER #965 Én az 576 magazint szedtem le pár napja, sztem szedd le te is. :)) -
#964 Ennyi volt benne. Tudom hogy elég sovány, de legalább magyar magazinban is meg jelent egy cikk róla. Jobb lett volna ha több adatot meg osztottak volna velünk mint a JoyPad magazinban, de ez van. -
USAMEN POWER #963 Ha ez esetleg a februári, vagy januári szám lenne azt mondanám hogy oké, de ez szerintem elég karcsú a jelenlegi információinkhoz képest... -
USAMEN POWER #962 A verseny nem csak egyrétü. Az is számít, hogy melyik cég mennyi hasznot húz a játékából. Az meg hogy melyik játék, mennyi j. élménnyel rendelkezik, már más kérdés. :) -
#961 az NFS nagy ellenfele? hogy lehetne egy NFS ellenfél -
#960 GameStar Márciusi számból.
-
#959 nézd meg a linket ugyanaz csak nagyobba. frissítsd, lehet h az előzőt látod még :)
am rájöttem mi az a két csík fennt, meg lennt. felülírtam az elözö swf-et, csak az 300px magas volt ez meg 250 :) a maradék látszik... -
USAMEN POWER #958 Én nem látok semmit. -
#957 hát ezen még változtatni kell, nem teccik :/ -
#956 méret az nem gond lekicsinyíti -
#955 banner 1.0 :)
nem vágom mi az a 2 csík fennt/lennt, meg h miért recés a maszk meg hát 2.5 mega -
#954 hja értelmezem. -
USAMEN POWER #953 Arra hogy az összhang a banner, és a fejléc színe között nem árt. -
#952 "majd a széleket is old meg, hogy beolvadjon a háttérbe"
mire gondolsz? -
ATi0021 #951 Remek lesz, köszi. :D -
USAMEN POWER #950 Jó lesz, meg majd a széleket is old meg, hogy beolvadjon a háttérbe. Meg háth a mérete miatt remélem hogy nem szólnak majd a moderátorok. -
#949 Csak így tovább ;) -
Mathiasse #948 jóólesz ez :) -
#947 ez még csak a egy próba, hogy működik-e egyáltalán a maszkolás :D gondoltam megosztom veletek :) -
csoli31 #946 Nekem is tetszik. De esetleg legyen lassabb a hátérképek mozgása, mert nekem igencsak zavarja a szemem (mindég követni akarja a mozgásukat). -
HUN BECSEHELY #945 -
#944 Alakulgat a banner. ahogy időm engedi :D 0.00001-es verzió :D -
#943 mellesleg a 4 kipuff egyedi gyártású, mind a 4 működött, és brutálisan szép hangja volt :) nem az az üvöltő faszság, nem is a bugyborékoló, szép mély, igazi muzsika volt :) főleg miután megszoktam a hangját :D aztán valahogy a katalizátor is kiesett a helyéről :P -
Mathiasse #942 szerintem a négy kipuff. egyáltalán nem minusz pont
de a csingcsang meg épp hogy dob az citromsárga fényezésű autón a fekete színével. -
#941 A négy kipuff meg a csingcsang csájna betű nélkül jó lenne.. :) -
Gibor #940 Szerintem sírj egyet és csináld meg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megveszem :O -
#939 jah jut eszembe, már megvolt a type-r első hátsó toldat is :( hollandiából rendeltem :/ meg ott várt a szobámban a 17-es OZ alufelni :/ hát minnyá sírok is :) -
Bár jobban elférne egy Richard Burns Rally-ban MEGFELELŐEN KIDOLGOZOTT fizikával, de az Off-Road helyett inkább ilyenek, mint a klasszikus terepjárók, akár a TDU2-ben.
Hol van a fejlesztők fóruma, elérhetősége?
Írni kék nekik, hátha :D
Az úton való tartás képességéhez annyit: Ha nem nyomod, nem megy.