40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Mathiasse #897 Mért?:D
Szerintem simán lealáz egy Sky, vagy egy Supra egy 170000cm3 Chevyt dragen... csak jól kell legyen összerakva :D -
USAMEN POWER #896 nemáá :P -
Mathiasse #895 ámen. -
Gibor #894 R33 at semmikép ne hagyd ki, Amibe RB26DETT van az csak jó autó lehet :) Am import verdákra remélem rágyúrnak most, több Japóó verdát a népnek -
HUN BECSEHELY #893 Szeretem a Japán gépeket,de azért néhány Európai is jöhet -
#892 Néhány japán nagyágyú azéééé' igazán elférne még benne. Pl.:
R34, R35, NSX, STi Type-R, 22B -
ATi0021 #891 A topicban előbb megírtam. Bár tény sokkal jobban megfogalmaztam a GameKapcsonak írt híremben a dolgot mint itt a #848-es hozzászólásba. -
#890 újabb hír a tdu2-ről
áhh ennek az indexnek rohadtul örülök :) -
USAMEN POWER #889 Nem feltétlenül kellene flashelni. Bannerműhelyben spec a fénylést megtudnák csinálni, a háttér képváltakozása meg háth... kinek mi.. -
#888 Akkor viszont benzineskanna is kellene, hogy ki lehessen segíteni a "bajbakerülteket" -
#887 nekem sincs fent most flash, majd ha megjön a videókari, és müködik, jó lesz a gép, majd akkor.... -
#886 minek, le lehet tölteni az egész weboldalt :D abból az swf-et mikor átfordítod, ki lehet menteni a képeket. ha kell odaadom, mert se idő, se energiám megcsinálni, és annyira nem vágom a flash-t. -
#885 de csinálni sem lehet nehéz, csupán PS-el kitörlöd a "betühátteret", és rétegenként flashbe beleteszel pár képet, lekicsinyited, és kész is:D -
#884 :D :D
"kinek fogy ki később" krúz :D -
Szabi1991 #883 aztán majd rendezünk partykat hogy lekell csapolni a kamiont menet közbe :DDDD -
#882 Az simán jó xD Ha már 4-5-6l motorokkal megyünk, akkor vállaljuk a lábunkat xD
Jó lenne, ha fordulatszámtól függően fogyna, nem kilométerre.. Szerintem simán megoldható lenne :) -
#881 lehet persze én is visszaforgattam, de kifagyott tőle a flash :D -
#880 dehogynem lehet:) -
HUN BECSEHELY #879 Hát,ha ugy akarják csinálni minden kocsinál,ahogy a valóságban van,akkor sorban állás lesz a kútaknál -
#878 Benzinfogyasztástól még semmi hír -
#877 hátőőő... -
Szabi1991 #876 enyém tuti iesmi lenne :)
-
#875 sztem is jobb lenne egy előre megadott matrica szett amiből lehetne válogatni. (mint az nfs) -
#874 Az mindenképp jó lenne, de nem feltétlen úgy, úgy jó, mint a forzában, hogy vannak decalok és lehet szerkesztgetni.
Bár a Forza 1-ban volt olyan, hogy lehetett decalokat csinálni, és ha HDD-n volt a játék belerakni, és azt a többiek is látták, mert letöltötte.
-
#873 Én pl örülnék, ha EGYEDI matricákat is lehetne használni. Photoshopban lehetne +csinálni, majd a játék automatice 15-20Kb-ra konvertálná, hogy a szembejövő is le tudja tölteni rólad viszonylag gyorsan.
Persze, biztos lennének páran ízlésficammal, akik ferkára, bentley-re is raknának matricát, de ha jó klubban vagy, ez mellékes lenne....
Lehetne jó verdákat csinálni. És egy Nissan-os talin TÉNYLEG nem lenne 2 egyforma gép. -
#872 az a baj, hogy swf, és nem igen lehet visszafejteni fla-ba :/
de addig is ha kell:
-
#871 az zsííír :D remélem tdu2-ben is ennyi lesz. bőven jó :) legalább nem fogunk 8 tök egyforma verdával nyomulni. :) -
#870 Forzában a tunning 90% szerkezeti, motorikus, mechanikus. Az összes alkatrészből van széria, utcai, sport és verseny ( ha valamelyik modellhez van gyári, vagy műhely tunning akkor értelem szerűen az is van hozzá, vehető hozzá ). Az optikai tunning annyiból áll hogy a kocsik egy részéhez csak egy állítható hátsó szárny illetve első szárny vehető, de olyan autókhoz mint pl egy Supra, vagy Nissan melyeket szokás tunningolni azokhoz van 2-3 valós tunningelem előre, hátra, diffuzorra, oldalra, motorháztetőre. Kb ennyiben ki is merül, felesleges irreális csicsa nincs, csak valós dolgok. -
#869 hát ez a SUV bazi ronda :S -
#868 Zonda F -
#867 sohaj -
#866 Pár oldallal arrébb voltak bannerek. -
USAMEN POWER #865 Ha a game weboldaláról valaki letudná szedni a flash -t, abból lehetne egy qrwa jó banner. :D -
#864 helyes, valaki alkosson egy szép bannert. -
#863 fbi lesz benne, meg sünök -
HUN BECSEHELY #862 Lassan aktuális lenne a Banner.Vagy nem? -
USAMEN POWER #861 Nem rossz, habár az éjszaka és a nappal váltakozása, 24 órás verzióban jobban tetszene... Az az autólista meg nem hivatalos, szerencsére. :D -
HUN BECSEHELY #860 A Rendöröket kihagyták,vagy az mellékes? -
Gibor #859 Ebben ami leginkább tetszett hogy
- Irányjelzők (index) megerősítve
- Az autók testreszabása nagyon hasonlít a Forza 3 -éhez, az átalakított autót eltudjuk adni.
- Tervezik a DLCket.
- Készíthető saját szerver, ahol együtt lehetünk a barátainkkal, addig amíg be nem lépünk pl egy boltba.
és 1 negatívum
- Szerverek 8 játékos méretűek
lehetne egy 12 14 szerintem.
-
#858 "Szerverek 8 játékos méretűek" :(