40335
  • pxxl
    nah üdv hondás társ :) bár én már csak "offline" hondázok, de mit vettél :D képt!

.::JDM4EVA::.
    I'm so JDM my blood type is R

• AlieN911
    Sorstárs
    Nekem is most halt be a 2900XT-m Nekem is kéne egy új vga, de most a kocsira megy a lóvé (csütörtökön vettem HONDA CIVIC xD)
    Szurkolok neked.

ON

Benyafogyiról még semmi hír...
  • pxxl
    sok a HA, de sok sikert :)
  • csoli31
    Remélem mire megjelenik találok munkahelyet, hogy tudjak venni egy új vga-t (mert tönkrement, és a 4 éves régi kártyám sem tökéletes már), és hogy majd megjelenéskor meg tudjam venni a játékot is. Ha ez össze jön, azt hiszem megint lesz egy játék ami minimum 2 évre le fog kötni.
  • USAMEN POWER
    "sok kisebb útból nagyon sok van" --> Ezt jól idevéstem.. :D
  • USAMEN POWER
    Az egyben könnyebb volt, mert a főutak behatárolták az egészet. Valamennyire talán itt is behatárolják, csak a sok kisebb útból nagyon sok van. :D
  • Hoffi
    fasza lesz:D
    csak megint annyi idő lesz mire úgy fogom ismerni a szigetet mint az 1-ben:D
  • AlieN911
    Csak legyen jó az úúúúúúúút xDD
    Am nagyon király
  • [HUN]FaTaL
    Ibiza is awesome!

Ennyi :D
  • Misi az ezredes
    Jaja még egy jó pont a készítőknek. :)
  • USAMEN POWER
    Driftelni itt is lehet majd bőven.

#1237: Király lett ! :)
  • MikX
    tess csak bekell írni, hogy Ibiza :D
  • gduck
    Anno TDU térképeket egy nyomdász srác csinált és postázott annak aki kért
  • Falkon
    Na.... :)
    Postán eltudod küldeni?
  • pxxl
    nekem van egy 1:1 méretű térképem, de elég körülményes odadni. de meg tudom mutatni ha érdekel :)
  • HUN BECSEHELY
    Drága.Az nem kell.Mindig annyi legyen amennyi kell.
  • bertino
    kérni pénzt is lehet. :)
  • HUN BECSEHELY
    Nagyban nem lehetne kérni a Térképet?
  • pxxl
  • AlieN911
    Tojás a gázpedál alá xDD
    Szerintem igen, úgy van. Kútból meg csak lesz azért sok helyen :D
  • milk4
    Amúgy a vékony sárga utak lesznek az autóútak és a vékony barna utak lesznek az offroad utak?Meg benzínkút is kevés van.Északon középen nincs is.
  • pxxl
    jut eszembe megoldottam ezt is :)
  • ATi0021
    Bejelentés napján már a TDU Centralon is láttam. Úgy tudom ez a térkép nem hivatalos forrásból származik, ezért nem raktam hozzá a hivatalos infók közé akkor. Persze attól még Ibiza van rajta .... :D
  • bertino
    metál.
  • Misi az ezredes
    Nem, de ilyen kicsiben elég problémás kivenni a zöldön a sárga utakat. :D Ránézésre zsír, bár ugyan úgy külön lent van a reptér bal felül van bevágás szerűség a pályába, mintha a korábbi lenne átdolgozva. :)

Ettől eltekintve nagyon tetszik, és végre lesz folyó is :O
  • milk4
    Vótmá?
  • ATi0021
    Szerintem arra gondoltak az XBoxM-nél, hogy a kamerán finomítottak.
  • USAMEN POWER
    Összeállítottam egy ilyet ATi0021 -hszeiből, ebben minden benne van a TDU 2 -ről, csakhogy ne kelljen annyit keresgélni. :))
  • pxxl
    - Új dinamikus kamera: sebesség növelésével hátrébb megy a kamera, megcsúszáskor megfelelő irányba sodródik

ez a tdu1-ben is van
  • gduck
    Ugyanezt mondtam én is :D Max 16 játékos, de csak 8 autó
  • HUN BECSEHELY
    Velem együtt,te is megveszed.Csak már lenne Szeptember.
  • Gibor
    Na de még biztos hogy nem tártak ki sok mindent... Am ha fele ennyi minden lenne is megvenném és játszanék vele.
  • USAMEN POWER
    Így leírva, valóban úgy tűnik hogy sokminden lesz, de majd mikor elkezdesz játszani, összességében nézed a dolgokat, nem lesz ez olyan sok. :)
  • Gibor
    Ez egyre jobb lesz :D Köszi a hírt. :D Valahogy olyan érzésem van hogy iszonyatosan sok minden lesz :D
  • ATi0021
    Ismételten előzetes érkezett, ezúttal az XBox Magaziné. Lényegileg hasonló, mint a nem rég megjelent Pelaaja előzetese. Szintén megerősítették a free walk módot, vagyis, hogy versenyeknél, vagy klubban, házban ...stb szabadon járhatunk karakterünkkel és kommunikálhatunk másokkal...stb

Ezúttal csak az új dolgokat szedtem ki pontokba:

- Amikor pl. egy bemutatóteremben találkozunk másokkal, köthetünk fogadásokat
    - Lesz Twitter és Facebook támogatás (akárcsak a Blurban)
    - A kocsinkban tartózkodó másodlagos pilóta kommunikálhat hanggal vagy ikonokkal, így a térképet átnézve könnyedén közölheti az ajánlott utat vagy levágásokat
    - Többféle stílusú klubház lesz (a demóban volt: Small, Dabbler, Devotee)
    - Említést tettek a rivális klubok "kirablásáról", ami kitartást igényel és nagy kockázatot is jelent. Siker esetén nem marad el a jutalom. A "rablást" interclub kihívásokkal hajthatjuk végre.
    - Új versenytípusok: első kerék meghajtásúak vs. hátsó kerék meghajtásúak; modern vs. klasszikus autók
    - Új dinamikus kamera: sebesség növelésével hátrébb megy a kamera, megcsúszáskor megfelelő irányba sodródik

forrás: TDU-Central
  • Falkon
    Még adatot! :)
  • pxxl
  • milk4
    Szerintem meg a kész játékot adják a kezembe:D
  • tdu Toyota
    Mkor adnak már ki videot? Mert már volt annyi adat a játékról hogy már lehetne egy kis video is belőle vagy legalább egy auto lista
  • USAMEN POWER
    Szerintem meg egyálltalán nem. Max + egy karaktert kell számolnia a játéknak, és a szervernek, ami az egyik verdából, az anyósülésen mozdulatlanul figyel. Kb. egy olyan spectator nézet lesz valószínüleg, amiben te mozgatni tudod a kamerát akár belső, akár külső nézetben, nameg + 1 bábú egy autóban. Az, hogy látod mi történik a bámbúd körül, nem hiszem hogy kiterjedt fizikaszámolást igényelne, mint egy + autó esetében.