40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1258 nah üdv hondás társ :) bár én már csak "offline" hondázok, de mit vettél :D képt!
.::JDM4EVA::.
I'm so JDM my blood type is R
-
#1257 Sorstárs
Nekem is most halt be a 2900XT-m Nekem is kéne egy új vga, de most a kocsira megy a lóvé (csütörtökön vettem HONDA CIVIC xD)
Szurkolok neked.
ON
Benyafogyiról még semmi hír... -
#1256 sok a HA, de sok sikert :) -
csoli31 #1255 Remélem mire megjelenik találok munkahelyet, hogy tudjak venni egy új vga-t (mert tönkrement, és a 4 éves régi kártyám sem tökéletes már), és hogy majd megjelenéskor meg tudjam venni a játékot is. Ha ez össze jön, azt hiszem megint lesz egy játék ami minimum 2 évre le fog kötni. -
USAMEN POWER #1254 "sok kisebb útból nagyon sok van" --> Ezt jól idevéstem.. :D -
USAMEN POWER #1253 Az egyben könnyebb volt, mert a főutak behatárolták az egészet. Valamennyire talán itt is behatárolják, csak a sok kisebb útból nagyon sok van. :D -
#1252 fasza lesz:D
csak megint annyi idő lesz mire úgy fogom ismerni a szigetet mint az 1-ben:D -
#1251 Csak legyen jó az úúúúúúúút xDD
Am nagyon király -
#1250 Ibiza is awesome!
Ennyi :D -
#1249 Jaja még egy jó pont a készítőknek. :) -
USAMEN POWER #1248 Driftelni itt is lehet majd bőven.
#1237: Király lett ! :) -
#1247 tess csak bekell írni, hogy Ibiza :D -
#1246 Anno TDU térképeket egy nyomdász srác csinált és postázott annak aki kért -
#1245 Na.... :)
Postán eltudod küldeni? -
#1244 nekem van egy 1:1 méretű térképem, de elég körülményes odadni. de meg tudom mutatni ha érdekel :) -
HUN BECSEHELY #1243 Drága.Az nem kell.Mindig annyi legyen amennyi kell. -
#1242 kérni pénzt is lehet. :) -
HUN BECSEHELY #1241 Nagyban nem lehetne kérni a Térképet? -
#1240 #1236 -
#1239 Tojás a gázpedál alá xDD
Szerintem igen, úgy van. Kútból meg csak lesz azért sok helyen :D -
#1238 Amúgy a vékony sárga utak lesznek az autóútak és a vékony barna utak lesznek az offroad utak?Meg benzínkút is kevés van.Északon középen nincs is. -
#1237 jut eszembe megoldottam ezt is :) -
ATi0021 #1236 Bejelentés napján már a TDU Centralon is láttam. Úgy tudom ez a térkép nem hivatalos forrásból származik, ezért nem raktam hozzá a hivatalos infók közé akkor. Persze attól még Ibiza van rajta .... :D -
#1235 metál. -
#1234 Nem, de ilyen kicsiben elég problémás kivenni a zöldön a sárga utakat. :D Ránézésre zsír, bár ugyan úgy külön lent van a reptér bal felül van bevágás szerűség a pályába, mintha a korábbi lenne átdolgozva. :)
Ettől eltekintve nagyon tetszik, és végre lesz folyó is :O -
#1233 Vótmá?
-
ATi0021 #1232 Szerintem arra gondoltak az XBoxM-nél, hogy a kamerán finomítottak. -
USAMEN POWER #1231 Összeállítottam egy ilyet ATi0021 -hszeiből, ebben minden benne van a TDU 2 -ről, csakhogy ne kelljen annyit keresgélni. :)) -
#1230 - Új dinamikus kamera: sebesség növelésével hátrébb megy a kamera, megcsúszáskor megfelelő irányba sodródik
ez a tdu1-ben is van -
#1229 Ugyanezt mondtam én is :D Max 16 játékos, de csak 8 autó -
HUN BECSEHELY #1228 Velem együtt,te is megveszed.Csak már lenne Szeptember. -
Gibor #1227 Na de még biztos hogy nem tártak ki sok mindent... Am ha fele ennyi minden lenne is megvenném és játszanék vele. -
USAMEN POWER #1226 Így leírva, valóban úgy tűnik hogy sokminden lesz, de majd mikor elkezdesz játszani, összességében nézed a dolgokat, nem lesz ez olyan sok. :) -
Gibor #1225 Ez egyre jobb lesz :D Köszi a hírt. :D Valahogy olyan érzésem van hogy iszonyatosan sok minden lesz :D -
ATi0021 #1224 Ismételten előzetes érkezett, ezúttal az XBox Magaziné. Lényegileg hasonló, mint a nem rég megjelent Pelaaja előzetese. Szintén megerősítették a free walk módot, vagyis, hogy versenyeknél, vagy klubban, házban ...stb szabadon járhatunk karakterünkkel és kommunikálhatunk másokkal...stb
Ezúttal csak az új dolgokat szedtem ki pontokba:
- Amikor pl. egy bemutatóteremben találkozunk másokkal, köthetünk fogadásokat
- Lesz Twitter és Facebook támogatás (akárcsak a Blurban)
- A kocsinkban tartózkodó másodlagos pilóta kommunikálhat hanggal vagy ikonokkal, így a térképet átnézve könnyedén közölheti az ajánlott utat vagy levágásokat
- Többféle stílusú klubház lesz (a demóban volt: Small, Dabbler, Devotee)
- Említést tettek a rivális klubok "kirablásáról", ami kitartást igényel és nagy kockázatot is jelent. Siker esetén nem marad el a jutalom. A "rablást" interclub kihívásokkal hajthatjuk végre.
- Új versenytípusok: első kerék meghajtásúak vs. hátsó kerék meghajtásúak; modern vs. klasszikus autók
- Új dinamikus kamera: sebesség növelésével hátrébb megy a kamera, megcsúszáskor megfelelő irányba sodródik
forrás: TDU-Central -
#1223 Még adatot! :) -
#1222 -
#1221 Szerintem meg a kész játékot adják a kezembe:D -
#1220 Mkor adnak már ki videot? Mert már volt annyi adat a játékról hogy már lehetne egy kis video is belőle vagy legalább egy auto lista -
USAMEN POWER #1219 Szerintem meg egyálltalán nem. Max + egy karaktert kell számolnia a játéknak, és a szervernek, ami az egyik verdából, az anyósülésen mozdulatlanul figyel. Kb. egy olyan spectator nézet lesz valószínüleg, amiben te mozgatni tudod a kamerát akár belső, akár külső nézetben, nameg + 1 bábú egy autóban. Az, hogy látod mi történik a bámbúd körül, nem hiszem hogy kiterjedt fizikaszámolást igényelne, mint egy + autó esetében.