40335
  • HUN BECSEHELY
    kb 2015-re:)
  • SötétBarom
    Remek.
  • Máté94
    GT6 állítólag lesz PC-re.
  • Szabi1991
    hmm :O
  • SötétBarom
    Egyik olyan játék, ami miatt zavar, hogy nincs boxom. Mondjuk a GT5 miatt meg az zavar, hogy nincs PS3-am :DDD Úgyhogy mosmá jöhetne valami fasza utcai autós játék, mer a faszom kivan :DD
  • Máté94
    Ilyen.....
  • Szabi1991
    elég jónak tűnik, de asszem az autók többsége 4-5 típusba kapható (tunigokkal) és úgy veheted meg, szal nem mint egy nfsbe hogy veszel rá elsőlököst :)

de ha megmarad a mostani festegetés meg lehet autókra bármikor másik felnit venno akkor már bőven jó a tuning.. persze valós tuningcsomagok jók lennének még.. veilside, brabus stb.. :)
  • ATi0021
    Na igen ezt akartam kérdezni. Milyen ez a dolog a Forza 3-ban?
  • Szabi1991
    "Az autók testreszabása nagyon hasonlít a Forza 3 -éhez" o.0
  • ATi0021
    Ahogy látom más is felfedezte a JoyPad előzetesét. Viszont hogy teljesebb legyen a dolgod tessék az új infók és végül az újság összes oldaláról egy fotó:

GAMEPLAY:

- Nappal\Éjszaka ciklus megerősítve: 1 nap nagyjából 2 óra 30 perc valós időben mérve, online minden egyes játékosnál ugyanaz lesz a nap ciklus
    - Dinamikus időjárás megerősítve: napos idő, viharok stb.
    - A játék helyszíne Ibiza, mely Oahuhoz hasonlóan lett lemodellezve
    - 4 lehetséges módja van a tapasztalatpont szerzésnek: verseny, közösség (barátok száma, versenyzés játékosokkal), felfedezés (titkos utak felfedezése a szigeten), gyűjtögetés (egyre több autó, ház stb vásárlása)
    - Törés megerősítve
    - Irányjelzők (index) megerősítve
    - A sziget egyik pontjáról a másikra eljutni kb. 20-30 percbe telik, egy teljes kört a szigeten kb. 40 perc alatt lehet megtenni.
    - Az autók testreszabása nagyon hasonlít a Forza 3 -éhez, az átalakított autót eltudjuk adni.
    - Akár csak a TDU1-ben itt is használhatunk bookmarkokat (könyvjelzőt), így a térkép segítségével könnyed a kiválasztott helyre "ugorhatunk".
    - Tervezik a DLCket.

MULTIPLAYER:
    - Egyjátékos szerver minden játékosnak.
    - Készíthető saját szerver, ahol együtt lehetünk a barátainkkal, addig amíg be nem lépünk pl egy boltba.
    - Online kereskedés a barátokkal
    - Szerverek 8 játékos méretűek
    - Klubbon belüli és más klubok elleni versenyzés (mint a TDU1-ben)
    - Exkluzív járművek néhány klubnak, egy exkluzív autó per klub

JÁRMŰVEK:

- Audi TTS
    - Dodge Charger SRT8
    - Dodge Viper SRT10
    - Gumpert Apollo Sport
    - Pagani Zonda C12S
    - Pagani Zonda Cinque
    - Pagani Zonda F
    - Pagani Zonda Roadster
    - McLaren MP4-12C (klub exkluzív)
    - Spyker C8 Aileron Coupe
    - Spyker C12 Zagato
    - Spyker Pekin to Paris (SUV !!!!!!)
    - Saleen S5S
    - Saleen S7 Twin Turbo
    - Mercedes SLR 722 S McLaren Roadster
    - Mercedes SLR Z199

• Máté94
    Fúj kinek kell az a szar.
    Megelégszek én egy koreai Chevy-vel is.
  • gduck
    Mindennap látom, de sajna nem az enyém
  • Szabi1991
    így teljesüljön minden álmod.. Audi TT.. :DDD
  • Máté94
    Igen én is örülnék egy teljesen átlagos autónak.
    Szép álom...
  • SötétBarom
    Remélem nem borulnak el nagyon, sokkal jobban örülnék, ha egy csomó átlagos (gondolok itt az olyanokra, amiből nem 15 darab létezik) autó lenne a játékban.. S5, RS4, C merci, alfák, japók.. Ezekkel a hiperszuper sportkocsikkal sosem tudtam azonosulni.
  • Szabi1991
    és ha jól értem mclarent csak klubon keresztül lehet majd venni :)
  • Szabi1991
    Audi TT-S

McLaren MP4-12C
  • Máté94
    Le sujet demandé n’existe pas.............
  • Szabi1991
    spyker c12 és d12 :o

• gduck
    1 nap időtartalma 2,5 óra. Természetesen az Online versenyben mindenki órája egyformán fog járni :D

Autók listája (ezek látszódtak eddig képeken, videókon, stb.)

forrás: tdu-central
  • Szabi1991
    ámen :)
  • SötétBarom
    Szerintem ezt simán hozzánkvágják idén ősszel. Az eden utolsó játéka az alone in the dark volt 2008-ban. Azóta gondolom ezt hegesztik. Én bizakodó vagyok.
  • pxxl
    jah persze dec 31. :D
  • akyyy
    oda van írva, hogy az ár változhat
  • USAMEN POWER
    Jaja, de a tdu 2 körül pletykából van még mindig a legtöbb, talán a múltkori hírek kezdik kiegyenlíteni a helyzetet. Ezek után egy ilyen Amazon hírrel ne jöjjön senki. :D
  • gduck
    Állítólag a tdu2 oldalon, a flash szétszedése után a 2010-09-20 dátumot találták. Szóval jelenleg ez a hivatalos "pletyka" megjelenési dátum
  • USAMEN POWER
    Amazon ide vagy oda, de ez ilyen távol a megjelenéstől szerintem kamu... Egyáltalán honnan tudnák az árát is ?? A TDU meg amúgy is más helyzetben van, több éves találgatás és kétkedés után, pár hete kerültek ki hivatalos infók, és 4 db kép a játékról, de még se trailer, se konkrét megjelenési dátum a játék weboldalán stb...
  • gduck
    Ez ugyan olyan, mint hogy a cdgalaxisról előrendelhető már a Crysis2. Lassan ott tartunk, hogy már az összes bejelentett játék előrendelhető lesz.
  • HUNPalika
    Egy érdekesség. A TDU2 már előrendelhető az amazon.com-on. Eszerint a megjelenési dátum 2010 december 31. Ezt azért én még kétkedéssel fogadom.
  • [HUN]FaTaL
    Szerencsére, most legalább eszembe sem jut gyűjteni rá. :D
  • SötétBarom
    Hála istennek. Az legalább főleg nem lesz soha! :D
  • MerlinW
    Már nem nagyon árulják a G25-öt, Logitech lecserélte a G27-re. Az is jóságos, csak még drágább.
  • HUN BECSEHELY
    Asszem én 2-db-ot rendelek majd,ha lesz rá lovém.Biztos ami biztos.Soha nem lehet tudni mi lesz késöbb
  • Jamirofan89
    Nézd! A G25-öt azért hoztam fel én is,mert a kormányhoz van külön váltó is és HA MÁR váltás leírtam amit másképp szeretnék TDU2-ben.Auto kuplungra gondoltam- azzal lehetne gyorsabb is a váltás.
  • AlieN911
    Ha nem próbáltad, akkor miért írtál be olyat, amit nem tudsz?
    "Amit utána írtál az pedig téged minősít..." ezt nem egészen érte, de nem is érdekel, mindenki tudja h. mit mire írtam. Üdv
  • pxxl
  • Penge88
    Lol mi van? :D Ösztöndíj vaze...
  • Jamirofan89
    A G25-ből indultam ki.Nekem nincs olyan kormányom.Nem engedhetem meg magamnak.Csak egy "hétköznapi" kormányom van -gáz,fék pedálokkal- így nem is próbáltam ki a manuális kuplungot.
    Amit utána írtál az pedig téged minősít...
  • AlieN911
    Ja. leeset.. :D te kis huncut mikre gondolsz
  • AlieN911
    Hehe.. Most nem lehet.. :S Így marad a váltó..
    De fa** mond ilyen hülyeségeket..