40335
  • gduck
    Ez érdekes kérdés, mert az utasoknak is küldeni kell az adatokat... De nagy valószínűséggel marad a 8 autó korlát (Ezt az esetet talán egyszerűbb leprogramozni, mint az autók számával variálni.)
  • HUN BECSEHELY
    Offroad.Csörlö lesz?Nekem kell :D
  • Fehercsoki
  • GhostR1der
    +fizikát számolni ami lényeges
  • [HUN]FaTaL
    Amiből a fele csak ül valahol, nem mozog nem kell ütközést kezelni stb.
  • Fehercsoki
    Nem,de attól még ugyanannyi játékost kell kezelnie.
  • SötétBarom
    Egy spectator azért nem ugyan az, mint egy + autó, vagy?
  • Fehercsoki
    Remélem hogy ha már 8ra korlátozzák akkor azt autókra értik.Bár ha 16 játékost tud kezelni(és 8 autót a co-driver dolog miatt) akkor akár 16 autót is tudna egyszerre szerintem.
  • Szabi1991
    lehet hogy akár az egész 32 is.. audikba 5en elférnek :P
  • ATi0021
    Sajnos a tankolást illetően nem tudok mit mondani. Esetleg csak annyit, hogy olvastam olyan pletykákat, hogy a bemutató verzióban is volt már. Bár ha van is hivatalos infót nem adhat róla senki se a média korlát miatt. Esetleg április 8-án. (akkor jön az OXM előzetese)

A játékos számra visszatérve, arra leszek kíváncsi, ha 8 kocsi lesz free roamba maximum. És lesz co-driver rendszer. Akkor 16 játékos lesz egyidőben? Vagy 8 játékos, de akkor csak 4 kocsi?
  • Falkon
    A klubba a Mclaren még érdekelne is.
    A Gumpert hidegen hagy
  • pxxl
    az iso is működhetne rendesen...
  • MikX
    De volt valami ilyesmiről szó, nem? Mármint valami olyasmi, h ha bemész egy házba, boltba, akkoris megmarad... Gondolom am erre ők is gondoltak...
  • USAMEN POWER
    Szerintem az Ataris fejlesztőcsapatnak, a haja égnek állna tőletek !! :D
  • [HUN]FaTaL
    Meg ha kiugrok térképre a lockosokat is tartsa meg.. Magyarul ugyanabba a layerbe tegyen vissza.
  • Mathiasse
    Jaaa ez elég idegesítő volt alkamanként a játékban.
  • milk4
    Eszembe jutott egy fontos dolog!!!
    A GPS-ben célpontot lehessen úgy választani,hogy pl. az Isolate-ből ne lépjen ki.
  • Szabi1991
    egyszerű.. a benzinkút melletti klubházat vesszük meg.. vagy építünk saját kutat... :DD
  • gduck
    Én is erre gondolok. Ha lesz benzin is a játékban, akkor majd figyelni kell arra is, hogy a klub verdát feltankolva hozzuk vissza
  • MikX
    Oké, nekem meg inkább ez kéne:

• ATi0021
    Ez egy jó kérdés. Sajnos nem tudok biztos választ adni. De a producer azt mondta, hogy "boltok, klubokban... egy időben 32-en lehetünk". Ha ez igaz és a TDU Centralos fordítás helyes, akkor szerintem 32 játékos biztosan lehet egy klubon belül.
  • gduck
    Hány tag lehet egy klubban? 8 vagy 32?
  • Máté94
    Nincs kép.
  • USAMEN POWER
    Majd a modderek megoldják a problémát nyugi.
  • Szabi1991
    annál jobb.. többet mehetek majd vele én ;)
  • Szabi1991
    úgy látom a füst effekt nem változott :D
  • MikX
    Oké, oké, hogy a Gumpert ilyen, de nem értem mért... nagyon ronda egy kocsi, semmi jellege, belseje meg még siralmasabb... ok, hogy féligmeddíg versenyautó, meghogy nem rendelkeznek akkora tapasztalattal, de egy Ferrari a versenyautós puritanizmust mindíg jól keverte a stílussal, pl F40, F50, Enzo...
    Ellenben ez egy Audi, legalábbis a motorja, meg a belsejében a kapcsolók, miegymás...
    Na mind1, csak azt akartam, hogy van 1000 másik autó, amit szívesebben látnék, ezért nem fog fájni a szívem, hogy vezethessem esetlegesen a játékban :D
  • ATi0021
    A múltkori előzeteshez a TDU-Centralon kitettek egy másik képet is:

• USAMEN POWER
    Részemről csak a Saleen S7 ne legyen ilyen, és meg van oldva a problémám.
  • ATi0021
    Pedig lesz ilyesmi. Ilyen lesz az új McLaren és a Gumpert is amit csak klub vehet meg. Egy időben csak egy klub kocsija lehet egy klubnak amit csak egy tag használhat egy időben. Azért ez elég limites szerintem.

PL. Én McLaren fan vagyok, de szerintem a többség inkább szuper gyors kocsit akar majd vagyis Gumpert. Én szívesen használnám egy héten többet is a McLarent, viszont ha másik tag elviszi akkor nem tehetem vagy fordítva. Kíváncsi leszek ebből lesz-e marakodás. :S
  • USAMEN POWER
    Legyenek LIMITÁLT autók. ---> Mérges lennék ha lenne ilyen, amúgy egy - két dolog még erős túlzás.
  • MikX
    Egyetértek, ez egy igen jól megírt lista :D
    Hát a pattogós utak... sztem ez nemlesz, új fizika lesz, de jólenne jah, ha pl autópályán nem ugratnék minden 10m-en, mint az 1-ben... :P
  • Fehercsoki
    Nagyjából bejött.Mondjuk szerintem elég megjósolható volt az 1 után hogy mi lesz a 2ben.
  • Dante73
    2 éve ezt írtam a TDU topicba...

TDU2 kívánságlista

Alapvetően csak finomítanék a dolgon.
    Időjárás-változás; Legyen eső, vihar, stb a játékban, ablaktörlő működjön, és MINDENKINÉL Ugyanolyan időjárás legyen, mondjuk 30-40 különféle.
    Napszakváltozás; 1 órás nappalok, 10-15 perces éjszakák. Szintén szerver szabályozza, egységesen.
    Koszolódó autók. 30-40 fokozatban koszolódjanak a verdák, zónákra osztva. 4-5 zóna oldalanként, 7-8 koszolódási szint, zónánként mérve.
    Tankolás. Fogyjon a benzin! Minden verdában másképp, minél életszerűbben.
    Vizuális tuning. Újabb verdákhoz spoiler készletek, ablakszínezés, ne adj'Isten neon. NEM kötelező módon. (lásd NFS mint ellenpélda) Többféle, szabadon választható felni.
    Motortuning a chiptuningtól, egészen az új, sokkal nagyobb motorig. Viszont ez ne csak pénzbe, időbe is teljen! (mondjuk), leadod tuningra, és egy rövid anim-al, a kiválasztott házadhoz visz egy taxi, ahol átszállhatsz saját kocsiba. Értesítés után, pedig hívni kelljen a taxit, akármelyik házadból.
    Normális, nem pattogós utak.
    Működő belső digitális műszerek.
    Minimális grafikai javítás. -Kicsit szebb árnyékok, mondjuk dx10-es szinten, de ne legyen kötelező a dx10!
    Legyenek LIMITÁLT autók. Mondjuk 1-1 típusból 1000db összesen. Vásárlásuknál be KELL álltani egy összeget, és ha a tulaj 1 hétig nem használja, automatikusan a TRADE-re kerül. (használat; hetente x kilóméter megtétele.)

Gondoltam, megosztom ismét Veletek...
  • Fehercsoki
  • USAMEN POWER
    Akko mán lehessen állatot is tartani a házunk kertjében. Pl. cica, macska, kutya, masnis házidisznó, házigörény stb...
  • [HUN]FaTaL
    Akkor szerintem a fejlesztő beszélt félre, de majd meglátjuk. :)
  • Fehercsoki
    Jó lenne vidékre pár állat is.Pl lovak tehenek meg ilyenek,színesebbé tennék a tájat.
  • Szabi1991
    akkor már tehenek is legyenek..
  • ATi0021
    Megkerestem a szerver dolog forrását:

"You can create your own servers...."
    Forrás: TDU-Central