40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1218 Ez érdekes kérdés, mert az utasoknak is küldeni kell az adatokat... De nagy valószínűséggel marad a 8 autó korlát (Ezt az esetet talán egyszerűbb leprogramozni, mint az autók számával variálni.) -
HUN BECSEHELY #1217 Offroad.Csörlö lesz?Nekem kell :D -
#1216 -
#1215 +fizikát számolni ami lényeges -
#1214 Amiből a fele csak ül valahol, nem mozog nem kell ütközést kezelni stb. -
#1213 Nem,de attól még ugyanannyi játékost kell kezelnie. -
#1212 Egy spectator azért nem ugyan az, mint egy + autó, vagy? -
#1211 Remélem hogy ha már 8ra korlátozzák akkor azt autókra értik.Bár ha 16 játékost tud kezelni(és 8 autót a co-driver dolog miatt) akkor akár 16 autót is tudna egyszerre szerintem. -
Szabi1991 #1210 lehet hogy akár az egész 32 is.. audikba 5en elférnek :P -
ATi0021 #1209 Sajnos a tankolást illetően nem tudok mit mondani. Esetleg csak annyit, hogy olvastam olyan pletykákat, hogy a bemutató verzióban is volt már. Bár ha van is hivatalos infót nem adhat róla senki se a média korlát miatt. Esetleg április 8-án. (akkor jön az OXM előzetese)
A játékos számra visszatérve, arra leszek kíváncsi, ha 8 kocsi lesz free roamba maximum. És lesz co-driver rendszer. Akkor 16 játékos lesz egyidőben? Vagy 8 játékos, de akkor csak 4 kocsi? -
#1208 A klubba a Mclaren még érdekelne is.
A Gumpert hidegen hagy -
#1207 az iso is működhetne rendesen... -
#1206 De volt valami ilyesmiről szó, nem? Mármint valami olyasmi, h ha bemész egy házba, boltba, akkoris megmarad... Gondolom am erre ők is gondoltak... -
USAMEN POWER #1205 Szerintem az Ataris fejlesztőcsapatnak, a haja égnek állna tőletek !! :D -
#1204 Meg ha kiugrok térképre a lockosokat is tartsa meg.. Magyarul ugyanabba a layerbe tegyen vissza. -
Mathiasse #1203 Jaaa ez elég idegesítő volt alkamanként a játékban. -
#1202 Eszembe jutott egy fontos dolog!!!
A GPS-ben célpontot lehessen úgy választani,hogy pl. az Isolate-ből ne lépjen ki.
-
Szabi1991 #1201 egyszerű.. a benzinkút melletti klubházat vesszük meg.. vagy építünk saját kutat... :DD -
#1200 Én is erre gondolok. Ha lesz benzin is a játékban, akkor majd figyelni kell arra is, hogy a klub verdát feltankolva hozzuk vissza -
#1199 Oké, nekem meg inkább ez kéne:
-
ATi0021 #1198 Ez egy jó kérdés. Sajnos nem tudok biztos választ adni. De a producer azt mondta, hogy "boltok, klubokban... egy időben 32-en lehetünk". Ha ez igaz és a TDU Centralos fordítás helyes, akkor szerintem 32 játékos biztosan lehet egy klubon belül. -
#1197 Hány tag lehet egy klubban? 8 vagy 32? -
#1196 Nincs kép. -
USAMEN POWER #1195 Majd a modderek megoldják a problémát nyugi. -
Szabi1991 #1194 annál jobb.. többet mehetek majd vele én ;)
-
Szabi1991 #1193 úgy látom a füst effekt nem változott :D -
#1192 Oké, oké, hogy a Gumpert ilyen, de nem értem mért... nagyon ronda egy kocsi, semmi jellege, belseje meg még siralmasabb... ok, hogy féligmeddíg versenyautó, meghogy nem rendelkeznek akkora tapasztalattal, de egy Ferrari a versenyautós puritanizmust mindíg jól keverte a stílussal, pl F40, F50, Enzo...
Ellenben ez egy Audi, legalábbis a motorja, meg a belsejében a kapcsolók, miegymás...
Na mind1, csak azt akartam, hogy van 1000 másik autó, amit szívesebben látnék, ezért nem fog fájni a szívem, hogy vezethessem esetlegesen a játékban :D -
ATi0021 #1191 A múltkori előzeteshez a TDU-Centralon kitettek egy másik képet is:
-
USAMEN POWER #1190 Részemről csak a Saleen S7 ne legyen ilyen, és meg van oldva a problémám. -
ATi0021 #1189 Pedig lesz ilyesmi. Ilyen lesz az új McLaren és a Gumpert is amit csak klub vehet meg. Egy időben csak egy klub kocsija lehet egy klubnak amit csak egy tag használhat egy időben. Azért ez elég limites szerintem.
PL. Én McLaren fan vagyok, de szerintem a többség inkább szuper gyors kocsit akar majd vagyis Gumpert. Én szívesen használnám egy héten többet is a McLarent, viszont ha másik tag elviszi akkor nem tehetem vagy fordítva. Kíváncsi leszek ebből lesz-e marakodás. :S -
USAMEN POWER #1188 Legyenek LIMITÁLT autók. ---> Mérges lennék ha lenne ilyen, amúgy egy - két dolog még erős túlzás. -
#1187 Egyetértek, ez egy igen jól megírt lista :D
Hát a pattogós utak... sztem ez nemlesz, új fizika lesz, de jólenne jah, ha pl autópályán nem ugratnék minden 10m-en, mint az 1-ben... :P -
#1186 Nagyjából bejött.Mondjuk szerintem elég megjósolható volt az 1 után hogy mi lesz a 2ben. -
#1185 2 éve ezt írtam a TDU topicba...
TDU2 kívánságlista
Alapvetően csak finomítanék a dolgon.
Időjárás-változás; Legyen eső, vihar, stb a játékban, ablaktörlő működjön, és MINDENKINÉL Ugyanolyan időjárás legyen, mondjuk 30-40 különféle.
Napszakváltozás; 1 órás nappalok, 10-15 perces éjszakák. Szintén szerver szabályozza, egységesen.
Koszolódó autók. 30-40 fokozatban koszolódjanak a verdák, zónákra osztva. 4-5 zóna oldalanként, 7-8 koszolódási szint, zónánként mérve.
Tankolás. Fogyjon a benzin! Minden verdában másképp, minél életszerűbben.
Vizuális tuning. Újabb verdákhoz spoiler készletek, ablakszínezés, ne adj'Isten neon. NEM kötelező módon. (lásd NFS mint ellenpélda) Többféle, szabadon választható felni.
Motortuning a chiptuningtól, egészen az új, sokkal nagyobb motorig. Viszont ez ne csak pénzbe, időbe is teljen! (mondjuk), leadod tuningra, és egy rövid anim-al, a kiválasztott házadhoz visz egy taxi, ahol átszállhatsz saját kocsiba. Értesítés után, pedig hívni kelljen a taxit, akármelyik házadból.
Normális, nem pattogós utak.
Működő belső digitális műszerek.
Minimális grafikai javítás. -Kicsit szebb árnyékok, mondjuk dx10-es szinten, de ne legyen kötelező a dx10!
Legyenek LIMITÁLT autók. Mondjuk 1-1 típusból 1000db összesen. Vásárlásuknál be KELL álltani egy összeget, és ha a tulaj 1 hétig nem használja, automatikusan a TRADE-re kerül. (használat; hetente x kilóméter megtétele.)
Gondoltam, megosztom ismét Veletek... -
#1184 -
USAMEN POWER #1183 Akko mán lehessen állatot is tartani a házunk kertjében. Pl. cica, macska, kutya, masnis házidisznó, házigörény stb... -
#1182 Akkor szerintem a fejlesztő beszélt félre, de majd meglátjuk. :) -
#1181 Jó lenne vidékre pár állat is.Pl lovak tehenek meg ilyenek,színesebbé tennék a tájat. -
Szabi1991 #1180 akkor már tehenek is legyenek..
-
ATi0021 #1179 Megkerestem a szerver dolog forrását:
"You can create your own servers...."
Forrás: TDU-Central