40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #1298 Egy kis infó. A TDU Centralon nyílt egy új topic ahol bárki felteheti kérdéseit a TDU2 készítőinek. A kérdések közül a legjobbak és leggyakrabban elhangzottak lesznek kiválasztva.
Forrás és link a topichoz -> TDU Central -
#1297 Persze, Castrol Magnatec 10w40...
A km meg nem biztos, nekünk 4 éves a sevink, és van benne 40k :D szal 15 éves 150k :D Meg ki is volt vonva a forgalomból egy kicsit..De tökmind1 a km.. am 139k km van már benne.
Köszönöm mindenkinek! -
Mathiasse #1296 -
#1295 Not bad , not bad! -
#1294 kis dizájn update :) -
#1293 Nem rossz ötlet. :) -
#1292 biztos nem 136.000 van benne az tuti :D abból kiindulva hogy én 1 év alatt pakoltam bele 60.000-et :D és az 99es volt. -
#1291 Olaj-, olajszűrő-, levegőszűrő cserével kezd azonnal. Ezen nem szabad spórolni, mert visszaüt. Könnyű, relatíve pörgős verda és JAPÁN. Abban az időszakban még a Hondáék tudták mi az a formaterv és sportosság, ma már viszont...
A km kb. egy 100-assal vissza van pörgetve, de ez annyira nem lényeg.
Sok vezetési örömet vele! :) -
#1290 Én örülnék, ha a nickünmk kerülne rá. Ugyan, végül is mind1, mi van rajta, de jó 5letnek tartanám. -
#1289 engem az sem érdekel ha tdu-505 marad :D pont nem érdekel a h mi van a rendszámtáblán :D vagy hogy van-e egyáltalán -
#1288 Valószínű ez még nincs kész. -
ATi0021 #1287 Kicsit olvasgattam a TDU Centralt és egy érdekességet találtam. Nem tudom, Ti észrevettétek-e vagy sem de az utolsó előtti képen a Vipernek Hawaii stílusú rendszámtáblája van és akárcsak a TDU1ben TDU 505 olvasható rajta. :D -
#1286 szép 5gen mindig is szép volt :) grat! -
#1285 YESS! Akkor 32
Jén cak csicsa ülésbe ülök beee
"Ha a terület nem is, de a napszakváltásnak köszönhető látvány 2,5ször biztosan jobb" -> Minek hangoztatják mindig ezt a számot: 2,5? Tiszta LOST feeling... Majdakibeírjachatbeelviszikazufók
ISMÉT KÖSZI AZ INFÓKAT -
#1284 Sg-n alap usernek nincs szerkesztés, csak a VIP-seknek. -
#1283 ííííí... még mindig metál! -
#1282 Fasza hírek, már csak a hivatalos autó lista és egy megjelenési dátum kéne. :)
Amúgy fasza a japán rizsrakétád! -
#1281 Jaj, ez a... Nem tudom, hogy miért nem lehet szerkeszteni a HSZ-t..
"Sajna nincs olyan jó állapotban" <- bal ajtó kicsit elrepedt (? nemtom hogy sikerült:S) képen látszik, meg hát a 2 szín. Kisebb karcok, de hát 15 éves volt 1 hónapja... 1-2 helyen korrodált, de javítható még.
Após autószerelő szakmával rendelkezik, szal holnap csináljuk is xD Gyors kicseréljük a cuccokat amit kell, és jó lesz, aztán gyűjthetek a fényezésre. A színe tetszik amúgy :-)
Na de TDU 2 jöhetne máááár :D -
#1280 Köszönöm szépen mindenkinek :) Nem volt drága, így 20 évesen, suli mellett elég lesz ez is.. Inkább külső, esztétikai hibái vannak, műszakilag rendben van, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni.
Az a baj, hogy a kép annyira nem tükrözi a valóságot:S Sajna nincs olyan jó állapotban, törve volt, és nem találták meg a pontos színt, így 2 színű.. Ha nagyon koncentrálsz, akkor kivehető, (képről nem hiszem) Illetve a motorháztetőbe is bele van fújva.
Műszaki 1,5 év, gumi még jó addig.. Nem bántam meg.
DE szép lesz ez, apránként :o) -
ATi0021 #1279 Igen, új fizika. Ez kimaradt, persze nem mintha nem írtam volna le már jó pár alkalommal. :) -
#1278 Gondolom sokba került ha ilyen jó állapotban van. -
USAMEN POWER #1277 Külsőre korrekt állapotban van. -
USAMEN POWER #1276 "a napszakváltásnak köszönhető látvány 2,5ször biztosan jobb, mint az első részben" ---> Mostmár eldönthetnék végre, hogy a terület, úthálózat, vagy mostmár újonnan a látvány lesz 2,5 nagyobb, jobb, stb...
Amúgy magazin előzetesek vannak bőven, az egyiket össze is raktam egy nagy képbe (#1231), amiben minden össze van foglalva A-Z -ig, DE jöhetne már végre egy teljes autó lista, trailer, stb... -
#1275 Új fizikát ne felejtsed el!Ez nagyon fontos!:P -
#1274 Szép autó,grat hozzá! -
#1273 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1995 Honda Civic 1.6 ESi 139000 km-el xD D16Z6 Van még mit csinálni rajta... xD Nagyon gyári, JAPÁN.. Pár kép
Barinőméknél lőttem telóval, bocs a minőségért.
Elöről
Segggg xD
Jobboldala
Baloldala
Nekem 2,5 évet bírt ki a 2900XT-m :S TDU közbe 80 fok volt.. Fél éve lejárt a gari :( Többet se veszek 100k-s karit..
ON
-
#1272 De remélem azért egy kis eső után majd a luxuskocsik is koszolódnak nem csak a sár után.:D -
Szabi1991 #1271 matricázás
Spyker C8 Aileron
ebbe is belekerül vagy 10.000 km mint TDU1ben :)
-
#1270 -
ATi0021 #1269 Újabb előzetesek, a PCGamer és a már ígért OXM előzetese is megérkezett. A PCGamer a már korábban említetteket írja le, így arról csak egy linket és egy képet rakok. Az OXM előzetese érdekesebb, hiszen új infókat tartalmaz. Idő hiányában az előzetest pontokba szedtem.
OXM előzetese:
- Kiválaszthatjuk a kocsiülések varrását, személyre szabott bőr és bársonyhatású belső tereket, színmintákat hivatalos katalógusokból és mélyen személyre szabható matrica rétegekkel fejezzük be a személyre szabást.
Mit szólnak ehhez az autógyártók?
„Természetesen panaszkodnak” „Szörnyűek”– mondta Nadal.
- Ruhákat és más kiegészítőket is vehetünk karakterünknek.
- Versenyek előtt, klubokban, ingatlanban, autókereskedésben stb helyen, szabadon sétálhatunk és persze beszélgethetünk, fogadásokat is köthetünk. Max. 32 játékos.
- Nem lesznek gyalogosok, az indoklás szerint ez nem egy Sims játék ezért marad ki ez az elem.
- A TDU2 nem nagyobb, mint elődje, de cserébe szebb lett és több MMO elemet építettek bele.
- Ha a terület nem is, de a napszakváltásnak köszönhető látvány 2,5ször biztosan jobb, mint az első részben: „napsütésben izzó tengerpartok” és „lágy hullámokon tükröződő Hold fény” vagy „kora hajnali erdei árnyékok”.
- Az új dinamikus időjárás nagy segítség, a mennydörgés figyelmeztet, hogy sürgősen emeljük fel kabriónk tetejét. A eső lemossa az összes koszt, mely off-roadozás közben ragadt kocsikra, persze az irányításra is kihatással van.
- Autó összetörése DiRT-stílusú.
- Tervben vannak a motorok is, melyek az első dobozos verzióban nem szerepelnek majd. Hiszen egy teljesen újra kellett tervezni az autók dinamikáját és a motorokhoz ez nem lenne megfelelő.
Forrás:
OXM előzetes - TDUC
PCGamer előzetes - TDUC
PCGAMER
OXM
-
#1268 Ki kell majd akkor kapcsolni. Amúgy ha a TDU1-hez is megoldották az Engine Damage mod-ot,akkor a TDU2-höz is meglehet majd csinálni szerintem. -
#1267 Szerintem az egész törés dolgot kihagyhatták volna. Ebben a formában semmi értelme, rendesen meg nem lehet. Gondold el bemész a szalonba kihozod a legújabb lambot, kifordulsz a szalonból és akkor jön pistike 350nel motorral és... -
#1266 Lesz optikai törés,több nem. -
#1265 Én még egy nagyon fontos dolgot hozzátennék:
LEGYEN TÖRÉS!!!! Mert ezigy nemnagyon unnalmas hogy csak mész. -
#1264 Igencsak peched van...
Nekem is most gondom van. reggel kapcsolnám be a monitort, (a gép 24/24-ben megy) semmi. Cserélem a monitort egy régi crt-re, ami a szekrény tetején van, na az kiírja, hogy a jel 59hz alatt van, nem tudja megjeleníteni. (LCD nem tom miért, semmit nem írt ki) ráteszem az LCD-t másik gépre, tökéletes... De! annyira elmászik a jel, hogy vagy fél órát táp nélkül kell hagyni a monitort, hogy visszaálljon alaphelyzetbe, és ki tudja nyomni a 60hz-et.
Még nem szántam el magam rá, hogy bemenjek a boltba, égve hagyom éjszakára a monitort, így megy gond nélkül. Bár legutóbb 1-2 óra volt a csere, de most gondolom elküldik bevizsgálásra.... Én is boldog leszek addig a régi, 4 v 5 éves gépemmel... -
#1263 Mégis melyik gennyes cég ez? Írd le priviben. -
ATi0021 #1262 Kérlek azzal jöttek, hogy a kártyára csak globális garancia van. És ez csak külföldön lehet garanciával cserélni. Majd 1 hónap után mikor mondtam, hogy ennyi megyek a fogyasztó védelemhez, szépen kioktattak, hogy milyen rendesek velem, hogy nem nekem kell gari miatt mennek. (+anyámnak panaszkodtak, hogy felemeltem a hangom). Szóval a lényeg, hogy maradjak nyugton. Ezután (jan első hete) elkértem az RAM kódot. Ez alapján visszanéztem a kártyát az ASUS honlapján. Itt kiderültek a cserekártya széria számai, amik később nem egyeztek, persze a nagyker kimagyarázta ezt is. Na a lényeg bementem reklamálni mire várok még, ha már Hollandia 2 hete küldött cserét. Na másik héten mégis csak lett kártya, ugye az ismeretlen eredetű másik javított 2900XT.
Na mikor tönkrement az is látták, mérges vagyok, így másnap már visszavitték nagykerbe. Azok küldtek kb 2-3 alatt egy HD3870-et. Persze az se bírta, és most ott vagyok azt dumálják, hogy jó az a kártya, más a baj. Csak akkor nem értem az X1650 és 2 darab GTS250 miért jó? (persze a HD3870-et így nem viszik vissza nagykerbe)
Jelenleg még várok, más okok miatt nem teszek még semmit se. De tudom még eljön az én időm is.
Képzelheted, milyen jó volt lemaradni DiRT2, AC2, stbről és 4-5 hónapot kivárni. -
#1261 Téged csúnyán átbaszhattak, GPUt nem javítanak, hanem cserélnek. Tehát te nem javított 2900XT-t kaptál, hanem egy másik szart. Ezekután felmerül bennem a kérdés a 3870el kapcsolatban is. :) -
ATi0021 #1260 Előre is elnézést a hosszú offért.
Nekem tavaly novemberben halt meg a HD2900XT-m. Majd visszaküldték garanciával Hollandiába, ahonnan jött egy másik kártya azt lenyúlta a nagyker, nekem meg közbe 2 hónap várakozás után lett egy másik javított HD2900XT-m. Az kb 2 hetet bírt, utána ugyanazzal a hibával elszállt. Na ez is vissza ment gariba. Kaptam egy HD3870-et, az kb. 3 hetet bír. 20-30 perc után megfagytak rajta a játékok és jött a hiba üzenet.
Így kaptam egy GTS250-et, amit kipróbáltam. TDU1 egész jól futott rajta, így olcsón ideiglenes megoldásnak vettem egyet. Így most lett egy GTS250-em ami tökéletes. :)
2900XT nem egy hosszú élettartamú kártya. Nálam elég magas hőmérséklete volt mindig is. De legalább megtanultam nem szabad ilyen karikat venni.
Remélem mindenkinek lesz egy remek kártyája, hogy tudjon TDU2-özni majd szeptemberben. :) -
csoli31 #1259 Van még 1 plusz vga ( Ati HD2900 pro 512MB), de azt a táp csatlakozás miatt nem tudom még csak le se tesztelni. Nekem 2 6-os vga csatlakozóm van a tápon, a kártyán meg egy 6-os, és egy 8-as van.
pixxel:Sajna most nekem csak a sok HA jut a jóból, de azért köszönöm!