40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3958 hát majd biztos lesznek, csak jelenjen mega játék. klbvezetők, ezek, azok, stb, és lehet kiosztani a dijakat. vagy itt is legyen, mint a bk topikban, mgdianyuspályázat? -
USAMEN POWER #3957 Háth pixxel ez az award dolog fail lett ... akkor lenne értelme ha több embernek is lenne, ezért említettem a kategóriák kidolgozását, de az érdeklődés 0. Meg az elrendezés fordítva jobban nézne ki, szal hogy az award a hsz opciók felett van, na meg egy ikonnal beljebb, mert a ful szélen elég ratyi, lásd pl. a koronám. De úgy hogy csak az én érdekemet képezze ez a dolog, így nincs értelme. Viszont a hsz opciók a jelenlegi formában jobban néz ki. -
#3956 összefoglalót: mert csak offot látok -
#3955 -
#3954 Már csak le kell gyártani és valóság is lesz -
Gibor #3953 Szép renderer :D -
#3952 http://kephost.hu/image-3045_4C07BFC0.jpg -
#3951 Ismerd fel a képről mit rajzoltam unalmamban
-
#3950 Sorry uccsó,de mikor ezt megláttam...
-
#3949 Ha már "nissan" Ezt kartam írni:) -
#3948 Sztem ha már GTR- és szegény r34 nem fér bele a keretbe, azért az új csoda "Skyline"-t se felejtsék ki a jóból:)
-
#3947 hopca nimmá milyen jó kis favicon van :D -
#3946 De, Nissan R390 GT1 van a Gridben és én a Gran Turismo 4-ben is találkoztam vele, ha jól emlékszem. -
CamelX #3945 Nem ilyen van Gridbe? Máshol se hírét se hamvát nem láttam/hallottam azóta, mostanáig :D -
#3944 Apropó, a 15. féle 360-as Ferrari variáns helyett a Nissan szalonba kellene egy ilyen:
és a popsija -
#3943 nem kérdés, hogy az utóbbit választanám, aztán jöhet a cigi+sör -
#3942 Szerintem g25,nekem egy ehhez hasonló telefonom van,és első nap talán még 20 percet is használtam,de utána már csak akkor ha hívott valaki... -
#3941 Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, h a haverokkal menj el sörözni, vagy az asszonyt megfarkalni. :)
Mind2nek van értelme, mégis teljesen más a hasznossága. ;) -
#3940 faq -
High end PC #3939 Szevasztok
TDU 2-ben lesznek rendőrök?
Mikorra jelenik meg PC-re?
Kössz. -
#3938 Hasonló helyzetben vagyok én is.Csak én már megrendeltem a G25-öt és remélhetőleg a napokban megérkezik.VGA-nak pedig ezt néztem ki.Ár/érték arányban nincsen párja! Viszont csak akkor lesz új kártyám,ha már leteszteltem a gépemen a TDU2-t. [anno óriási összeget áldoztam egy új gépre,épp a Crysis előtt.aztán csak néztem érthető ha szkeptikus vagyok] -
#3937 :ASD_:AS_D:AS_D:AS_:ASD:ASD_:ASD, Köszi jó volt igy lefekvés előtt!!!
A pánsíposok a tengeri szörnyek ellen védik a blahát!!! (Tengeri szauruszrex, tengeri nyúl, tengeri darázs, tengeri kalóz) SP;) -
#3936 ".. és állítólag 1012 felé várható egy igen jelentős napkitörés... "
Ezt csak jósolni tudjuk, előrejelezni nem, akárcsak az időjárást. (apropó, aki a blaha környékén lakik, szóljon már le a pánsípos indiánoknak, hogy HAGYJÁK MÁR abba azt a k. esőtáncot! Nem vicces!)
Ellenben, Jöhet a 40 napos esőzés, (hoppá!) Jöhetnek a Klingonok, vagy a Ferengik, hogy megerőszakolják a férfiakat, a nőket meg elviszik a dilítium bányákba dolgozni, (szerencsés esetben fordítva) Jöhet egy k.va nagy meteor, és a fejünkre eshet, finghat mindenki 1xe, és akkor a; a hanghatástól felrobban a föld, b; bolygóméretű forgószél támad, c; minden élőlény kipusztul a bűztől, vagy LeWyTy a G25 mellett dönt és mindenkit elgázol, esetleg a Skynet átveszi az uralmat, és minden nőt kiírt, a férfiakból pedig szexrabszolgát csinál a női Terminátorok számára, (aki nem teljesít, azt a T-100-as veszi kezelésbe) stb.
Ezer és 1 módon kipusztulhat a föld. (Apropó, aki látta, hogy a Mayák Űrhajója felszáll, tegye fel a kezét! No, gondoltam, senki. Szóval mégsem voltak annyira okosak...) -
#3935 -
#3934 Ha erősen koncentrálsz rájössz hogy a 4850 nagyobb mint a 3870 és majdnem 4870... szva elég szar ja -
carloelsa #3933 Az ATI HD 4850-es kártyám nem a minimum igényhez tartozik ugye? Remélem jól gondolom... :D -
#3932 EZen én is qrvasokat gondolkozom
CSak hát a G25-re nem kell műszaki... bisztosítás... nem kell átiratni... nem kell tankolni... nem kell utána büntetést fizetni....és elég nehéz összetörni -
wandrew26 #3931 Hjajj, mindig fáj a szívem egy ilyenért, de ha átgondolom, mindig inkább ezt a pénz az autóra költöm, mint egy kormányra -
#3930 Ez nem újdonság
amcsik: szeptember 21.
NEM amcsik: szeptember 24 -
#3929 Nem itt -
#3928 pl múlt7en ígértek egy új trailert, az hol van? -
#3927 Én meg az atikhoz nem értek... de szerintem hasonló -
#3926 Ez most csak fél off:
Azé van ám árkülömbség -
#3925 Annyira nem értek a videokarikhoz, de a Ati Saphiere 2600 XT az milyen kategória ehez a hd 3800hoz képest??? Vagy 2012ig már uj karim is lesz a TDU2 höz???:D -
USAMEN POWER #3924 A maja naptár csak egy része 2012 -nek, nem csak arról van szó ... de ezt ne itt tárgyaljuk. -
#3923 Legyen már valami új infó a TDU2-ről, legalább egy körülbelüli béta indulás. -
#3922 Kéne egy jobb vidikari -
#3921 Meg hogy a föld mágneses polaritása megbolondul, ezáltal a mag elfordul és kitörnek a vulkánnaok... ezt dolgozza fel a film is... a yellowstone parkban lévő bazi nagy vulkán is kitörhet...(ezesetben igen valószínű egy "nukleáris tél"elnevezésű dolog) de a hatalmas szökőár is. -
USAMEN POWER #3920 Má vót. Én szúrtam be olyan 1 hete. -
#3919 De már párszor belinkelték