40335
  • akyyy
    hát majd biztos lesznek, csak jelenjen mega játék. klbvezetők, ezek, azok, stb, és lehet kiosztani a dijakat. vagy itt is legyen, mint a bk topikban, mgdianyuspályázat?
  • USAMEN POWER
    Háth pixxel ez az award dolog fail lett ... akkor lenne értelme ha több embernek is lenne, ezért említettem a kategóriák kidolgozását, de az érdeklődés 0. Meg az elrendezés fordítva jobban nézne ki, szal hogy az award a hsz opciók felett van, na meg egy ikonnal beljebb, mert a ful szélen elég ratyi, lásd pl. a koronám. De úgy hogy csak az én érdekemet képezze ez a dolog, így nincs értelme. Viszont a hsz opciók a jelenlegi formában jobban néz ki.
  • akyyy
    összefoglalót: mert csak offot látok
  • kazai21
    Már csak le kell gyártani és valóság is lesz
  • Gibor
    Szép renderer :D
  • LeWyTy
    http://kephost.hu/image-3045_4C07BFC0.jpg
  • LeWyTy
    Ismerd fel a képről mit rajzoltam unalmamban
    Sorry uccsó,de mikor ezt megláttam...
    Ha már "nissan" Ezt kartam írni:)
    Sztem ha már GTR- és szegény r34 nem fér bele a keretbe, azért az új csoda "Skyline"-t se felejtsék ki a jóból:)
  • pxxl
    hopca nimmá milyen jó kis favicon van :D
  • rototti
    De, Nissan R390 GT1 van a Gridben és én a Gran Turismo 4-ben is találkoztam vele, ha jól emlékszem.
  • CamelX
    Nem ilyen van Gridbe? Máshol se hírét se hamvát nem láttam/hallottam azóta, mostanáig :D
  • Muttley
    Apropó, a 15. féle 360-as Ferrari variáns helyett a Nissan szalonba kellene egy ilyen:

és a popsija
  • pxxl
    nem kérdés, hogy az utóbbit választanám, aztán jöhet a cigi+sör
  • Fehercsoki
    Szerintem g25,nekem egy ehhez hasonló telefonom van,és első nap talán még 20 percet is használtam,de utána már csak akkor ha hívott valaki...
  • Muttley
    Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, h a haverokkal menj el sörözni, vagy az asszonyt megfarkalni. :)
    Mind2nek van értelme, mégis teljesen más a hasznossága. ;)
  • pxxl
    faq
  • High end PC #3939
    Szevasztok
    TDU 2-ben lesznek rendőrök?
    Mikorra jelenik meg PC-re?
    Kössz.
  • Jamirofan89
    Hasonló helyzetben vagyok én is.Csak én már megrendeltem a G25-öt és remélhetőleg a napokban megérkezik.VGA-nak pedig ezt néztem ki.Ár/érték arányban nincsen párja! Viszont csak akkor lesz új kártyám,ha már leteszteltem a gépemen a TDU2-t. [anno óriási összeget áldoztam egy új gépre,épp a Crysis előtt.aztán csak néztem érthető ha szkeptikus vagyok]
    :ASD_:AS_D:AS_D:AS_:ASD:ASD_:ASD, Köszi jó volt igy lefekvés előtt!!!

A pánsíposok a tengeri szörnyek ellen védik a blahát!!! (Tengeri szauruszrex, tengeri nyúl, tengeri darázs, tengeri kalóz) SP;)
  • Dante73
    ".. és állítólag 1012 felé várható egy igen jelentős napkitörés... "

Ezt csak jósolni tudjuk, előrejelezni nem, akárcsak az időjárást. (apropó, aki a blaha környékén lakik, szóljon már le a pánsípos indiánoknak, hogy HAGYJÁK MÁR abba azt a k. esőtáncot! Nem vicces!)
    Ellenben, Jöhet a 40 napos esőzés, (hoppá!) Jöhetnek a Klingonok, vagy a Ferengik, hogy megerőszakolják a férfiakat, a nőket meg elviszik a dilítium bányákba dolgozni, (szerencsés esetben fordítva) Jöhet egy k.va nagy meteor, és a fejünkre eshet, finghat mindenki 1xe, és akkor a; a hanghatástól felrobban a föld, b; bolygóméretű forgószél támad, c; minden élőlény kipusztul a bűztől, vagy LeWyTy a G25 mellett dönt és mindenkit elgázol, esetleg a Skynet átveszi az uralmat, és minden nőt kiírt, a férfiakból pedig szexrabszolgát csinál a női Terminátorok számára, (aki nem teljesít, azt a T-100-as veszi kezelésbe) stb.
    Ezer és 1 módon kipusztulhat a föld. (Apropó, aki látta, hogy a Mayák Űrhajója felszáll, tegye fel a kezét! No, gondoltam, senki. Szóval mégsem voltak annyira okosak...)
  • pxxl
  • LeWyTy
    Ha erősen koncentrálsz rájössz hogy a 4850 nagyobb mint a 3870 és majdnem 4870... szva elég szar ja
  • carloelsa
    Az ATI HD 4850-es kártyám nem a minimum igényhez tartozik ugye? Remélem jól gondolom... :D
  • LeWyTy
    EZen én is qrvasokat gondolkozom
    CSak hát a G25-re nem kell műszaki... bisztosítás... nem kell átiratni... nem kell tankolni... nem kell utána büntetést fizetni....és elég nehéz összetörni
  • wandrew26
    Hjajj, mindig fáj a szívem egy ilyenért, de ha átgondolom, mindig inkább ezt a pénz az autóra költöm, mint egy kormányra
  • gduck
    Ez nem újdonság

amcsik: szeptember 21.
    NEM amcsik: szeptember 24
  • LeWyTy
    Nem itt
  • pxxl
    pl múlt7en ígértek egy új trailert, az hol van?
  • LeWyTy
    Én meg az atikhoz nem értek... de szerintem hasonló
  • LeWyTy
    Ez most csak fél off:
    Azé van ám árkülömbség
    Annyira nem értek a videokarikhoz, de a Ati Saphiere 2600 XT az milyen kategória ehez a hd 3800hoz képest??? Vagy 2012ig már uj karim is lesz a TDU2 höz???:D
  • USAMEN POWER
    A maja naptár csak egy része 2012 -nek, nem csak arról van szó ... de ezt ne itt tárgyaljuk.
  • drot
    Legyen már valami új infó a TDU2-ről, legalább egy körülbelüli béta indulás.
  • LeWyTy
    Kéne egy jobb vidikari
  • LeWyTy
    Meg hogy a föld mágneses polaritása megbolondul, ezáltal a mag elfordul és kitörnek a vulkánnaok... ezt dolgozza fel a film is... a yellowstone parkban lévő bazi nagy vulkán is kitörhet...(ezesetben igen valószínű egy "nukleáris tél"elnevezésű dolog) de a hatalmas szökőár is.
  • USAMEN POWER
    Má vót. Én szúrtam be olyan 1 hete.
  • drot
    De már párszor belinkelték