40335
  • wandrew26
    Am, erről ez a video jutott az eszembe (most írjam azt h tipikus hondás? de nem az autó választ gazdát)
  • milk4
    Nemjött pm.
  • Versace21
    jaja,nagyon nagy volt,van még eleje,meg vége is,most rakom fel,ha akarjátok,belinkelem,persze csak ha nem annyira off
  • USAMEN POWER
    Ment a pm.
  • XenHai
    De ennyire!Egyébként nem fog sikerülni !
  • wandrew26
    I (L) Quattro Am jó móka lehetett
  • Versace21
    Legalább ilyen legyen az offroad a tdu-ba is :) Unatkoztunk egy kicsit:D
  • [HUN]FaTaL
    KUSS LEGYEN MÁR!
  • pxxl
    bocs, utóbbi időben 3 script váltakozott, és összekeveredtek :) igyekszem helyrerakni, csak jelezzétek (én szótam...)

_____

a vitátzást/trollkodást meg sürgősen abba lehet fejezni. innentől mentek a banlistába bárki kezdi/folytatja(!)
  • wandrew26
    Faja ez a sajt izé a nevem mellett Ömm, most nézem, ez vmi Aston vagy Lambo
  • wandrew26
    Részben igaz, de a G25 sose adja vissza azt, mikor a szerpentinen mész a saját kcosiddal vele :) Hiába egy kormány mögött csak ülsz a fotelbe, tekerheti jobbra balra a kormányt az ffb, de nem lesz az igazi sose :)
    Am ha mobil és kormány között kéen választani: előtúrnám a régi mobilom használnám azt, a kormányt nem venném meg, helyette a kocsira költeném a pénzt én már cska ilyen idióta lettem
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehetne, hogy az offtopic legyen szétbarmolva a sok japán vs amcsi vas és egyéb faszságokkal? Ez meg megmaradhatna a játéknak, mert a faszse kiváncsi rá, hogy ki melyik autót szereti.
  • carloelsa
    Nagyobb a szája, mint az esze sok embernek... =(
  • Falkon
    Na de mocsok! :D
    Különben az enyémbe egy W124 volt.
  • LeWyTy
    drotnak ajándékozta
  • LeWyTy
    Inkább adják ki a játékot
  • USAMEN POWER
    E3 után inkább betát kapjunk !
  • Falkon
    Pixxel..... az Isten áldjon meg! :D Már megint hol van a merci-m a sárga csíkból?
  • LeWyTy
    Na jó a wiki megmondta 125 licenselt autó
  • Szabi1991
    a kiegészítőbe van ~50...
  • LeWyTy
    "ha azt nézzük hogy a 1ben is 150 körüli autó volt,"

Szerintem annak kb a fele volt csak
  • LeWyTy
    Tényleg pixxel... mér van megint a nevem az autón? nem utána kéne lennie
  • Fehercsoki
    Remélem:) Bár leginkább még több autó érdekelne.Leginkább egy teljes lista.Remélem jó pár rally autót is beleraknak,és nem követik el azt a hibát hogy kevés rally autó lesz,ha már lesz off-road verseny/út is.(igen megint a japánokra gondolok)Azt hiszem talán 170 körüli autóról írtak egy cikkben,és ennyi autónál van esély hogy kevés off-road kocsi lesz,ha azt nézzük hogy a 1ben is 150 körüli autó volt,és ha csak hozzárakjuk az azóta kijött luxus/sportkocsikat akkor már 170nél vagyunk.
  • Falkon
    Na vége az off-nak itt! Az off topikba lehet folytatni!

Majd kiderül az autólistából mi lesz benne ! Felesleges tippelni, leszólni a másikat.
  • drot
    Óóóó most nézem az avatarom, ez nagyon fasza lett, köszönöm pixxel
  • drot
    Remélem E3-on bepótolnak mindent.
  • Fehercsoki
    Lehet hogy múlt hét,bár szerintem most már csak az E3on/utána kapunk.
  • USAMEN POWER
    Az a múlt hétre volt, azt már megint szivatnak minket.
  • LeWyTy
    Az a múlt hétre volt nem?... és tegnap meg is jegyezte valaki hogy még mindíg semmi
  • Fehercsoki
    Egyébként jól tudom-e hogy a héten kapunk elvileg egy trailert?De legalábbis volt valami trailerről szó,nem tudom már pontosan.
  • LeWyTy
    A -fav hoz Grat

Egyáltalán mért jó vitát kezdeni?
    Mé nem szarod le ha beszólnak?
    Szedd be a gyógyszered:
  • LeWyTy
    Tudjátok mit?

Nekem áll legfeljebb! de én nem fogok vissza írni hogy jobban érezzem magam mert beszólhattam és vége lesz a vitának.

Majd írtok fejenként 1-1hszt hogy mennyivel faszábbak vagytok nálam meg hogy mér szólok bele de annyira szarom le mint amennyire igazam van.
  • USAMEN POWER
    Ja #3960 -ban megemlítette, #3964 -itt meg véghez is vitte, csak azt nem tudom hogy minek, mással is lehet kötözködni.
  • Fehercsoki
    Látom ti aztán tényleg kihasználjátok pixxel távollétét:P
  • Gibor
    Szerintem már el lett magyarázva hogy a trollkodást belehet fejezni....
  • Muttley
    Nagyon kevés utcai autó készült belőle. Azok viszont szépek és nagyon mennek.
    #3950: jó féle
  • USAMEN POWER
    Hagyjukmár...

• LeWyTy
    ÁVÁVÁVÁVÁV
  • Gibor
    Jókor írsz neki XD pont most indult haza :D majd este válaszol úgyis, addigis mehet a topicrombolás mint szokott :D
  • Stockbauer33 #3959
    Gyönyörü Ha lesz a 2be tuti sláger tütülessz