40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6193 Ajánlom, hogy ez csak a fele legyen. Mercit bele! Na meg a Buick-ot sem elfelejteni! -
#6192 Ja nem figyeltem :D -
#6191 "ez a lista NEM TELJES!" -
#6190 Ezekszerint semmilyen formába nem lesz BMW?:( -
#6189 Akár 9 autó is részt vehet egy versenyen.
fhűűha 8 helyett 9 -
Szabi1991 #6188 ez a márkalista a tdu1ben is bennevan.. -
ATi0021 #6187 A YouTubeos srác ma egy érdekes "listára" hívta fel olvasói figyelmét. Elsőként a játékban meglevő néhány autógyártó nevét olvashatjuk. Persze ez a lista NEM TELJES! De vannak más infók is benne:
- Akár 9 autó is részt vehet egy versenyen.
- A kocsiban az utasok ülőhelyet cserélhetnek.
- Lesz többféle kormánytámogatás.
- A kaszinóban lesznek játékgépek (szerintem a black jap elírás és black jack akart lenni).
- A szigetek közötti elutazásról - megérkezésről lesz animáció, plusz jegyet kell vennünk.
- A rendőröknek van helikoptere (itt is van egy elírás)
- Chase mód (hajsza) lehet offline és online
A napszakok szerintem egyértelműek, akárcsak az időjárás, ahol megemlíti az esős, viharos és napos időt. A versenymódok rész szintén érdekes, hiszen a régi módok mellett további újakat is olvashatunk.
forrás: http://pastebin.com/iE5gcW5W -
#6186 Mert már pixxel visszaállította. :) -
RYO21 #6185 Nálam minden maradt úgy ahogy volt. -
#6184 Azzal nincs baj, ha sárgák, csak ne oldalt legyenek. -
#6183 Bejelentkezve is hányadék volt :D -
#6182 Maradhat alul,csak legyenek már sárgák:D -
#6181 és az kit érdekel xD am lol :D ez kiment a fejemből h mi van ha nincs bejelentkezve :D -
csoli31 #6180 Ha be van jelentkezve az illető. Amúgy meg valami borzalom lett.
-
#6179 há jóvan majd akkor alulra rakom :D majd :P -
#6178 Hát ez a gombok borzalmasak lettek, bocs pixxel de tedd vissza alulra please mert ez így okádék :D -
#6177 Jók lettek a gombok:) -
#6176 velkám :) -
#6175 Ja, vellkám onbórd egen. :D -
#6174 Kelemen Anna szűzhártyáját kellett volna elküldened, Liptai Klaudia őszinte szerelmébe csomagolva. -
#6173 Üdv újra pixxel!
Kis off, remélem pixxel megengedi! :D
Forza 3-ból hogy lehet kocsikat eljuttatni a zmodiig? Tdu Central-on nagyon sok kocsit onnan szedtek.
Valaki tudja? -
#6172 én küldtem egy Anuszrozsa-t de nem szerették :/ pedig faszas lett volna xD -
#6171 Ennél kreatívabbak is lehettek volna mind a beküldők, mind a készítők. Just full the throttle meg ilyen baromságok, fantáziátlan. Van egy két jó közte de a többség sajnos nem az. -
ATi0021 #6170 Az Atari kezdi komolyan venni a szerződést amit a bétások elfogadtak. Így már nem elérhető az első videó amit a bétáról láttunk. Persze mások azóta újratöltötték, így még megtalálható a YT-on. -
RYO21 #6169 Mien szar nevek... pff! -
ATi0021 #6168 Bár hónapja az Atari egy pályázatot hirdetett meg, a "Name a Track"-ot, melyben keretein belül saját pálya név ötleteinket küldhettük be. A pályázat lezárult és már ki is hirdették a nyertes ötleteket és beküldőik nevét.
A pontos listát megtaláljátok a játék hivatalos oldalán. -
janihunk #6167 Jól van nah néha tehetek fel láma kérdést nem? (ne válaszolj költői volt) -
USAMEN POWER #6166 Az. -
Blum #6165 Nem. Biztos csak poénból kérdezték meg. -
janihunk #6164 Amúgy a béta regnél meg kellet adni hogy nagyjából milyen gépem van. Az is bele számít hogy kapok-e kulcsot? -
#6163 Nem fog, nincs serial. -
janihunk #6162 Ez most mi? Hogy csináltad? Ha lesz szerver így menni fog? -
#6161 egy R8 sokkal jobban mutatna, valóban -
#6160 Csak innen nem mész tovább az a probléma. :D -
USAMEN POWER #6159 Kipróbálom én is, pár sec. -
USAMEN POWER #6158 Ne legyél olyan, mint a többi tudatlan hülyegyerek. :) Ennél több van benned. -
#6157 Működik az,íme:
Kép1
Kép2
-
#6156 Nem,nem is lesz feltörve valószínűleg,jobb ha várjuk az open betat! -
#6155 Na akkor most valakinek sikerült elindítania a warez TDU2??? Mert ha igen, akkor az dobjon már rám egy pm-et vagy ide vakarja fel melyik verziót töltsem le és honnan és egyszerű-e gurulásra bírni a rendszert???!!! Köszi:) -
ATi0021 #6154 Azt hittem, hogy az is csak egy kamu verzió. De jó, hogy írtad, mert most elolvastam az NFO-t és tényleg van neki installálója. Köszi az infót. Kár hogy a másik úton nem tudtam meg semmit. Még a kulcsokat érintő adatbázist se sikerült dekódolnom.
#6153 - Biztos, hogy nem találtál TDU2 open bétát. Még az első zárt se kezdődött el, nem hogy az open. Szerintem amit Te láttál azaz első részé volt.