40335
  • Szabi1991
  • Héeder
    Lhet finomítani, a sensivitit, meg a linarityt vagy mit, nem is ezzel van a baj, hanem azzal hogy a kocsi irányítása úgymond darabos mint ha ütögetnék, ha lejjebb veszem a sensiviti akkor csak finomabban esik be az autó a kanyarba.
  • Dante73
    Jujj?
    Megfelelő beállítás kérdése? Egy SZÁNKÓNÁL? Mikor a téglatest KÖZEPE körül fordul az autó, mint egy szánkó, a havon?
    Meg kellene érteni végre, hogy aki a jó, viszonylag valósághű FIZIKÁÉRT sír, az nem a szimulátorozásért teszi, arra van más. Egyszerűen egy viszonylagos realitásért sír, hogy az adott téglatest ne szánként, hanem autóként viselkedjen. A hátsó kerék egy nyomvonalon mozogjon, és NE TÉRJEN ki belőle. Ha kitér, az NEM ÁRKÁD, hanem szar. Azzal jó fizikát még nem láttam, pedig minden PC-s autós gémhez volt szerencsém az utóbbi 6-8 évben, viszont amiben "kerekeken" számolt fizika volt, azt maximum szokni kellett, elrontani sem lehetett féktávval, fordulókörrel, vagy bármi hasonlóval.
    Nem is értem, hogy lehet egyáltalán kihozni olyan játékot, amiben dobozra számolt fizika van, mikor vagy 10 éve létezik a sokkal jobb technika.
  • Szabi1991
  • szabii98
    ???
    Azt írtam hogy gyönyörűen megfogalmaztad a mondandódami törölve lett.Ez mért baj?
  • Muttley
    Vegyééé PC-t Richard Burns Rally-val. A többi miatt meg komolyan: együttérzés

#6935: Az irányítás nem mérvadó 1) mert béta 2) mert sokan fujjogtak az NFS: Shift-nél is, hogy 400 LE felett irányíthatatlan így-úgy, pedig csak a megfelelő helyen,a megfelelő beállítás.
    A fizika nagyon arcade? Milyen korábbi ismert autós gammához hasonítanád?
  • gduck
    Az opcióknál nem lehet a kormányon finomítani? Amúgy meg add le hibára, hátha javítanak rajta.

UI: rengeted bétában voltam már, pont erről lecsúszni, amit a legjobban vártam
  • Stockbauer33 #6949
    Danke

#6922 Nekötekegyéé kisgyerek mert meghúzom a hajad.Vagy téged hátúlról szárazon.
  • pxxl
    na az nem jó :/
  • SötétBarom
    Tegnap lezúztam a verdámat, ma meg kiderült, hogy a nagyi rákos. Szal nem. De ezzel a problémával foglalkozom a legszívesebben.
  • pxxl
    szegény kocka barátunk, remélem ez a legnagyobb problémád [irigy]
  • SötétBarom
    Fasz kivan amúgy. Ha ezt is elbasszák, kénytelen leszek venni ps3-at GT5-tel. FFFUUU
  • aboriginal74
  • pxxl
    feedbackeljetek 1000el azért kaptátok a kulcsokat
  • SötétBarom
    Ha lehet, akkor minél többet sírjatok emiatt a hivatalos fórumon. Kösz.
  • Héeder
    Minek kell a kocsi kulcsom?
  • pxxl
    a kulcstartódról, de ha sokat értetlenkedsz még kapsz meglepit :)
  • aboriginal74
    Ennyire nem okozott semmi maradandót neked (kivéve a hangulata)?! Azt hittem, hogy jobban oda fognak figyelni a gémre, ha már az elődje nagy változás volt a maga nemében!!!
  • SimonCar
    a kulcsokat honnan tudom leszedni?
    ha valaki küld egy kulcsot póstán eskü leirok 3 oldalas teszetet gémről!! van egy g25 öm is!
  • pxxl
    "Ha van kérdés válaszolok!"

kulcs, link? pm-ben
  • Héeder
    hopp kimaradt: Nem tudnak egy normálisat írni.
  • Héeder
    Hát kipróbáltam még tegnap este a játékot, és azt kell mondjam, hogy nagyon nem estem hanyatt. Kezdjük a legfontosabbal az irányítással. Hát ez nagy vissza fejlődés, mert az ipse az szó szerint rángatja a kormányt pedig én is kormánnyal játszom. Szó szerint olyan mintha pofozgatnák az autót jobbra balra.
    A Grafika az kicsit szépült, szebb lett. a Hangulat az viszont nagyon átjött.De a fizika, az nagyon nem tetszik. szerintem jobb lett volna ha nem ők írják a fizikát mert ezek szerint nem tudnak!
    Ha van kérdés válaszolok!
  • RYO21
    Akkor végképp nemértem miért nem kerültem be!
  • Muttley
    húzzunk bele
    mingyááááá első helyen a topic a népszerű témák-nál :)
  • pxxl
    jah hát abból a kérdőívből marhára le lehet vonni...pláne hogy az elején még a vga meg stb is hiányos volt . -.- na mind1. ha valaki menunja nálam jó helyen lesz a béta kulcs :P
    "Closed beta testers have been selected based on their knowledge of the racing genre, passion for video games, and gaming system requirements"

Pffff
  • bertino
    forumon olyasmit olvasok, hogy épp nem mennek a szerverek.

omg -.-'
  • bertino
    az első tapasztalatom az, hogy invalidnak irja a gameban a key-emet és átvált offline modba.

ott meg köröz a menüben levő háttérzenénél a videokban azt annyi.

forumban le van irva a hiba, egyelőre nincs más, csak várakozás.

• gduck
    HIVATALOSAN IS ELINDULT a TDU2 CLOSED BETA.

Ezek szerint aki bekerül ez alapján:
    "Closed beta testers have been selected based on their knowledge of the racing genre, passion for video games, and gaming system requirements"
    az már bennt van, aki meg nem az megszívta. A béta form alapján nem igazán tudom ezt hogy állapították meg.

Na mind1,de savanyú a szőlő
  • gduck
    Egy fél év alatt még sokminden változhat Kíváncsian várom a tapasztalataidat
  • bboyatty
    Hali. Mikor lesz open beta?
  • bertino
    a fizika eléggé nagy hiba a videok alapján.

de már megy az install, minnyá meg tudom nézni én is.
  • gduck
    Pontosan! Ez nagyon ütős játék lesz, rengeteg az újítás ami sokat dob a játékélményen
  • gduck
    "Először is a nem működik a játékba normálisan a H váltó, csak pörög a motor üresbe, automatába indul csak el."

A béta pont erre való! A hibákat amiket észreveszel, szépen leírod a fejlesztőknek
  • szabii98
    +1, gyű. megfogalmazás :)
  • [HUN]FaTaL
    Krúzolni lenne kivel, de egyszerűen meguntam a játékot.
  • USAMEN POWER
    Ehhez még annyit fűznék, talán a Balance név sokaknak ismerős. Úgy tudom hogy ő is SG -s körökben mozgott, és háth megsúgnám hogy ő is tudott váltani. Qrwa rég óta ő is külföldi HC Cruiseokban vesz részt, ma este egy fasza csapatás volt full layerben és nem tolja rosszul az S7 -el. :) Na további jót !
  • USAMEN POWER
    Én már kívülről vágom a sziget minden pontját, és valahogy nem tudom megunni. Mindig van egy rahedli cruise amin részt vehetek, időnként egyszerre 2 - 3 is, egy fasza külföldi társaság részese vagyok, mi kell még ? Extra, időntként Stockbauer vezetésével vegyesvágott cruiseok is vannak, ezt értsd úgy hogy HC -s, és normal módos magyarokból áll. (Terelés van, és vannak bizonyos pontok ahol mindig bevárjuk egymást, persze én HC -ban elég sűrün tudom tartani a tempót a normallal, nameg a többi HC -s magyar mint pl.: Marcihusi, WRXSTi, MrHilter, stb is qrwa jól tolják. Jaddz is jól tolta, de ő már sajnos befejezte a gamet.) Vannak időszakok mikor letolok egyedül pár kört, de egy idő után elkezdem hiányolni a nagyobb cruiseokat, mert már a civilekkel unalmas. Na az utóbbi esetben érzem azt hogy unalmas, és mikor a TDU 1 topikba jön "sírni" valaki hogy nincs kivel gurulni, akkor szoktam azt írni hogy fel kell menni a szigetre, ismerkedni kell másokkal, le van szarva hogy nem vágod az angolt 100 % -osan, attól függetlenül lehet jókat gurulni akár külföldiekkel is. Én egyenesen leszartam hogy egy idő után nem voltak cruiseok kiírva a túloldalon, jobban éreztem magam az összeverődött cruiseokban, és szépen lassan megismertettem magam a nagyobb brigádokkal. A 2 -ben se lesz másképp, én 100 hogy nem fogok itt nyafogni hogy miért nincs cruise, a társaság számomra már adott, és ezt mindenki saját maga tudja kisakkozni. Mindennek a kulcsa a barátlista, én folyton használom, a Comrade meg egy fontos segítség a játékon kívül, ott tudom a kapcsolatot tartani leginkább a külföldi "cimborákkal".
  • Lacee86
    Fasza amúgy a topik dizájn. :)
  • Lacee86
    Hali! Ez a béta teszt hogyan működik, be kell regelni, és azok között sorsolnak ki kulcsokat, vagy hogy? Meg vhol olvastam, h nem árt "érteni" a játékhoz, ezt meg hogy a fenébe értik?