40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#7077 azzal azért komoly problémák vannak :D
se grafikailag, se az irányítás nem ér semmit, egyedül a motor szétszedés összerakás a tuti benne :D -
#7076 Én akkor még hozzádobnék egy Street legalt is;) -
#7075 szereintem is jó az xfaktor grafja még ma is! és ott a fizika a lényeg, nem az erfáktort akartam leminősíteni! csak simoncar szeme hályogos.. -
#7074 Az lenne a souvenir! :DDDDDDD -
csoli31 #7073 Igényesen, mint amivel foglalkozik a gazdája (nem úgy mint egyesek)! -
#7072 hoty néz ki ez a topij -
#7071 "Szerintem tökéletesen megfelel a grafika."
Tökéletesen egyetértünk.
UI: közeledik a szeptemberi megjelenési dátum (még mindig erre van beállva a biológiai órám) és ahelyett hogy a bétát tesztelném itt fosom a szót. Ráadásul már májusban megvettem a gamét, franc se tudta hogy fél évre eltolják Úgyhogy nyomassátok az infókat ..... vagy ne (NDA) -
csoli31 #7070 A grafikára panaszkodóknak mellékelek egy másik fórumból, egy bizonyos személytől egy idézettet. Mert ez rátok is illik!
"Én csak azt mondtam anno, hogy a TDU1 se volt egy nagy durranás, még a maga korában sem, mégis addiktált rendesen...
Ugye ez volt a játék, amire te is és még sokan azt modtátok, hogy "Nem baj, ha szar a géped, a hangulat a lényeg!", mikor valaki megkérdezte, hogy tud-e laptopon játszani...
Ez volt a játék, amihez nem kellett überbrutál vas, mert anélkül is kijött a fíling...
Mára elértük, hogy mindegy, mi van a játékban, hány autó, mennyire reális fizikával/hangokkal, és milyen játékmódokkal, a lényeg, hogy kinézetben verje a Crysis-t.
Ti változtatok, és az igényeitek, nem a TDU szellemisége!"
Szerintem tökéletesen megfelel a grafika. Ha fogja adni azt az élvezetet amit az első része tudott, akkor engem még az autók fizikája sem fog igazán érdekelni (ha már olyan lesz a fizikája mint az első részben, az nekem már tökéletes lesz). Az első részével is eljátszottam több mint 2 éven át. Pedig annak is rengeteg hibája volt. -
#7069 pc-t is mellékelnél a dvd mellé ami elbír a grafikával meg a fizikával egyszerre? -
#7068 Az ötlet teljesen jó, de akkor soha nem aludnék, ha egy ilyen játék megszületne. :) -
#7067 Én a Tdu2-öt úgy csináltam volna: Tdu1 grafika(picit javítani) , lfs fizika, rengetek autó, tankolás, index, meg egyéb apróságok.
Ennyi! -
#7066 nem is a grafikáról szól elsősorban :D jó az úgy ahogy van :) race on is bőven jó úgy rondán :D -
#7065 Te igenhüye faty!
Elmondanád, mi az az rfaktor? rFactor grafikája már tavaly is elavultnak számított, de legalább nincs jelentős fps csökkenés 30+ -os versenyeknél. :) Szóval azt nem lesz nehéz überelni vazzeg. -
RYO21 #7064 nem jó, hanem ÜBERBRUTÁL!!!!
majdnem olyan szép, mint a GT3-é! -
#7063 Simoncar..csak az életkorodat tudjuk meg pls...(ha 14alatt van elnézzük neked) -
#7062 nemá...te "érdekesebb" vagy mint hittem..nemhogy lesz olyan jó grafikája, de fényévekkel megelőzi az rfaktort!!! -
#7061 mert az rfactornak marha jó grafikája van mi? -.- -
Zuchy #7060 Jó sok hülyeséget össze tudsz hordani, azt megmondom.
-
SimonCar #7059 nyílt* -
SimonCar #7058 miért ne? ez egy gyílt fórum nem bántottam senkit csak elmondtam a véleményem a játékról. És nem kell kinevetni mert tényleg lesz olyan jó grafikája. -
#7057 az is hogy "rfactor grafikával" HAHAHA!!! ezt is benézeted...te ne irj ebbe a fórumba kérlek.... -
SimonCar #7056 ja bocsi. Ez az én tudatlanságom volt ezt elismerem. -
#7055 " És lemoddeleztek egy órisái várost!"
2 szigetet! -
SimonCar #7054 a jelek szerint nfs shiftes irányítása lesz, egy rfactor grafikával. Jobb mint gondoltam. És lemoddeleztek egy órisái várost! -
#7053 Na meg arról nem is beszélve, ha berakom a villámmekvín modolt kocsit és leparkolok mellettek, akkor hogy verődik vissza a napfény a villám jelről és hogy mondom: kicsikeee, kicsikeee, háááá
Gibor: értem amit mondasz, de sztem ezt a nagy többéség (ide tartozok én is) észre se veszi egy játékban -
#7052 mert az utolsó Dollárt is kipréseli a jelengegi generációbol..nem véletlenül jöttek a mozgásérzékelő kütyük...még vagy 2-3 évig uj konzol nem lesz! -
#7051 tény, h nem mai darab, de azé nem kéne bántani
egyre szebb játékok jönnek ki rá, s némelyik igényes is
Én inkább a másik oldaláról közelítem:
Mi akadályozza az MS-ot, hogy a jelenlegi platformok mellett (bár az eddig ÉP-juk jegyében inkább 'helyett') kiadjon egy új generációs konzolt, amibe a classic-tól való fejlődést figyelembe véve beleraknának mondjuk egy 9 magos CPU-t, egy atom videokarit, meg annyi RAM-ot, h a fülünkön folyjon ki?
A Sony a PS3 és PS2 mellett kijöhetne a PS4-gyel. Miért nem teszi? -
#7050 " elsuhansz egy fa mellett, és húúú gecc láttad? nem vetett rendes árnyékot a lámpa fénye :O xD" - háááhhhhh!!!!! XDDDXD:)))))) LÖOLOLL hát ezen most összesírtam magam a röhögéstől. -
#7049 Az Atarit már rég megvette az Infogrames. -
#7048 az atari nem a legpénzesebb kiadók közé tartozik, előző években össze issza vergődtek, majdnem becsődöltek, aztán alone in the dark meg valami más kicsit jobb helyzetbe hozta őket.
valószínűleg ezért is van most az, ami. -
Gibor #7047 Igen, de itt egy példa... megint csak Mafia II.... PC n sokkal szebb mint konzolon, ott miért tudtak a fejlesztők PC re jobbat csinálni? Amit ki lehet hozni valamiből azt hozzák már ki.... Ha csinálnának egy sokkal jobb grafikus motort nem tart semeddig konzolhoz visszább venni belőle hogy azon is elfusson gond nélkül. -
#7046 Xbox 360, ps3 -> 2005-ös -
Gibor #7045 De miért kellene 2005 ös hardware hez igazodnia? eltelt 5év azóta....
Szerk: Ahoz képest hogy én menthetetlen vagyok már, nem tudom felfogni hogy miért kellene egy játék fejlesztőnek 5évvel korábbi hardware re fejleszteni... -
#7044 mind1 felőlem a lényeg, hogy ezen dolgok miatt nincs haladás feljebb sokszor. -
#7043 Én inkább a fizika miatt sírok, mint a grafika miatt. Mert ez a fizika egy rakat FOS! -
#7042 Multi címeknél inkább a PS a visszahúzó erő szerintem, mert nem tudnak értelmes programozni a cell köré... -
#7041 X360 már évek óta visszahuzó erő multi címeknél... -
#7040 DE hova legyen korszerű grafikája mikor egy 2005 fix hardwehez kell igazodnia??????menthetetlen vagy..szerintem amit ki lehettett hozni, ki hozták garf szempontból a TDU2-ben -
Gibor #7039 Koma :D Nem az a lényeg, hanem az hogy ha már 2010 van, és kiadunk egy játékot, akkor legalább a korszerü grafikája legyen. -
#7038 am 2-300 felett kit érdekel hogy dinamikus-e az árnyék vagy nem :D elsuhansz egy fa mellett, és húúú gecc láttad? nem vetett rendes árnyékot a lámpa fénye :O xD