40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6754 akkor itt a fórumon már hárman kaptak keyt? vagy csak hülyítetek... -
#6753 na ne féljetek, jönnek majd DFGTs gameplayek, csak győzzétek nézni őket :P -
#6752 aki ad nekem egy béta kulcsot offolhat 4 hétig -
#6751 -
bad19 #6750 Én is az előbb csekkoltam meg az email-emet
Nekem is küldtek Beta-Keyt
:D -
#6749 én is most kaptam, jeee.
:D -
#6748 Erre gondúúúútáá? -
#6747 A mázlista -
#6746 -
#6745 Kaptam Beta kulcsot Ataritól mailban jeeeeeeeeeeeeeeee -
#6744 Udvarlás meg sehol? Ejj! -
Héeder #6743 Semmi meg van a szám címe -
carloelsa #6742 Akkor írok egy programot, ha megjelenik egy olyan Cikk a CDGalaxison, h megjelent és kapható a game, akkor automatán olvasszon fel! :D Bár "mindennek van jó és rossz oldala" Szal ha 20 év múlva olvasztatok fel, akkor mire te nem leszel (sajna...:/) akkor én még nagyban játszhatok az újabbnál újabb konzolokon a legújabb játékokkal! :D -
Héeder #6741 dobnak fel!* -
Héeder #6740 Mi az 1. szám címe? nem tudja valaki?
Amúgy szerintem az Atari biztos azért nem adott ki gameplay anyagot, mert biztos úgy volt vele hogy majd a Béta teszterek -
USAMEN POWER #6739 Na, a nagy kresszesek öröme látom teljesült az indexxel. :)
Én mint jelenleg is aktív tdus lazán kitudom jelenteni hogy ez a játék mint grafikailag, mint játékélményben szerintem bőven felülmúlja az egyet. Az időjárás mindenképp tetszik, a tájak is jól néznek ki, a hangulat meg nagyon ott van. Fizikát azt még mindig leszarom, igaz a kormányzást lehetne picit finomítani, az 1 -ben azt szerintem pont eltalálták.
A járkálás nekem is tetszik, a ház alakítgatása is bejövős, de igazából nem nagyon szeretnék részleteket kiemelni, összességében azt tudom mondani hogy tetszik a game.
Persze ez még beta, biztos hogy nem ez lesz a végleges verzió.
Apropó. A videó alatt szóló zenék az a játék track listből vannak, vagy nem ? Csak mert van pár kedvenc köztük, és jó kis finom, nyugtató zenék. -
#6738 asszed felolvasztana valaki? :D mindenki tdu2-zen aztán úgy 20 év után...te nem felejtettünk el valamit? -
#6737 Ne hibernálóggggy mááá :D
Sok szép nőt tucccc addig szétfarkalni,
bulizni, sportolni stb.
+ Ha jó leszel, beülhetsz J1-re oszt' megyünk egy M5 Getawayt xD -
#6736 Attól ne félj :DD -
carloelsa #6735 Nem akar valaki lefagyasztani addig, amíg meg nem jelenik a játék? :D Csak attól félek, hogy nem fog megjelenni és akkor Örökre fagyott leszek :( (nemámxD) -
#6734 van rá okuk...
Az NFS HP ugyan másról fog szólni, de grafikailag ha csak a fele igaz ennek hatalmasat fog ütni és a casual gamer, mainstream, Tulok Ödönkék stb. CSAK AZT nézik.
Ezééé jó, ha megveszi az ember mind2t, így nincs vita xD
-
#6733 "Nekem úgy tűnik, hogy a játék legalábbis a PC már rég készen van és valóban csak a konzolok miatt várunk."
A bétában ha megnézed csak free-roam és egymás elleni verseny van. Semmi verseny és "küldetés" nem elérhető. Remélem ha ezeket beteszik a bétába, akkor a tesztelők számát is növelik... -
#6732 "Nekem úgy tűnik, hogy a játék legalábbis a PC már rég készen van és valóban csak a konzolok miatt várunk."
Nagyonremélem, hogy nem....
Egyenlőre sem grafikailag, sem játékélménybelileg nem ad többet, mint az 1, persze leszámítva hype feature-öket, amit jól is mutat ez a rendőrösdi, tényleg ez kell? enefesutánmenni?
Sajnos amúgy várható volt, casual játékosoknak ez kell... -
#6731 nekem speciel jó, mert csak addigra tudok új, "elfogadható" netet szerezni :) -
Szabi1991 #6730 így a rendörözéssel már teljesen egyértelmű :D
#6724 : igen mert jobb lesz talán a játék (több tartalom) , nem mert márciusnál hamarabb nem jelenik meg :/ -
#6729 Jahh, nemtom mit látnak ezekben egyesek, de szinte egyazegyben ugyanaz, mint az 1-ben, még az irányítás is olyasmi, szal nemtom... egyenlőre ez egy mod az 1-hez. :D
Remélem azért változtatnak rajta, mert a nagy hírek, hogy új fizika, meg minden... hát, kicsit kamu szagú.
bár az 1-el is elvoltunk itt egy páran asszem, csak fejlődni kell, ugyanaz a színvonal már kevés, főleg a nagy beharangozások után. -
ATi0021 #6728 Pedig nagy félnek tőle, akármilyen is. A késés bejelentésekor egyből előjött, hogy csak a konkurencia miatt késik. Először azt hittük a GT5 miatt. Majd később olyan üzenetek írtak Twitteren, amiből kapásból leszűrhető volt, hogy az NFS HP-tól félnek.
Igazából attól féltek szerintem , hogy a Test Drive név kevésbé eladható, mint a Need for Speed. Sok vásároló csak azt nézi, milyen a borító, mi van rá írva. Különben nem értem, ha késnek honnan van plusz idejük kiegészítéseket, újításokat csinálni. -
#6727 :S -
#6726 Az a fostalicska? Kétlem. -
ATi0021 #6725 Nekünk nem, mert most várhatunk még fél évet, hogy megjelenjen. :) -
#6724 Azjó?:D -
ATi0021 #6723 Na jó, akkor nem csak én érzem mögött ez.
Amúgy ennek a tesztnek így nem sok értelme van. Tiszta NFSW, mindenki játszik, senki nem küld majd visszajelzést. Szervert igényt teszteljék le, majd szerintem vegyek be egy nagyobb csoportot. Pl akik az első héten jelentkeztek bétázni. :) -
Szabi1991 #6722 lehetünk rendőrök -> ezek tényleg nagyon félnek hogy a hotpursuit bealázza őket :D -
#6721 Én direkt nem nézem meg a videókat,3ból 2 nem tetszett és tovább nem szeretném rontani a véleményet a tdu2 előtt így megjelenés előtt.Másrészt meg nem akarom,hogy mindent újdonságot megmutassanak és utána nem marad semmi amit én magam fedezhetnék fel. -
#6720 véger beülhetünk rendörként!! amikor megjelent az egy, én is képzeltem el rendőrösdit igazi playerekkel! -
ATi0021 #6719 Na végre sikerült végig néznem az összes videót. Mit mondhatnék, bámulatos. Nekem úgy tűnik, hogy a játék legalábbis a PC már rég készen van és valóban csak a konzolok miatt várunk.
A grafika remek lett. Bár nem nagyon látom a nagy látótávolság dolgot, mert bizony ki lehet venni, hogy elemeket szemünk láttára tölti be. A hangok terén szerintem kb a TDU szintén leszünk. Majd móderek tökéletesítik.
A walking mód nagyon tetszik, remekül megoldották. Jelenleg csak a gépigény miatt aggódok, remélem lesz még optimalizálás. És persze a TVs időjárás jelentés is ötletes. Plusz ennyi onlinehoz kötött tartalom nem csinál laggolásokat mint az elsőnél. Plusz az egyik videó elején lehet látni, hogy egy Steames barát belépett. Ezek szerint mégse Win Live lesz? Vagy csak másolás védelem miatt kell neki?
Megjegyzem a hivatalos fórumon van egy érdekes fejlesztői bejegyzés. Jelenleg azon dolgoznak, hogy ha éppen egy rendőrös versenyben vagyunk akkor a közelünkben lévő játékosok lehetőséget kapnak, hogy beüljenek egy rendőrautóba. :) Forrás: tdu2.com
-
#6718 na! elmondom hogy grafikailag miben fejlődött! mire értem hogy sokkal szebb és kidolgozottabb...
1)Kezdjük a vegetáción: SpeedTree tehnológiát használ, aminek következtében sokkal több fa és sokal változatosabban és sűrűbben helyezkedhetnek el! az első rész ben nem volt ilyen sablon fák voltak és sokkal ritkábban. az ajnövényzet is dúsult.
2)a házak és épuletekből sokkal több van, és kidolgozotabbak, magasabb poligonszám, és többfajta is van belőlük.
3)Dinamikus árnyékok ami miatt, létrejöhet a napszakváltás érzete(ami az első részben csak előre besriptelt volt). az első részben ez teljesen hiányzott, minden csak egy sript árnyékot vetett(magyarul nem volt) és ha az árnyékba mentél csak besötétül amire vetődött az árnyék. most a nap szögének megfelően esik és változik folyamtosan az árnyék. az első részben egyedül a beső nézetben vettet árnyékokat a b oszlop kormány stb...de most a kettőben kipótlődik a fák házak árnyékvetésével is. Ez sokat dob a garfikán.(nem mintha többi nem)
4) egyéb vizuális efektek száma is nőtt vagy javult: elmiteném a HDR-t ami sokat finomodott. Másik feltünő grafikai előrelépés a Bump map és/vagy paralx mapping minden felületen alkalmazzák! mi az első részben kevés helyen volt, az ujításnak hála a felületek sokkal részletgazdabaknak tűnnek és napszakváltás fényviszonyainak megfeleően változnak.
5)Az eső és a teljes sötétség is jelentős grafikai fejlődés...sajnos az esti megvilágitás fényei nincsenek dinamikus hatással az árnyékokra. magyarul nem számit hogy világit egy utcai lámpa, ha elmegyünk alatta pl az autónk árnyéka nem változik ahogy belső műszerfalé sem..minden egy pontból számol ahogy nappal, csak itt a holdat veszi alapul egyetlen fényforrásként(ez valósuinű túlságosan is erőforrás igény lett volna a konzoloknak, de a Mafia 2-ben ez meg van olvdva!!!)
6)majd ha eszembejut leirkálom...
szerintem ég és föld az 1és2 grafja..de lehet csak én látom igy -
Gibor #6717 A fényt igen... de magát a villámot nem fényből számolja, hanem van egy textúra és utána shaderből számolhat akármilyen fényt, de magát a villámot nem fényként számolja. -
#6716 "megfelelően kiszámítja a fényt"
Így van, szóval hiába rajzolgatsz te photoshoppal, és elérkeztünk oda, amit mondtam: Shaderből van az egész. -
#6715 nesztek villám lehet klattyingatni xD
vagy itt a link