40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6834 Gratulálok!Remélem jönnek majd a hírek:) -
#6833 igaz, de üres fenyegetőzés sztem. bizonyítsák be online usernév nélkül, hogy ki rakta fel a képet/videót :) -
Zuchy #6832 Régebben kiírák a fórumra, hogyha sokan szegnek NDA-t, akkor leállítják az egészet, nem tudom mi igaz belőle. Én nem akarom, hogy leállítsák, szeretném jobbá tenni a játékot, nem csak játszogatni a semmiben. Így is már van elég videó fent a Youtubon, akik meg felteszik azokat bannolják a pcsába.
Az NDA nem vicc, jogi útra is lehet vinni, amit egyértelműen elbukja az, aki feltette a videót....
Én biztos nem teszek fel az tuti. -
#6831 pont tőled nem sajnálom/juk sztem -
#6830 Na akkor milyen kormányod van?
Valami fasza kocsival pl mustang, charger csinálj egy fasza belsős videót, nyugodt tempóba, ha lehet. -
#6829 Akinek van cb kulcsa, és tudja is bizonyítani, az jelezze nekem (PM!!!). kap egy kis logót.
hogy tudjuk kit kell megverni egy kulcsért -
ATi0021 #6828 Alig hiszem el még most is, de bekerültem én is béta tesztelésbe. :) -
jaddz8 #6827 Nagyon patent a logó, kösz pajti! -
#6826 Aki kapott kulcsot, és értelmes kormánya van, az toljon gyorsan fel pár videót! -
RYO21 #6825 Nekem mind1, hogy milyen, felőlem lehet Yugo is! -
#6824 Mustang GT 500
és
fail -
SimonCar #6823 azért mert ott egy maki aki vezeti a kocsit. a háttérbe -
Szabi1991 #6822 fail
-
#6821 Az mi az a nevednéééé az?
Ford Kapri? -
#6820 Mi bántja a lelked a háttéren? -
SimonCar #6819 ja a háttérkép tényleg nemjó! -
daneszbaby #6818 Kiszphat minden béta kulcsos míg ki nem adják addig tolom a WR2-t.:D
Ott legalább eddig is volt index.:D:D:AS:DSA:D:A:DAS:sd -
jaddz8 #6817 Jaj és mielőtt jönnének a flamerek nem vagyok Ferrari F1 fan és Alonso is kacagva hajthat a betonfalnak. De az 550 maranello még mindig a NUMBER ONE. (Kubica for the win!) -
SimonCar #6816 énis szeretnék egy logót mind1 milyet rádbízom, köszi! -
#6815 Tényleg... lelehet cserélni a logómat.?
Egy fehér evo x-re? meg mitsubishi logóra. -
#6814 Amúgy pixxel gratulálok a topicodhoz, gyönyörűen megcsináltad!Bár nekem a háttérkép kicsit zavaró, de a többi frankó! -
jaddz8 #6813 Nekem mikor csinálsz logót? Ferrari logót szeretnék és a narancs sávban egy F550 figyeljen be ebben a színben, ezekkel a felnikkel, igazából ez a kép pont jó is. Vagy ahogy neked könnyebb. Na ha ezt megcsinálod kapsz 2 puszit! -
#6812 lokód kap vazze...csak még nem tudom milyet.
am tényleg van szakállam :D -
jaddz8 #6811 Toljad a képet, csak veri a mellét mer van szakálla... -
#6810 Na még 1 hét!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lenne ha nem tolták volna el a megjelenést pofátlan módon. -
RYO21 #6809 mit kapok? -
#6808 Lófaszt, én voltam a gyorsabb :D -
#6807 akkor kapsz ha nem raksz xD -
#6806 Én szerintem megvárom teljes gémet :D
infók jöhetnek majd -
RYO21 #6805 pixxel betehetek pár képet a betából? -
#6804 hogyne :D
előnyszabály nálam xD -
#6803 Nekem jöhet, ha nem kapok addig. :))) -
#6802 Akkor ha kapok kulcsot akkor azt odaadom valakinek! -
#6801 Kipróbálhatod de szerintem borzalmasan akadni fog. -
#6800 -ASUS M4A785TDV-EVO
-AMD Athlon II x4 630 @2800MHz
-4GB DDR3 1333MHz
-Integrated ATi Radeon HD4200 128MB
Ezzel a géppel kipróbáljam szerintetek a bétát, mennyire fog jól futni?Tudom a VGA elég gyenge pont... -
Szabi1991 #6799 innét se kapott senki :D -
#6798 jah szoktam xD alapból szpem, csak megnézem hátha a hülye tánderbörd a kucsot is bevágja szpembe :D -
#6797 Akkor már regisztráltál de te se kaptál még kulcsot, ahogy én sem, meg még jópáran innen a fórumról. -
#6796 Sziasztok!
Ez a béta kulcsos dolog hogy megy?Én még anno regisztráltam a TDU2 honlapjára, akkor én is esélyes vagyok egy béta kulcsra vagy oda külön kell regisztrálni valahol?
Ha rámegyek az oldalon a BETA menüpontra ezt írja ki pirosba: You have already submitted this form.
Nézegettem az e-mailom, de még nem kaptam semmit! -
SimonCar #6795 jó a zene testvérek gettó bőning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeeeeeeeeeee