40335
  • szafiii
    Üdv! Sikerült feltennem, most épp bejelentkeztem, egész jó eddig a benyomásom a játékról.
    Minde maximális beállításon, (nem kis vason) néhol hagy némi kívánni valót a környezet. DE a z élmény amiról itt sokan írtok az nagyon ott van!!! A kormányzás tényleg arcade jelleg... kár érte, talán jobb lesz még idővel.
    Eddigi tapasztalat pár kanyar megtétele után.
    bazso29: a 7végi kiruccanásban én is benne lennék!
  • LeWyTy
    Kíváncsi vagyok lesz.-e offline sandbox?
  • RYO21
    Amúgy mekkora a beta? Hány gigát szed le?
  • RYO21
    A "lufi-effekt" miatt nem játszottam HC-ban, Bár volt hogy kimentem a versenypályára, és mentem pár kört Hardcore modeban.
  • Héeder
    Pixxi kell még a kulcs?
  • Roger6
    "Nemtudom mi volt a baj a régi fizikával." - hát te aztán sokat játszhattál az első résszel. nonHC-ban a tapadás volt túl sok, HC-ban meg az ugratók utáni lufi-effekt.
  • Héeder
    Hiába állítom az annyiban változtat hogy menyire rángassa a kormányt. Szó szerint olyan mintha átugrana a másik sávba. Jobban nem tudom meg fogalmazni. Nem lassan fordul hanem dobálja magát. Ez a fizika gyengesége. Sensivitivel csak a dobálás finomságát állítom.
  • bazso29
    Igen, a linearityvel van baj, akárhogy állítom nem lesz az igazi. Sajnos csak 2 dolgot lehet piszkálni és pont a harmadik kellene ami még volt az előző részben. De pl. fotómódban sincs benne egy csomó dolog, elképzelhetőnek tartom, hogy nincs minden benne a (zárt) béta verzióban.
  • Falkon
    Írjál te is nekik! Tankolást, és W124-es Mercit követlej! :D
    Megelégszem egy GNX-el is. :D
  • szabii98
    Remélhetőleg, van isten.^^
  • somdav95
    G25-el játszok, az 1-ben is megtettem több tízezer kilómétert, és ez fényévekre van tőle (: Beállítottam mindent options-ba, de olyan mintha sínen mennél, menetközbe nehégy megcsúsztatni, hirtelen kormányrántásra se megy ki a segge a kocsinak, viszont egyes kanyarokba csak úgy alulkormányzott lesz hirtelen. Fényévekre van az 1től sajnos :/ elég lett volna a fizikát onnan átvenni...
  • Zuchy
    Mondtam, hogy nem írják újra. (szerintem) Van egy topik, ilyen DA-OFF finomhangolása, módosítások, javaslatok vannak benne. Sokan írták nekik, hogy túl arcade, így meghallgatták imáinkat, és foglalkoznak a dologgal. Ez nagy szó, nem hiszem, hogy sok fejlesztőgárda hallgatna ennyire a játékosaira, és fanjaira.
    Na de a fanok juttatták el őket oda, ahol vannak, meg persze azért ők se béna fejlesztők.
    Van akik HC módért sírnak, hát meglátjuk mi lesz belőle....
    De még van pár egyéb jó ötlet, amit megemlítettek nekik.
  • [HUN]FaTaL
    De mi rángat? Fordítsd finomabban, vagy nem értem. Állíts sensitivity-t, linearityt, az egyben is kellett baszkurálni...
  • Héeder
    nem már!
    billel jobban tolom mint kormánnyal!
    Amúgy alapból a kanyarsebsebéggel nincs baj, mert nem lehet 200-al bevenni egy 90 fokos kanyart. Engem inkább a hirtelen rángatása zavar.
  • Falkon
    Főleg ha sokan vissza írják nekik, hogy elég gány a fizika!
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom mást is kell csinálni, nem a fizika miatt csúsztatták fél évvel a megjelenést. Gondolod fél év alatt újraírják az egész fizikát? Úgy legyen, ha tényleg annyira szar, de ilyen még sosem fordult elő.
  • Zuchy
    Márpedig hozzá fognak nyúlni, nagyon úgy néz ki. Gondolom nem az semmiből fognak egy újat írni, hanem módosítanak rajta. Van rá fél évük.
  • [HUN]FaTaL
    Nemhinném, hogy hozzá fognak nyúlni a fizikához. Ahhoz elég kevés idő van hátra, ha tényleg nem kerekekre számolja a fizikát.
  • Falkon
    A 3. kép nagyon ott van a szeren! :D
  • somdav95

• bazso29
    Na megvolt az első gyors teszt. A grafika annyira nem rossz, mint a videókon, de nem is elég jó. Bár a 86Gt-m csak medium beállításokhoz elég egy x4 955 mellett alacsony felbontáson élsimítás nélkül. Az irányítás érdekes, tényleg túl árkádos, sinen menős, remélem majd javítanak rajta. Jelenleg tökéletesen megfelel a pegi 3+nak, egyben max. 12-nek.

Ezúttal megszervezném az első hétvégi krúzt ami szombaton lenne, időpontot és helyszínt egyeztessünk!
  • somdav95
    ígértem a többieknek képeket (:

#7094: régiekre, az újakról nemtudok semmit, prostreet-nál leragadtam :D
  • csoli31
    Én inkább gyönyörködöm az élő tájban, mint egy játékban!
  • Stockbauer33 #7094
    Jó képek Melyik NFS-re gondolsz?Csak nem a nitrós HP-ra? Azt a 2-3 hónapos játékot nehogy már ehez hasinlítsátok.Vagy félévután is üldözik majd 1mást ott?A TDU2 túléli mind az összes NFS-t.A WO tiszta szégyen.A HP-be max pár hétig megy majd hogy hadlegyek én is sün léci léci A TDU2-höz jön javitás ha kell.Plusz a jobbnál jobb DLC tuning packok.A HP-hez milyőn?Mégtöbb nitró? A Fatal irta hogy megunta a TDU1-t.Ha jólműködik a klubbok közti verseny akkor lazán 2-3 évig versenyzünk akár a prohardveres nagyágyúkkal vagy azzal a 15-20 profi külföldivel akikkel krúzolgattam.Remélem a befojt pénznél elkondolkodnak az Atarinál hogy megkéne keresni a /AC Schnitzer,Hamann vagy G-Powertől az emberkéket és kapunk bömbiket.vagy ABT packal megküldeni a Q7-t hogy tartsuk a sebességet akár a Mclaren MP4-el
  • [HUN]FaTaL
    Úgylátom mégis játszol vele.
  • USAMEN POWER
    Magamból indultam ki, párszor már leírtam hogy: 17" és 8600 GT után qrwa jó látvány volt grafikailag egy TDU ! 22" -ban új VGA -val. (Kb. mintha tényleg Oahun lettem volna.) Grafika terén nem a legmodernebb, de igénytelen se, és élvezhető. Lehetne a látványt fokozni a még jobb grafikával, DX 10, 11, de ez miért olyan fontos mikor a játék hangulatilag, és élmény szempontjából üt, vág mindent a maga kategóriájában ?! Extra még ilyen kis picsfasz részleteken fennakadni, ki a francot érdekel 2 - 300 felett hogy milyen az árnyék, zöld -e a fű stb ? Hagyjukmár... Van még fél év, biztos vagyok benne hogy rengeteget fog változni a 2 addig, extra majd még jönnek a patchek, dlc -k, és itt fogja ejteni az örömkönnyeket az összes kis nyálgép. ennyi.
  • Falkon
    Jó képek!
    Ha lehet a mustangról meg a chargeről ! is :D
  • somdav95
    így meg nídforspppíd, ezsejobb (:

• RYO21
    Nemtudom mi volt a baj a régi fizikával. A TDU1 tökéletesen irányítható volt gamepaddel, nonHC-ben.
    A grafikával nincs semmi probléma, kivéve azt hogy alacsony a látótáv. De ha nagy lenne, akkor a rendszerkövetelmény is kétszer akkora lenne.
  • jofer
    Én például elég gyakran álltam meg gyönyörködni a tájban, vagy egy szép épület előtt... De tudom, hogy a hiba az én készülékemben van!

Más! Nem kaptam béta kulcsot!
  • [HUN]FaTaL
    "lfs fizika"

És az egészet megvették volna 1000en.
  • USAMEN POWER
    Mondcsak te mit csinálsz gurulás közben ? Nézed hogy törik a fény, hogy repül a madár, hogy fúj a szél, vagy mi van ? Szerintem qrwára elfogadható TDU, TDU 2 grafja 2010 -ben is, ez a játék másról szól és nem arról amiről te károgsz. (Pedig elhiheted játszottam / játszok olyan játékokkal ami grafikailag a szeren van.)
  • Denes888
    Valaki jön ma serverre? 7 órától lesz elérhető. Mivel ma am 10 pacific idő szerint. +9 óra.
  • somdav95
    tesztelném én ha már kaptam beta kulcsot, csak szórakozik itt a szerver (: meg kitalálta h invalid product key ( nem tudom hogy jött neki most ez, kapja be a faszom..)
  • Stockbauer33 #7083

• gabesz012
    Ennyi. :)

Azért akik bekerültek a bétába, nyomassák csak, hogy legyen inkább az első rész fizikai motorja, ha valóban nagy gázok vannak ezzel a mostanival. De sztem csak hangolni kéne rajta, megszüntetni a darabos kanyarodást, meg kicsit lejjebb venni alapból az érzékenységet, a féket gyengébbre venni, stb. Illetve ki ért egyet, hogy vissza az 1 gps-ét? Ez a sima fekete háttér rajta az utakkal olyan gagyinak hat... Szóval ezt is tessék megírni nekik. :)
    Van hozzá egy 230LE nevű mod, ahol ki van egészítve a játék sok aprósággal, hibákat javítottak, meg miegymás, és elég király lett. Optimalizáltabb lett és a fizikája is jobb lett kicsivel, de az igazi tuti benne a sok tunning kiegészítő és hogy kisebb kaszni átalakítással akár egy V8as is rakhato egy soros 6 henger helyére vagy van benne V12 is:) Aztán, hogy már milyen befecskendezés vagy dugattyú rúddat raksz a kocsiba már egyedi döntés, de nagyon adja, a legjobban a V12+ 4 turbós felállás tetszett, kicsit se volt Drag verda:D:D
  • pxxl
    jah, meg szedted a sok plusz verdát. aztán vagy jó volt vagy nem. jajj tuti pack, minden jó benne. jah, aztán lehetett egyesével válogatni hogy most melyik a szr -.- na de olyan 8mp-es autókat pakoltam össze, hogy 8mp után eldurrant a vas xD
    Hát nem is a fizikát akartam "importálni" belőle vagy a grafikát. Bár most hogy jobban belegondolok, lehet hogy ez a fizika is jobban tetszene(Sztem az kerékre számolták, az irányítás alapján, bár nem sikerült 5*-ra)
  • Falkon
    Az valahogy nem fogott meg!
    Felidegesített az hogy állandóan kilépett hibával.