40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6875 egyszer beengedett, beállítottam a kormányt, felbontást stb, a menü teljesen logikusan van felépítve, minden érthető, könnyű, kormányt is normálisan betudtam állítani, de még menni nem mentem, grafról meg még nem igazán tudok semmit, ha sikerül belépnem akkor írom tovább.. kiléptem most megint baszakszik, próba szerencse... -
USAMEN POWER #6874 Ha jól olvastam, lejjebb írták hogy jelenleg nem működik a szerver. -
#6873 Hi all!
Kaptam ma egy béta kulcsot, még valamikor nyáron regisztráltam a bétára. Gondoltam kipróbálom de, folyamatosan azt írja a játék amikor be akarok jelentkezni, hogy nincs online a szerver. Valakinek van még ilyen problémája ? -
#6872 +1 az nagyon érdekel! :) -
USAMEN POWER #6871 -
#6870 Kormány van nemkell félni, később még többet (: most állítom befele -
USAMEN POWER #6869 Aki bekerült, az optionsről toljon már videót, és a grafikai beállításokra vagyok a leginkább kíváncsi. -
#6868 testdriveunlimited2.com/beta -
#6867 valaki egy linket adna lehet e még jelentkezni a bétára?:) mind1 melyikre csak lehessen :D -
#6866 Érdekes hogy az autószlonban mindenki összetett kézzel mormolja: "csak legyen elég pénzem erre a verdára, csak legyen elég pénzem erre a verdára..." -
#6865 enyhén -
#6864 Picit erős kijelentés a 2. mondatod! :D -
Szabi1991 #6863 naja ezek az "alap autók" már nagyon unalmasak lettek :D
és kezd olyan érzésem lenni hogy a játék nem is támogat kormányt o.0
-
#6862 Most már csak az autólistára vagyok nagyon kíváncsi! -
cheatman #6861 Attól kérdezném aki még tölti lefelé, nektek is nagyon lassú? 110-150 néha 200 al jön már 14:00 tól szedem és még csak 65% :S -
#6860 Talán nem sorsolni kéne a tesztereket a zárt bétára és akkor nem szegnének ilyen sokan NDA-t
Persze én most örülök a sok videónak -
#6859 Ez a te vidid? Így megy a 128-as VGA-n? -
#6858 Ez se ismeri az indexet Amúgy teccik -
#6857 Bárkitől aki válaszol,nem volt konkrét ember akitől kérdeztem volna. -
#6856 Nem -
Héeder #6855 Ezt most kitől kérdezed? -
#6854 Szóval nagyon arcade?Egyébként van offline mód benne?Mert akkor simán fel lehetne törni. -
#6853 Ugye tudod ki a Miskolci, DNB kollega????:D
Pixi, Fatal: Sztem ilyen prioritásotok nincs -
SimonCar #6852 az egy trabant a képeden? -
#6851 Áhh csak lenne már jobb netem ezzel tuti nemmenne :/ -
Héeder #6850 Ha sikerül felraknom és elindítanom akkor mindenre választ adok ígérem!!! -
#6849 sziasztok!
video alapjan eleg arcade lepattano race!
bar szerencsetlen pilotanknak eleg darabos a vezetés teknikája xD -
SimonCar #6848 már elindult a béta teszt? na és árkád lesz vagy szim? -
Héeder #6847 Van BT logóm THX pixxi -
Héeder #6846 ok -
Szabi1991 #6845 -
#6844 úgy nekem is menne -
#6843 Adjál Béta kulcsot és megteszem -
#6842 Jobb lenne egy 900 fokos, de legalább azt lássuk hogy kormányon hogy működik.
Szóval jó lesz, csak csinálj videót és nekem küldd el privátba, ha félsz az itt emlegetett NDA cucctól! :D -
Héeder #6841 a Logitec Formula Force EX normális kormánynak számít? -
#6839 Jeee! És nem érdemtelenül. Úgy látszik a nagy testvír figyel! GRATULA
UI: és irígykedünk ám -
#6838 Jóóó van, aszitt emmá Ford Capri. -
#6837 valaki pakoljon fel egy fullhd, minden maxon videót is :)
szóljunk tirexinek? -
#6836 Elég baba!
-
ATi0021 #6835 Köszönöm, mindenkinek. Jelenleg épp a letöltéssel szenvedek, mert baromi lassú.