40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#7037 A konzolok szarabbak grafikai megjelenítés szempontjából, mint a ma összeállítható felső közepes, illetve high end gépek. Igaz azokat nem is kapod meg 70ezerért.
Dinamikus fény/árny, hmm, érdekes kérdés, vajon kell-e az embereknek. Nekem speciel a mostani grafikai helyzet is untig elég, nem kell ennél sokkal durvább, legalább nem kell a vasamra súlyos tízezreket költenem. :) Jó lesz ez, de majd csak akkor alkotok véleményt, ha a kezembe van a játék, mert ha a videókra építenék akkor, őő..:D:D -
Gibor #7036 Na mármost....
Source 2007 es engine, nyomd meg az F et, lesz lámpád és álj oda egy emberhez vagy falhoz, a közvilágítás statikus igen, de én nem arról beszéltem source enginenél....
GTA IV: messze több dinamika van benne mint a TDU2 be....
Mafia II: ugyanezt írtam/értettem ebbe nincs hozzáfűzni valóm...
Crysis metró... ezekbe nem tudok beleszólni, ki se próbáltam őket.
És hidd el hogy rohadtul de értek hozzá, nem véletlenül "ugatok".... -
#7035 vágom, csak két külön kategória :) cs-vel sokat nyomultam én is. cs:s-el már annyira nem, mert nem jött be a cs:cz után :) -
#7034 De egyébként igazad van, azon kívül, hogy mindegyikben autót kell vezetni, nem sok hasonlóság van. -
#7033 Az érzet a lényeg pixxel bácsi. Az, hogy szeretsz-e vele játszani. Én TDU-val is szeretek, és LFS-el is. Crsys-szal nem, CS:S-el igen. Érted. -
#7032 crájzisz vs cs:s pont akkora marhaság mint a tdu1/2 vs lfs :D -
#7031 Én meg azt várom, hogy pirítsanak alá valami durva fizikát. Tehát megmarad a nonHC az árkád-kedvelőknek, a sim-eseknek meg valami sim-es fizikát karcoljanak. Itt az egyik videóban is 130-nál olyan kanyart vesz be bazmeg, mintha sínen rángatnák a szerencsétlen autót... Bár az a durva, hogy annyira nincs sebességérzet TDU-ban, hogy az ember a 130-at észre sem veszi. 250-nél kezdődik az élet TDU-ban. Más szimulátorokban (GTR-Evo, rFactor, GT-Legends, GTR-2), meg 220-nál már úgy kapaszkodok a kormányba, mintha az életem múlna rajta. Én azt szeretem..
Grafika. Nos. Megmondom őszintén, hogy nálam pont nem az adja meg az élvezetet, ha minden csilli-villi, meg a szélvédőn széttrancsírozott katicabogár által megtört fénysugarak nem fognak a műszerfalról a kontaktlencsémben tükröződni, elvakítva engem a út érzékelésének mindenféle reményétől és esélyétől. Persze, kell a grafika és egy szintig fontos is, de szerintem mire kijön, fognak annyit belerakni, hogy ne legyen különösebb gond vele. Egy dolog: dinamikus fényhez / árnyékhoz DX 10-et, vagy afelettit tudó videókártya kell tudomásom szerint. Hát nekem 3 éves a videókarim, mindent hasít a mai napig, de ezt nem tudja. És őszinte leszek: nem is érdekel. De egy tök egyszerű példa: Crysis - mindenki istenítette, hogy mekkora állat grafika, meg minden, én meg a mai napig a Counter Strike: Source-szal játszom, mert ezerszer több élményt ad át (pedig hát grafikailag ég és föld).
No mindegy, egy szónak is száz a vége, legyen úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen. Kapjunk egy über-hiper-szuper-brutál grafikás játékot, amit HC-ban tolva tiszta sim-es lesz. :) -
#7030 1)Source motor még most se tud Dinamikous árnyékokat!! hehe, baromságokat mondhatsz, de ekkorákat nemá (a portal 2 már igen)
2)a GTA4 is pontosan annyit tud dinamikus árnyékok terén mint a TUD2..egyedül a este a az autó fényszórójábol számolja dinamikusan minden máshol nem...a hold világitásást veszi alapil
3)a Mafia2 az első komplex stilusú játék ahol tényleg minden fényforrás dinamiks? de ott megy pont az autók fényszórója statikus
4)A crysis és talán pcn a Metro 2033(konzolon butitva) számoll full dinamikus fényekkel!!ez a két játék van, és az is PC-n nem fura? ennyit konzolok húde sok kihasználatlan erőforrásárol. valahol becsalnak a fejlesztők már régóta...
és Ku..vara nincs minden játlkban most se komlex világitási rendszer..nem is lesz már csak pcn(de oda ugye meg nincs értelme külön megcsinálni)
skynNy: sokkal jobban néz meg egy játékot grafikai szempontból, mielött marhaságokat mondanál a levegőbe...vagy ha nem látod a az apró megvalósitási részleteket, technikai hátteret..inkább még olvass utána. -
Gibor #7029 Látom nem érted, ma már ez elég kevés, mivel minden út szélén megjelenő játékba több dinamikát találsz....
ITT már láthatsz egy elfogadható dinamikus árnyékot és fényeket... Remélem érted mire gondolok, nem akarok flamelni egyáltalán de mindenki félre ért engem :\ -
#7028 ne mondjátok már hogy ez egetrengetően szebb grafika mint az első részé. alig van pár szebb rész(let) aztán ennyi. srác meg az elején úgy rángatta a vasat h majdnem tengeribeteg lennet :S bár a delta vezetése közben nagyon nem az árkád volt :D eléggé csúszott :) -
#7027 Azok a szerencsések kaptak (kb egy tucat) akinek a neve mellett jobb oldalt látod a sárga "bt" logót -
#7026 Ha megnézed a #7024-et , akkor a fák árnyéka (nagy árnyék) megjelenik a műszerfalon is. A kisebb árnyékok, amik a karosszérián megjelennek, azok már nem nagyon.
Az esti videókban a közvilágítás fénye is megjelenik a műszerfalon, persze nem úgy mint a valóságban (a műszerfal árnyéka nem "vándorol")
Szerény véleményem szerint ENNYI UNTIG ELÉG, ez is nagyon feldobja a játékot. Ettől jobb árnyék kezelést nem várok el, nem az a lényeg -
Maxx #7025 Kapott valaki beta meghivást? -
Maxx #7024 ezt most találtam, ma került fel a tecsövedre :D
-
Gibor #7023 Öhmm nem fogok sírni, pusztám ki adom a véleményemet, ami szigorúan magánvélemény! 2007-es Source Engine tudott 100% dinamikus árnyékot számolni, nem tökéletesen de nagyon szép volt játék közbe, és én azért 4év fejlesztés után nem ennyi javulást várnék, mert ez grafikailag mondhatni nem változott, nézd meg a mostani játékokat, a grafikai motorjuk nagyon jó, szinte minden játék ma már dinamikus árnyékokat és fényeket számol. Viszont az tetszik itt hogy ha egy fának van árnyéka és belemegyünk akkor a mi árnyékunk nem lesz + hanem beleolvad, ez mind jó de a lámpákról is lelehetne számolni némi árnyékot, nagyon sokat dobna hidd el, és nem is egy géphúzó dolog. Mafia II, GTA IV mind a kettő teljes dinamikát számol mégse attól nagyobb a gépigény. Szóval ne érts félre de én nem sírok nem fikázom, hanem szimplán levagyok döbbenve hogy 4év alatt csak egy kicsit csinosítottak a grafikai motoron.... -
#7022 2öt is :D
Videók alapján egész jónak néz ki.. Viszont van aki kormánnyal netalántán G25-el tolja, és be is állította, hogy az jó legyen? Összes videó sztem billes, nem?
(meg miért mindenki azt a xar sárga fostalicskával megy? :D )
-
#7021 -
#7020 De tényleg, miért írjátok már most le a játékot? Még van 160 napjuk, azalatt akár egy teljesen új játékot is írnak ezek. :) -
jaddz8 #7019 Na nehogy már behánytál, mert megnéztél pár beta gameplay videót és azt láttad, hogy basszameg, ez a játék nem fogja kihasználni a 150.000-es videókártyám. Meg mi az hogy 2007-ben elment volna?! Kurva nagy tévedésben vagytok somdav barátoddal, tudod nem mindenki újít gépet 2-3 évente, meg G25-öt (jaj bocs már az sem menő 2010-ben), meg a többi kutyafaszát. Ha ilyen undorral vagy a játék iránt miért nem mész el valahova a picsába? Megjelenésig itt fogsz sírni? -
Zuchy #7018 Vagy lehet, hogy szebb, és messzebb látni el?
A videóból annyiira nem jön le, hogy tényleg szebb lett, de amúgy igen. -
#7017 Ki irta hogy nem voltak konzolok 2007 elött?
Igen sokat is számít a ráforditott idő és energia, hogy jót hozzanak ki konzolból..DE már komlex játékoknál meghal..valamit feláldoznak, fizikát, grafikát stb..és God of War tényleg szép, de milyen áron? cső felépítésű..mérsékelt fizika..igy lehet szépet alkotni már csak konzolon ( ráadásul még sok idő is kell rá). ha tényleg komlex játékot akarunk és top grafot(ahogy egy két játékban látunk ahol speciálisan csak egy dolgot lehet csinálni) a konzol édeskevés már (jó ideje). Mert hát lehet hihetetlen szép Ace Combat 6 is meg a GT5-is, DE csak speciálisan egy területen...erről nincs mit vitázni tények...
A fejlesztők, meg konzol gyártók csak azért harsogják, hogy van még bőven tartalék a konzolba, hogy ne érezd azt hogy elavultat vagy hamarosan elavulatt veszel(maguk ellen nem beszélnek) és az utolsó pénz is kipréselik belőle , de ők is tudják hogy hazudnak szemünkbe..dehát sokan megeszik. rengeted játékfejlesztő panaszkodik titokban hogy szenvednek a komprumisszumok miatt, de mindenki azt gonol amit akar, és olyan maszlagot hisz el amit jónak lát.
többet nem térek el a témátol OFF vége -
#7016 Ez jó kérdés. Biztos más a grafikus motor.
Meg mostanában memória és számítási teljesítmény van bőven, így az optamilizálás se olyan mint régen. A béta is közrejátszhat, ki tudja milyen + dolgok vannak belefordítva a DEBUG miatt
Viszont valamelyik videóban látszódott, hogy itt már azért több dolgot lehet állítani a grafikus beállításoknál, tehát jobban hozzá lehet igazítani a gép teljesítményéhez (persze a grafika rovására)
UI: jah, és én még a sok vidóból egy olyat hiányolok, amin látszik az FPS is -
#7015 Ezzel egyet értek, én nem is temetem. Legyen úgy, hogy ez még fejlődik, én lennék a legboldogabb, végre valami istenes játék. (ha idén megjelenne ne adj isten a gran turismo 5 akkor legalább lenne valami amivel lekötném magam addig amíg ez meg nem jelenik, bár két kategória, és mindkét játéktól nagyon sokat várok, remélem nem lesz duplapofáraesés a vége:S) -
#7014 Mondjuk, hogy a gépigény mi az istentől nőtt meg azt nem igazán értem. -
#7013 Valóban, de az open béta verzió lett kiadva (nem a closed béta).
UI: lehex hogy MZ/X bácsit kellene megfűzni kódokért? Csak ne felejtsem el kinyitni az ablakot -
Gibor #7012 Már ketten vagyunk :D Mehetünk :D
Amúgy a TDU1 Bétája nem csak majdnem a kiadott játék volt, hanem egy az egyben a kiadott játék volt :P -
#7011 Pont ezért lenne az NDA. Mármint azért hogy ne lássanak olyat a kívülállók, amiből - esetleg - téves következtetést vonnak le. A videók alapján ez nem olyan mint a TDU closed béta. Az szinte egy az egyben a teljes játék volt ( mondjuk már jóval előtte kész volt a konzol verzió és hát valjuk meg nem is fejezték be, sok minden félkészen van benne).
Szóval kár lenne temetni a játékot, márcsak azért is mert a videók alapján valami fantasztikus játék készül. A TDU maradandó nyomot hagyott bennem, és úgy látom a TDU2-vel se lesz másképp
UI: váom a jelentkezőket a kommandóba! A fejlesztőcsapat székházába surranunk be kódokért! A jelszó: kulcsot vagy dvdt! -
#7010 Imádom a TDU 1et, de az a HC mód... Sokat nem pöcsöltek vele, grav- aztán kalapkabát (az egy dolog, hogy így is elérték a kellő hatást, nadekérem...) -
Gibor #7009 -
#7008 Erre meg annyit reagálnék, mint viszonylagos GTA4 fan (csakis a moddolhatóság miatt ;)), hogy nagyon könnyű belőle élvezetes játékot varázsolni. A széria fizika tényleg szörnyű, mint egy kurva hajó, de ez javítható, grafika szintén, ráadásul nem kis mértékben, igaz utána kell menni rendesen az ENB seriesnek, hogy viszonylag életszerű konfigot találjon az ember. Szóval az csak alapból szar, de könnyű belőle sokkal jobbat kicsikarni. Persze lehetett volna ilyen zsír gyárilag is, de ez van. -
#7007 -
#7006 az alkalmazásban irja, mikor megy legközelebb a szerver, 16án fog majd délután.
persze pont megint dolgozni fogok, hát így jártam.
de a jövő hetet (ha ugyanígy mennek majd a szerverek), tuti egész délután végigjátszom...
ne sínautózz, TDU1et toljál, élvezd ki a HC-t benne, lehet ebben már nem fogod tudni :(
bár megjelenés messze van, majd határozottan fogok sírni én is a fizika miatt a fórumon. -
#7005 OFF: Hehe... , need4speed "generációs betegség" nálam, benne van a csontjaimban A TDU meg még a C64-es csúcsgrafikás TestDrive-al indult nálam -
#7004 2007 előtt nem voltak konzolok? Parádésan elmés hozzászólás. Nézz már meg légyszíves mondjuk egy Sony exkluzívot, és azok közül is főleg a God of War 3at. Utána gondolkozz el, hogy vajon a konzoloknak köszönöd e, vagy a kiadóknak/fejlesztőknek, hogy nem hagynak időt/nem képesek multiplatform címeket platform szerint normális keretek között megírni. (lásd a mafia 2őt, amit úgy oldottak meg PS-re, hogy nincs fű. Azt hiszem ez nem a konzolt minősíti, illetve végülis lehet, lehetne 67szer erősebb is a te látásmódod szerint, igaz akkor ritkán kapnád meg egy alsó-közepes PC áráért... )
A játék a videók alapján várós is meg nem is, ez a fizika szégyennek tűnik, bár lehet botok a sofőrök. Graf teljesen oké, többi kiderül. thxbai -
Gibor #7003 Inkább körmöt rágok mint nídfórszpídhez nyúljak. NFS U2 ig majdnem minden része tetszett. -
#7002 Ez szar ügy! Este mennek szerverek? Sztem majd beindul az, csak belövik és utánna megy folyamatosan. Valószínűleg a javítások felrakása is simábban fog majd menni.
UI: én meg keserű szájízzel sínautózok (NFSW) -
Gibor #7001 Szívesen átvállalom addig :) -
#7000 én meg basszus pont akkor kell dolgozzak, mikor ezek nyomatják az embereknek a szervereket, nah majd jövőhéten reggeles leszek, addig meg mintha meg se lenne a game :((( -
#6999 jaja igaz! én reménykedek hogy jó lesz ez...kormány és beállítás kérdése is! sőt késöbb kiadhatnak HC modot(dlct) is hivatalosan(szerintem ki lesz nyígva) -
Gibor #6998 Semennyit, neked azt mondanák fél évvel az előző megjelenési dátumhoz képest hogy gyerekek kipróbálhatjátok ha ezt és ezt mondjátok róla, nem mennél? :D