40335
  • drot
    Leszarom a grafikát, de nemigaz hogy egy ilyen fizikát képesek voltak berakni alá. Szerintetek mennyit fizettek azoknak a franciáknak, akik még nyár elején kipróbálták és azt mondták hogy sokat fejlődött az 1-hez képest? Mit gondoltak? Majd nemtűnik fel senkinek mert mindenki csak azt nézi hogy TDU 2 úúú. Remélem azért fél év alatt történik még valami változás...
  • samsung123
    lehet igazad van:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem vakok csak sokaknak attól lesz szép a játék ha tele van baszva HDR-rel és BLURral meg effektparádé van mint a need for fosokban.
  • samsung123
    másik hogy lehet hogy 2010van de kb 2007-től nincs grafikai javuláls( köszönjük a konzoloknak) . 2005 és 2007 között volt javulás de utána csak minimális...
  • somdav95
    szerintem te eltévedtél :D:DDD "szépség" mint olyan 2007be elment volna..
  • samsung123
    technikailag(garfika) és látványilag is a TOPon van játék! nem nagyon van komplexebb és szebb tőle(szerintem nincs is) de sajnos a látásmodok(szó szerint) nem egyformák és máshogy látják a dolgokat szépség fogalmát...van aki vak...
  • somdav95
    a plusz hülyeségekre gondoltam, ami teljesen lényegtelen egy ilyen autós játékba. (:
  • Héeder
    Azért remélem feltörölted
  • Gibor
    Csilivili? lol grafikailag okádék 2010 hez viszonyítva... Mikor megjelent az 1 nagyon szép grafikája volt, de ez 2010 ben már kevés, kicsit szebbek a kocsik, egykét + effect, de pl az árnyékon én hánytam egyet...
  • drot
    Az undercover a legalja....
  • pxxl
    én bennem az (rossz) nfs az mindenképpen az undercover, tdu meg (remélem) nem süllyed idáig
  • somdav95
    de sajnos el kell hogy szomorítsalak pixxel, van egy kis köze az nfs-hez :S Az előző az fényévekkel jobb lett egy szar nfs-nél, de ez sajnos már túl csilivili, és másra nem jutott annyi idő. Na de reménykedjünk, hátha.. még fél évig hátha kezdenek vele valamit (:
  • carloelsa
    +1
  • pxxl
    hagyjad már az nfs-t! köze nincs és nem is lesz a tdu-hoz.

mellesleg fejezd be ezt az idegesítő írást, mert kiváglak innen! fógja, szímúrátórt, hajóngótábór
  • SimonCar
    hát a hajóngótábór!
  • Fehercsoki
    Akkor ki fogja ezt szeretni?:D
  • SimonCar
    hagyjátokmár ocska nfs játék lett belőle ez az igazság. csak kicsit jobb is . de aki asztat szereti az ezt nem fógja szeretni! aki meg a szímúrátórt szerete az eztet se fogja szeretni!
  • [HUN]FaTaL
    Mármint a kormányanimációra gondoltam.
  • [HUN]FaTaL
    Itt se tűnik olyannak, ne az animációt nézzétek már...
  • SötétBarom
    Tökéletesen igazad van. Ennél jobban nem lehet leírni, mit vár el a nép! :DD
    Amúgy, nem tudom ki nyomott shiftet külső nézetből (én nem, csak megnéztem! :D)... Ott cockpit kamerával teljesen faszának érződött minden, viszont kívülről elképesztően sután mozgott az autó. Nagyon sok múlik azon is, hogy az autó mögött lévő kamera hogy mozog.
  • USAMEN POWER
    TDU 1 non hcban nem olyan az autók irányítása mintha ide oda pofoznád, valamivel finomabb ennél.
  • [HUN]FaTaL
    Videók alapján ugyanolyan a fizika mint az egyben volt nonhcban. De majd ha kipróbáltam alkotok véleményt. :)
  • Dante73
    Nem akarom (újra) bántani a GTA4-et, de...
    Bár a fizikája alapból nem lenne rossz, de én inkább mégis a vicc kategóriába sorolom, minden bántó szándék nélkül. A kocsik imbolygása, az előre kirepülő sofőr miatt. (Kipróbáltam FPS móddal a vezetést. az imbolygás miatt gyakorlatilag tengeribeteg lettem, eredeti játékkal, hozzáteszem)
    Grafika?
    Nem emlékszem a mod nevére, de létezik hozzá egy 5 giga körüli pakk, ami a medium textúrákat cseréli le. Gyakorlatilag úgy néz ki, mint a high-textúrák. Innen kezdve grafikailag nincs több mondanivaló a GTA4-ről. Ha még arra is lusták voltak, hogy egyszerű lekonvertálás helyett újrarajzolják a textúrákat. Árnyékokról pedig inkább szó se essen. Az a játék sajnos a fejlesztői igénytelenség mintapéldája.

TDU2-ből amit eddig láttam, nem tudom eldönteni, hogy uj fizikai motor kellene alá, vagy csak finomítani kell a fizikán. Mindenesetre nem akarok több videót megnézni, eddig is sok helyszín került elő, nem akarom elvenni magamtól a felfedezés élményét, kivárom. Esetleg egy-két beszámolót szívesen olvasnék.
  • csoli31
    Be tartották azt hogy Sims-es lesz (a videókat nézve).
    Amúgy elnézve a videókat nekem a grafikával semmi bajom (igaz az esős idő kicsit gagyi, de legalább van). A fizikát meg majd kitapasztalom magam, hogy nekem megfelel-e vagy sem.
  • SimonCar
    mekkora gagyi. Az egynek jó fizikája volt. Ez már nfs szint.
  • Muttley
    ha már GTA4 off
    Aki a (...) részt állítja, szólj neki, h try RBR in 1920x1080.
    Eldobja magát.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg az autót is... ;)
  • Héeder
    bakker mi van velem nem tudok írni
    * olyan mint az TDU 1-nek
  • Héeder
    Engem nem az zavar hogy a fizikája és az irányítása olyan mint az egy, meg hogy arcade.
    Hanem azt mondták, hogy más lesz és szimesebb
    Akkor most hol itt a nagy változás?
    De remélem a félév az új fizikai motor cseréje miatt van
    Ez természetes, ha jobban elolvasod az előző HSZ-emet, akkor meg is van hogy miért. Mert nagyon rossz a grafikája:D_:SAD_:ASD:D_D:D
  • pxxl
    terep 2-nek van az egyik legjobb fizikája ne viccelj :D

• Muttley
    "Végre valaki, aki az indexet is használja"

Ja. Főúton, egyfolytában. ;)
    Terep2 fizikája is élvezetesebb

Am most játszottam a GTA4-el fél napot, hát ott biztos nem kockára van számolva a fizika... És az abba lévő moddolt autók is tökéletesen elegek lennének nekem szépségre... (ezt csak azért mondtam, mert állítólag egy játék vagy fizikára vagy grafikára van fejlesztve és a 2őt 1ütt nem bírnák a gépek)
  • gduck
    Jó videók. Végre valaki, aki az indexet is használja

Bétások! Lobbizatok a tankolásért!
  • pxxl
    nem azért, de a videókat meg a beszámolókat elnézve nem tudom hogy képzelték hogy kiadják szeptemberben a játékot. persze most takaróznak az nfs meg gt hülyeséggel, de sztem már rég tisztában voltak vele hogy nem tudják vállalni a szeptembert -.-
  • Muttley
    Na, ezt is megtudtuk. :)
    Egyébként ott a pont. Valóban van különbség Arcade és SZAR között, s én nagyoltam el a kérdést.
  • somdav95
    Irányítás olyan Most Wanted-es ( hú, kimondani is szörnyű volt.. )
  • somdav95
    Azt tudod finomítani az options-nál.

-Szóval H váltó még nem működik(bug,szerintem)
    -Graf szép
    -Autó retkesedés szép
    -Irányítás arcade
    -Hangulat nem rossz
    -Civilek még mindig gagyik

Irányítást a TDU1-es normálhoz tudnám hasonlítani, mivel még csak BETA, így nem írom le, bár nem sok reményt fűzök hozzá, azért el lehet vele szórakozni, de hosszútávon az lfshez szokott elmém nem bírja : )
    Ma nincs játék, bugokat javítanak, holnap lehet újra gurulni, akkor hozok majd képeket is!
    Ennyi.
  • Héeder
    + nekem a fékezés is nagyon erős.
  • Héeder
    erről beszéltem