40335
  • ATi0021
    Azért a kiadás dolog elég bonyolult, mert nem minden régióban az Atari lesz a kiadó. Ha jól tudom akkor USA-ban pl. a Namco.
  • Roger6
    Bezony, a határidőt a kiadó határozza meg, és amit addig sikerül a fejlesztőknek alkotni, az bizony olyan lesz. Aztán jönnek az 1 gigás patch-ek. :)
  • [HUN]FaTaL
    :D:D Ez jó vicc volt, nem a kiadó miatt csúszik, legalábbis nem azért amit írtál. A kiadó maximum sietettni szokta, hogy adják ki bugosan.
  • drot
    "egy játékot a kiadó dönti el, mikor adják ki, nem a készítők!"
    Na igen, a kiadó miatt csúszik az egész, mert látták hogy mekkora egy szart csináltak a készítők, és nem akarták magukat leégetni. Úgyhogy remélem addig nem adják ki a játékot, amíg a készítők nem csinálják meg rendesen, legyen az fél vagy 1 év is.
  • pxxl
    plusz mellékelhetnének egy email cím listát is nem? :D nehogy megint kimaradjunk a jóból :P
  • Roger6
    Öööö.... Én inkább várnék vele pár hetet, míg javítják a teszterek által észrevett hibákat, aztán majd utána. Félek így most nagy csalódás lenne nekem... :(
  • [HUN]FaTaL
    Valaki megkérdezhetné hogy nem akarják e egy kicsit jobban kinyitni a bétát :D
  • pxxl
  • Héeder
    Akkor ha haza jön öcsém teszünk egy próbát
  • pxxl
    hülye kérdés persze h kell :D
  • bertino
    ugyan mit jelentene ? és mi az, hogy kiadhatták volna ?!

mit, ezt a bughalmazt ?! ez még félig alig van kész!

plusz fogalmam sincs honnan veszi mindenki és bizakodik ebben a "kiadhatták volna" elméletben.

egy játékot a kiadó dönti el, mikor adják ki, nem a készítők!

télleg nem kéne ennyire naivnak lenni. majd sirunk jo sokat a változtatásokért, aztán mást ugysem tehetünk.

nincs semmi veszve, de per pill a közeljövőben kiderül majd, hogy mennyire érdemes erre a gamera számítani.
  • Muttley
    Kell nekik nyomni a sódert a nemzetközi fórumon eldöntendő és kiegészítendő kérdésekkel tűzdelve.
    Tervezik-e javítani a fizikát? Mikorra? Milyen irányba? Ugyanezt a grafikára is. Nem 1-2 ember.
    Aki él és mozog és akkor lehet, hogy lesz foganatja. Bízni kevés benne. Tenni érte, folyamatosan ostromolni őket (normális stílusban) egy teljesen másik lapra tartozik.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy mostanában kiadott más témájú gamma: kiadták a demo-t 4 héttel a megjelenés előtt, nyomták, -tuk nekik az imát, hogy halasszák el inkább, s javítsák az alapvető hibákat. Lesz.rták. Lesz ami lesz, ők kiadják. Eredmény: grafika nagyon szép, játékmenet 10-ből 8-an 5 perc játék után messzire hajítják. Nyomjuk nekik az észrevételeinket odaát, s hátha a TDU2-ből egy mesteri játék lesz. :)
  • Héeder
    Szerintem is hozzá nyúlnak az írányitáshoz,ha sokat sírnak érte, de olyan hú de nagy változás nem lesz.
  • samsung123
    Én is pontosan így látom! Főleg azt a részt, hogy amiatt tolták el a megjenést, hogy tényleg jó játékot csináljanak, mert tényleg kiadhatták volna is! (meg az első rész bétája és teljes között alig volt egy kis idő különbség)
  • ATi0021
    És az első rész bétája hogyan volt megszervezve? Vagy akkor mennyire volt nyitott az Eden?

Az első résznél fizettél, leszedhetted FilePlanetről, játszottál, küldhettél hibákról jelentést. Ennyi. Itt ingyenes, és az Eden kész komolyabb változtatásokra is. Persze igen lehet naiv vagyok, vagy elfogult. De azért bizakodni még csak lehet. Megtehették volna, hogy így kiadják és pofára esik mindenki. De ők nem inkább javítják a játékot. Csak jelent ez is valamit.
  • SötétBarom
    Ennyire naivak vagytok? :DDD

Az első rész bétája mennyiben rendelkezett más fizikával, mint a végleges?
  • Gibor
    Igen ez egy olyan játék ami nálam is tuti vétel lenne ha lenne PS3om...
  • bertino
    némá, beta forumon most olvasom: "hello from hungary" topic :D
  • Roger6
    Hogy ti milyenek vagytok... -.- Ez olyan, mint amikor kb beengednek egy autógyárba, és te felkiáltasz: "akurva, hát ezen az autttón nincsen ajtó! Há' milyen kocsi ez, remélem amire kjön a gyárból, lesz rajta" - lesz, hidd el, kurvára ott lesz az az ajtó, ahogy a hibák itt ki lesznek javítva. Azt hiszem páran nincsenek tisztában a BETA fogalmával. Ha meg igen, akkor a fórumra írkálni a hibákat, szerencsétlenek nem azért adták ki, hogy szidjátok, hanem hogy segítsetek nekik.
  • bertino
    ezt én is megveszem megjelenésre, de azért remélem a tdu2 is vétel lesz, azért kár lenne, ha nem javítanák ki addig ezeket a dolgokat.
  • ATi0021
    Az irányítás és a grafika engem is zavart egy ideig, de végül megszoktam. Nem kell megijedni ez még csak béta. Mely jelenleg csak arról szól, hogy az Eden megtalálja a hibákat kliens és szerver oldalon. Talán érhető is miért nem örülnek a szivárogtatásoknak. Lehet olyan miatt írják le egyesek ami a véglegesben már sokkal jobban ki lesz dolgozva.

Ne feledjük lehet csak márciusban jön a végleges verzió, ami még elég messze van. És azt se hogy ott a fórum ahol el lehet sírni a panaszokat. Ami még befolyásolhatja a fejlesztést és a játékot. Ugyanis az Eden nyitott minden véleményre és ötletre.
  • Roger6
    Hát igen, ez jelenti azt, hogy BETA. És ha még 160 nap van hátra, szerinted így hagyják? Gratulálok, ha azt hiszed, igen.
  • SötétBarom
    Ezt fogom megvenni, géppel együtt.
  • SötétBarom
    Ami eddig kirderült, az alapján a biztos vásárlástól elmozdultam a biztos warez irányába. :[
  • Muttley
    "az egy dolog, hogy leirtuk bajainkat a forumon és ők meghallgatják meg talán csinálják, de erre nekünk kívülálloknak egyelőre semmi garancia nincs, hogy változni is fog."
    magukkal b.sznak ki, mer'ha kak lesz és/ vagy elmarad az első rész előnyeitől, a kutya nem veszi meg
    főleg nekik érdekük, h normális dolgot hozzanak ki az egészből
  • bertino
    ja meg van 2 adó, de hiába pumpáltam maxra a hangerőt, nem szolt belőlük semmi :|
  • kifli
    valakinek van egy fölös kulcsa? :D
  • bertino
    ugyanazt kellene csinálni, mint az első részben.

meghagyni ezt a fizikát és engedni mellé a HC módot ugyanugy.

az egy dolog, hogy leirtuk bajainkat a forumon és ők meghallgatják meg talán csinálják, de erre nekünk kívülálloknak egyelőre semmi garancia nincs, hogy változni is fog.

én remélem, ahogy a nagy többség is.
  • bertino
    na, látom nem csak nekem nem tetszik, hogy a fék űber aktív, jo lenne beszolni majd a készítőknek, hogy engedjenek rajta kicsit, mert ez így nem frankó nagyon.
  • bertino
    uuuuuuuristen.

hát ez nem is beta bakker.

ez valami űberősrégi neandervölgyi időkből származó kora 000000.1 alfa kiadás lehet.

grafika - inkább ne is beszéljünk róla, nem idegesítem fel magam. konzolos verziokba inkább bele se merek gondolni, hogy néznek ki.

egy dolog jol látszodik, eső vagy vihar után az aszfalton a víz. az télleg metál lett.

belőttem dfgt-t a gameba. mire belőttem, majdnem eltelt egy óra, de még mindég nem franko. az irányítás szerintem borzalom és aggasztó.

a kocsinak nincs sulya. az első részből örökölt non hc fizikát kell itt elképzelni, némi beleintegrált lehetőséggel, hogy pl. kanyarban ha kicsit megcsusztatod a verdát a billel, azzal is tudd tartani a seggét driftben az autonak. vagy pl. engedi megforgatni az autót, ha hirtelen gázzal indulsz féken tartott autoval és csucsra pörgetett motor mellett.

ez a fizika egyértelmen mindenkinek készült, csak a kormányosoknak nem, jelen pillanatban legalábbis ez a véleményem.

gecc a fék olyan űbermetálosan szörnyű, hogy arról egy könyvet lehetne sírni.

rálépek gecc a fékre és megáll az auto 110 mph-ről ?!

persze nem mindig történik így.

de többségiben így történt és ez az egyik legnagyobb baj! csínján kell a fékkel bánni (persze alapos control buherálás után volt mindez), mert valami nagyon erős féle fajta fékpofa lehet a mustang-on, amit alapbol kapunk indulásnál.

sajna ez csak 3 sebességes és 110 mph körül van a max sebessége, de ez sem kevés, elég kicsi viszont szerintem a sziget.

szerencse, hogy ott lesz hawaii is, mert ez így egymagában már most látszik, hogy kicsi.

egyenesek és változatos utak amugy vannak 100ával.

kereszteződések és nagyon metál körforgalmak is vannak, kisebb alagutak is.

ha átmegyünk alaguton, alapbol felkapcsol magától az első fényszóró, ha kijöttünk, lekapcsol.

off road-ot probáltam, de ezzel a verdával (mivel más még nincs) elég fürtelmes az is, lehet egy audi Q7tel jobb lenne, szal azt nem kiabálom el.

rendőrök vannak ezerrel.
    nekimegyek, utána figyel és egy állapotjelzőn megy fel a vezetési stílus után a skála és ha durván megyek biztos sztem utánam jön, de ezt sose tapasztaltam meg, lehet a mustang kevés hozzá, pedig törtem zuztam, ahogy bírtam. nyiléván nem ez lesz a hangsuly a gameban.

fasszopó gennyes tetűládák már most is vannak bőven a gameban, akik összevissza lökdösnek az uton, mint az isten bánata.

amire az első részben vártunk, mint a hülye, az itt már most tökéletes.

hiszitek vagy sem, de ugy néz ki a netkód már most iszonyu meggyőző. elzuztam a városba, nem is volt olyan másodperc, amikor ne 8as layerben lettem volna, eltöltöttem ott pedig sztem legalább fél órát.

vannak fasza ugrató helyek is, de a kurva gravitácio ugyanaz, mint az 1ben a non hc mód. kicsit felemelkedik a kocsi, egyből földhöz vágja a vonzzerő.

hihetetlen, hogyha ezek ezt tényleg így akarják hagyni.

hibák meg érdekességek vannak szarásig...

majd ha legközelebb zuztam irogatom őket és megkérnék majd valakit fordítsa le spéci angolra, mert az ilyen dolgokhoz az én angolom sajna lófing.
  • USAMEN POWER
    Blur van az egyben is, az optionsban lehet beállítani a mértékét. Egy csúszkával lejjebb az autó rázkódásának a mértékét is belehet állítani.
  • Roger6
    Hát ahogy hallom a fizika sem. Tehát van bent jó is, vagy azt direkt nem mondjátok, mert nincs. :S
  • somdav95
    1280x1024 minden high-on 4x elsimítás... graf nem az erőssége a játéknak (:
  • Gaben17
    Én is elfogadnék egyet,legalább csak 10 perc erejéig. (:
  • Muttley
    Mondd, h alacsony beállítások miatt ilyen a képminőség és megnyugodtam :)

#7052: sztem meg ez duma. MS esetében ezt biztos sokan harapják, mert ahogy kijött a 360 elvágták a Classic köldökzsinórját. Okosan. Alapgép, tartozékok, játékok, alkatrész újonnan attól kezdve nuku. A Sony viszont párhuzamosan teríti a PS3-at és a PS2-t is. Egy PS4 simán beleférne nekik. Máshonnan fúj itt szél.
  • Gibor
    Aham :D
  • bazso29
    Azért elég bugos még a játék.. Co-opban ülünk egy R8-ban, ha a másik a sofőr és pauseba megy, akkor süllyed a kocsi a talajba.

A hétvégi krúz nekem szinte bármikor jó, remélhetőleg a szerver is menni fog.
  • [HUN]FaTaL
    Valaki nem akar adni egy kulcsot hogy kipróbáljam?:D

#7119: 2 sávon a valóságban sem tudsz megfordulni
  • Denes888
    Én is ezt érzékelem. Én x360 joyal tolom, de vagy alig tudom kanyarítani, vagy túlkormányott lesz és már pördül ki. Ami nekem nem tetszik az az alacsony sebességen való kocsikázás. Ha 90 km/h körül megnyomom a féket, rögtön megáll a kocsi. Kicsit megpöccintem a joyt elfordul a kocsi 75 fokot. Erre mintha nem nagyon gondoltak volna. Meg ami abszolút gáz, hogy nem fordul el annyira a kerék, hogy 2 sávba meg tudjak fordulni :D
    De viszont baromi jó, hogy mostmár van irányjelző, kabriókban fel lehet csukni a tetőt stb. Meg tettek bele egy kis blurt az 1-hez képest. Mostmár nagyon lehet élvezni mikor 300 fölött mész és mosódik el a táj.
  • szafiii
    3,5 giga