Elgondolkodtató feladatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmilyen külsõ segítséget vagy segédeszközt nem használhattak. Honnan tudta, h rajta fekete sapka van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Valaki tud egy új feladatot?
ezen az oldalon láttam, szerintem vannak még baromi jók közte 😊
meg persze néhány gyengébb is, de ajánlatos a megoldás megnézése elõtt gondolkozni kicsit, nekem volt néhány ami beugrott 😊 csak hát ezek közt tényleg vannak elég nehezek is, amit így gyakorlatilag lehetetlen kitalálni, csak barkochbázással
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Casillas: szerintem jöhet a megoldás szpojlerben, mert az ilyen feladatokra ki lehet találni ezerkétszáz féle megoldást, és az eredetit általában senki sem találja el 😄
a nyitott ablakosba délután belebotlottam egy honlapon, így abban én már nem játszok, de ha te is ezt a konkrét megoldást várod, nincs az az isten, hogy bárki is kitalálja 😄DD
(ték)
Idióta ötleteim vannak, de annak semmi értelme
A búzáshoz adok egy segítséget: aki bármilyen más irányból jön, nem hal meg, csak ha onnan jön, mint akirõl szó van.
Helyes? Mellesleg a búzáshoz adhatnál valami tippet, mert az nagyon érdekel 😄
Az a szó, ami félreérthetõ, olyan, hogy úgy képzeljük el, ahogy Magyarországon, meg a világ sok részén kinéz. De a feladvány ott játszódik, ahol ez nem úgy néz ki.
én ezen gondolkodtam a legtöbbet, ez az ami vagy félrevezet, vagy rávezet szerintem.
A másodikhoz adok egy segítséget, hogy a szövegben van egy nagyon félreérthetõ információ, aminek a megoldásban igazából nincs is jelentõsége.
A harmadiknál se talált egyik se, de davidragon 2. megoldása közel jár. Egy olyan dolog miatt lett mérges magára, amit ha nem megy el az ablak elõtt, nem tud meg.
Annak ellenére hogy szerintem nem jó megoldások, nem semmi fantáziám van 😄
egyelõre csak a harmadikra van tippem, ráadásul az is elég gyenge:
Ezek csak tippek:
2. Esõs az idõ, és a víz miatt valahogy meglátja, meghallja?
Én arra tippelek, hogy a papagáj már elég rosszul hall, és a hangokat csak úgy hallja, hogy a kalickában visszaverõdnek. De aki megveszi, az kiengedi, és úgy beszél hozzá, ezért nem hallja a papagáj.
1. (közepes) Egy ember elindul egy búzamezõbe. Tudja, hogy ha odaér, azonnal meghal. Nem akar meghalni, de nem áll meg, még csak nem is lassít. Senki sem fenyegeti, és a búzamezõben nincs semmi, ami azonnal meg tudna ölni valakit. Mitõl hal meg ez az ember?
2. (közepes-nehéz) Éjfél van, és valaki át akar menni egy út túloldalára. Az összes ruhája, ami rajta van, fekete színû, a közelben egy lámpa sem ég, és a Hold sem látszik. Amikor le akarna lépni az úttestre, észreveszi, hogy jön egy fekete, csendes autó, aminek nem ég a lámpája, és nem ismeri a vezetõjét. Ezért nem megy át. Honnan vette észre az ember a kocsit?
3. (nehéz, mert kevés infó van) Egy ember elmegy egy nyitott ablak elõtt, arra gondol: "De hülye vagyok...", valami után kap a kezével, majd meghal. Nem volt a közelben más ember, és nem valami csapda ölte meg. Hanem mitõl?
"A köríven persze végtelen pontból indulhat, de én elsõre úgy értelmeztem, hogy a földgömb bármely pontján véghezvihetõ a cucc."
"A" pontból indulva dél felé megy 100 métert a koma, ekkor egy olyan "B" pontba érkezik, ahonnan ha elindul keleti irányban, akkor 100 méter megtétele után pontosan egy egész kört ír le (így visszatér "B" pontba), (aminek a középpontja a déli sark (illetve hát nem pontosan a déli sark, de a Föld lapultságát és a távolságok apróságát figyelembe véve az eltérés elhanyagolható)), és ebbõl a "B" pontból északra elindulva 100 méter megtétele után pontosan az "A" pontba kerül vissza
apró szépséghiba, hogy az antarktiszon nem élnek jegesmedvék, de ez a #947-ben is meg lett említve
na, inkább megpróbáltam gyorsan lerajzolni, hátha segít:
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?