1364
-
#124 Jó irányban próbálkozol. :) -
El Brujo #123 ezek szerint nem csak nekem gyűlt meg vele a bajom? :) megvan a felvigyázó őrök öltözéke, az orvosé is, de az orvosi vizsgáló területéről - a kijárat felé - nem mehetek deportálttal tovább. a krematóriumhoz még eljutok de ott sem lehet kimenni. lehet, hogy némi rávezető segítség rámférne... -
#122 Na majd meglátjuk a koncentrációs táborral, hogy boldogulsz... :) -
El Brujo #121 látod, nekem is sikerült megoldást találni :D
ugyan kissé kikacagom magam emiatt a hátizsákügy miatt. de nem logikus, hogy német zsák van, ruha viszont nincs. emiatt eszembe sem jutott, hogy megnézzem mi a zsák kínálat. -
#120 Az életben vagy a játékban? :) Komolyra fordítva: volt pálya ami fejtörést okozott, de végül mindig találtam megoldást. :) -
El Brujo #119 nem én. nem törekszem tökélyre. szórakozni vágyom. azé' a kém minősítés általában megvolt.
különben veled sosem fordult elő hogy tanácstalan voltál? -
#118 én le se tudtam tölteni:S -
#117 No és az eddigi küldetések végén mindig mesterkém minősítést kaptál? :) -
El Brujo #116 most néztem, alapból német hátizsákot ad. ezt nem tudtam s nem mertem hordani :D -
El Brujo #115 hmm :P. néha nem látom a fától az erdőt. pedig egyertelmű, de hátizsákot ezidáig defaultból hordtam. köszönöm. -
#114 Hát kérlek szépen át lehet és át is kell öltözni, feltéve, hogy nem akarsz mindenkit lemészárolni a pályán. :) A tréningből ugye kiderült, hogy a nagyobb tárgyak csak hátizsákban szállíthatók. Megoldás -> német hátizsák! A küldetés elején német hátizsákot válassz, és akkor nem lesz gond! -
El Brujo #113 sziasztok. a vasúti-hídas kaland kifogott rajtam. örülnék ha vki megszánna némi útmutatóval.az indulási ponthoz képest, a két legközelebbi mesterlövész leszedése a legtöbb amit el tudtam érni. a hídon majdnem midnen m2-re jut egy katona. átöltözni nem lehet a robbanószer miatt. hogyan toavább? -
#112 Ha mást nem is, de jópár kéretlen levelet mostmár biztosan fogsz kapni... :) -
#111 Ennek körülbelül annyi értelme volt, hogy pl. "mit kell megjavítani egy autón ha rossz?" Minden játékhoz más és más módon lehet magyarítást készíteni. -
#110 Hy all! Ezt honnan lehet lleszedni??? -
ropiharcos #109 Helló!!
Ha van valaki aki tudja hogy hogy kell egy magyarítást megcsinálni, az legyen szíves írjon nekem ide: [email protected] és mondja el nekem is!! -
#108 LOL -
#107 Ez igaz, de egy kis szokásos csúszást bele kell sztem mindig venni. :) Na de majd meglátjuk... :) A Nobilis oldalán szeptember 14. van feltűntetve.
Addig is: (nem én készítettem :D)
-
#106 Hát a Q3 utolsó hónapja szeptember.
Az ügyfeles is azt írta Nekem hogy szeptember végén adják ki! -
#105 Na ja, de a Szmertyhez Q3 van írva, ezekszerint nem valószínű, hogy még szeptemberben megjelenne itthon... -
#104 A SeVen M honlapjára is kikerült az előkészületekbe.
A You are empty is -
#103 Na kipróbáltam az angol nyelvű demót. Ez más pályát tartalmaz, mint az orosz. (Az oroszban benne van a trainingpálya is). Az angolban az első pálya van.
Közben beindult az angol nyelvű hivatalos oldal is: http://www.deathtospies-thegame.com/
Ja! És akik törésre várnának: ha jól néztem a demót, 4.70.10-es Starforce lesz a játékon... -
#102 A #81-es hozzászólás linkjére kattintva elérhető az angol nyelvű demó! (a megjelenő oldalon alul lehet nyelvet váltani) Teljesíteni kell egy 10 kérdésből álló - a játékkal kapcsolatos - kvízt legalább 50%-ra, hogy letölthetővé váljon a demó! :)
A link mégegyszer: http://www.the-best-tactic.com/index.html -
#101 Ott a #96-os hozzászólásban az ár, de akár le is töltheted az őszi katalógust innen...sőt, ha ellátogatsz Munkácsra vagy Ungvárra, akkor ott olyan 40-50 hrivnya (<2000ft) körül megkapod a játékokat. (nemcsak az oroszokat...) -
#100 Ez jó hír. Előreláthatólag mikor lesz és mennyibe fognak kerülni? Vagy Te sem tudsz többet, csak annyit hogy lesznek? -
#99 Hát elég nagy probléma lesz, ha gagyi angol szinkronnak kúrják el az autentikus orosz párbeszédeket! :) Ráadásul az átvezetőkben nem csak orosz duma van, a pályák alatt meg egyáltalán nincs orosz, csak német! :) Nagyon remélem, hogy csak a felirat lesz angol...(bár sajnos tartok tőle, hogy az átvezető is angol szinkront kap...ami mellesleg egy felesleges pénzkidobás - helyette inkább feliratozhatták volna angolul az átvezetőket is...)
Amúgy lesz You Are Empty és Adrenalin 2 is ocsóé, úgy tűnik rájöttek, hogy nem mind nyugat, ami fénylik!
Egyébként pedig szép családi program lehet Munkács várának megtekintése, és egyúttal eredeti PC-s játékok bevásárlása jó olcsón... -
#98 Igyekszem összehozni a telepítőprogit a magyarításhoz ami felhasználóbarátlesz (értsd Next-->Next-->Finish). Meg reméljük nem sokat változtattak a szövegeken és/vagy a fájlokon. -
ricsa008 #97 ó tök jó lenne én ugyanis nem tom leszedni sehonnan -
#96 A cdgalaxis őszi katalógusába szeptemberre van kiírva 4990 ft.-ért angolul,de ez gondolom már nem lesz probléma! -
#95 Mivel többbeknek problémája akadt a .vfs kicsomagoló progival, ezért beírok ide pár dolgot, amire ügyelni kell, hátha másoknak is lesz ilyen problémájuk:
-a .vfs kicsomagoló igényli a .NET keretrendszer 2.0-ás változatát. ha nincs fenn a gépen, nosza feltelepíteni!
-új .vfs fájl kicsomagolása előtt az előzőt be kell zárni! (CLOSE-ra nyomni)
(...és ilyenekkel ne priviben keressetek, hanem ide írjátok be a játék topikjába!) -
#94 Ha minden jól megy, akkor holnapra meglesz a játék! :) -
#93 Pár új kép az évvégére várható kiegészítőből: (úgy tűnik ezúttal lesz több "sötét" pálya is)
-
#92 Igen, arra ügyelni kell, hogy minden egyes új mappa kitömörítése előtt rá kell nyomni a CLOSE-ra, és utána megnyitni az új kitömörítendő mappát. -
#91 közbe már én is rájöttem, az volt a baj hogy a progi rosszul csomagolta ki a levels fájlt és ezért nem tudta betölteni ;) -
#90 Tuti nem a megfelelő helyre másoltad a magyarítás fájljait! Ha nem az alapértelmezett C:\Program Files...stb...helyre másoltad, akkor egyesével kell a Levels, UI és Scripts mappákat a játék főkönyvtárába másolni...(ahol már ugye ott vannak a kicsomagolt ugyanilyen nevű orosz fájlokat tartalmazó mappák...) -
#89 Sziasztok! mire végre sikerült nehezen felrakni a magyarosítást és elindult a játék, az intrók után ez fogad:
Miért lehet ez? Videokártyám Geforce 7600GS. -
#88 nem igaz h senki se tudja h honnan lehetne szedni, szarrá kerestem már magam... -
#87 Az álruha általában nem téveszti meg a magasabb beosztású katonákat vagy éberebb őröket.
A térképen láthatod, hogy kiket tudsz megtéveszteni. (bővebben erről a kiképzés alatt olvashatsz) -
#86 Látom jönnek a FISH-ek 1000el :(
Ja tegnap raktam emgint fel a játákot és lám cd-rom/dvd-rom lehúzása nélkül indul. Csak simán felraktam + patch + magyaritás és indul. Eddig meg mindig húzgálni kellet az optikai meghajtókat lefele:) -
Thanatos #85 senki