1364
  • k3nGu
    ha rákattintok az exe-jére ennek a smers-nek akkor meg ...dll hiba vagymi a rákot ír ki...
  • k3nGu
    egy kicsit bonyolult a honosítás végrehajtása...ezt tömörísd ki meg azt...nah 1 próbát megér:)
  • KoPf04
    Sőt ha jól emlékszem a demoban volt vér és a találatok a hullákra is hatottak,tehát megmozgatta őket a lövedék és újabb kis vér fröccsent ki belőlük.
    Na ezt is kiszedték,ha lelősz valakit nem vérzik,vagy csak nálam ilyen a problémás telepítés után?
  • hykao #281
    Hát nem tudom, hogy az amcsik miatt van-e... Náluk olyannyira túlspilázzák ezt a szabadság kamut, hogy még az önkényuralmi jelképeket sem lehet betiltani, sőt van olyan település, ahol a várostábla alatt neonáci köszöntőszöveg van, merthogy szólásszabadság van, és mindenki azt rak a megvásárolt hírdetőfelületre, amit akar... :)
  • k3nGu
    ilyenek az amcsik...értelmetlen volt tényleg kivenni...
  • hykao #279
    A mostani béta magyarítás is hibátlanul működik az angol verzióval.
    A teljes, végleges magyarítás már az átvezetők feliratozását is tartalmazni fogja.

Közben belenéztem a textúrákba, és tényleg + jelek vannak horogkeresztek helyett a zászlókon, a Hitlerképekre meg más ember fejét montírozták...
    Azért ez elég röhejes dolog szerintem. Azért egy történelmi témájú játék nem neonáci felvonulás bazz...milyen vicces lenne már, ha egy II.vh-s témájú filmben is + jelek lennének a horogkeresztek helyén...
  • k3nGu
    de ha benne van a rld-s verzióban a patch, akkor működni fog a magyarosítás?

én láttam piros zászlót házakon, de h a horogkereszt helyett más van...azt majd megnézem.de most jut eszedbe h egy német főhadiszálláson egy nagy kép volt, de azon nem Hitler volt:D
  • hykao #277
    Patch nincs, illetve ami volt az orosz verzióhoz, az már alapból benne van az angol változatban.

Próbáld ki újabb videokártya driverrel...
  • skatebab
    szoval? nem tudjátok? :(
  • hykao #275
    Basszus külföldi fórumokon azt olvasom, hogy ebből az angol verzióból kicenzúrázták a horogkereszteket és a Hitler képeket. Igaz ez? Tényleg a horogkereszt helyett valami más van a zászlókon pl.?
  • misirulez
    mit nyertem, hogy helyesen válaszoltam? :-))))
  • skatebab
    hali,nekem a játék villog! ien fehér villogások vannak benne s játszhatatlan :S,a patch-et /már ha van/ honnan lehetne letölteni? kerestem de sehol még hivataloson se!
  • hykao #272
  • misirulez
    Aki az FPS-eket szereti annak nemhiszem.
    Bár fenetudja, én falra mászok az ész-nélküli henteléstől, pontosan ezért tetszik ez a játék.
  • misirulez
    asszem az volt a varrógépre írva
  • misirulez
    Csepel?
  • Soldiers
    jó a game élvezhető?
  • Piedon
    Igen, és köszi, hogy odaírtad, mert néztem, hogy ha egyszer videóként 30fps-el felvettem és hozzáidőzítettem a feliratot akkor miért csúszik el az egész. Pedig a progi még az elején be is állítja magának a 30fps-t.
  • TSL16b
    Hát igen, az összevissza változó frame/sec nem könnyíti meg a dolgot. :)
  • nagykispeter
    Aha !
    Csak azért kérdeztem mennyire érdemes várni a játékkal!
    Köszi!
  • hykao #264
    Passz. Remélem hamarosan, de elég szopatós feladat pl. a feliratok ideőzítése...
  • nagykispeter
    Á nagyon jó!Kb mikor lesztek meg vele?
  • hykao #262
    Közben dolgozunk az átvezető animációk feliratozásán:
  • nagykispeter
    Látom beindult a fórum!
  • hykao #260
    Tedd fel a magyarítást, és olvasgasd a feladatokhoz járó információkat is.
  • tpM
    tök mind1 feltelepül-e mert elindítani nem lehet (legalábbis nálam fekete villanás és ismét az asztalt látom :)
  • KoPf04
    Van egy kis gondom a játék telepítőjével,akármelyik verziót próbálom,különböző forrásokból letöltve is.
    Ugyanazoknál a részeknél hibázik a telepítő.
    Olyan szerintem alapvető fájloknál mint textures.vfs,models.vfs,stb.
    Egyszerűen akármit csinálok nem megy át ezeken a részeken.
    Az iso-kban nincs hiba szerintem,vagy hatszor töltöttem le minden elérhető forrásból,mindkét warez verziót és ugyanaz a hiba fogad.
    A gépemnek elvileg nincs baja,merevlemez hibátlan,ram,proci okés.
    Egyszerűen nem bírok rájönni mi okozhatja ezt.Valakinek esetleg ötlete lenne miért hibázik nálam a telepítő?

thx
  • k3nGu
    jah ha a kalapos tisztre gondolsz, aki bennt ül 1edül az íróasztalánál, akkor az ő, de pont szembe tok bemenni szóval őt leütni vagy megfojtani nehéz lesz...majd vhogy megpróbálom...
  • Piedon
    Az egyik szobában van ha jól emlékszem, de már rég volt mikor végigjátszottam. Hykao jobban emlékszik a végigjátszásra, ő biztosan meg tudja mondani, hogy lehet egyszerüen megoldani a helyzetet.
  • k3nGu
    odamár 1xer bejutottam, csak előtte mészárszék volt:)a barna ruhás az amék ien kucsmába van?azt gond nélkül szétlőttem, de az nem küldetés...és mien az a magasabb rangú tiszt?mert van a katona, van a karszalagos katona és még egy kalapos karszalagos katona...?de abből is csak 1et láttam amikor lent a lépcső előtt dumáltak de azt kinyírni...
  • Piedon
    Van valahol egy magasabb rangú tiszt, aki biztosan odaadja a ruháját neked, ha szépen kéred. A barna ruhás tiszthez nem tudsz bejutni?
  • k3nGu
    vki nemtudna egy kicsit segíteni a stronghold-os mapon, a havas utániban
    egy captaint kell kiszabadítani a börtönből, de pl. beöltözik egy náci szalagos tisztnek, és ugyebár az egyrangú németek felismernek, de ha bennt van a célpont egyszobábában és előtte áll 1-2 ien őr, oda h jussak be?jótanács?
    elég nehéz az a pálya...
  • k3nGu
    magyar vonatkozású tárgy?:)mi az?:D
  • hykao #251
    Apropó havas pálya! Remélem mindenki megtalálta a magyar vonatkozású tárgyat! :)
  • eörgs
    naigen, én hátulról bementem a baloldali épületbe, az ottani pirosőrt lehangtonpítóztam, a nagy feketekabátossat meg leütvén, felvettem kabárját :-|
    de az ő kosztümjében sem engedtek be az informátorhoz :-@
  • Dexantreal
    Oké-oké.
    Thanks.
  • hykao #248
    Tessék itt van: KATT

Semeddig se tartott volna, aztán két lépés múlva megint elakadsz. Higyj nekem. Mindenképp érdemes a kiképzést végigcsinálni, és az összes információt elolvasni benne!
  • Dexantreal
    .... és fent van a magyarosítások portálján vagy min?
    De semeddig se tartott volna beírnod,h xy gomb :P.
  • hykao #246
    Rakd fel a magyarítást, és nyomd végig a tréninget. Ezután már mindent tudni fogsz!!!

Ezredszerre írom! Tréningpályát szinte muszáj végigvinni! Kiképzés nélkül ne menj éles bevetésre!!! :)

(ez a játék sokkal bonyolultabb, mint egy sima hentelős FPS, amiben nyugodtan kihagyható a gyakorlópálya!!!)
  • Dexantreal
    Jó, de úgy értem :P, hogy semelyik őrnél eddig nem láttam olyan funkciót miután megöltem, hogy ruha felhúzása vagy ilyesmi....csak cancel, pick up body, inventory vagy mi és set a trap, meg take xy fegyver.
    Tehát melyik gombbal lehet?