Death to Spies (Смерть шпиона
← ElőzőOldal 28 / 28
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na leszedtem.Nyomtam 1 3/4-ed traininget. Meg egy fél perc missiot azt töröltem is. Szar nagyon oroszul. 😞
Graf nem valami szép de elmegy és egész jól futott.Hullákat kilehet zsebelni de arra nemsikerült rájönnöm hogy hogy kell elszedni a ruháját lehet hogy elején még nem lehet.
Graf nem valami szép de elmegy és egész jól futott.Hullákat kilehet zsebelni de arra nemsikerült rájönnöm hogy hogy kell elszedni a ruháját lehet hogy elején még nem lehet.
Next PC upgrade: 2022
ez vmi opflash enginét használó kémes játék? a trailerét elnézve egészen jó lesz. az egyetlen kivetnivaló amit láttam a videóban az hogy az egyik emberkét már régen darálthússá lövi, míg a másik mozdulatlanul áll míg azzal is nem végez. és több ilyen jelenet is van. elég érdekes hogy nem reagál az ai a környezetében történt változásra. már a hitmanban is fejvesztve menekültek a civilek ha csak fegyvertrántott vki, nemhogy elkezdett lövöldözni
remélhetõleg a véglegesben már kijavítják ezt
remélhetõleg a véglegesben már kijavítják ezt
Hát pedig pont benned bíztam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennyire gáz lenne, vagy aért nem ír ide senki mert mindenki belefeledkezett a demoba?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sose tudni , remélem azért "ütni" fog a játék
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Feltûnt néhányfurcsaság a videóban. Az NPC-k reagálása nem a legjobb, pl amikor nekiment a fickó és meg se fordult, utána meg két beszélgetõ ember közül lelõtte az egyik felet, a másik meg csak állt amíg õt is le nem lõtték. Remélem ezen még javítanak.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
hmm..
ha valoban hitman féle lesz akkor várom 😄D
ha valoban hitman féle lesz akkor várom 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Elég nagy hülyeségnek tûnik, de jöhet😄. Megjelenési dátum van már?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Death to Spies
Developer: Haggard Games
Publisher: 1C
A játékban egy orosz katonával kell különféle feladatokat végrehajtani , mint pl. ember rablás , titkos dokumentumok megszerzése stb. A játékba realisztikus történelmi eseményeket igérnek és az ellenfelet ígéretük szerint felruházzák a " tökéletes katonai intelligenciával".
.... Én HITMAN stílusra gyanakodok csak a II. VHban.

Developer: Haggard Games
Publisher: 1C
A játékban egy orosz katonával kell különféle feladatokat végrehajtani , mint pl. ember rablás , titkos dokumentumok megszerzése stb. A játékba realisztikus történelmi eseményeket igérnek és az ellenfelet ígéretük szerint felruházzák a " tökéletes katonai intelligenciával".
.... Én HITMAN stílusra gyanakodok csak a II. VHban.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
← ElőzőOldal 28 / 28