1364
-
#204 Inkább HITMAN-es a játékmenet. Elég nehéz, amíg rá nem jössz a trükkökre. (persze kiképzés pálya végigvitele mindenképp javasolt) -
#203 látom kijött és nem starforce szuper.azt kérdezném meg hogy milyen nehéz a játék a splinter cell-hez képest?nagyon tetszik. -
#202 leszedtem a RLD-s verziót, felrakom és a mappájába 1 fájlt sem csinál, erre vmi megoldás?kapcsoljam be a rejtett fájlokat?
-
#201 "angol verzióhoz is passzítani fogjuk a magyarítást, plusz elkészítjük az átvezető animációk magyar feliratait, valamint automata telepítőt kap majd a magyarítás végleges változata"
Ez már kivárom! -
#200 Na akkor kérek majd beszámolót, hogy a magyarítás hogyan működik az angol verzióval! :) -
ricsa008 #199 kijött a RELOADED -es verzsó :D -
KoPf04 #198 Húzva van a kártyád?
Mert ez akkor szokott lenni ha téveszt a videokártya ramja vagy procija,tipikus jelenség a fehér foltok jelenléte.
Természetesen más is okozhatja,de nekem ez ugrott be. -
fonok01 #197 Hello!
Olyan problémám van a játékkal h a menüben mikor belépek hibás textúrák vannak bizonyos részek csak fehéren villognak és feltettem már frissebb drivert is...de ha magába a játékba belépek nem is szaggatt tök simán menne...és nem értem mi baja lehet.
Előre is kösz -
#196 Kíváncsi leszek a SeVeNM kiadja e a kiegészítőt! -
#195 Ja ja ,erről beszéltem.
Leginkább arra voltam kíváncsi hogyha kijön a full akkor működni fog e vele?!
Mindenesetre biztató... -
#194 El sem indult.
Azonban most kipróbáltam az angol demóval, és azzal működik hibátlanul. -
#193 Később állt le vagy mindjárt az indításkor?
Az angollal egy darabon eljutottam magyarul semmi gond nem volt vele! -
#192 perpill, detto. :) -
#191 Hát az orosz demóval kipróbáltuk, de nem minden fájlt lehetett kicsomagolva beolvastatni vele, "bad demo" hibaüzenettel leállt...
No de hát a magyarítást elsősorban a teljes verziókhoz fejlesztjük. :) -
#190 Ja
Azért írtam be mert aki a demoval magyarul akar játszani annak működni fog vele.Legalábbis az angollal.... -
#189 Amint már korábban is leírtam, az angol verzióhoz is passzítani fogjuk a magyarítást, plusz elkészítjük az átvezető animációk magyar feliratait, valamint automata telepítőt kap majd a magyarítás végleges változata. -
#188 Na én megnéztem és jó -
#187 Hát az itthoni megjelenésnek nem tudom van e köze hozzá,de rövidesen kiderül.
Azt néztétek e már az angolba (demo)hogy a magyarítás működni fog e? -
KoPf04 #186 Gondoltam rá,de most már inkább megvárom a fullt.
Ja és ideje lenne tényleg megjelennie mert ez már egy második időpont ha jól tudom. -
KoPf04 #185 Valószínű olyanon amin én nem voltam éppen:) -
#184 Nyomd végig a másik demót is. Az orosz és az angol demó nem ugyanazokat a pályákat tartalmazza. (az angol az első pályát, az orosz a tréningpályát és egy másikat valahonnan a játék közepéről)
Mellesleg mostmár talán tényleg nemsokára kijön itthon és világszerte is...(USA dátum: e hónap 9.-e) -
#183 Már nyár óta fennt van torrenteken. :-) -
KoPf04 #182 Azért nem népszerű szerintem mert nem lehet könnyedén letölteni jelenleg,a vásárlás pedig nemigen kenyere az embereknek,ahogy nekem sem.
Én is végigtoltam a demot már vagy 10szer,várom hogy megjelenjen valamelyik torrent vagy warez oldalon.
A másik ok pedig az orosz játékokkal szemben támasztott előítéletek illetve hogy a csapból az agyonhype-olt nagy kiadók által futtatott játékok folynak,amik legtöbbször meg sem ütik ezt a színvonalat sajnos.
Viszont a figyelmet elterelik ezekről a "gyöngyszemekről":). -
#181 Nem értem miértnem népszerűbb ez a játék...
Nekem eddigi életem legjobb játéka...:)
csak kár hogy olyannagyon béna vagyok, hogy eddigi hét küldetésből hat71% szakértelem és egy darab csak ami mesterkém...
pedig nekem egy pálya legalább 6-7 óráig tart...:):):) -
#180 Hát akkor úgy tűnik ez nem NOBILIS féle, hanem ATARIS megjelenés lesz: KATT (...merthogy NOBILIS-éknál már megjelent szeptember 21-én)
(...és ezek szerint amerikában is kijön lol :D - elég érdekes lesz, amikor a nagy amerikai hazafiak épp azon munkálkodnak majd a játékban, hogy egy szovjet kémet irányítva leüssenek egy amerikai ezredest, hogy könnyebb legyen elcsórni az atombomba tervrajzait... :DDD ...vagy lehet, hogy azt a pályát kihagyják az amcsi verzióból...)
Már csak az a kérdés, hogy nekünk itthon miért kell várni októberig, amikor a játék már áprilisban kijött tőlünk nem is olyan messze keletre...
Kis szerencsével (vagy szerencsétlenséggel :D) amikor itthon végre kijön, addigra a fejlesztők már az új 7 pályás kiegészítővel is elkészülnek... -
#179 Érdekes helyzetkép. :) Nálam nem voltak ilyenek. Patch fent van? -
#178 hátratöre a kezem, miután én letéptem a két lábát.
-
#177 Igen,igazad volt a multkor!
Azért az októberre is kíváncsi leszek.
Bár a főoldalra is kikerült,így azért már biztosabb!
Ja és az angol demo is -
#176 SevenM: várható megjelenés - OKTÓBER... -
#175 a baj azzal volt, hogy azt a táskalerakogatós részét nem értettem...ahelyett, hogy a táskár raktam volna le inkább kipakoltam mindent, a táskábol aztán vissza...:-))) -
#174 Hát igen. Érdemes olvasni a tréningnél is... :) -
#173 hopsz, rájöttem magamtól is :)))) -
#172 A tréning pályánm annál a résznél amikor álkulcsot is meg valami füstölölő cuccot is kapok, amikor odajutok a hátsó épülethez, az őr mögé állok és a cselekvés gombnál nem adja azt a lehetőséget, hogy elkábitsam csak azt, hogy leüssem, ezért eldobom azt a füstös cuccot és lemegyek a pinyóba ahol viszont amikor az álkulccsal kéne kinyitnom, egy órát tököl de nem nyitja ki az ajtót...
hogyan kell tovább? :)))
ugylátszik elég hamar elakadtam..:)
-
#171 hali, sayna nem találom a game-t, wki dobna 1 priwi üzibe linket a full isorol ?
elöre is thx -
GrimReaper78 #170 Sziasztok!
Letöltöttem ennek a frankónak ígérkező játéknak a demóját, viszont az a probléma lépett fel nálam, hogy amikor megnyomom az "O" gombot, hogy megnézzem a térképet, egyszerűen kifagy a játék, de olyan durván, hogy reset-elnem kell. Legújabb driverek vannak fent. Volt valakinek hasonló rossz tapasztalata? -
C4akela #169 Hogy lehet megcsinálni a Death to Spiest írja le valaki nekem légyszi!!!!!!!!!pls
nagyon kéne -
C4akela #168 Légyszi valaki segítsen!!!! -
C4akela #167 Helló mindenkinek!
Légyszi valaki küldjön egy leírást vagy írja le hogy lehet elindítani a Death to Spies orosz verzióját! -
C4akela #166 köszi
-
C4akela #165 Akkor hogy indul el?