DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye, csak viccelsz? 😊
Sajnos, így kizárt, hogy ez az álmom megvalósuljon.
Maradnak a közelebbi célok 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
love sex american express love sex american express love sex american express
love sex american express love sex american express love sex american express
love sex american express love sex american express love sex american expresslove sex american express love sex american express love sex american expresslove sex american express love sex american express love sex american express
<#nevetes1>#nevetes1>
nem kéne már frissíteni azt a gépet??!<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
az a baj, hogy én olyan béna vagyok az ilyen játékokhoz, a tök alap dolgokon felül fingom sincs mi micsoda és mit hogy lehet.....azon kívül a hasonló, kis területen gyors mozgású játékoktól 10-15 percen belül általában hányinger és szédülés fog el (lehet, hogy kevés vagy épp sok az fps?!nem tudom).
Cameronhoz meg annyit, hogy nem tudom, hogy akar 3D-ét forgatni 8-11km mélyen,ahol alapvetõen vaksötét és színtelen 'élet' van? Úgy érzem, ez inkább megint egy jól eltervezett marketing fogás, hogy legyen mire izgulni,míg bejön az Avatar2 elsõ néhány trélere.<#nevetes2>#nevetes2>
De a mai korhoz képest annyira elképesztõen gagyinak éreztem a grafikáját hogy félóra után el is tettem szépen.
Azóta sem vettem elõ.
De mondom én a Haló 3-ról beszélek nem a Halo:Reach-röl.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
Csak egyre ritkább sajnos, hogy erre szakítsak idõt, ha van is, inkább alszom...
What about the forests?
így tehát ez ebben a formában bullshit.<#kacsint>#kacsint>
Talán emlékeztek rá, hogy vasárnap hoztam egy hírt arról, hogy lassacskán, de biztosan elkezdõdnek az Avatar 2 elõkészületei.
Pontosabban Cameron éppítet egy csapat ausztráliai mérnökkel egy olyan tengeralatjárót, mellyel lemerülhet a Mariana-árok legmélyére, ahol leforgathatják az Avatar folytatásának jelentõs részét. Mikor ezt a hírt hoztam, még csak pár külföldi oldalon volt olvasható ez a cikk. Azonban mára sok külföldi oldal írt már errõl az információról. Több helyen olvastam, hogy úgy gondolják, most Cameron tényleg megõrült. Az Avatar elsõ része is hatalmas kihívás volt, de ehhez képest az semmi! A Mariana-árok kb. 10,9 km mély, és eddig csak egyszer sikerült embereknek lejutni oda, akkor is csak 20 percre. Odalent iszonyatosak a körülmények: a nyomás óriási, 1100x nagyobb mint a felszínen, itt emelkednek ki a kontinenseket alkotó lemezek, számos víz alatti vulkán pezsdíti, melyek 350-400 C° között mozognak, emellett számos mérgezõ anyagokat is kilövell.
Bár az élet apró szikrái megtalálhatóak ilyen mélységben is, de tény, hogy Cameron ezúttal nagyon magasra helyezte a mércét. És ilyen környezetben szeretne Cameron forgatni 3D-s kamerákkal... Azt eddigis tudtuk, hogy Cameron szereti a kihívásokat, de ennyire?
Viszont ha sikerülne Cameronnak lemerülne a Föld óceánjainak legmélyebb pontjára, akkor nemcsak egy sikeres filmet csinálhatna, de számos fölfedezést is tehetne.
A cikk befejezéseként egy érdekes infó a Mariana-árokról: legmélyebb pontját Challenger-nek nevezték el, és ha bele tudnánk tenni a Mount Everestet, akkor az bõven elmerülne benne. Hajrá Cameron!
Végül egy kép a Mariana-árokról:
Miért kellene (szerintem nem is lehet), egy olyan technikát építeni, amelyrõl csak akkor derül ki igazán, hogy bírja-e az óriási nyomást, ráadásul a természeti viszonyok kiszámíthatatlanok odalent, mikor manapság, ha el fingja magát JC, annyi pénzt kap, amivel a szuper pc-k gurui simán megcsinálják valósághûre, amit elképzelt. Az már más kérdés, hogy az egyébként óceán örült rendezõ, egy nem mindennapi természetfilm forgatásán töri a fejét, amivel dollár milliárdokat zsebelhetne be, ha 3D-ben filmet tudna forgatni az árokról és környékérõl, de akkor is hihetetlen számomra.
bullshit or no?
What about the forests?
Más:
Ez a HALO videó látványban nagyon odabax... 😮
link
What about the forests?
Találtam egyébként itt is teszt videót, ez is jó, bár nekem egy kicsit fakónak tûnnek a színek, de lehet, hogy az iDióta 😄 Iphone csal.
What about the forests?
What about the forests?
<#nevetes1>#nevetes1> kb. ennyi a konklúzió. a legeslegvégkövetkeztetés pedig úgyis meglátszik majd az XMS 2010-es éves fõkönyvi beszámolójában, mérlegében.<#nyes>#nyes>
Hm, azt gondolom sokan szeretnénk abban a helyzetben lenni, hogy ilyeneket nyilatkozzunk, marhára érdekelne ki-mit gondol.. <#confused>#confused><#integet2>#integet2>
Minden esetre elmentettem az oldal címét,mert szeretem az ilyen interjúkat olvasni.
Reggelve vagyok ide is.<#crazya>#crazya>
És állandóan kapom email-ben az új beérkezett kérdéseket.
Egyébként a kutya miatt regeltem,mert sok hasznos infót kapok a nevelésével kapcsolatban.
Nem csak idióta kérdések vannak.<#vigyor>#vigyor>
Valahol én is minõségmániás vagyok, de ilyenek soha nem mondanék publikusan, fõleg nem ebben az országban.
What about the forests?
De nagy isten állatkertje.<#wilting>#wilting>
Hogy egyes embereknek mire nincs idejük.<#wow3>#wow3>
Végig olvastam,nekem tök normálisnak tûnik ez az ember.
Abszolúte semmi nem jött le belõle semmi abból a negatívumokból amiket írtál.
De ez csak az én magánvéleményem.
S, azt hiszem, velem is ez lenne, egy hasonló életszínvonal mellett.
A márkahûség alapvetõ nálam is. Fogkrémtõl, zoknin át a PC-alkatrészig.
Természetesen, s ezt nem hiszem, hogy bárki is bevallaná, egy bizonyos bankszámla kapacitás felett az ember felvesz allûröket. Én is felvennék.
Ha van kedvetek, olvassátok már el ezt az interjút.
Véleményem szerint, ennek az embernek a segge alá nyomták a pénzt valamikor, amit sikerült megforgatnia az Apple termékekkel, ennyi ésszel kétlem, hogy két kézzel csinált volna magának alapot, és most veri magát, hogy õ jó kocsival jár, csak iPhone 4 létezik, és csak Armani ruhát vesz. Értelmesen fogalmazni nem tud, szerinte sok sznob van, õ nem az! 😄
Én is várom a 4-es telefont, de nem azért, mert Apple, hanem, mert tényleg nagyon jól optimalizált op fut alatta, rengeteg értelmes ingyenes tartalommal, könnyen szinkronizálhatom etc... Mindegy, ha 100 körül lesz az ára, akkor veszek egyet, ha nem, almás...
link
What about the forests?
Pont azért szenvedtem vele, hogy akinek kell, az letölthesse.
Ha nem lett volna publikus, akkor odaírom, hogy jelszó privátban, viszont azt gerinctelenségnek tartom, mikor leszedek valami istenített minõséget, kiderül, hogy jelszavas.
Ilyenkor dobom a trash-be, nem fogok futkározni semmiért! 😊
Egyébként, azóta már 68-ra nõtt...
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
Nincs kedvem ezt folytatni, de ez egy "nagyon kiforgatós hülye picsás" válasz volt, tõled ezt nem vártam, de ha úgy gondolod, hogy neked mostanában ehhez van kedved, akkor ezen a fórumon több száz ilyen topik van, ahol megteheted! Itt ne, mert kitörlöm a picsába, és kurvára nem érdekel, hogy éppen melyik szót értelmezed akarva, akaratlanul is félre, hiszen nagyon jól tudod, hogy, miért lett úgy írva, de úgy néz ki, neked mostanában, minden szarba bele kell kötni. Nem kell...
What about the forests?
Aztán letöltés után lesz kopp!<#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Egyébként kurvára nincs idõm semmire, ezt is csak azért, mert éppen volt.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Igazán szépen szól.<#eljen>#eljen>
Köszi.<#worship>#worship>
most hogy mondod<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
zavart érzek az erõmben<#csodalk>#csodalk>
hé luk: te vagy az<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ez szép gesztus volt.