DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#conf><#wow1>
Ugye, csak viccelsz? 😊

Sajnos, így kizárt, hogy ez az álmom megvalósuljon.
Maradnak a közelebbi célok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Olcsó 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Turista osztály, csak oda, érdekes áron:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nem rossz 😊

What about the forests?

Dióka
ezek a srácok megszövegezték,amit hiányoltam az eredetibõl <#kacsint>

Dióka
jah, úgy 200-250 körül egész jó csutkán hallgatni a kocsiban!<#nyes>

love sex american express love sex american express love sex american express
love sex american express love sex american express love sex american express
love sex american express love sex american express love sex american expresslove sex american express love sex american express love sex american expresslove sex american express love sex american express love sex american express

<#nevetes1>

mflex
Szerintem is, valami marketing duma 😊

What about the forests?

mflex
Érdekes ez a zene, de nem rossz...

What about the forests?

Dióka

nem kéne már frissíteni azt a gépet??!<#nyes><#taps>

az a baj, hogy én olyan béna vagyok az ilyen játékokhoz, a tök alap dolgokon felül fingom sincs mi micsoda és mit hogy lehet.....azon kívül a hasonló, kis területen gyors mozgású játékoktól 10-15 percen belül általában hányinger és szédülés fog el (lehet, hogy kevés vagy épp sok az fps?!nem tudom).

Cameronhoz meg annyit, hogy nem tudom, hogy akar 3D-ét forgatni 8-11km mélyen,ahol alapvetõen vaksötét és színtelen 'élet' van? Úgy érzem, ez inkább megint egy jól eltervezett marketing fogás, hogy legyen mire izgulni,míg bejön az Avatar2 elsõ néhány trélere.<#nevetes2>

mflex
A reach-rõl volt szó idáig is...

What about the forests?

kaposi1
Hát nem tudom ,biztos bennem van a hiba én is próbálkoztam a Halo 3-al Boxon.
De a mai korhoz képest annyira elképesztõen gagyinak éreztem a grafikáját hogy félóra után el is tettem szépen.
Azóta sem vettem elõ.
De mondom én a Haló 3-ról beszélek nem a Halo:Reach-röl.<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Most már hiteles külföldi hír portálokon is olvasni lehet, ami a lényeg, hogy, amit írtam is, hogy cameronbá szeretne az elsõ lenni, aki ebben a mélységben 3D filmet forgat, és mivel az avatar 2 fõleg a pandora óceánjait mutatja be, hát összeköti a kellemest a hasznossal...<#miaz>

What about the forests?

mflex
Én, game fan is. Az elsõ két rész hangulatától, nem tudtam abbahagyni, ez a lezáró rész pedig, a leghülyébb kritikustól is 9 pontot kapott, ha nem jön ki pc-re, akkor bekaphatják, ezért nem veszek xbox konzolt. A "pécémben" a legerõsebb vga és proci van, szeretném ott élvezni, amikor ráérek és olyan kedvem van, hogy játszanék, a párom is szereti a jó játékokat, hisz ezért raktam össze több, mint féléve. (ati 5970, i7-980@4,2ghz). Nem azért, mert a konzol olyan szar lenne, de pl egy metro2033 minden maxon 2560X1600-as felbontásban kenterbe veri az X masinát. Szó szerint ég és föld a pc javára.

Csak egyre ritkább sajnos, hogy erre szakítsak idõt, ha van is, inkább alszom...

What about the forests?

Dióka
ha lenne rá lé,akkor sem igazán értem , hogy tök sötétben ott lent milyen folytatása lehetne az Avatarnak?!
így tehát ez ebben a formában bullshit.<#kacsint>

Dióka
HALO video fan vagyok. jó lenne egy egész estés film tõlük!

mflex
Off, szerintem ez az év (ál)híre...

Talán emlékeztek rá, hogy vasárnap hoztam egy hírt arról, hogy lassacskán, de biztosan elkezdõdnek az Avatar 2 elõkészületei.
Pontosabban Cameron éppítet egy csapat ausztráliai mérnökkel egy olyan tengeralatjárót, mellyel lemerülhet a Mariana-árok legmélyére, ahol leforgathatják az Avatar folytatásának jelentõs részét. Mikor ezt a hírt hoztam, még csak pár külföldi oldalon volt olvasható ez a cikk. Azonban mára sok külföldi oldal írt már errõl az információról. Több helyen olvastam, hogy úgy gondolják, most Cameron tényleg megõrült. Az Avatar elsõ része is hatalmas kihívás volt, de ehhez képest az semmi! A Mariana-árok kb. 10,9 km mély, és eddig csak egyszer sikerült embereknek lejutni oda, akkor is csak 20 percre. Odalent iszonyatosak a körülmények: a nyomás óriási, 1100x nagyobb mint a felszínen, itt emelkednek ki a kontinenseket alkotó lemezek, számos víz alatti vulkán pezsdíti, melyek 350-400 C° között mozognak, emellett számos mérgezõ anyagokat is kilövell.
Bár az élet apró szikrái megtalálhatóak ilyen mélységben is, de tény, hogy Cameron ezúttal nagyon magasra helyezte a mércét. És ilyen környezetben szeretne Cameron forgatni 3D-s kamerákkal... Azt eddigis tudtuk, hogy Cameron szereti a kihívásokat, de ennyire?
Viszont ha sikerülne Cameronnak lemerülne a Föld óceánjainak legmélyebb pontjára, akkor nemcsak egy sikeres filmet csinálhatna, de számos fölfedezést is tehetne.
A cikk befejezéseként egy érdekes infó a Mariana-árokról: legmélyebb pontját Challenger-nek nevezték el, és ha bele tudnánk tenni a Mount Everestet, akkor az bõven elmerülne benne. Hajrá Cameron!
Végül egy kép a Mariana-árokról:

Miért kellene (szerintem nem is lehet), egy olyan technikát építeni, amelyrõl csak akkor derül ki igazán, hogy bírja-e az óriási nyomást, ráadásul a természeti viszonyok kiszámíthatatlanok odalent, mikor manapság, ha el fingja magát JC, annyi pénzt kap, amivel a szuper pc-k gurui simán megcsinálják valósághûre, amit elképzelt. Az már más kérdés, hogy az egyébként óceán örült rendezõ, egy nem mindennapi természetfilm forgatásán töri a fejét, amivel dollár milliárdokat zsebelhetne be, ha 3D-ben filmet tudna forgatni az árokról és környékérõl, de akkor is hihetetlen számomra.

bullshit or no?

What about the forests?

mflex
Vacilláltam a két telefon között, de végül nálam nyert a iPhone, fõleg a mac gépem miatt, a galaxy 4 colos méretével nekem már túl nagy, a rengeteg ingyenes driver és a kijelzõ (640x960) miatt...

Más:

Ez a HALO videó látványban nagyon odabax... 😮
link

What about the forests?

Dióka
a múltkori abban az általad idézett cikkben sokkal jobb volt a samutól,azért írtam, hogy igazából ugyanzon körülmények között lehetne tutit mondani, ezen pl. bazierõs a napsütés....mondom, ne szarakodj, vegyél egy samut is, hogy biztosra menjünk.<#nyes><#wave>

mflex
Ok 😄D

Találtam egyébként itt is teszt videót, ez is jó, bár nekem egy kicsit fakónak tûnnek a színek, de lehet, hogy az iDióta 😄 Iphone csal.

What about the forests?

Dióka
arra lennék kíváncsi, hogy a Samu Galaxy-hoz képest milyen ez a HD minõség, úgyhogy vegyél légyszi egy olyat is és csinálj ugyanezen a helyen egy hasonló felvételt, hogy objektív lehessek! <#nevetes1><#nyes>

mflex
Vettem egy iPhone 4-et, csináltam vele egy teszt videót, bár szerintem a youtube nem valami jól konvertálta, és néha akad is egy picit, mert nálam teljesen folyamatos a képfrissítés.

What about the forests?

Dióka
hááát, a cikk elég vegyes érzelmeket kelltett bennem. egyrészt szerintem szar, másrészt picit polgárpukkasztó, nagyzoló, de látszólag mégis szerénynek feltüntetõ, picit álszent antisznobista, de mégiscsak sznobista, mindeközben intellektuális kisugárzás mentesen õszinte, egyszerû,mint a faék, és nem utolsó sorban kõkemény direktmarketing, hisz Apple, iPhone4, Armani, Gucci, Párizsi Nagyáruház Lotz terme, szép és drága autó, szép öltöny és cipõ, millás karóra, iPad, iMinden, iAKármi, iDióták, 350Ft alatti euro és egy jó kéró, illetve a trendi divatmajmolás és legfõképp a fentebb említett márkákhoz való örök hûség elengedhetetlen feltétele a sikeres és boldog életnek.
<#nevetes1> kb. ennyi a konklúzió. a legeslegvégkövetkeztetés pedig úgyis meglátszik majd az XMS 2010-es éves fõkönyvi beszámolójában, mérlegében.<#nyes>

pityu0718
"de ilyeneket soha nem mondanék publikusan"

Hm, azt gondolom sokan szeretnénk abban a helyzetben lenni, hogy ilyeneket nyilatkozzunk, marhára érdekelne ki-mit gondol.. <#confused><#integet2>

kaposi1
Mindegy ,ezen nem veszünk össze.<#eljen>
Minden esetre elmentettem az oldal címét,mert szeretem az ilyen interjúkat olvasni.

kaposi1
Elárulom.
Reggelve vagyok ide is.<#crazya>
És állandóan kapom email-ben az új beérkezett kérdéseket.
Egyébként a kutya miatt regeltem,mert sok hasznos infót kapok a nevelésével kapcsolatban.
Nem csak idióta kérdések vannak.<#vigyor>

mflex
Akkor lehet, hogy én látom rosszul, de normális ember (fõleg vezetõ), ilyen interjút nem ad, ahol vagy hatszor megemlíti, hogy kurva jó autója van, csak armani-ban hajlandó vásárolni és a legjobb telefon az iPhone 4.

Valahol én is minõségmániás vagyok, de ilyenek soha nem mondanék publikusan, fõleg nem ebben az országban.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Bele se akarok gondolni, hogy miként akadtál erre a kérdésre... <#nevetes1>

kaposi1
Gyakori kérdések<#nyes>
De nagy isten állatkertje.<#wilting>
Hogy egyes embereknek mire nincs idejük.<#wow3>

kaposi1
Hát nem tudom.
Végig olvastam,nekem tök normálisnak tûnik ez az ember.
Abszolúte semmi nem jött le belõle semmi abból a negatívumokból amiket írtál.
De ez csak az én magánvéleményem.

IMYke2.0.0.0
Elolvastam. Nekem nem az a szó jutott eszembe a srácról, hogy sznob, hanem hogy minõség-mániás.
S, azt hiszem, velem is ez lenne, egy hasonló életszínvonal mellett.

A márkahûség alapvetõ nálam is. Fogkrémtõl, zoknin át a PC-alkatrészig.
Természetesen, s ezt nem hiszem, hogy bárki is bevallaná, egy bizonyos bankszámla kapacitás felett az ember felvesz allûröket. Én is felvennék.

mflex
Off:

Ha van kedvetek, olvassátok már el ezt az interjút.
Véleményem szerint, ennek az embernek a segge alá nyomták a pénzt valamikor, amit sikerült megforgatnia az Apple termékekkel, ennyi ésszel kétlem, hogy két kézzel csinált volna magának alapot, és most veri magát, hogy õ jó kocsival jár, csak iPhone 4 létezik, és csak Armani ruhát vesz. Értelmesen fogalmazni nem tud, szerinte sok sznob van, õ nem az! 😄

Én is várom a 4-es telefont, de nem azért, mert Apple, hanem, mert tényleg nagyon jól optimalizált op fut alatta, rengeteg értelmes ingyenes tartalommal, könnyen szinkronizálhatom etc... Mindegy, ha 100 körül lesz az ára, akkor veszek egyet, ha nem, almás...
link

What about the forests?

mflex
Hát...
Pont azért szenvedtem vele, hogy akinek kell, az letölthesse.
Ha nem lett volna publikus, akkor odaírom, hogy jelszó privátban, viszont azt gerinctelenségnek tartom, mikor leszedek valami istenített minõséget, kiderül, hogy jelszavas.

Ilyenkor dobom a trash-be, nem fogok futkározni semmiért! 😊
Egyébként, azóta már 68-ra nõtt...

What about the forests?

mflex
Részemrõl is zárva a téma 😊

What about the forests?

Musachy
Mondtam már, hogy bocs, ezt sem írnám, de erre kell. Már rég rájöttem, hogy baromság az egész, ki is törölhetnéd mind a p-ba, tényleg.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Tulajdonképpen, nem értem, hogy mi a bajod? Minden szarba belekötsz, elírásba, szóhasználatba, nem tudsz leszállni a témáról, holott egyszer már hangot adtál, pl pont a multis hsz-nek. Tudomásul vették, vettük, ennyi...

Nincs kedvem ezt folytatni, de ez egy "nagyon kiforgatós hülye picsás" válasz volt, tõled ezt nem vártam, de ha úgy gondolod, hogy neked mostanában ehhez van kedved, akkor ezen a fórumon több száz ilyen topik van, ahol megteheted! Itt ne, mert kitörlöm a picsába, és kurvára nem érdekel, hogy éppen melyik szót értelmezed akarva, akaratlanul is félre, hiszen nagyon jól tudod, hogy, miért lett úgy írva, de úgy néz ki, neked mostanában, minden szarba bele kell kötni. Nem kell...

What about the forests?

Dióka
esküszöm, hogy nem,<#vigyor5> nálad jártam korábban jártam, csak meg akartam keresni egy korábbi hsz-em,ahol ezt egyszer már leírtam, de végülis nem találtam meg.

kaposi1
Miért nem adod a jelszót priviben ilyenkor?
Aztán letöltés után lesz kopp!<#nyes>

kaposi1
Csak nem hozzám készültél?<#vigyor>

Dióka
bocs, rossz helyre klikkeltem....<#nevetes1><#falbav>

Dióka
romano

Musachy
Nem szoktam lovagolni, faszt meg fõleg nem. De igazad van, úgy látszik én nagyon ráérek ilyen marhaságokkal foglalkozni, a fene egye meg a jó dolgom! Ígérem, többé nem fogok.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Na baszd meg!😄 Mindig derülnek ki rólad új dolgok, és pelenkába nyomod, vagy csak úgy oda az asszony mellé? 😄DD

Egyébként kurvára nincs idõm semmire, ezt is csak azért, mert éppen volt.

What about the forests?

mflex
Most nem értelek, ha félreértette, hát félreértette, mindenkivel megesik, mi a faszt kell ezen lovagolni tovább?!

What about the forests?

mflex
Nincs mit, meg még másik 45!(idáig) embernek is, most néztem a file manager-t. =O

What about the forests?

kaposi1
Begyûjtöttem.
Igazán szépen szól.<#eljen>
Köszi.<#worship>

Zephyr Retiring
a qrvapiccsába wazze<#falbav>
most hogy mondod<#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
Te vagy a felelõs, te tanítványod.