DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vinyls from... ez jó, talán még hülye vevõ is akadna rá...<#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
Hát elég sok újszerû lemez van még itt, bee gees-tõl kezdve a blondie-ig, több disco válogatás meg ilyenek, be kellene digizni, de annyira utálom, hogy egy digizés annyi idõ, mint a szám maga...
Nem tudom mennyit érhetnek ezek a lemezek, de nem eladók! <#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
de most komolyan.
mi van még abban a vitrinben?<#nyes>#nyes>
a videeo fasza, melyik mobillal csináltad? az autofókusz azért még elkelne bele.<#kacsint>#kacsint>
Látszik a 77-es dátum is, szóval mindjárt 34 éves, és olyan, mintha most bontanám ki 😊
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
http://rapidshare.com/files/416401548/01_-_Boney_M_-_Daddy_Cool.wav.html
What about the forests?
Azt biztosan tudod, hogy ez nem eredeti "Popcorn" volt, hanem az én "remixelésem", és ebbõl adódóan egy komplett háttérdob/taps és hihat kíséret van rajta, az egyértelmû "vagdosás" mellett.
48000 Hz-es WAV-ben nekem a 23 kHz feletti hangtartomány is látható = a szolid hihat-ek miatt.
WAV/FLAC anyaggal ennél több is kihozható, így hát, majd valamikor megcsinálom az itt linkelt és letöltött LOSSLESS-szel is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és az idõvel kapcsolatos kijelentéseddel is..
wazze..mi a fax van velem<#fejvakaras>#fejvakaras>
tényleg jó hatással van rám a párom<#nevetes1>#nevetes1>
vagy mégse<#whatever>#whatever>
a végén még bólogatójános lesz belõlem. ehhez szólj misikém<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
avagyon te fabrikáltad<#conf>#conf>
á, de miket is gondolok..<#hehe>#hehe>
..majd elfelejtettem: <#worship>#worship> a 'nótáért'..
és a viszonylag jó 192-es bitrátáért is<#papakacsint>#papakacsint>
egy õrült negyed óra alatt nálam ilyenné vált:
cep xerint 😊
gw xerint 😊
tudom, tudom..most jön majd az a kis tanítványomtól, hogy neki 2 perc is elég hozzá, de mivel én analóg teknikát használok az újrakeveréshez, így nekem szükségem van a valós idejû lejátszásra..
profi vagyok, de csodákra azért még én sem vagyok képes<#hehe>#hehe>
..pedig igyexem...igibúúú
Be kellene digizni az összes lemezt, de kinek van erre ideje? Nekem speciel nincs, de az Oceans Of Fantasy-t már elkezdtem kb 6-7 hónapja, és a Gotta Go Home meg az El Lute már a HDD-én figyel! <#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in
Közben meglett,amit kerestem, és vagy kéttucat döbbenet is arcomra borult, most hogy átnéztem az összes sikerüket és amit akkor velük szerettem meg, gyakorlatilag mind egy korábbi dal feldolgozása vagy átdolgozása volt. Még Omegát is feldolgoztak, sikerszámmá! Így 2010-ben is döbbenet, hogy Farian micsoda menedzser volt, hogy gyakorlatilag szuperre diszkósított feldolgzáshalmazzal is csúcsra és felejthetetlenné emelte az együttest.
What about the forests?
Egy érdekesség még, ki a fene gondolta volna, hogy már ennél az albumnál 78-ban az ifjú Michel Cretu gyakorlogatta a keverést?!
http://rapidshare.com/files/336243430/M_HBand-Popcorn.rar
Rádióra szoktam figyelni.
persze nem a szim játékokban.
Van egy Test Drive Unlimited nevü játék amiben az autók rádiójába saját zenéket töltöttem fel.
Jó is az amikor idõre (kb 1 óra)alatt kell megkerülni O'ahu szigetét.
Jövõ hónapban TDU 2!!<#taps>#taps><#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Most nem vagyok otthon, meg se tudom nézni a videót, de..
Talán abban tudok segíteni hogy a GTAIV-ben ugye az autókban rádió zene szól.
Na most azt kellene megtudni hogy éppen melyik csatorna szól amikor megy az autó.
Itt van a játékban szereplõ zenék track listája ami a csatornák kínálatában szerepel.
Szóval innen már el lehetne indulni szerintem.
INFO<#wave>#wave>
Ez csak egy tipp!!!
Nekünk is megvan BOX-on.<#finom>#finom>
A kis "körösztgyerök" ezt a játékot nézte, aztán 7:50-nél felfigyeltem a zenei részletre, valaki nem tudja, ki lehet az?
7:50-tõl, diszkó a javából, sajons laptop hangszórón még az éneket sem tudom kivenni, de azt hallom, hogy jó zene lehet...
What about the forests?
Õszintén szólva, az énekhang, és a zene rettenetesen rossz. Gyakorlatilag megerõszakolták a "Popcorn"-t.
Tudom, hogy létezett már az "õskorban" is énekelt pattogatott kukorica, de ez valami rettenet, tényleg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
imo :) science fiction is science fact
DJ Bell - Popcorn.wav (31.41 M😎
Download<#wave>#wave>
imo :) science fiction is science fact
Viszont, vannak számok, albumok, amik nagyon-nagyon szoktak kelleni, azokat szoktam felhajtani, ha tudom.
Az egyik remixéhez pedig még több.
Apropó!
1989-90 környékén hallottam belõle azon a bizonyos bulin, amihez sok élményem fûzõdik, egy olyan remixet, amiben közönség és egy férfi is közremûködik a Popcorn zenére - eszméletlen jó! Sehol sem találom.
A teljes maxira gondoltam ám. Azt nem találom sehol.
Tudhatjátok már rólam, hogy ha keresek valamit az két dolog miatt lehet:
- vagy ezer éve teszem, és nem találom sehol,
- vagy megtetszett, és "tutyizni" (remix-keverés-kavarás) szeretném.
Nos, erre a Popcorn-ra mindkettõ igaz.
MP3-ból és 1 verzióból sikerült egy õrült délután alatt ezt összehozni:
Letöltés (a könnyû feltölthetõség miatt 192-es, és RAR, jelszó a képen): M & H Band...Popcorn (i2k010 Extended Revision)
Szóval, ezért (is) keresem égre-földre a teljes maxit.