26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• kaposi1
    "pofátlan fényűzés"

Érdekes nekem még templom látogatás közben ez sosem jutott eszembe.
    Pedig valahol igazad van.
  • IMYke2.0.0.0
    (No offense!) Elsőre ez jutott eszembe: pofátlan fényűzés

Keresztény vagyok, évtizedekig templomba és közösségbe jártam, német, román, lengyel fiatalokkal is egyházi táboroztunk stb.
    De, mindig is zavart az egyház, maga az arany, ezüst stb. használata.
    Jézus nem erre "nevelte" követőit.

Amúgy, a szépérzékem persze azt mondatja: gyönyörű, pazar.
    A Kölni Dómba érdemes még ellátogatni (szerencsémre, személyesen voltam), és annak katakombájába (sírkamra). Az még fantasztikus!
    Ha jól emlékszem, 26-28 méter (?) magas az orgonája... Rohadt régen voltam ott.
    Maga a székesegyház belül puritán is, meg nem is.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen! Tuti, hogy észre nem vettem volna.
  • mflex #20408
    nagyon jó!
  • kaposi1
    Úgy kaptam: Ha még nem voltál a Vatikánba, most megteheted.
  • mflex #20406
    Pl, itt halt meg a motoros, aki frontálisan ütközött a másikkal.
    Egyébként legalább 5 ilyen van kint.

• mflex #20405
    Mánfa után, amikor utolérem a motorost, utána a kanyarokban, ott kell figyelni, mert ott vannak kirakva ezek az "emberek" az út szélein.
    Csak így tudtam normálisan rögzíteni a kamerát, ezért nem látszik.
  • IMYke2.0.0.0
    * A biciklis Mánfánál... :)
    * A kanyarban látszik azért, hogy gyorsan mentél. Megértem, hogy a Kedvesed veszekedett :) - 20 perc alatt hazaérni :)
    * Látom, a sziklaháló kérdést "remekül" megoldották.
    * A feketeembereket nem vettem észre. A videón hol láthattam volna őket?
    * Hogy-hogy nem látszik az autó motorháztetője?
    * Mázlista: zöldhullám :)
    * A négy évszakos film témát támogatnám! - lelki szemeimmel látom, amint tavasszal indulunk el Komló alsó részétől és - a vágásokkal - télen érkezünk meg a házatokhoz.
    De, addigra már ugye bőven nem pécsiek lesztek :(
  • Musachy
    Jó kis film, illik hozzá ez a zene. Ugyanez különböző évszakokban is érdekes lenne (tavasz, nyár, ősz és havas tájjal is...
  • mflex #20402
    Jah, azt csinálhattam volna feketével :)

Van itt ez a videó, ma Komlóról jöttünk haza, ami szól zene alatta azt hallgattam, mert az eredetiben van egy kis veszekedés, hogy minek megyek a kanyarokban gyorsan, persze ezt a videó nem adja vissza, de rendesen íven kell menni, hogy a kb 120-as sebességet tartottam felfelé. Talán szemléltetésben van egy rész, ahol egy biciklis 72-vel tekert!
    A gép pont akkor merült le, mikor a garázsom elé akartam kanyarodni balra (zöld tetős), sajnos a daily-re kellett tennem, mert a YT nem enged 15 percnél hosszabbat, ezt is rendesen le kellett butítani, akit érdekel nézze meg milyen a Komló - Pécs közti szakasz, aki jobban figyel az észreveheti az út mentén a "feketeembereket" ÖT IS HAZAVÁRTÁK felirattal, ugye ott történt a sok baleset mellett, pl a nevezetes frontális motorbaleset is.

Ez is butított HD.

• Musachy
    Szép felvételek, kár, hogy a feliratokat kicsit nehéz olvasni (nincs idő pause nélkül elolvasni, meg van ahol kb. 1 mp van olyan hátteret találni, ahol a fehér betűk látszanak mind). A Székesegyház fenomenális!
  • mflex #20400
    Ha ez valakit érdekel, akkor kiteszem majd a linket, végül is a Mecsekben autózni a legjobb!

• Musachy
    Én is rég láttam, meg a lakatokat is... Ideje vizitálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban az. Én a múlt századvégi felújítása után, nem tudom pontosan, azt hiszem 1994-ben.
    Azóta - szégyellem - nem jártam ott.
    Koncerten voltam előtte, de benn nem.
  • mflex #20397
    Nagyon szívesen, azért a templom valami eszméletlen szép belülről, már rég voltam ott.

• mflex #20396
    de ma végig ezt dúdolgattam

Ezzel nem vagy egyedül.
  • IMYke2.0.0.0
    1997... az én lakatom az akkori asszonnyal valahol az alján van :)

Hálás vagyok a képekért, magamévá tettem őket, engedelmeddel.
    A videót meg majd később teszem, hiszen jó sokáig tart majd letőtikézni.
  • kaposi1
    Na ez az a zene amit bár még csak kétszer hallgattam végig az albumot, de a refrén annyira beleette már magát a fülembe, hogy észre se vettem, de ma végig ezt dúdolgattam.
    Hatalmas ez az album.
    Minden szám nagyon tetszik róla.

"Sajnos" Mirko annyira termékeny volt a "Debut" albummal hogy két kedvencem sajnos le is maradt a lemezről.

Gondolom azokat majd maxin adja ki, hogy legyen ismét mire költeni.
  • Dióka
    anyjukat! pereljük be őket!
  • Dióka
    köszike a kimerítő linkeket és választ! most már nem nézek hülyén társaságban! mondtam én, szép a szerelem, míg tart, de hülyít (is)! persze nézzük a romantikus oldalát.
  • mflex #20391
    Ezen a képen jól látszik, hogy nem csak egy sarok van, hanem kettő, dögig tele lakatokkal.

• mflex #20390
    Most néztem, a YT az 1GB méretből csinált 233MB-t, szóval akkor rendesen le lett butítva :/
  • mflex #20389
    A lényege, hogy ezen a lakatfalon a szerelmeddel "összelakatoljátok" egymást
  • mflex #20388
    ezért sokan külföldről is jönnek, hogy összekapcsolják az életüket :)
  • Dióka
    fasza a vidi, gondolom a YT még így is jól lebutította.
    lehet nagyon hülye kérdés, de vállalom: az egyik képen a sok lakat mivel funkcionál? valami emlékhely akar lenni vagy mi?
  • mflex #20386
    Na ezeket majd lekapom, ha visszaérek a sok mászkálásból :)
  • mflex #20385
    Ma jöttek hozzám rokonok Amerikából és bementünk a városba, lőttem sok képet, majd felnyomom, ha valakit érdekel, többek közt ilyenek, meg egy videót, amit le kellett butítani rendesen, egyébként tűéles a képe, de 10GB-t nem is tudtam volna feltölteni, ezért lett belőle 1GB, zenével meg néhány infóval.

kép
    kép
    kép
    kép
    kép

• Dióka
    pro és kontra válogatásom néhány stílusból:
    kezdjük a legelejét egy viszonylag új, de mégis régebbi zenével, kellemes spacesynth dallamokkal tűzdelt brutálisan ütős dobsávval, csak 25 centi vagy afeletti mélyhangszórókhoz, s legyen már még egy prezentáció audiophile rendszerekhez is.

spacesynth

[URL=http://hqaudience.com/index-4.html]AJ-Galaxy 2 (10) 4'6" 33,18 MB[/URL]

R&B

[URL=http://hqaudience.com/index-4.html]Beyonce-Irreplaceable 3'47" 28,41 MB[/URL]

dance

[URL=http://hqaudience.com/index-4.html]Thomas Anders-One Thing (Extra Dance Beat Version) (10) 3'54" 5,38 MB[/URL]

audiophile classic

[URL=http://hqaudience.com/index-4.html]Franz von Suppé-Light Cavalry Overture 6'9" 31,03 MB[/URL]
  • mflex #20383
    És azóta mennyi ilyen született még :)
  • IMYke2.0.0.0
    :)
    Amúgy, ahogy tegnap előkészítettem őket a projekthez, hallgatgattam őket - döbbenetes, mennyire jó számok ezek!
    S becsületesen meg kell valljam: 110%-ban nem ismertem eddig őket :) Ahogy sok millió másik szintipop zenéz sem. Laserdance, Koto volt mindig is nekem ez a stílus, másokkal nem nagyon találkoztam.
  • mflex #20381
    Ha Te nem is, én már igen csak elfeledkeztem róla :D, de várjuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem felejtettem el azt, amire megkértél - most, hogy sokkal jobban ismerem az Abletont, már sokkal egyszerűbb lesz elkészíteni.
    A bal oldali ablakban látható számokról rájössz, mire is gondolok. De a projekt címe is beszédes.

• Zephyr Retiring
    +teszi :)
    bár a mobilom nem flash playeres:)
    reggel majd +lesem mi is ez:)
  • mflex #20378

• Zephyr Retiring
    gondoltam, elpuskázgatok emitten..
    míg nem jön valami jó kis kellemes space ;)
  • mflex #20376
    Látom elvagy!
  • mflex #20375
    Mirko H. egész albuma nagyon ott van, de amíg nem lesz jobb, addig 2011-ben a SWEET SURRENDER lesz nálam a top 1! [hol az állam?]
  • Zephyr Retiring
  • Zephyr Retiring
    ha már szóba került a profi képminőség,
    gondoltam mutatok egy kis profi hangminőséget is hozzá

itt megkuksizható :)

mindazoknak, akik xeretnek csekkolni
    (bevallom, ezt a figurát nem trendboytól lestem el)
  • Dióka
    úgy látszik, talán a pici objektív és kis érzékelő miatt a makro jobban fekszik ezeknek a telóknak.