DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Csak annyira töltöttem fel, hogy megnézzétek, utána leszedem.

vinyls from... ez jó, talán még hülye vevõ is akadna rá...<#miaz><#vigyor>

What about the forests?

mflex
A párom LG ARENA-jával, most ez volt kéznél, szerintem faxa készülék, ami tetszik benne, hogy 480X800 felbontása van, 8gb belsõ, 32-ig lehet bõvíteni és tv kábellel simán nézhetõk a divix filmek, persze egy 3 órás film után tölteni kell 😊)) Én, várok egyelõre az iphone4-re :/

Hát elég sok újszerû lemez van még itt, bee gees-tõl kezdve a blondie-ig, több disco válogatás meg ilyenek, be kellene digizni, de annyira utálom, hogy egy digizés annyi idõ, mint a szám maga...

Nem tudom mennyit érhetnek ezek a lemezek, de nem eladók! <#nevetes2>

What about the forests?

Dióka
épp javasolni akartam, hogy dobd fel a YT-ra is, hátha beugrik egy milliomos ajánlattevõ...a címbe azért beírnám, hogy vinyls from 1977 original and scratch free condition. stored in vacuum. <#nyes>
de most komolyan.

Dióka
nem semmi, mint egy élõ és vadiúj múzeum, ahol megállt az idõ. mennyi lehet az eszmei értéke egy ilyennek egy Boney M õrült fanatikusnál?!
mi van még abban a vitrinben?<#nyes>

a videeo fasza, melyik mobillal csináltad? az autofókusz azért még elkelne bele.<#kacsint>

mflex
Így is nézhetõ, bár még konvertálják...

What about the forests?

mflex
Csináltam egy kis vidit az LP-rõl, egy kézzel elég nehéz volt, de egyébként a lemezek zárt vitrinben voltak mindig 😊

Látszik a 77-es dátum is, szóval mindjárt 34 éves, és olyan, mintha most bontanám ki 😊

What about the forests?

Dióka
30 éves ez a lemez? hol volt ez eddig? valamilyen állandó 20 fokos vákumkamrában??!<#nyes> jobb,mint újkorában...

mflex
Ezekben a, még az NSZK-ban vásárolt lemezekben mindegyikben ott van egy nagy poszter is, mellette az Oceans Of Fantasy LP négy felé nyitva! =)

What about the forests?

mflex
Ha hozzávesszük, hogy a lemez 70-es években (vége felé) született, ahhoz képes meg k f.sza! 😊)))

What about the forests?

Dióka
tip-top az állapota.
a hangzása úgymond elég "meggyõzõ", ez szépen szól.

mflex
Errõl a lemezrõl van...

What about the forests?

mflex
<#nevetes2>

What about the forests?

Dióka
szépnek tûnik, megsas

Dióka
sacd-t, ellentétben veled, sohasem vásárolok tecsóban <#nyes>

Dióka
nem,mert aktualitását vesztette....<#nyes>

mflex
Az a HDD most ki van kötve, amire a vinyl digizéseket rakom, de hamarosan feltöltöm, addig csináltam egy ilyet, vélemények jöhetnek, természetesen vinyl....

http://rapidshare.com/files/416401548/01_-_Boney_M_-_Daddy_Cool.wav.html

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#worship>
Azt biztosan tudod, hogy ez nem eredeti "Popcorn" volt, hanem az én "remixelésem", és ebbõl adódóan egy komplett háttérdob/taps és hihat kíséret van rajta, az egyértelmû "vagdosás" mellett.
48000 Hz-es WAV-ben nekem a 23 kHz feletti hangtartomány is látható = a szolid hihat-ek miatt.

WAV/FLAC anyaggal ennél több is kihozható, így hát, majd valamikor megcsinálom az itt linkelt és letöltött LOSSLESS-szel is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zephyr Retiring
egyetértek: a jó öreg frank lettett pár jó anyagot az asztalra..
és az idõvel kapcsolatos kijelentéseddel is..
wazze..mi a fax van velem<#fejvakaras>
tényleg jó hatással van rám a párom<#nevetes1>
vagy mégse<#whatever>
a végén még bólogatójános lesz belõlem. ehhez szólj misikém<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
ezt az 'sacd'-t akkor most melyik tescóban is vetted? <#nyes>
avagyon te fabrikáltad<#conf>
á, de miket is gondolok..<#hehe>

Zephyr Retiring
tippelhetek<#kerdes><#eplus2>

Zephyr Retiring
de bunkó vaok<#falbav>
..majd elfelejtettem: <#worship> a 'nótáért'..
és a viszonylag jó 192-es bitrátáért is<#papakacsint>

Zephyr Retiring
nem rossz, nem rossz..
egy õrült negyed óra alatt nálam ilyenné vált:
cep xerint 😊
gw xerint 😊

tudom, tudom..most jön majd az a kis tanítványomtól, hogy neki 2 perc is elég hozzá, de mivel én analóg teknikát használok az újrakeveréshez, így nekem szükségem van a valós idejû lejátszásra..
profi vagyok, de csodákra azért még én sem vagyok képes<#hehe>

..pedig igyexem...igibúúú

Dióka
szerencsére a számokkal nincs gondom, mert az a kb.40-45 szám,ami tetszik tõlük az nyilván nekem is megvan, de akkor akár az az elsõ számot a Let It All Be Music-ot vagy a Gotta go home-ot fel is rakhatnád,kiváncsi lennék, hogy bakelitrõl hogy szól az én 'SACD'-émhez képest.<#nyes>

Dióka
rám is nagy hatással volt/van a kezdés is....szeretem ezt aszámot. végülis nagyon nem kellett átalakítani az eredetjét....csak 4 évvel korábbról kellett picit elcsenni<#nyes>

mflex
Akkor kijavítom magam, talán 4-5 éve lehetett, mikor feltûnt Cretu neve az együttes lemezein, addig én sem tudtam, hogy köze volt hozzájuk. Hát jah, Farian az egyik legnagyobb "muzikális menedzser ágyú" volt.

Be kellene digizni az összes lemezt, de kinek van erre ideje? Nekem speciel nincs, de az Oceans Of Fantasy-t már elkezdtem kb 6-7 hónapja, és a Gotta Go Home meg az El Lute már a HDD-én figyel! <#nevetes2>

What about the forests?

Wescone
Mivel eszembe juttattad a "Nightflight To Venus"-t, ráklikkeltem... eszméletlen jól szól a dobszóló a szám elején - adtam neki "Volume"-t!!! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
83-84 környékén még én is sokat fogdostam boney m bakeliteket, de akkor még nem is ismertem Cretu-t, így fel sem tûnt a neve a boritókon vagy a lemezen.

Közben meglett,amit kerestem, és vagy kéttucat döbbenet is arcomra borult, most hogy átnéztem az összes sikerüket és amit akkor velük szerettem meg, gyakorlatilag mind egy korábbi dal feldolgozása vagy átdolgozása volt. Még Omegát is feldolgoztak, sikerszámmá! Így 2010-ben is döbbenet, hogy Farian micsoda menedzser volt, hogy gyakorlatilag szuperre diszkósított feldolgzáshalmazzal is csúcsra és felejthetetlenné emelte az együttest.

mflex
Ezt tudtam, mert a legtöbb vinyl lemezen, amit fateron vásárolt még anno, ott csüng Cretu neve 😊

What about the forests?

Dióka
nem ugrik be valakinek hirtelen, hogy a Boney M-tõl egyik nagy kedvencem, a Nightflight to Venus minek a feldolgozása?! ....merthogy ugye biz ez is fel(át)dolgozás.
Egy érdekesség még, ki a fene gondolta volna, hogy már ennél az albumnál 78-ban az ifjú Michel Cretu gyakorlogatta a keverést?!

Szia! Egyenlöre ezt találtam:
http://rapidshare.com/files/336243430/M_HBand-Popcorn.rar
kaposi1
<#crazya>
Rádióra szoktam figyelni.
persze nem a szim játékokban.
Van egy Test Drive Unlimited nevü játék amiben az autók rádiójába saját zenéket töltöttem fel.
Jó is az amikor idõre (kb 1 óra)alatt kell megkerülni O'ahu szigetét.
Jövõ hónapban TDU 2!!<#taps><#szeret>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
meglepõdtem volna, ha legalább a kezdõ lépéseket nem tudod.<#nyes>

kaposi1
Hali!
Most nem vagyok otthon, meg se tudom nézni a videót, de..

Talán abban tudok segíteni hogy a GTAIV-ben ugye az autókban rádió zene szól.
Na most azt kellene megtudni hogy éppen melyik csatorna szól amikor megy az autó.
Itt van a játékban szereplõ zenék track listája ami a csatornák kínálatában szerepel.
Szóval innen már el lehetne indulni szerintem.
INFO<#wave>
Ez csak egy tipp!!!
Nekünk is megvan BOX-on.<#finom>

Dióka
még nem tudom, de sosem lehet tudni.<#kacsint>

mflex
Hali!

A kis "körösztgyerök" ezt a játékot nézte, aztán 7:50-nél felfigyeltem a zenei részletre, valaki nem tudja, ki lehet az?
7:50-tõl, diszkó a javából, sajons laptop hangszórón még az éneket sem tudom kivenni, de azt hallom, hogy jó zene lehet...

What about the forests?

Musachy
És az miért lesz jó neked?

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a feltöltést.<#worship>
Õszintén szólva, az énekhang, és a zene rettenetesen rossz. Gyakorlatilag megerõszakolták a "Popcorn"-t.

Tudom, hogy létezett már az "õskorban" is énekelt pattogatott kukorica, de ez valami rettenet, tényleg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
értem én ám, csak hülyültem, de jó hogy így körberajzoltad,mert így késõbb is emlékezni fogok rá...<#nyes>

Musachy
A te válaszod alapján utaltam a dologra, mivel leírtad a címét. Az nem jelenti azt, hogy maga a link neked ment volna, annál is inkább, mert neked megvan. Viszont Imike tudta, hogy neki szól.

Dióka
na, ez legalább picit rak hozzá valamit,ahhoz az unalomig játszott néhány taktushoz....<#kacsint> nem ismertem, nem hiába,nem vagyok egy tipikus popcorn rajongó,kivéve ha meg kell enni.

kaposi1
Egyszer jó régen már én is feltöltöttem azt ami nekem van meg, és meg is találtam .

DJ Bell - Popcorn.wav (31.41 M😎
Download<#wave>

Dióka
gondolom nem nekem akartad...

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Musachy
Az van ITT is, flac.

Dióka
teljes maxim nincs, s igazából ritkán is tartok meg egészben egy maxit....egy Extended vagy más albumokon Remix Version Special DJ 87-es 6'55"-ösöm van csak, mely gyakorlatilag a klipben lévõ alteregoja. ha az kell,akkor szólj,különben nem pöcsölök vele.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Én sem - ezért van alig pár tucat lemezem.
Viszont, vannak számok, albumok, amik nagyon-nagyon szoktak kelleni, azokat szoktam felhajtani, ha tudom.

Musachy
Ja, én nem vagyok efféle megszállott gyûjtõ.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom ki, és hol írta az eredeti számról, hogy a világ legunalmasabb zenéje, de nekem sok kellemes emlékem fûzõdik hozzá.
Az egyik remixéhez pedig még több.
Apropó!

1989-90 környékén hallottam belõle azon a bizonyos bulin, amihez sok élményem fûzõdik, egy olyan remixet, amiben közönség és egy férfi is közremûködik a Popcorn zenére - eszméletlen jó! Sehol sem találom.

IMYke2.0.0.0
A BPM kisebb... az egy korábbi mixbõl maradt az NFO-n...

IMYke2.0.0.0
😊)))
A teljes maxira gondoltam ám. Azt nem találom sehol.

Tudhatjátok már rólam, hogy ha keresek valamit az két dolog miatt lehet:
- vagy ezer éve teszem, és nem találom sehol,
- vagy megtetszett, és "tutyizni" (remix-keverés-kavarás) szeretném.

Nos, erre a Popcorn-ra mindkettõ igaz.
MP3-ból és 1 verzióból sikerült egy õrült délután alatt ezt összehozni:

Letöltés (a könnyû feltölthetõség miatt 192-es, és RAR, jelszó a képen): M & H Band...Popcorn (i2k010 Extended Revision)

Szóval, ezért (is) keresem égre-földre a teljes maxit.