A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Sziasztok !
Annyira szépen kibeszéltétek szegény Hoffmann Mónika angol tudását hogy kicsit körülnéztem ki is ez a lány.
Pár adalék hogy tud -e angolul vagy sem.
Született 1982. március 11. (28 éves)
Származás Malmö, svéd
"Gyermekkorát Svédországban töltötte, ennek ellenére a magyar és az angol nyelvet is beszéli. Általános iskolás kora óta foglalkozik komolyan az énekléssel. A Berklee College of Music-ban eltöltött egy év után otthonában, a svédországi Malmöben folytatta zenei tanulmányait. "...
"Hol tanultál meg magyarul? (eszti@titi)
- Anyukám és nagymamám tanított kiskorom óta, apukámtól svédül tanultam. Apukám 20 évig lakott Amerikában, és amikor visszajött, csak angolul beszélt velem. Akkor tanultam meg angolul, de aztán iskolában is folytattam az angoltanulást."....
"A továbbiakban magyarul, vagy inkább svédül szeretnél énekelni, ha itt maradsz nekünk? (pesti srác 15)
- Ha valaki kérni fog engem svédül énekelni, akkor persze fogok svédül énekelni, de nem ezért jöttem Magyarországra, hanem hogy magyarul és ANGOLUL
énekeljek.".....
Szóval Mike, én csak ezekre a mondataidra szerettem volna kissé kétkedve reagálni.
"Ez a nő úgy ejti ki a szavakat, mint valami hülye paraszt, tisztán hallatszik, hogy a büdös életbe nem beszélte a nyelvet.
Talán egy papírból tanulta, hogyan kell kiejteni, ami kurvára nem sikerült neki."
Lehet hogy nagyon furcsa a kiejtése és nem tudjátok elfogadni ahogy énekel , de hogy húsz év gyakorlás távlatában nem értené a nyelvet azt azért kétlem.
Hozzáteszem semmi közöm Mónika életéhez nekem holt közömbös a hölgy csak furcsállottam hogy ilyeneket írtatok róla.
Már így is több időt vesztegettem rá mint kellett volna.