DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem leszel "gyikos"....kár lenne érted!
Ha vigasztal én 1 Giorgió Moroder számra 5 évig vadásztam !!
A net azért segítet 1 picit nem volt egyszerû beszerezni!<#conf>#conf><#conf>#conf>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ez krv jó!<#nyes>#nyes> nagyon ötletes és profi kedvcsináló egy kis virtuális mészárlásra<#nevetes1>#nevetes1>
HD-ban is
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ha lesz infóm Közzé teszem!
Csodálkoztam is mert hiába gugliztam semmit nem adott be,csak a maxit,de mondom lehet neked elküldték a promo anyagot <#eplus2>#eplus2>
thx
Savage-nak nem jelent meg új albuma!
What about the forests?
Köszi de nem ezt vártam.
Hanem: Savage - 2009, Lossless full albumot.
http://rapidshare.com/files/322153885/svg09.part1.rar
http://rapidshare.com/files/322155500/svg09.part2.rar
http://rapidshare.com/files/322157306/svg09.part3.rar
http://rapidshare.com/files/322159640/svg09.part4.rar
http://rapidshare.com/files/322161608/svg09.part5.rar
http://rapidshare.com/files/322162075/svg09.part6.rar
valahogy így nézett ki amikor feltetted: Dec 18 2009, 08:14 AM-kor
A maxi amit bedobtál az megvan köszönöm!!
Üdv
örülök, hogy ismét nevetni "hallak"..<#eljen>#eljen>
hisz mint azt jól tudjuk: a nevetés félegészség<#papakacsint>#papakacsint>
(és ha már itt tartunk: miért nem veszexenek soha a kopaszok egymással?
- há mer nem tudnak hajba kapni<#hehe>#hehe>)
de hiába lesem a hivatalos honlapot avagyon ezt 😊
mégsem lelem, hogy mikor, ki és miért is lép (majd) fel...
mármint ho ha egyáltalán fellép valaki..és itt most nem magamra és az útpadkára gondolok, ahová majd esetleg felléphetek<#hehe>#hehe>
reménykedtem, hogy esetleg láthatom végre élõben mondjuk ernesto cimborámat<#nyes>#nyes>
nagy durranás lenne egy ilyen helyen..ahol még a "spacesynth" elnevezés elhangzása után is csak egy "egészségedre" lenne a válasz<#hehe>#hehe>
..de a viccet félretéve: ha van bármi infód a programokról, jelezhetnéd<#worship>#worship>
Nem tudom hova írogatsz, de én nem kaptam semmit, ha esetleg a skype-ról lenne szó, már régóta nem használom ezeket a chat programokat.
Üdv
http://rapidshare.com/files/335138561/Savage_-_Twothousandnine_FLAC_2009.part1.rar
http://rapidshare.com/files/335136170/Savage_-_Twothousandnine_FLAC_2009.part2.rar
http://rapidshare.com/files/335138242/Savage_-_Twothousandnine_FLAC_2009.part3.rar
What about the forests?
Tepertõ fesztivál az itt van a szomszédban...
"röhögnék, ha már nem egyszer el is mentünk volna egymás mellett anélkül, hogy tudnánk róla ki is a másik(unk)"<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ez pedig csabán nem nehéz.
sajna ritkábban tudok "jönni" ide mint xeretnék..
ezáltal xólni sem tudok. sõt legtöbbször csak 1 nappal indulás elõtt értesülök, hogy ide meg oda megyünk..
hamarosan valami tepertõfesztiválra is mennem kell, valami pusztaottlakára (vagy hová a bánatba<#nyes>#nyes>)
cimbi: eddig azt se tudtam, hogy léteznek ezek a helyek egyáltalán..
de elõbb vagy utóbb megejtjük azt a találkozót..
röhögnék, ha már nem egyszer el is mentünk volna egymás mellett anélkül, hogy tudnánk róla ki is a másik(unk)<#law>#law>
rólad meg totál el is felejtkeztem...
lassan indul a suliszezon. gondolom, alig várod<#nevetes1>#nevetes1>
xar érzés lehet tudni (ill.tapasztalni) hogy míg te egyre butulsz az évek folyamán, a kis pöcsösök-puncisok meg egyre csak okosodnak<#hehe>#hehe>
..bár..a minap kondoroson jártam (ott többek közt fellépett ruzsa magdi, blamázs pali és nagy kedvencem földes laci alias hobó is) a hírös-hírhödt x.betyárfesztiválon. ahol is odalibbent mellém egy 18 év körüli csitri, kifaggatott a nevemrõl, a lakhelyemrõl, és az életkoromról<#hehe>#hehe>
megkérdeztem: ez utóbbi számít-é egyáltalán<#kerdes>#kerdes>
erre aszondi: "ha 30 felett lennél, az kissé cinkes lenne.."
mire én: "26 mûltam, 27-et töltöm wazze!" <#eplus2>#eplus2>
döbbenetemre elhitte..csak lestem, pedig, ha tudná..<#nyes>#nyes>
mindegy. dobott címet (mélt és valósat is) és várja, hogy kezdõdjön a sutyi, mert ho (mit tesz isten: itt oroson végzõs a mezgébe)
..ha nem lennék szerelmetes manapság, talán percig se gondolkoznék az ajánlaton. már csak azért sem, mert a karcsú derék, nagy cici és hosszú comb mindíg is a gyengéim voltak..
egyeNlõre ennyi..a kézilabdás 19 éves kiscsajszi sztoriát majd talán legközelebb ecsetelném..
mert ho, (talán ezt már említenem sem kell) az is felszedett..
csak egyet nem értek: ezek miért nem akkor találnak rám, amikor épp szingli vaok wazze<#nemtudom>#nemtudom>
no de, nem is suhanckodok itten mán tovább..<#hehe>#hehe>
Még mindig várom a Savage-2009 linkeket.
A kutya nem válaszol a kéréseimre,gondoltam mostmár itt kereslek,fél éve türelmesen várom.
Lécci old már meg,ha ráérsz.
Üdv
What about the forests?
Nem a kedvenc színészem - Robert De Niro, Al Pacino az abszolút favorit -, de számos filmjét imádom.
"A nagy Lebowski"-t egyik haverom miatt többször is megnéztem, mert õ félelmetesen rajongott érte, és a videó klubban dumcsizgattunk sokat, közben meg ment egy-egy film 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdekes volt látni, hogy valaki bekerül egy pc-be, és akkor az a (látvány)világ odabaxott!
Ezért vagyok kíváncsi, hogy majd 30 év után, teljes 3D-ben, mai technikával mit tudnak kihozni ebbõl. 😊
What about the forests?
Ki****ottul idegesít mostanság a "kapucni + bõrkabát + suhanc" kombó...
Valahogy, az egész felelevenítése mesterkélt - a tudományos laborbeli baleset jobb felütés volt, mint a megtalált szerkentyû...
...a srác motorozási képességeinek erõltetése meg aztán... csak hab a tortán... cchhh...
Egynek jó film lesz.
Viszont CGI ide, vagy oda, ezt megnézem 😊
What about the forests?
1977 óta, annyi bõrt lehúztak az SW-ról, vagy inkább a fanatikusokról, hogy ahhoz már pofa kell. Ráadásul, az 1,2,3-as részek egyáltalán nem ütötték meg azt a mércét, amit akkor hangulatban és látványban a 4,5,6 részekkel produkált.
Az eredeti forgatókönyvben, soha nem szerepelt, pl jar jar, csak azért lett "beleírva", hogy az amerikai anyukák, akik a gyerkõccel elmentek a moziba, legalább azt tudják majd mondani a film után, hogy jaj az a figura milyen cuki! Én, meg mondhatnám rá, hog jaj amerika, de ciki, illetve inkább GL!
Az elsõ három rész, nekem még most is csak foszlányos, ha vizsgáznom kellene belõle, akkor tuti bukta, mert nem emlékszem rendesen a történetre, mivel nem tudott megfogni a film.
A CGI jelenetek is csak az elsõnél voltak jók, manapság már ki nem állhatom az ilyen filmeket, fõleg egy Inception után, ahol makettel dolgoztak, meg "láthatatlan" kötélen bunyóztak. A 4,5,6 részekre, viszont ha felébresztenek is rögtön tudnám a választ, akár jelenetben, akár párbeszédben.
What about the forests?
fullHD-ban már nekik is megvan mind a 6 rész, de biztos lesz 1-2 képkocka amiért érdemes lesz begyûjteni újra.<#nyes>#nyes>
mi a kövi hír?!<#vigyor>#vigyor>
ÍME!
Hivatalos a Csillagok háborúja 2011-es Blu-ray megjelenése
2010-08-17
- Személyesen maga George Lucas jelentette be a hétvégi orlandói „Star Wars Celebration V” elnevezésû eseményén a mind a hat epizódot tartalmazó Blu-ray Disc készletdoboz 2011 õszi megjelenését.
- A Lucasfilm Ltd. és a Twentieth Century Fox Home Entertainment által is hivatalosan bejelentett kiadvány kapcsán a kultikussá vált filmsorozat alkotója a „Star Wars Celebration V” résztvevõinek egy A jedi visszatér címû filmbõl kivágott jelenetet is bemutatott, ami természetesen most majd visszakerül a Blu-ray kiadásba. A lemezek a lehetõ legjobb minõségû nagyfelbontású kép és hang mellett dokumentumrészleteket, a forgatásokról készült felvételeket, interjúkat és a Lucasfilm archívumából származó retrospektív és eddig nem látott anyagokat tartalmaznak majd.
- A New York Times online kiadásának nyilatkozó rendezõ azt is elmondta, hogy a Blu-ray kiadás megjelentetésével azért vártak, mert azt akkor akarták megtenni, amikor már „elég ember tudja megvásárolni és megnézni”.
- A Blu-ray lemezen jövõre megjelenõ elsõ három epizód (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A jedi visszatér) a 2004-es dobozos DVD megjelenéskor digitálisan restaurált „Special Edition” változat lesz, az eredeti filmek minõsége ugyanis nem túl jó, és a teljes digitális megújítás nagyon drága lenne.
- További részleteket egyelõre nem tudni a kiadvány majdani áráról, vagy arról, hogy az egyes filmek külön-külön Blu-ray lemezen is megjelennek-e, és 3D változatról sem esik szó sehol.
a marketingesnek gratula, ennyi halandzsát hangzatos virtuális kifejezésekkel újszerûen tálalni legalább 5 perc volt összedobni.<#nyes>#nyes>
olyan sok újat,amit egy halandó ki tud használni nem láttam, a toll vastagon fogot,mint mindig,természetesen a feltüntetett teljesítmény adatok csak a népi kívánalmakat elégíti ki, de egyébként ARANYOS a cucc. a kérdés nálam mindig az, mire és mihez képest lehet egy ilyet kihasználni vagy élvezni. 8 Ohmon 100Watt körüli teljesítmény általában elég otthonra, kérdés, hogy jön ki az erõsítõbõl és a hangszórókból ez az energia.<#vigyor>#vigyor>
1 megtekintést megérdemel...ajánló<#eljen>#eljen>
köszi az újabb linket, remélem meg is tudom nézni.
What about the forests?
Tehát csak ennyi?
Nem is zártad a tag-et?
Nem mondom, jó kis thriller, vagy horror, érdekes volt végre látni, hogy egy filmben, nem apple gépekkel dolgozik az FBI cyber részlege, hanem windows vista alatt nyomják <#nyes>#nyes>, sõt erõs reklámszaga is volt, ettõl függetlenül tetszett a film, nálam erõs 7-es.
Aztán kíváncsiságból begépeltem a filmben szereplõ oldalt, "ölnélvelem.com" ?, az enter után megjelenõ ablak után, aztán hagytam a francba az egészet.
<#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
What about the forests?
1080p filmek elég sok van a rapidon, de szarrá vannak ez miatt "csomagolva".
Elõfizettem a hotfile és mu-nál is, de egyre több a fileserve link is. szerintem, 100 dolcsi 2 évre nem pénz, fõleg, hogy egyben letudok szedni több GB file-okat max sebességgel.
Hülye rapid, monnyonle!
What about the forests?
What about the forests?