DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen fülesen, vagy high-end hifin hallgattad, és baszarintottad tele az EQ minden furmányaival, mert ez hallgathatatlan. (torz, sziszeg, meg ilyenek)

Gondolom csak viccnek szántad! <#nevetes1><#falbav>

What about the forests?

mflex
Jah, látom közben írtad...

What about the forests?

mflex
Jelszó?

What about the forests?

Zephyr Retiring
..ha már gurcan..

valszeg ez is naot soul (vagy disco 😊

egy kis lossless a szakértõk kedvéért<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
Ezt a re választ bemásolom ide egy másik fórumból, lehet, hogy a pc-hez ért valamit, de ha ilyen helyesírásom lenne, inkább nem írnék semmit.

Hát ide figyej "vaklárma" amit itt írtál az csupa csupa baromság - mert csak eggyetlen eggy "UPDATE" alkalmazásról van szó ameljik csakis txt script kodokat ismer és csak aszt szolgálja hogy johessenek le a frissítések - ami meg azokat a suketccségeket illeti a kilopásokrol meg satob. mink aszt sohasem alkalmazuk programokon keresztul amejikeket az userek feltelepítenek de igaz léteznek ijen fajta alkalmazások is...úgyhogy érrol csak ennyit. Meg még aszt hogy ha valamit álítcz aszt beiskell bizonyítanod de nem csak eggy ecceru ide beírással hujitve és félelembe tartva az itteni tagokat hanem konkretumokkal a code szétszedésével lefénypépezésével és az ide berakásával. De te csak úgy mindenféle konkrét bizonyítek nelkul azonnal csak lottel mint az oroszok....vagy netán esetleg elakarsz érni valamit az eféle írásajiddal ???

What about the forests?

Zephyr Retiring
..vagy inkább a majdnem maximumból sikerült egy 3 khz körüli felvételt eszkábálnod<#nevetes1>
..hiszen "visszafelé" (avagy kicsiból nagyba) továbbra is csak nekem megy<#whatever>

..és te ezt mindíg elfelejted<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
Na, az új sg script müxik...

What about the forests?

mflex
A videó beszúrása script meg elbaxódott, kicserélem a "gyárira".

What about the forests?

mflex
pfffff, ne is mond... <#falbav><#nevetes1>

Van mindenhol mit fog(dos)ni.

What about the forests?

Jó kaszni!<#eljen><#eljen><#eljen><#nevetes1>

mflex

<#beka2>

What about the forests?

mflex
Meghülyült a rendszer, akkor így...
http://www.youtube.com/watch?v=44_wSqe4Qn8&ob=av2e

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Linda csajszi(m), megnagyobbította, az amúgy sem kicsi melleit?
Ezt nõt a halálba k..nám! 😄DD

What about the forests?

mflex
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
recept:
csipetnyi tb
csipetnyi zr
1 shaker
jól felrázva, nem keverve. <#nyes>

mflex
hádeizé', hogyan? <#miaz>

What about the forests?

Dióka
<#kacsint>

Dióka
hát izzadtam is rendesen mire ebbõl kihoztam a maximumot.<#nyes>

Sziasztok!!Köszönöm!!

mflex
A dance mix elég jó! 😊

What about the forests?

Dióka
ha épp melankólikus szomorú balladára vágysz és magyarul,akkor ez biztos bejön. nekem megtetszett ez a 4 hang így együtt, fõleg az egyik srác ('gyógyítsd meg újra') erõs hangja. legfõképp,mert élõben is ezt tudják produkálni. Zámbó Jimmy feldolgozás.<#kacsint>

Magic of Music - Tilinger Attila: Könyörgés a szerelemért

Dióka
Rég hoztam valamit, de most is régi dolgot hozok cirka 20-22év távlatából egy-egy jól ismert és akkoriban is kedvenc zene remixeit és némi zenetörténelmet.

Lonnie Gordon-Happenin' All Over Again (Italiano House Mix)

ezt a zenét eredetileg Donna Summernek írták, majd talán szerencsére nem õ énekelte fel az általunk megismert verziót a S-A-W szerzõ trió változatában

Oh Well-Oh Well (Dance Mix)

na és ugye persze, hogy ez is feldolgozás volt
a Fleetwood Mac 1969-es azonos címû számából

Oh Well Lonnie Gordon (1bit master flac)

Dióka
ez kemény szívás<#hawaii>, de ahogy jól idéztél még korábban, egy vinyó nem vinyó....emiatt én is legalább 4-en tartok biztonsági másolatokat, ja és azokatp persze lakáson kívül még 3 helyen tárolom.

Dióka
remélem,mert mostanában nem sok értelmet kreált.ez jó lesz, remélem nem a végleges változat.az arányokat még be kéne lõnie.
a shadow fax alapja is nagyon jó, csak kicsit több fantáziát kéne rátennie és ütõs lenne.

Szimistyle
Nem verseny ez 😉 A lényeg, hogy mások is hallják. A Te postod kicsit nyílvánvalóbb 😄

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
jóóóóvan wazze, beelõztél! <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Gurcan küldte az elõbb FB-on, de most kicsesztem velük, mert ha nem vagyok bejelentkezve, akkor megtudom hallgatni! <#nevetes1>

Ez egy naggggyon durva italo alap! <#eljen> Mi van, Gurcan ébredezik?
http://www.facebook.com/l/6f9ddCX5KbFr775-VwS-svQx89g;soundcloud.com/gurcanerdem/gurcan-erdem-disco-night-special-for-all-listeners

What about the forests?

Szimistyle
Attól tartok én is. De csak akad segítõ. Az a baj, hogy azt sem tudom, hogy mit szeretnék, mert a lista is odaveszett.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Újabb Gurcan anyag
itt.

mflex
Hosszú vadászat lesz 😊

What about the forests?

mflex
Ok...

What about the forests?

Szimistyle
Egyébként pont egy WD döglött be. Egy asztalon használt, nem hurcolt My Book volt a tettes. Sajna nem volt elég helyem a Time machine-hez. A következõn már az fog futni. 😊 De a 17 ezer trackos kollekció elveszett. Most vagy pár milláért visszahozok belõle valamit, vagy újr kezdem a gyûjtést. 😞 Szerinted melyik lesz? <#nyes><#hehe>

Szimistyle
Ez is egy jó megoldás. Na de merre induljak a vinyóval? 😉 Vagy csináljuk Egy Szimi-Restore-Day-t valahol? Aztán mindenki hozza amilye van? <#finom><#nyes>

Szimistyle
Mike, Amelyik jobban szól <#nyes> Gyanítom nem a cd-s verzió fog kelleni. <#hehe>

Szimistyle
OK, kösz. Pár fizikális lemezem van azért. Többek között ez is. 😊
De azért hosszú lesz a lista. 😉

Köszönöm a segítséget!

UI.
Élõben gyönyörû volt mire visszajöttem a fényképezõvel már elment sajnos..

mflex
http://picasaweb.google.hu/virag65/Nokia5200?feat=directlink

ilyet nem fog megjeleníteni...

egyébként meg szép...

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Off:Tegnap láttam Békéscsabán!

Egészen új állapotúnak tûnt!

IMYke2.0.0.0
Na, Camaro-t sem veszek - papírból van 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Na ismét összetört egy illúzió bennem.<#rinya>
Bár mondjuk ha a kamerák netalán vették, a filmbe betehetnék.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Off:

Olvastam az Imdb oldalon, hogy a Transformers 3 forgatásakor, ami egyébként, amíg forgatás van ott, addig lezárt MAGÁN területnek számít, hiszen Michael Bay csapata egy valag pénzt kifizetett érte.

Szóval pont indultak a robotok (autóknak álcázva), amikor egy szirénázó rendõrautó berobogott a helyszínre, mert egy gyorshajtónak akarta elvágni az útját a késõbbiekben, ekkor jött "ûrdongó", alias sárga camaro és belerongyolt a zsarukba oldalról telibe.

A sok nézõ, pedig azt hitte, hogy ez egy jól megrendezett és koreografált jelenet volt. Dongó összetörte magát és nem is tudott pár másodperc alatt új sértetlen autóvá visszaalakulni, ezért úgy gondolom, hogy a transformers-szek nem is léteznek, csak kitaláció az egész! <#szomoru2><#nevetes1>

What about the forests?

koko71
Baxi Szimi rá se ránts,te úgy is járod az országot,hát kapj fel egy külsõ hardot és irány valamelyik "nagyágyú".Egy két "kávé"<#pias>mellett átmásol és buldogszág!!<#beka3>

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

mflex
CD-rõl kell, vagy LP-rõl wazze?
Milyen HDD-t használsz a MAC-ben? Gyárilag, ha jól tudom, már WD-t dobálnak bele, azok meg nem szoktak csak úgy elhalálozni...

Egyébként meg, a Time Machine-t nem használod? Nem lenne többé ilyen gondod...

What about the forests?

Hali!

Amennyiben La Bouche Be My Lover is így járt szívesen segítek neked.

Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?

Szimistyle
Na most az van, hogy ilyen zenéket kellene kérnem, hogy "Shining Star", meg "You're My First You're My Last".
Bameg ez kúúrva égõ. Itt fórumozok már vagy 3 éve és ezeket kell elõkerítenem megen a kúúúrva vinyó miatt <#falbav><#falbav><#gun><#vigyor1><#vigyor1>

Szimistyle
Jóhogy 😊 Majd unatkozom nem? <#ejnye1>

Dióka
volt vagy 1 perc idõáldozat.<#nyes>
a spektrum képe lehet, hogy szépnek tûnik,de csak felületesen nézve. az általatok megszokott spektrum kép csak egy dolog, de már az sem olyan,ami jó, csak nem kezdtem el részletezni,hogy mi és miért,mert nem akartam mély és unalmas okfejtésbe merülni. általában 3 különbözõ módszerû és típusú spektrum és freki analízist nézek meg, abból áll össze az igazsághoz legközelebb álló 'kép', persze a füllel történõ(fejhallgató és/vagy hangfalas) meghallgatás mellett.

kaposi1
Na latjatok ezt vartam toletek.<#eljen>
En mondtam hogy nem stimmel valami ezzel a "lossless-el".<#nyes>
De azert a spektrum kepet meg kell hagyni szepen osszehoztak.<#merges2>
El kellene kuldenem Elen Cora-nak hogy mit szol hozza mondjuk Olegris.<#crazya>
Koszi fiuk hogy az idotoket aldoztatok ram.<#worship>
Akkor ezek alapjan meg mindig csak egy valoban eredeti lossless alkotassal rendelkezem Elen-tol.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: