26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Musachy
    A zene tényleg nagyon ott van.
  • mflex #20490
    Igen, látvánnyal együtt üt ez elég nagyot, na meg az kimondottan felüdítő, hogy egy alapvetően "számítógépes" film, nem szimfonikus zenét kapott.

Szerintem létezik már hozzá srt...
  • Dióka
    én 2-3 hónapja már belehallgattam valamikor a Daft Punk OST-be, és hát bár a hangzás kemény és kellően elektronikus, nekem inkább progreszív,ami sokkal jobban passzol a látványhoz, mint zeneileg a fülemhez. de már alig várom, hogy hun hanggal vagy felirattal 'fúhádéban' én is megnézzem...elsősorban persze a látvány miatt.
  • mflex #20488
    Egyébként a TRON-t kaptam le fúhádéban dts, etc..., a film címe örökség helyett, lehetne ökörség is, de a zene, az effektek és az akciók durvák, maga a történet nulla.

Mégegyszer, a zene eszméletlen.

pölö...

• mflex #20487
    Süketszoba hájend hifivel már nem is dukál?

Sajnálom őket...
  • IMYke2.0.0.0
    Én visszaállítanám a Bastille-rendszerű börtönök létjogosultságát - 1 cella 1 rab: napi meleg étel, fürdés hetente 3-szor oszt dögöljön meg a bűnéért.
  • Dióka
    erről jut eszembe egy kis "szívmelengető" statisztika (az adatok csak tájékoztató jellegűek):

Melyik intézményben találod meg ezeket együttesen?

- Helyben kialakított bolt.
    - 10 ezer kötetes könyvtár.
    - Kilenc (!) sportpálya és tornaterem.
    - Színházterem.
    - A szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör, festészet,sakk szakkör, számítástechnika szakkör, zeneszakkör, életvezetési szakkör,ahol főzőcskézni lehet).
    - Tanterem és ökumenikus imaterem.
    - Egészségügyi blokk.
    - Változatos étrend.
    - Minden szobában televízió.
    - Padlófűtés.

A nyerteseink azok a kedves olvasók, akik a szombathelyi
    Büntetés-végrehajtási Intézetre tippeltek.
    Köszönjük, hogy adójával hozzájárult!

Ez első PPP konstrukcióban épült börtön, - a másik Tiszalökön van.

A börtön 8 milliárdba került, az állam tulajdonában maradt, de évi 2 milliárdot fizetünk az üzemeltetőnek 15 évig. 2 milliárd Ft évente 800 rab után!!!!!!
    2,5 millió Ft / rabonként / évente (..és te mennyit is keresel kemény munkával egy évben??)
    További jó munkát kívánok !!!

• mflex #20484
    Nem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mike: Egy pécsi emberke 11.000 Ft-ért árulja az Inception Limited Edition-t, aktatáskásan. Ugye nem Te vagy, álnéven? :)
  • Zephyr Retiring
    ez az androidos opera mini nem áll a helyzet magaslatán privik terén. ezer bocs a többieknek is a későbbi válaszokért..
    többit majd otthonról ;)
  • Zephyr Retiring
    privibe dobd át a csillagjegyed, majd meglátjuk mit tehetünk..
    válasz csak a hosszú hétvégén.
    lépek, mert engem + épp most terjesztettek elő magasabb beo-ra ;)
    nehogy +gondolják magukat :)
    na nem mintha a pénzért csinálnám..
    a szupertitkos dolgaimat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha rám gondolsz, mint kőgazdag totyiklakó, az hízelgő, de sajna ettől még tény marad, hogy ismét munka nélkül tengődöm (ha minden igaz, április elejétől lesz állásom, 6 hónapra, 6 órában, juhééé), semmim sincs, csak a diplomám, néhány göncöm, a PC-m, egy Olympus fényképezőgép, egy Nokia telefon, egy nem használt RZR2, a játékaim, egy doboznyi AudioCD.
    Még jogosítványom sincs, autóm még úgy se.
    Én tényleg szegény vagyok. S még akkor nem is panaszkodtam, csak a tényeket írtam le.
    [rinyáló szmájlik, meg lefelé konyuló száj]
  • Zephyr Retiring
    azért ez mókás kissé, hogy az egyik legtehetősebb totyiktag a hajléktalanok leple alá "bújik", míg valamelyik másik szupercsóró kolléga (akinek még privát netre sem tellik) + kőgazdagnak vallja magát :)
    komolyan mondom +fordult ez a mocsok világ..
    egyébként az anyagi és technikai hátteret biztosítom majd, ha úgy látom, hogy nekem is megéri :)
    de a dolog - xokás xerint - egyelőre érdeklődés hiányában elmarad..
  • IMYke2.0.0.0
    A nagylelkűséged fog a sírba vinni

Jogi, és technikai cécók miatt az efféle sufni remixek kiadása zsákutca.
    Ráadásul, szegény vagyok, mint a templom egere - a legszegényebb ebben a topikban (is), így megfinanszírozni sem tudnék ilyen projektet :)
  • Zephyr Retiring
    ha lesz rá érdeklődés, kiadjuk fekete korongon is!
    haweri áron (most kivételesen) 2%-ot elengedek.
    becsüld + nagylelkűségemet, ennyit még az anyámnak sem engedek el ;)
    csak ez az áldott jó szívem ne lenne :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
    Tegnap kaptam meg CD-ripben az eredeti Neoton anyagot, így a gagyi MP3-ból készült verziók helyére majd a valódi HQ-minőség kerülhet :)
  • Zephyr Retiring
    elkéstél. tegnap már csekkoltam :)
    vélemény:
    congrarulation...
  • IMYke2.0.0.0
    Addig is, míg az elkészül, lesd meg a Neoton remixeimet (is) :)
  • Zephyr Retiring
    amennyiben a közeljövőben valamikor megosztasz velünk egy eredeti imyke - hollyday - remixet, akkor el van sikálva hawer :)
    xerintem a popcorn után ez is megérett egy remasterre..
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánatod kérem!
  • Zephyr Retiring
    hawer: a smiley mindíg segít :)
    mellesleg - nem csak a gyengébbek kedvéért:
    az enyém is az volt..
  • pityu0718
    "Azt a leborult szivarvégét"
    Ez valami eszméletlen hang, a zene olyan amilyen de a csaj szenzációs!!
    Született tehetség, aki így tud élőben énekelni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ha a szmájli nem segített, akkor úgy látom le kell írnom, a gyengébbek kedvéért []: vicces irónia volt.
  • Zephyr Retiring
    az irígység rossz tanácsadó...
    folytathatnám még, de most indulnom kell az x6-osommal, mellettem a manga kinézetű japán barátnõmmel, miközben a legnagyobb dancefloor slágerek dübörögnek a fülünkbe..
    természetesen audio dvd-ről :)
  • IMYke2.0.0.0
    Pofátlanul őszinte leszek: őrületesen imádom a BMW-t és rohadt irigy vagyok mindenkire, akinek van.

Másrészt, az X6-os nekem jobban tetszik, mint ez.
  • mflex #20466
    Tetszik nekem is ez az új forma, amióta piacra dobták, nagyon szép.
  • kaposi1
    A Hero azóta is nagy kedvencem.

Más!

Mike!

Neked van viszonyítási alapod!
    Mi a véleményed erről a BMW-röl?
    Egyik ismerősöm fehér fullos X6-rol váltott egy ilyen szintén fehérre.
    Minden estre szerintem gyönyörű!!!
  • mflex #20464
    Persze ezt ismertem már így, csak a felvétel volt nekem újdonság.
  • mflex #20463
    Szerintem kibaxott jó, talán eddig a legjobb!
    A kérdés már csak az, hogy nézőknek a dallamos fülbemászó zene, vagy valami más, lásd Charlotte Perreli-t, a szám k jó volt, mégsem ment vele semmire...
  • bigivan
    Nekem, őszintén szólva, teszik ez a dal. A hangszerelése igazán príma, a mai zenei világot tükrözi, ugyanakkor a vonós-nagyzenekar felvonultatása és hangja idézi a régi fesztiválok feelingjét is. Katiról nem kívánok zengedezni, nekem az Xfaktort Ő jelenti Magyarországon, remek énekesnő, itt is prímán szerepel.
  • kaposi1
    "Szerda délelőtt kihirdették az Eurovíziós dalfesztivál magyar versenyzőjét a Művészetek Palotájában. Wolf Kati a Szerelem, miért múlsz? című dallal indul a düsseldorfi versenyen. "

Érdekelne a véleményetek hogy szerintetek mennyire versenyképes ez a dal?
    Szerintem ezt most nagyon eltalálták.
    Igaz nyerni nem fogunk mert, mert nincs szavazótáborunk Europában, és mindenki a szomszédokra szavaz, de azért mégis úgy gondolom hogy ez a dal nagyon Euroviziós hangzású és nagyon nagyon fülbemászó.
    Akár még siker is lehet.

• bigivan
    Hogy ne kelljen keresni
    Ez itt a kész darab. Érdekes összehasonlítani a kettőt !!

• Dióka
    mind2 AZ!
  • mflex #20458
    Milyen hangú csajokkal dolgozik a srác együtt :O és persze, ahogy fokozatosan beillik a tiszta vokál a zenébe, visszhangosítva, késleltetve, stb... A Bessinia-t is ez csaj énekelte, a Petterson gyerekkel.

Nagyon nagy...

• mflex #20457
    Tud ez a AM SAMURAI, ez nem vitás, érdekes és szép videót csináltak, na meg persze a zene, amit komponált alá! Tudnak élni ők is...

• musichunter
    Szép napot!

Minden nő tagunknak !

Boldog Nő Napot Kívánok!
  • mflex #20455
    Nem mondod baxki, de nem úgy készült, hogy át lett gurítva, hogy a te szavaiddal éljek...

Szar az lp, de nem tudom mi a baja
  • Zephyr Retiring

mi ez hawer

neked nem xólt senki, hogy a 96/24 nem úgy készül, hogy a 44.1/16-ot átgurítjuk 96/24-be..

neked is javaslom a 20437-et. az real directrecording egy kis utómaster után. egyébként, ha valakinek akkor neked ismerősnek kellene lennie a zenei alapnak
  • Zephyr Retiring
    hawer. látom csak azt veszed észre, amit akarsz

mert ho' az a bizonyos "pöttyös labda" a 20437.-es hszben fel lett dobva...

..csak hát leütni senki sem tudja itt

kis tanítványom azért lelkesen próbálkozik, és ezt xeretem benne
  • mflex #20452
    Akinek esetleg nem lenne meg...

Jane Bogaert - Emotions (wav lossless) LP