26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20651 az OF nem IF akart lenni? -
#20650 Nah... én meg amióta az eszem tudom, eredeti hanggal nézek minden nyelvű és nemű filmet - nekem nem tanították a kiejtést, vele nőttem fel.
...de nem áll szándékomban erről vitázni. -
#20649 Na, írtam én is a rengeteg ember mellett az Eurovíziós honlapra, Kati topikjába, vagy mibe ami egyébként elég profi.link
Szerintetek az utolsó mondatommal sokat nyomtam a latba?
-
#20648 Befutónak ezt a számot várják elsőként(svéd), hát elég jó szám, bár mindenhonnan összelopkodott slágergyanús, fülbemászó, italo stílusú számot kreáltak. A legdurvább a RASPUTIN dobszólója, egy az egyben lenyúlták. A véleményem, hogy BWO koppintás az egész. Kati erősen a 3-dik helyet tartja.
-
#20647 Egy annó a VIVA-n sokat játszott klipp 2002-ből, amit videókaziról igen csak sokat nézegettem a hölgy, és az ő segge miatt.
Amúgy a zene se rossz szerintem.
FLAC
-
#20646 Az asszonynak is tetszik W Kati :))) -
#20645 Hát én nem nézegetni szoktam, inkább hallgatnám, amit tud, még 2007 elején vettem, és ugye akkor ez volt az egyik csúcs, szerintem még manapság is elég top kártyának számít. Csak a lentebb írt probléma miatt megvoltam győződve, hogy a kártya a rossz, de most kipróbálom, akár másik os alatt, vagy konfigban is. -
#20644 #20637
hát igen, sokan nézegetik is,ahelyett, hogy hallgatnák.
Válasz 'Italo4ever' üzenetére (#20635)
En hallgatnam is,viszont csak laposom van,az is szervizben :D
-
#20643 HDD van bőven, lehet, hogy feldobok egy XP-t, aztán megpróbálom ott, ha ott jól működik, akkor tuti, hogy a WIN7 a ludas valamiben. -
#20642 Itt árulja a srác egyébként... -
#20641 saccolom, nem látom. nyilván a win7nél erősen a driver befolyásolja a hk működését, ha az rossz,akkor más is rossz lenne, nem csak a bemeneti jel fogadása (szerintem), lehet, hogy egy hang"monitor" opció visszacsatolás okozza ezt a jelenséget. -
#20640 optimális megoldás lehet, kérj rá pár nap minőség garit. bár postán nem vennék semmi hasonlót, csak ha ki is tudom próbálni. egy ismerős nemrég vett használt alalapot és vga-t is, mindkettő 1-2 nap alatt beszart, még jó, hogy korrekt volt az eladó és visszavette, illetve cserélte, így nem szopott nagyot.
-
#20639 Akkor ezek szerint se a kártya nem rossz, se a driver, ergo nálam van valami rosszul beállítva? -
#20638 jó hogy jó, volt típus, amiből tovább fejlesztették a repertoárt. -
#20637 hát igen, sokan nézegetik is,ahelyett, hogy hallgatnák. -
#20636 ez olyan hiba,mint amikor a hangkárya (multistream) duplex rész rosszul van beállítva, tehát a bemeneti analóg jelforrás a kimenetire megy és vissza, most nehogy megkérdezd mit kell állítani,mert útálom a win7-et és amúgy meg passzolom, csak ha látom,akkor tudnék pár dolgot ellenőrizni.szerintem ez nem driver probléma. -
#20635 Jo nez ki ez a kartya. -
#20634 Jó zene! -
Tehát a felvétel az előbb készült egy Creative X-Fi XtremeMusic kártyával, a hibák: vagy nem is érzékeli a jelet, vagy ha érzékeli, akkor nagyon alacsony szinten, vagy teljesen meghülyül, ez a leggyakoribb és a következőt tudja produkálni ez a kiváló kártya:
Beletudsz hallgatni, nem kell letölteni... -
#20632 Csak hogy legyen valami zene is.
Egy nagy kedvencem 2003-ból.
Erika - I don't know
FLAC -
#20631 Az AU4 tényleg egy jó kártya, de WIN7 alatt ugyanaz a probléma, mint az extrememusic és fatality-vel. Mindjárt dobok fel egy ízelítőt... -
#20630 Én akkor se vennék ilyet.
Max egy Maserati Gran Turismo-t. -
#20629 @Dioka.
audigy 4, ami szerintem egy eleg jo kartya meg mamapsag is.
-
#20628 Nem a csillivilli a lényeg, szerinted akkor a lentebb írt MAYA-val tegyek egy próbát, hát ha megbánom, vagy esetleg még jól is járhatok. Én sem akarok sok ezer forintot kiadni érte, ha egy olcsóbb kártya is tudja azt amit a 50k+ árban lévő kártyák. -
#20627 oké, értem én a tréfát, de végülis miről cserélték le a dx2-őt? -
#20626 nos, ha "csak digizésre" kell, mondanám itt van a sarokban egy 11 éves gyári állapotú SB-LIVE (tartalékom )(piaci értéke ~1500-2000huf), tökéletes választás az is, de ha mindenképpen csillivilli újat akarsz, csak 2 a lényeg, jó, zajmentes bemenete legyen, és analóg(!) jellel kellően magas +90db S/N és sztereó áthallás. Ezek és a valós hangzás persze legfeljebb teszttel ellenőrizhetőek, vagy hiszel a marketingnek és gyári vastagon fogó adatoknak, de szumma általánosan ebből a szempontból a legtöbb tizenXezer ft-os bármelyik kártya is megfelelő, mivel ezen a téren már nincs túl jelentős különbség egy 1Xezer vagy egy 6Xezer kártya között,mint anno mondjuk még 10 éve.
-
#20625 Mike,de hulye vagy. -
#20624 Majd ha nyerek a lottón 2 milliárd körül, én is leszarom, hogy az 50-100 millás autómnak a spoilerjét a beton cafatokra karistolja itthon ezen a faxa utakon! -
#20623 2-3 ezret akartam írni. -
#20622 Szerintem ez már az a kategória amibe évente max 2-3 kilóméter kerül.
Inkább műremek mint használati autó.
A tulaj se engedett kiszivárogtatni semilyen infót róla.
Se azt hogy hova került,se a rendszámtípusát ( magyar vagy sem)
viszont gondolom nem egy huszonéves újgazdagé mert ez egy egyedi gyártású autó, amit még a gyárban is fotóztak készítés közben.
Szóval végigkísérték a a "megszületését.
Nem egy hirtelen elhatározásból történhetett a megrendelése. -
#20621 minosegtol olyan messzevan,mint ahogy nekem puncim lesz holnaptol.
Pedig jobb ha felkészülsz rá! -
#20620 @Dioka
"35x tisztább hang, mint az alaplapi"
valamivel el is kell adni a termeket,sok helyen olvastam,hogy a z5500 mennyivel szebben szol,amikor le lett cserelve asus xonar dx2-re a kartya.
az a fostenger z5500 csak duborgesre jo meg a szomszed idegesitesere,a minosegtol olyan messzevan,mint ahogy nekem puncim lesz holnaptol. -
#20619 Na végre, mondj már te is valamit, milyen kártyát vegyek? -
#20618 "35x tisztább hang, mint az alaplapi"
neeemsemmmmi.
-
#20617 Szép, de utakat is keressen is hozzá, mert itthon nem sok helyen lehet ezt kihasználni. -
#20616 ez a SEGG hol lett fenykepezve? :D -
#20615 Odébb lesz az még. -
#20614 Na már ilyen is van az országban. -
#20613 Egy sima acapella-bol nagyon jo italodiscos valtozatot is ki lehene hozni. -
#20612 Meghallgatam Wolf Kati szamat,nekem is nagyon tetszik. :)
talan ezzel meg nyerni is lehet.