DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Mert a vezetõ muftiknak kell új merdzsóra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Talán tényleg csak egy polgárháború után, ahol minden olyan embert?, aki megérdemli, azt fellógassák a picsba! Több 1000 milliárd forintok tûnnek el, valakik zsebeibe, na de ez már egy másik téma, de azért összefüggésben van az ilyen dolgokkal is.
What about the forests?
Aki nem ért hozzá, simán meglopják, mint mindenhol.
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
Hát, le a kalappal elõtted, és mindazok elõtt, akik egy lakásépítkezésbe bele mernek vágni.
Mivel az alapnál nem lehetett pontosan kiszámolni, hogy mennyi beton lesz elég, gondolom meg is loptak, aztán bepróbálkoztak megint. Szóval az elsõ szint betonozását a tervek szerint milliméterre pontosan kilehet(ett) számolni, hogy 51 köbméter beton kell, aztán belement 60! A vezetõ építtetõ is mondta, hogy a harmadik fordulónál kevesellték az anyagot.
Akkor felhívtam a cégvezetõt és mondtam neki, hogy engem nem érdekel, hogy a beosztottjai, hol csórtak el 9-10 köbméter betont, de én egy fillérrel sem fizetek többet, és örüljön, hogy ezzel a telefonhívással részemrõl le is zártam. 1 köbméter=25 ezer forint.
Szóval hihetetlen, ami itt megy, természetesen a cégvezetõ elnézést kért, majd mondta, hogy kivizsgálják, mert valóban 50-nél több nem kell(ett).
What about the forests?
Az én tetõm, meg egyébként is elég nagy (lesz), mert összesen 420 négyzetméter, és mivel ugye kacifántosan készült a terv, mármint olyan értelemben, hogy nem egy sima négyszögletes ház lesz, hanem sok helyen van kiugró többszögletes rész, pl az étkezõ, teraszrész, vagy éppen a téli kert na meg a bejárat is, ezért nagyon sokat kell szabni, hogy szép legyen, ami kurva drága mulatság lesz kifizetni az ácsnak, majd utána a bádogosnak is. Ha erre feldobnának valami szar minõségû téglát, amit utána mindig bontani meg cserélni kellene, akkor biztosan ölnék.
Sajnos ebben az országban, attól, hogy 90%-BAN NYUGATI AUTÓK MEG ILYEN-OLYAN KAPITALISTA ÉPÍTKEZÉSEK TÖRTÉNNEK, MÉG NEM (bocs caps lock) nem halt ki az a réteg (sajnos jó sok van belõlük), akik úton, útfélen ott basszák át az embert, ahol csak tudják, fõleg, aki rengeteg hitelt vesz fel egy építkezésre, ahol nagy valószínûséggel leéli majd az élete végéig tartó hitelben lévõ házában az életét, de ugyanakkor, jön egy faxa jégesõ, és néz, mint a majom szegény, hogy ezzel a cseréppel jól átverték, vagy éppen bármi mással.
Ez a szomorú...
What about the forests?
Az a "félelmetes" az egészben, hogy nem mindenki cselekszik így - és bele is dõlhet a kardjába.
Ha nincs megbízható mûvezetõje, valóban dolgozó építõ vállalkozása
Sok-sok valós sztori kering vidéken ilyesmikrõl.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Balkanisztán, wazzer, Balkanisztán.
Én a fizetni valóimat utalom, mindig annyit, amennyit kell. No limit, no dirty cash.
Persze ehhez képest nevetségesen kicsi keretbõl és kisebb mértékben.
imo :) science fiction is science fact
Tök jó szerintem mind a kettõ.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
1 ismerõs elsõ próbálkozása.....
Én du-n ég gond nélkül leszedtem ,hiszen ez egy direkt link volt!!
Egybõl beugrott az ablak és már töltött is.
De ahogy nézem most tényleg nem jó.
Na ha Zoli nem javítja ki akkor majd holnap feltolom én.
De tudod nem is ez az érdekes.
Ha nem az hogy egy német fórumon már megjelent ennek a feltöltésnek a linkje ami garantáltan csak az én oldalamról származhat.
De megszívták mert már õk sem tudták letölteni.
<#mf1>#mf1>
Nézd csak!<#vigyor>#vigyor>
Na holnap feltöltöm és priviben adom a jelszót akinek kell.
Mert ezek szerint németektõl is járnak hozzám.<#nyes>#nyes>
Nálam elérhetõ a Space Sound Records Presents - Italo Euro Disco vol.1
256 STEREO -ban.
És még így is gyönyörûen szól bizony.
Érdemes letölteni, már csak azért is mert szerintem a Retronic Voice - Menace To Society zenéjét sokan csak 5 percig ismerig, pedig az egész így még fantasztikusabb zene.
Na ezért is veszem meg ezt az albumot majd.<#taps>#taps>
What about the forests?
jónéhány éve már begyûjtöttem, persze egy még jobb...jobb minõségre mindig nyitott vagyok!
az archivumomban:
Susanne Meals (alias Dora Carofiglio) - Forever (90)
Király zene!
És ahogy elnézem az analizáló képét a minõsége igen csak jó!
Remélem, hogy jól szól, nagyon örülnék neki, mert ez a szám igazi, vérbeli dallamos italodisco zene a javából, fõleg, hogy vinyl-en megvan.
Ha minden ok vele, akkor feltöltöm.
What about the forests?
"Az elõfizetõk többsége egyébként Kínában is a 16 gigabájtos modellt vitte két éves elõfizetéssel, a csomag havidíja kilencezer forint körül jár. A kínairól fordított sajtóközlemény szerint egyébként van olyan konstrukció is, amikor egy fillért sem kell fizetnek a mobilért, viszont 96 hónapos, nyolc éves hûséget fogadsz, na ilyet is nehéz lenne Európában elképzelni."
Máskülönben meg csak telefonálok, és ébresztésre használom. SMS-t én is lusta vagyok írni, e-bank esetében szoktam kapni kódot, minden mást hívással intézek (többnyire engem zargatnak).
A szenilitás már engem is környékez, de annyira azért még nem, hogy ilyen kütyüt használjak
Sms-t utálok küldeni, a szervezõ részét is ritkán használom, mert minden a fejemben van, ami fontos, bár lehet, hogy pár év és annyira meghülyülök, hogy mindent jegyeznem kell, de a memóriámmal soha nem volt gondom.
A többi mind parasztvakítás, marketing fogás és faszságok tömkelege.
What about the forests?
Hát, nem hugyoztam össze magam tõle. 😊
Nagyon nem az én világom ez az érintõ-képernyõsdi.
Ráadásul, akkora, mint egy bunkofon - érdekes mód, megfordult a "trend"(y), és a 2000-es évek eleji miniatürizálás átment a minél nagyobb (és bizonyos szempontból univerzálisabb, "jobb") méretû telefóniába.
Nekem nem tetszik, ha valami húzza a zsebemet, vagy nagyobb annál.
What about the forests?
COLORS - NEVER MIND
WAV LOSSLESS
http://www.multiupload.com/9K2I40N4DN
What about the forests?
Link
What about the forests?