DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Hát jah, elég nagy lesz, de utána "benépesítjük"! 😄

What about the forests?

Dióka
köszike!<#eljen><#kacsint>
szép nagy ház lesz, a belsõ túrákhoz gps-t is fogsz használni benne?<#nevetes1>

elég brutális így a hang felvéve...

nekem úgy tûnik, mintha a kép egy picit gyengébb lenne az iphone-hoz képest. de ezt tényleg csak ugyanazon körülményeken való összevetéssel lehetne biztosan megállapítani.

mflex
Jah, és Dió haveromnak szeretettel, igaz nem azon a helyen voltam, mint a múltkor, ezért talán nem is jó az összehasonlítási alap, de ami a lényeg, hogy a SAMU GALAXY-val van csinálva a felvétel, az öcsém vette pár napja, én meg nem vagyok hivatásos operatõr ezt is vedd figyelembe bazzzeee. 😄

What about the forests?

mflex
jah, az is jó film 😊

What about the forests?

mflex
Persze, az építkezés nem áll le, épp most betonozták az elkészült szintet.

What about the forests?

AlterEgo5561
Hali! Valóban szép/jó film (bár nálam még mindig a Kutyavilág (Fluke) a leg...) Nem kutyás, de a Hét Élethez (Seven Pounds) is kellhet zsepi...

IMYke2.0.0.0
Nem volt szerencsém a filmhez, még. De, meg is fogom nézni! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azért a mobilos képek is nagyon frankók - szerintem, mert nincs nagyon tapasztalatom profi géppel, és az én Olympus-om tucat modell, 12 MP-el - és sajnos, ismerve a mai árakat, bõven el tudom képzelni/"fogadni" ezeket az árakat... brutális, mi megy manapság nálunk.
Télre akkor meglesztek, vagy az 1 hónap miatt átcsúszik minden jövõre?
Per alatt azért építkezel, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Most nézem, hogy ott a híres HACHI kutyus szobra. A filmet 1 éve megnéztem (megtörtént esemény alapján), Richard Gere-rel a fõszerepben, hát szóval aki szereti az állatokat, kötve hiszem, hogy ne csordulna ki a szemébõl a könny, míg az asszony szabályosan sírt. Nagyon szép és megható film, aki nem látta pótolja, papsírzsepi társaságában! 😄

What about the forests?

mflex
Majd ha elkészül a családi fészek, utána talán elmegyünk arra felé, ugye a selejt tégla miatt volt egy jó hónapos leállás, a kár követetelésem 1,8 millió, de csak 1 milliót akarnak fizetni, valószínû peres ügy lesz belõle, kurvára hiányzik ez most nekem, de hát 800 rongy az nem kis pénz. Én, mindig úgy vagyok vele, hogy hamar felkapom a vizet, ezért leüvöltöttem a fejét, amikor láttam, hogy balfaszkodik és nekimegy az oszlopnak, de utána elnézést kértem.

Egyébként most indulok majd, mert már nagyban megy az elsõ szint betonozása. Pár kép a mostani helyzetrõl, a fenti szint vasazása, potom 1 millió volt, a betonozás most megint annyi. Úgy megy a pénz, mint a picsa =/ Az elsõ kép profi géppel készült, a többi mobil, de az látszik is.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Csak ide ne vidd el az Asszonyt, mert akkor véged lesz: Shibuya - bevásárlónegyed 😊

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#nevetes1>
Ha eljutsz/eljuttok Kedveseddel valamikor, akkor 12-14 millió pixeles képeket ne felejts el készíteni nekem is 😊))

IMYke2.0.0.0
Szegény automobil - de azért nem hordtad le nagyon a Kedvest, igaz?
Ez legyen a legnagyobb baja az autónak.

mflex
Már annyira felhergeltél ezzel a Tokyo imádatoddal, hogy egyre többet nézem én is az utazásokat 😊

What about the forests?

mflex
<#nevetes2>

What about the forests?

mflex
Mi volt a címe? :-)

What about the forests?

mflex
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a nõk 90%-nak a kezébe nem való kormány. 2 hete vettem a páromnak ezt a toyota-t, tolatott kanyarodva, de szerinte ilyenkor már nem kell figyelni az elejét, persze, hogy lekoccolta ma reggel a villanyoszlopot bassza meg! Szerintem a megoldás, hogy körbe kellene radar érzékelõkkel "bélelni" az autót.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hú, hogy hozom most ezt helyre? Muszáj kijutnom Japánba... Zephyr bácsi, kérlek...
😊)))))))

Dióka
kik?

a papírgyûjtõ gyerekek, hogy több legyen a súly az osztálypénzhez vagy akiknek már nem volt pénze minõségi budipapírra?!<#nyes>

Zephyr Retiring
hogy a viharba ne<#felkialtas>
hawer a legutolsó irományomat is két nap alatt elkapkodták<#crazya>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
bakker. én már ebédeltem is. egyébként ha finnyáskodsz, nem kapsz semmit sem<#nevetes1>

mflex
Nem tudom, hogy érdekel-e továbbra is a dolog? 😄DDD

What about the forests?

mflex
hát nincs mit 😊

What about the forests?

mflex
A "leváltott" 3GS, domino csomagban 153000 ft?
Elmennek ezek a tetv.s kib..szott ku..a anyjuk pics...ba!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Úristen, majdnem kijött a reggelim... 😊(

Zephyr Retiring
felajánlhatok éppen két alig használt japán hölgyecskét..
igaz, valaha pasik voltak, de apróságokkal nem foglalkozunk<#nevetes1>

Zephyr Retiring
a részleteket inkább a következõ könyvemben publikálnám, ha nem gond<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Ajjajjj... akkor két japán hölgyet is kérnék 😊

IMYke2.0.0.0
Ugye? Ennyi pénzért, és azért, hogy Zephyr veze(the)sse a jármûvet, minimum járna ilyen szolgáltatás is. 😊))

Zephyr Retiring
legyen<#kerdes><#vigyor>

Zephyr Retiring
másról is lehet szó. 1 milláért<#whatever>
a piszkos fantáziád nyugodtan lódíthatod<#nyes>

Dióka
én szinte biztosra vettem, hogy lesz benne egy kis digi-dugi-boogie is!<#nyes>

Zephyr Retiring
így van. valóban rosszul látod<#nyes>
most odébb húzok a helikopcsimmal, bocsi<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
"extra szolgáltatásokkal" a piszkos fantáziám* egy pillanatra meglódult, de lehûtötte a zárójeles mondatocska 😊))

* = fincsi japán ágymelegítõ hölgyike.

Zephyr Retiring
<#hehe>wazze ennyiért már én is kiviszek bárkit akár kamionnal is,
on inclusive fekvõhelyjel, extra szolgáltatásokkal<#nyes>
(pl. lossless hangtechnika és hanganyag)

Zephyr Retiring
mit is mondhatnék<#dumcsi>
talán csak ennyit:<#worship>

Zephyr Retiring
hali. ha már telefontéma...
én ezt vettem cirka 9000 ért 😊 mert ho smucig is vaok, meg aztán nekem "mp4"-re kell inkább, arra pedig szupi ez is<#nevetes1>

mflex
Ha egy bizonyos helyen fogod meg, a térerõ igen csak leesik, furcsa...

What about the forests?

Dióka
úúúútálom az összes T-ét!
a teló biztos király, úgyhogy kezdjük a másik végén, azt mond, hogy eddig mi nem tetszik benne!<#kacsint>

mflex
Én, 135-ért vettem a 32GB iPhone-t és kártyafüggetlenül, igaz ehhez ismerõs is kellett, de az egyik "leggecibb" szolgáltató most sem hazudtolta meg magát.

What about the forests?

Dióka
valóban látványos, de az ehhez járó zajszint meg hangzatos! <#kacsint>
nekem jobban bejön az az élmény, ami 'hasonló' gyorsulást tud, csak mondjuk fele ekkora üvöltéssel....<#kacsint>

mflex
Faxa, meg a zene is! 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Egy kis finomság, autó téma:

IMYke2.0.0.0
Azt a qrva élet... 330+ km/h 😊)))

mflex
Érdekes ez a videó, magam elõtt lejátszottam, hogy az autópályán utoléri az autókat, pl 270km/h-val, aztán várja, hogy elkotródjanak elõle, hogy lepadlózhassa a Ferrari-t. A gyorsulás eszméletlen és látványos, még úgy is, hogy csak fordulatszámot és sebességmérõt látunk. Azért egy kis képen néztem volna az utat is...

What about the forests?

mflex
Hát az oda-vissza mindjárt csak a fele, de szerintem ennél olcsóbban is el lehet jutni oda.

What about the forests?

mflex
Vagy talán, a retronic voice túl magasra tette a lécet nálam a bessinia-val.

What about the forests?

mflex
Zephyr!

új zene (automatikusan indul), és csak 320-ban létezik.

A véleményem róla, hogy ez amolyan update féle, mert ezeket a hangokat már a többi számaiból ismerjük, a másik, hogy lehet Nicolas is kifogyott az ötletekbõl. Ettõl függetlenül jó, bár nem lesz kedvenc. Email jött tõle 12-én, de õ is csak az oldalával reklámozta. Láttam, hogy Laci topikjába is felkerült.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Igen, most találtam "csak" 240.000 Ft-os jegyet - átszállásokkal, illetékekkel, és no retúr.
Repülõút: ~15 óra 😞=

Az az érdekes, hogy New York (Kennedy) sem sokkal olcsóbb: 220.000 Ft - turista, átszállás, no retúr.

mflex
Annak szántam, de hát ennél olcsóbban is el lehet jutni oda.

What about the forests?