26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20611 Ugyanez van nálam is. -
#20610 Nekem ez tokeletesen megoldotta a problemmamat ebbol szempontbol,meg azt is felerositette az erosito,ha dolgozott a vinyo vagy eppen huzogattam a kurzort ide oda. -
#20609 A francba, kösz!
Meg is rendelem, ilyen leválasztó transzformátorokat már én is nézegettem, csak egy nullával drágábbak voltak, ha ez jó, akkor szinte ingyen van. -
#20608 A laptop problemara itt a megoldas! -
#20607 Úgy alakítottam ki a dolgokat, hogy belső kell, valahogy jobban is bízom azokban. Bár nem tudom, hogy a külsőkben mennyire van földhurok védelem.
A laptop úgy zúg, ha komoly erősítőre kötöm, mint a k anyja! -
#20606 Elenezest, de telefonrol nem mukodik a valasz erre lehetoseg. -
#20605 @Bigivan:
Szerinted melyik jobb? -
#20604 Ettől függetlenül a hangzása lehet nagyon ocsmány is, de lehet nagyon jó is. -
#20603 harmad -
#20602 A leiras alapjan elegge egy asus dx2 szintjen van,az ismeretlensege jovoltabol meg szinte haramadaron van. -
#20601 Ezt most mi alapján állapítottad meg? -
#20600 Szerintem az MAYA kartya nem lehet rossz. -
#20599 Csak kevés rá az esély. -
#20598 Persze latatlanba is bele lehet nyulni a joba. -
#20597 Jobb otletem nincs -
#20596 Hi!
Most aztán jó tippet adtál , szerintem is az volna a legjobb, ha itt lenne nálam egy 6-7 db különböző, akkor tudnám azt mondani, hogy melyik a legjobb. Viszont erre nincs lehetőség, tehát más tanácsot adj bammeg! :D -
#20595 ja es Sziasztok! -
#20594 Ezeket a kartyakat csak ugy lehet valaemenyt mondani,ha tobbet kitudnal probalni egyszerre. -
#20593 A fórum felett jól mutat! -
#20592 Ezt nem kérdeztem, de biztos van jó pár darab. -
#20591 Mennyi van neki? -
#20590 Jah tényleg, hogy áll már a keze?
"fotósoppos" be volt rúgva? -
#20589 Az üzenet:
[i]Szia!
Itt van róla egy kis leírás. Teszt tényleg nincs sok, mert elég kevés országban érhető el ez a kártya ezért nem olyan népszerű mint pl az Asus. (Koreai a gyártó az Audiotrak) Head-fin eddig csak jókat olvastam róla. Nem volt még Asusom szóval nem tudom az milyen. Driverileg nincs gondja. Még egy srácnak kellene egy ilyen kártya itt PH-n, ő pont a Sonarját akarja erre cserélni.
Ha 13500Ft-ot utalsz akkor ebben benne van az ajánlott posta is.
-
#20588 Jah, beszéltem vele, hogy főleg digizésre kellene a kártya, akkor írt privátban és azt mondta, hogy többen cserélték már le sonar dx-ről erre, hogy ez most mennyire reklám duma, azt nem tudom, mert nem ismerem a kártyát, de ha esetleg tényleg jól összerakták a koreai emberkék, talán még jó választás is lehet. -
#20587 Belső mindenképp. -
#20586 Semmi különbség - úgy tudom, szimplán egy minimális fejlesztésnyi, meg a neve.
-
#20585 Szevasztok Tagok!
Sztem először azt döntsed el, hogy külső vagy belső működtetésű hangkártyát akarsz e használni? -
#20584 Látom, már megbeszélitek - szerintem ez kitűnő választás. Az ára meg több, mint barátságos.
-
#20583 D1 és DX között mi a rák különbség van egyébként? -
#20582 PH-en 13k-ért árulja egy srác.
[b]MAYA 5.1 MK-II POS
-2 és 5.1 csatorna közti fel és lekeverés
-Fejhallgató kimenet és földhurok védelem
-3D-s hang (EAX 1.0/2.0, Direct Sound 3D)
-Lowprofile kialakítás
-WHQL XP, 2003, windows Vista, Win7 driver (x64 támogatás)
*Analog-Out 5.1 channel&Headphone Jack (G9 to 3Phone Jack)
*Analog Input MIC-In & Line-In combined(external)
*Digital Output Optical-Out&Coaxial-Out (24bit/96kHz)
*ADC/DAC 20bit/96kHz
*In/Out Dynamic Range +93dB or higher of actual measurement (output)
*MIC Free Amplifier +6dB gain & filtering circuit(150Hz~6kHz)
*Analog 5.1CH Free Amplifier +3dB gain
*Headphone Amplifier +3dB gain / 120mW output(Max) / dual OPAMP type
*FP_AUDIO port embedded 10pin(2x5), case front connection (MIC & Headphone jack)
*Supporting Frequency 44.1kHz, 48kHz, 96kHz(digital)
-
#20581 Az emu 1616m a nagy gépemben van, de azt nagyon nincs kedvem széjjel bontani, hiszen sok minden rá van kötve. pl a MAYA hangkártyákról lehet tudni valamit? Van itthon egy Sound Blaster X-Fi XtremeMusic 7.1 kártyám is, ami hála a fejlesztőknek win7 alatt csak megszólalni tud, egyéb esetben kattog, csattog a line in bemenet. -
#20580 A németek humorérzékét gyakran éri kritika, de az Opel Meriva öngyilkos ajtaját kinyitó hölgy karjáról készült kép anatómiai előtanulmányok nélkül is szórakoztató.
-
#20579 ASUS kissé túl van értékelve. Szerintem (s mint tudjuk, én nem vagyok hifista) EMU - inkább.
Persze, grabber PC-hez ASUS is bőven jó. Akkor viszont egy ASUS Xonar D1 is jó, 1x.000 Ft-ért.
-
#20578 Na ehhez a témához például nem tudok hozzászólni... -
#20577 Ez a szuvenír még '90-ből meg pont itt lóg a falon...
-
#20576 -
#20575 Adjatok tanácsot, ha tudtok:
Mivel a "gamer" gépemet nem akarom kibontani a fél lakásból, ezért úgy döntöttem, hogy külön csinálok egy gépet, de csak digizés céljából, mert a hifi részleg egy teljesen másik szobában van. Szóval, milyen hangkártya lenne erre a legalkalmasabb, kb 60 - 70k- ig, asus kártyákról olvasgattam tegnap, de akinek ilyen kártyája van, az mind elfogultan Istenítette, szóval nem hiszek én az ilyenekben, csak ha hallom...
-
#20574 Még egy, ami ezzel a dologgal kapcsolatosan eszembe jutott, ill. kettő.
Az egyik: az araboknál a 3 angolul szrí... mondtam Egyiptomban rendesen és vigyorgott rajtam, ki akart javítani, azt hitte hülyéskedek.
Ugyanez pár évtizede, a 10 évvel fiatalabb unokaöcsém óvodás volt és taníttatták angolul. Egyszer megkért, hogy olvassak fel a Csillagok háborújából. Az ismert protokoll droid esetében felmerült ugyanez a probléma, én mondtam rendesen, ő meg egyre ingerültebben javított, hogy az SZRÍPIÓ! De sehogy se állt a számra, még a kedvéért sem... Mindez azért, mert az idióta nyelvtanítója így tanította neki. -
#20573 Na ezért szoktam egyre kevesebbet beszélgetni... Az ember minél idősebb lesz, minél többet tanul és tapasztal, annál jobban rájön, hogy milyen keveset tud. -
#20572 A "kritika" kétélű penge - gyakorlatilag bár(k)miről is alkotunk véleményt (maga a kritika), az szemlélet kérdése, hogy jó (hozzáértő és rokonértelmű szavak), vagy rossz (dilettáns és rokonértelmű szavak).
De, ahhoz, hogy valamiről két vagy több ember beszélgessen, bizony, véleményekre, kritikákra van szükség - még akkor is, ha esetleg egy-egy dolgot hozzá-nem-értő módon fogalmaz meg az ember = vitaalap.
Ha csak ahhoz szólnánk hozzá, amihez értünk, akkor nem nagyon lenne beszélgetés :)