DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már õt is zavarta, akkor tényleg baja van, ergo ebbõl a szempontból õ valóban süket! <#wow3>#wow3><#nyes>#nyes>
What about the forests?
What about the forests?
hát ehhez nem kell különösebb elemzés. az egész szám alatt meglévõ borzalmas zúgás-bugás-kásás sziszegésre gondolsz mely 0-8kHzig, de néha 10-12kHz-ig is belezúg a zenébe??! hát ez nem egy CDDA vagy CDDD az bizti...nem is akarom kitalálni, ez hogy lett összehozva, de valami borzalom analóg zaj és/vagy külsõ digizési borzalom került bele valahonnan. így az egész egy szép nagy hányás,ahogy van. azt is látom, hogy 7,9 és 8,7kHz-nél kétszer is megtörik a freki, és utána sem odaillõ, van egy olyan érzésem, hogy ezt valaki egy kaki netesbõl felEQ-zva bedigizte egy 5Ft-os analóg bemeneten.
Nem tudom, hogy "Dió my friend", mi a szart fog írni, de ez a zene egyszerûen hallgathatatlan, olyan érzésem volt végig, hogy 128-ból felépített szar vár lett. Kötve hiszem, hogy ez lossless anyag, az nem így szól, hiába a spektrum kép, a magas eléggé megvan vágva, az én füleim úgy is kényesek a nagyon igénytelen magas hangokra, de eddig ez volt a csúcs.
Szörnyû minõség! 😄DD
What about the forests?
Én küldtem volna priviben, sõt küldtem is, annak aki reagált rá.
Na jól van !
Akkor most már kutya kötelességed véleményt mondani róla!<#nyes>#nyes>
Siberian Heat - 03 - In Your City (Maxi version).wav (78.4 M😎
Tesztalany!!!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
nem kéne bonyolítani az amúgy egyszerû dolgokat.
ha ott lett volna,lehet már rég foglalkozott volna vele valaki, de ne már, hogy jelezd, írj privit,majd megküldöm meg ilyenek....<#hehe>#hehe>
Pedig ott aztán igazán ugrottak idáig az ilyen lehetõségre.<#hehe>#hehe>
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Írd be a fórum keresõbe az aláírásomat és máris tudni fogod!
<#wink>#wink>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha érdekel valakit.
Riccardo Campa új maxija elérhetõ nálam.
Szerintem hozza a tõle megszokott színvonalat.<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Bekukkantottam én is,hiányzott a csapat!Remélem elõbb-utóbb itt lesz mindenki!<#wave>#wave>
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
szerintem rakd fel az indás vagy egyéb videómegosztó fiókodba, aztán el van intézve.<#kacsint>#kacsint>
http://www.youtube.com/watch?v=KaE1ZmV53GI
Egyébként mindig szerettem hallgatni a pörgõs country zenét, és a 90-es években, amíg volt country tv sokszor néztem is. Akkor is ez volt az egyik kedvencem, fõleg a faszi igazi "szájpadlásra ragadt nyelves tájszólásával", de elfelejtettem a nevét, és most jó 10 évre rá végre rátaláltam, aztán feltöltöttem és feliratoztam is, mert úgy az igazi.
Nem volt egyszerû, sokáig elszarakodtam vele, de ezek szerint értelmetlenül.
Itt is nézhetõ, ha tényleg nem megy az én feltöltésem...
Amcsiban, voltam pár country csehóban, eszméletlen bulik vannak ott, és hasonlóan együtt táncol mindenki, mint a videóban is.
What about the forests?
What about the forests?
engem nem zavar, sokan szaladgálnak ennél súlyosabb problémákkal is az utcán...<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
a 'sokkal intelligensebb' egyébként pontos, fõleg ha hozzád képest kell viszonyítani.<#nyes>#nyes>
a barátnõm elõtt végleg elástad magad<#vigyor>#vigyor>
ezek után nem csodálkoznék, ha személyesen sem akarna megismerni...
biztatom, hogy valójában sokkal intelligensebb vagy, csak ezt most nem láthatjuk<#hehe>#hehe>
..no persze én is tévedhetek néhanap<#eplus2>#eplus2>
mióta megismertelek, egy kiadós böfögésrõl vagy fingásról egybõl te jutsz az eszembe! remélem örülsz neki!<#nevetes1>#nevetes1>
ragadt rád némi intelligencia is mióta megismertél<#nevetes1>#nevetes1>
szimfónia a hangtechnika mesterfokon történõ képzésérõl<#nyes>#nyes>
alcíme is van ám:
mi is a hq valójában<#hehe>#hehe>
természetesen "itthon" nem adták ki..
a magyarok nem értik az ilyesmit<#vigyor>#vigyor>
urduul jelent meg<#vigyor1>#vigyor1>
mert ho' biza nekem azok is vannak<#rolleyes>#rolleyes>
What about the forests?
hát ez szomorú ,persze majd a felelösök itt is megusszák<#shakehead>#shakehead>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban