DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
<#kacsint>Egyébként a csúcs az benne, hogy a párom, aki annyit konyít hangminõséghez, mint én a hegedûn zongoráláshoz, még õ is mondta, hogy miért ilyen idegesítõen sziszeg ez a zene, mert elõtte szóltam neki, hogy a nagy hangfalakon egy kicsit megnyomom ezt a zenét.

Ha már õt is zavarta, akkor tényleg baja van, ergo ebbõl a szempontból õ valóban süket! <#wow3><#nyes>

What about the forests?

Dióka
valóban nem<#nyes>, de ezt vélhetõen még egy süket is hallja...ez már az akusztikus kínzás kategória.<#nevetes1>

mflex
Ezt nem hiszem el, pedig nem beszéltünk (össze)telefonon <#zavart1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
<#nyes><#nevetes1><#wave><#falbav><#taps><#eljen>

Dióka
<#nyes><#nevetes1>

hát ehhez nem kell különösebb elemzés. az egész szám alatt meglévõ borzalmas zúgás-bugás-kásás sziszegésre gondolsz mely 0-8kHzig, de néha 10-12kHz-ig is belezúg a zenébe??! hát ez nem egy CDDA vagy CDDD az bizti...nem is akarom kitalálni, ez hogy lett összehozva, de valami borzalom analóg zaj és/vagy külsõ digizési borzalom került bele valahonnan. így az egész egy szép nagy hányás,ahogy van. azt is látom, hogy 7,9 és 8,7kHz-nél kétszer is megtörik a freki, és utána sem odaillõ, van egy olyan érzésem, hogy ezt valaki egy kaki netesbõl felEQ-zva bedigizte egy 5Ft-os analóg bemeneten.

mflex
Baszd meg!<#vigyor1>

Nem tudom, hogy "Dió my friend", mi a szart fog írni, de ez a zene egyszerûen hallgathatatlan, olyan érzésem volt végig, hogy 128-ból felépített szar vár lett. Kötve hiszem, hogy ez lossless anyag, az nem így szól, hiába a spektrum kép, a magas eléggé megvan vágva, az én füleim úgy is kényesek a nagyon igénytelen magas hangokra, de eddig ez volt a csúcs.

Szörnyû minõség! 😄DD

What about the forests?

Dióka
na látod,akkor a "privi" rész azért stimmelt. <#nyes>
megsas.

Dióka
<#wave>hát volt már rá néhány bizonyíték korábbról is.<#nevetes1>

kaposi1
Hol írtam én olyat hogy bárki is küldjön privit NEKEM?
Én küldtem volna priviben, sõt küldtem is, annak aki reagált rá.

Na jól van !

Akkor most már kutya kötelességed véleményt mondani róla!<#nyes>

Siberian Heat - 03 - In Your City (Maxi version).wav (78.4 M😎
Tesztalany!!!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Együtt jár az a kocsonyás agytekervényünk.<#nyes>

What about the forests?

Dióka
nocsak.<#taps><#wave>

Dióka
nem véletlen,pedig olvastam pl. én is.... mit kell ennyit körülményeskedni?! felrakod, hozzáírod a kérdést és várod a választ.pont.
nem kéne bonyolítani az amúgy egyszerû dolgokat.
ha ott lett volna,lehet már rég foglalkozott volna vele valaki, de ne már, hogy jelezd, írj privit,majd megküldöm meg ilyenek....<#hehe>

kaposi1
Azért azt nem gondoltam volna hogy se innen, de ami jobban meglepett még a HQ Sound-ból sincs jelentkezõ.
Pedig ott aztán igazán ugrottak idáig az ilyen lehetõségre.<#hehe>

kaposi1
Meglátszik hogy én ezen az oldalon nem vagyok "régi motoros",mert hallgatni ill. feltölteni is tudok.<#nyes>

mflex
Ezzel "hangfelhõ"-vel egy a gond, aki régi motoros ott, mint például én, és baszik nekik fizetni, az nemcsak, hogy nem tölthet fel, de még meghallgatni sem tudja, de elég jó a hangszerelése egyébként a számnak.

What about the forests?

Szimistyle
Aki még nem hallotta:
Gurcan Erdem - Never Let Me Go

Nem nagy szám, csak egy a teljességhez 😊

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Nem rossz, talán Marc észbe kap!😊

What about the forests?

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Szép Napot Fanok 😊

kaposi1
<#eljen><#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - be is tettem favoritok közé. 😊 (Be)Nézelõdni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Elég nagy baj ez neked.<#vigyor>
Írd be a fórum keresõbe az aláírásomat és máris tudni fogod!
<#wink>

IMYke2.0.0.0
Még a topikod címét sem tudom... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Valaki innen esetleg??<#nemtudom><#help>

kaposi1
Sziasztok!

Ha érdekel valakit.
Riccardo Campa új maxija elérhetõ nálam.
Szerintem hozza a tõle megszokott színvonalat.<#eljen><#finom>

koko71
Hát sziasztok!!
Bekukkantottam én is,hiányzott a csapat!Remélem elõbb-utóbb itt lesz mindenki!<#wave>

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

mflex
<#eljen>

What about the forests?

Dióka
<#nyes>

Dióka
sajnos nekem is csináltak már ilyet 1-2 videóval....persze általában csak ország tiltás van,mert nem mindenhol él a szerzõi jogvédelem, kivéve, ha....

szerintem rakd fel az indás vagy egyéb videómegosztó fiókodba, aztán el van intézve.<#kacsint>

mflex
Ezt a videót csak én látom, mert kaptam egy mail-t, hogy "megbukott" a jogi szarságokon :/
http://www.youtube.com/watch?v=KaE1ZmV53GI

Egyébként mindig szerettem hallgatni a pörgõs country zenét, és a 90-es években, amíg volt country tv sokszor néztem is. Akkor is ez volt az egyik kedvencem, fõleg a faszi igazi "szájpadlásra ragadt nyelves tájszólásával", de elfelejtettem a nevét, és most jó 10 évre rá végre rátaláltam, aztán feltöltöttem és feliratoztam is, mert úgy az igazi.

Nem volt egyszerû, sokáig elszarakodtam vele, de ezek szerint értelmetlenül.
Itt is nézhetõ, ha tényleg nem megy az én feltöltésem...

Amcsiban, voltam pár country csehóban, eszméletlen bulik vannak ott, és hasonlóan együtt táncol mindenki, mint a videóban is.

What about the forests?

mflex
Értem én <#law>

What about the forests?

Dióka
én most csak eme fórumodra gondoltam, nem másra. tehát volt névváltoztatás és új logó, ennyi.<#wave><#kacsint>

mflex
Kicsit szomorú is voltam miatta, de hát értelme nem volt már életben tartani, de hát ezt már kiveséztük. <#papakacsint>

What about the forests?

mflex
Egy dedikált példánynak örülnék!<#integet2>

What about the forests?

Dióka
hát annyit mondogatod magadban és hangoztatod másoknak, hogy elõbb-utóbb tényleg meggyõzöd magad!<#nevetes1>
engem nem zavar, sokan szaladgálnak ennél súlyosabb problémákkal is az utcán...<#hehe><#vigyor>

Zephyr Retiring
alakul, de azért még mindíg a mestered vaok, ezt ne feledd..<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Dióka
remélem sokat vesztek én is és az emberiség is, hogy kevés az esély a személyes talira.<#nyes> de biztos túléljük.
a 'sokkal intelligensebb' egyébként pontos, fõleg ha hozzád képest kell viszonyítani.<#nyes>

Zephyr Retiring
kész<#nyes>
a barátnõm elõtt végleg elástad magad<#vigyor>
ezek után nem csodálkoznék, ha személyesen sem akarna megismerni...
biztatom, hogy valójában sokkal intelligensebb vagy, csak ezt most nem láthatjuk<#hehe>
..no persze én is tévedhetek néhanap<#eplus2>

Dióka
ha bókolni akarnék,biztos így fogalmaznék, de a valóság szárazabb.
mióta megismertelek, egy kiadós böfögésrõl vagy fingásról egybõl te jutsz az eszembe! remélem örülsz neki!<#nevetes1>

Zephyr Retiring
inkább fogalmazzunk így:
ragadt rád némi intelligencia is mióta megismertél<#nevetes1>

Dióka
csõ. én mint eddig is, itt "itthon" vagyok....italodisco, dancefloor, spacesynth -ben, na meg hq-ban is....<#nyes>

Zephyr Retiring
csácsumi. tán te is eltévedtél<#kerdes><#law>

Dióka
pontosításra került a téma és jó az új forma is.<#kacsint>

Zephyr Retiring
rövid és frappáns címe van:
szimfónia a hangtechnika mesterfokon történõ képzésérõl<#nyes>
alcíme is van ám:
mi is a hq valójában<#hehe>

természetesen "itthon" nem adták ki..
a magyarok nem értik az ilyesmit<#vigyor>
urduul jelent meg<#vigyor1>

Zephyr Retiring
ezt már baxxhatod<#nyes>

Zephyr Retiring
nem. természetesen a rajongóim<#nevetes1>
mert ho' biza nekem azok is vannak<#rolleyes>

mflex
Olvasgattam jó pár hírt azóta, de ekkora szarkeverés, mint ami ebben az országban van, ha felelõst kell kreálni, abban verhetetlenek vagyunk.

What about the forests?

zalrobto
sziasztok
hát ez szomorú ,persze majd a felelösök itt is megusszák<#shakehead>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Aztakurva...

mflex
Jah, de...#129

What about the forests?