743
  • SZilaJMaGGoT
    Hát lesz még mit csiszolni a gamen februárig... Viszont a teljes úgytudom már most sokkal jobb a skillground változatnál, mert ez basta szerint is nagyon buta...
  • M@TriX
    valszeg kötöttek valami megállapodást velük... nekem még csak most csurog lefele...
  • M@TriX
    jah biztos kellett kompromisszumot kötni (ugyanis ha olyan lenne mint az SLRR, akkor behalna a net ha minden alkatrészt szinkronizálna össze-vissza :)), de remélem nem túl nagyot. remélem a CRC-nél azért részletesebb...
  • Peck
    Ha azt az exet indítjátok el amit ez a SkillGroundos xar feltett nektek sem indul el?
    Csak ez a netes verzió van?
  • SZilaJMaGGoT
    Hát a szerelgetés olyan szintű nem lesz.... :D Majd egyszer lesz olyan is.. XDD
  • SötétBarom
    Legyen benne legalább olyan szintű bütykélés mint az SLR-ben.. Meg legalább olyan fizika.. Imádom a padkán szarrátörni a futóművet
  • SZilaJMaGGoT
    Hát kurvára nem az... Hülye vagy gyerek törődj bele... Ettől féltem, hogy ide jön majd a sok ... Egyébként fasza gém, sztem meg is veszem majd ha kijön, csak legyen moddolható... :/
  • 12346
    /fav, + meglesés htxvm
  • M@TriX
    látom már betódultak az NFS észlények, hajrá, azzal a lendülettel vonulhattok is a topikotokba... ;)

na ezt tesztelem is ezerrel
  • SötétBarom
    Alternatív, nem regelős letöltési link van?
  • ALIENwoods
    SLben nincs multi
  • grebber
    Egy újabb bugnélküli jól optimalizált Street Legalnak jobban örültem volna!
  • Peck
    majd lessz máshogy is :)
  • Barney Tech
    hádde ez a fos csak multiba van az nemjó.
  • Peck
    Mindenki próbálja ki,visszaszívom amit mondtam...nagyon komoly játék!!!!
  • mila69en
    szimulátor?
  • ColdFire
    weeeee mégegy nfs kopy
  • Peck
    Hát első ránézésre olyan NFS U,SRS,LA RUSH összekutyult valami + CRC HUD.....de remélem ugynaolyan sok mod lessz hozzá mint az SL hez,és ugyanolyan hangulattal is fog rendelkezni,meg lehetőséggel,mert ha az Invictus ne mcsak a grafikát fejlesztette ,hanem még tuning partsokat is rakott a játékba...akor zsír atom game....eddig is odavoltam a 0-ra szétkaphatómotorért :D
  • ALIENwoods
    inkább Szimulátorba sorolnám
    bár olyan 3 meccs alatt rá lehet érezni
  • LeePí17
    kira.
    irányíthatósága melyik játékcsoportba tartozik?.
    pl Carbon^^ vagy WR / Wr2?
  • ALIENwoods
    Nagyon vártuk, most megjelent! Az Invictus új autós játékának multiplayer változata amely mint tudjuk teljesen ingyenesen leszedhető, egy röpke regisztrációt követve a SkillGround.com oldalról.

A teljes játk megjelenése a GameSpot-n olvasottakból ítélve 2007 Február 13.

A játék Pixel Shader 2.0-t igényel, s az effektek jó részét kikapcsoltama multi miatt :)