743
-
Hát lesz még mit csiszolni a gamen februárig... Viszont a teljes úgytudom már most sokkal jobb a skillground változatnál, mert ez basta szerint is nagyon buta... -
valszeg kötöttek valami megállapodást velük... nekem még csak most csurog lefele... -
jah biztos kellett kompromisszumot kötni (ugyanis ha olyan lenne mint az SLRR, akkor behalna a net ha minden alkatrészt szinkronizálna össze-vissza :)), de remélem nem túl nagyot. remélem a CRC-nél azért részletesebb... -
Ha azt az exet indítjátok el amit ez a SkillGroundos xar feltett nektek sem indul el?
Csak ez a netes verzió van? -
Hát a szerelgetés olyan szintű nem lesz.... :D Majd egyszer lesz olyan is.. XDD -
Legyen benne legalább olyan szintű bütykélés mint az SLR-ben.. Meg legalább olyan fizika.. Imádom a padkán szarrátörni a futóművet
-
Hát kurvára nem az... Hülye vagy gyerek törődj bele... Ettől féltem, hogy ide jön majd a sok
... Egyébként fasza gém, sztem meg is veszem majd ha kijön, csak legyen moddolható... :/
-
/fav, + meglesés htxvm -
látom már betódultak az NFS észlények, hajrá, azzal a lendülettel vonulhattok is a topikotokba... ;)
na ezt tesztelem is ezerrel -
Alternatív, nem regelős letöltési link van? -
SLben nincs multi -
Egy újabb bugnélküli jól optimalizált Street Legalnak jobban örültem volna! -
majd lessz máshogy is :) -
hádde ez a fos csak multiba van az nemjó. -
Mindenki próbálja ki,visszaszívom amit mondtam...nagyon komoly játék!!!! -
szimulátor?
-
weeeee mégegy nfs kopy -
Hát első ránézésre olyan NFS U,SRS,LA RUSH összekutyult valami + CRC HUD.....de remélem ugynaolyan sok mod lessz hozzá mint az SL hez,és ugyanolyan hangulattal is fog rendelkezni,meg lehetőséggel,mert ha az Invictus ne mcsak a grafikát fejlesztette ,hanem még tuning partsokat is rakott a játékba...akor zsír atom game....eddig is odavoltam a 0-ra szétkaphatómotorért :D -
inkább Szimulátorba sorolnám
bár olyan 3 meccs alatt rá lehet érezni -
LeePí17 #2 kira.
irányíthatósága melyik játékcsoportba tartozik?.
pl Carbon^^ vagy WR / Wr2? -
Nagyon vártuk, most megjelent! Az Invictus új autós játékának multiplayer változata amely mint tudjuk teljesen ingyenesen leszedhető, egy röpke regisztrációt követve a SkillGround.com oldalról.
A teljes játk megjelenése a GameSpot-n olvasottakból ítélve 2007 Február 13.
A játék Pixel Shader 2.0-t igényel, s az effektek jó részét kikapcsoltama multi miatt :)