743
  • basta002
    én pedig dülledő mellkassal kijelentem, hogy nem válaszolok... :D nincs olyan messze az a febr. 17...
  • 12346
    félve kérdezem meg... deee forgalom lesz?
    parok, hogy nem
  • basta002
    tény és való, hogy ez a skillground verzió a teljeshez képest butított. a grafikával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert elég öreg már a gépem, de mind autók, mind pályák, mind pedig játéklehetőségek terén vannak még érdekességei a játéknak.
  • 12346
    nyomd át shader 1.1-re. szted?^^
  • Alexease
    A CRC-t kellene patchelniuk... Meg hosszu ideig a legjobb "terepes", autos jatek lehetne, a nagyon jo fizika miatt, de engem irtozatosan bosszant, es igy hasznalhatatlan is az automata ellenkormanyzas es a sebbessegfuggo kormanyzar miatt;(((

Raadasul, nagyon jo hogy lehetne modolni - nekem foleg palyak - de irtozatosan bonyolult, foleg a pack-ok, texturak, meg mindenfele egyeb adminisztracio (ahogy beleolvasgattama doksiba). Az ISI enginehez (F1C, rFactor, GTR, stb.) egyszeruen csakkimentem MAX-bol, es kesz is;) Uszkve;) De ugyanigy az eredeti netKar is.
  • Peck
    Nyilván itt is olyan szabadság lessz mint a CRCben,vagy az SLekben.....ez nagyon butított verzió....ne várjatok annyit tőle mint a fulltól.... (észrevettem amit még 1ik játékban sem,amikor lámpa latt mentek figyeljétek a műszerfalon az efekteket ezt eddig egyik játékban nem volt benne!!!!! és ez nagyon tetszik!!!)
  • Varenga
    Sztem lesz benne annyi szabadság mint az SL-ben, miért csesznék el a játékot, akkor semmi értelme nem lenne a jó fizikának... :/
  • SZilaJMaGGoT
    Ezért lenne jó ha később kiadnának valami modpacket hozzá mert akkor addon pályáknál sztem kilehetne küszöbölni az ilyen hülyeségeket
  • SZilaJMaGGoT
    Basta szerint ez a skillgroundos verzió nagyon csúnya meg nagyon szar a mostanihoz képest... buta
  • SZilaJMaGGoT
    Én a pályák design-jának szabadság érzetére gondoltam... Itt rendesen érzem hogy elvagyok kerítve... CRC-be jobb volt..
  • csm
    nem bírok regisztrálni :(
    küldi emailban a verification kódot, de amit küld az a levél üres, hiába próbálom többször :(
  • kemszi2
    de kvára várom már ezt a játékot.ráadásul ha megbyzható is lesz akkor tényleg viszi a prímet....
  • CodeRed
    Én például világ életemben inkább a hardcore szimulátorokat kedveltem/kedvelem. Semmi baj az "éjszakai világítóssal", ha épkézláb fizika van alatta, és élvezet a vezetés.
  • Varenga
    Hát igen, az Invictus ismét alkotott nekünk valami maradandót. A fizika jelen esetben nagyon tetszik, mégha a fullhoz képest butított is a játék, ugyanis 4-esben padlógáznál egy hosszú ívesebb kanyarban igencsak tartani kellett a vasat....szal szim! Én nagyon örülök a gámának és fejet hajtok a csapat előtt, mert kitettek magukért....tutter, hogy megveszem amint megjelenik.
  • SötétBarom
    Szvsz ezzel semmi probléma, amíg a játékaikban lehet vezetni, és van bennük pl kuplung ...
  • arty
    kár, h invictus is elmegy az éjszakai világitos nyilas irányba :(
  • [HUN]FaTaL
    Jól néz ki a képek alapján. Kár hogy a Radeon 9200am nem tudja a pixel shader 2.0-t:(
  • SötétBarom
    Végre teszteltem énis!
    Nagyon über. Remélem összehoznak belőle valami frankó kis gémet, mosmá nagyon hiányzik.. Ha a tunner részt jól megcsinálják, favorit lesz.
  • 12346
    gyáá, ez bejön. amolyan kultúr nfs:D minden benne van, aminek hiánya miatt az nfs csak perceket tölthetett a pécén^^ gecijó. bár ez a demo nem sok mindenre használható, viszont tetszeni fog. ez a skillground meg... inkább nem jellemezném..:/ anyuci vs egyéb cselekedetek*.*
  • Alexease
    Valami ActiveX-et akar instalallni, az nem szeretem;) De majd holnap megnezem tiszta fejjel;))
  • Varenga
    azt indítsd el, majd jelentkezz be és válassz ellenfelet
  • kuci06
    leszedtem, de nincs kint ikon, csak valami skillground v mi van kint. hogyan kell elindítani?
  • kemszi2
    azokról a képekeről amit Alien rakott először az rpm tunning ugrott be.
    még egy jó pont nálam...szépek a hangok...már amúgy nagyon hiányzik egy ilyen játék a sok arcade tunningolós játékok közé
  • Varenga
    Köszi a helpet Alien, de nekem arra nem csinál semmit, csak felvillan a homokóra....szal game közben kellett belőnöm, így egy rakat versenyt vesztettem... :/
  • ALIENwoods
    húztam egy újabb vonalat :D
  • Tomo15
    Igazán megcsinálhatták volna, hogy H-váltot is lehessen használni, ha már VAN kuplungolási lehetőség(ezt már abba a kaki carbonba is be lehet állítani)
  • ALIENwoods
    Startmenü, progik, skillground, gameconfig, last
  • kemszi2
    és legalább küzdeni kell a kocsival,nem lehet fékezés lasssítás nélkül kanyarodni
  • kemszi2
    és legalább küzdeni kell a kocsival,nem lehet fékezés lasssítás nélkül kanyarodni
  • kemszi2
    nekem bejön így két futam után...és legnagyobb örömömre belsőkamara isvan
  • Carlos
    Akkor ezt most megnézzük...
  • Varenga
    Hala!

Csak akkor tudom beállítani az opciókat ha verseny van? Mert ez így idegtépő eléggé.. :/ Szivesen ökörködnék vele, de így szinte lehetetlen.
    Amúgy amit eddig láttam belőle az tetszett.
  • M@TriX
    na így gondoltam én is ;)
  • ALIENwoods
    a második mondatod ellentétben van az elsővel :P

A full kb 2,5 hónapon belül jön ki, tehát lényegi módosítás már nem nagyon lesz :P
    Ez a demo tehát multira lecsonkolt változat (én azt mondanám) promociós célokra :), bár ez nem teljesen igaz mivel oda inkább teljes pompában virító programok mennek, többnyire :)
  • ALIENwoods
    :D

a tuning olyan SL-CRC ötvözet lesz, ha jól emlékszem, de 1 biztos
    LESZ GARÁZSOD :D
  • ALIENwoods
    A CRC-s szabadság érzetet a freerun adta, s ahogy néztem a nyelvi fájlt úgy ebben is vannak az SL ből simert utcai leszólogatások :P
    Ezt a versiót le lehet szedni, legalább egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia :)
    Megjegyzem amit én láttam fullt, az már akkor sokkal jobb volt mint ez :D, szóval ez tényleg csak ilyen előfutár :)
  • M@TriX
    sztem érdemes megvárni a véglegeset abba sztem bejárható város lesz, remélem ;) ingyen van szóval örüljünk.
    én sajna majd csak otthon tudom majd tesztelni...
  • SZilaJMaGGoT
    Nemtom én a moddolhatóság kérdése miatt húzom a számat csak... Legfőképp azért mert nem tetszenek a pályák... vagyis szépek meg minden, de crc nagyobb szabadság érzetet adott, és addon pályánál jobban meglehetne oldani, és szerintem a villogó izéket is kilehetne küszöbölni... Addon autókról nem is beszélve, mert 180sx, r32 skyline, s13, meg e30 bmw, kötelező lenne bele... XD
  • M@TriX
    jah akkor ez a verzió már nem is mérvadó? az nem, jó.... ;)

amúgy aki érdekel a játék 475MB-ot nyom a leérés után.
  • Ombika
    Ezert le se merem szedni,vartam 3 evet es jajjjj neeeeeeeee!!!
    Igaz addig erdemben nem nyilatkozom mig nem probaltam!