742
-
csoola #220 félreértesz, negme a video köritése emlékeztetett az underground-ra, (pont a "diszkó" meg az effektek, de mivel le van irva h a játék grafikájának minöségét a youtube kicsit "elronditotta" ez jelenleg nem fogallkoztat), amugy nemtom h játékélmény, fizika, irányitás alapján milyen, pedig ezek nagyon fontosak az élvezhető autós gammákkhoz. mondjuk semmi bajom az nfs-ekkel eljátszogattam mind1ikkel, de a legtöbbet a 3-al még régi gépemen, az ment rajta jol:D (kb 5-6 éve:P-de lehet már 7-8 is:D) -
#219 Amúgy ebben csak multi lesz vagy lesz benne singleplyer is? -
#218 -
#217 mit tudunk róla?a február végi megjelenés ugye nem változott?Vmi rendes hivatalos oldala van a skillground-on kívül? -
sagem #216 ja igen az nem szép...
kikapcsolhato az nagyon franko lenne..
-
#215 Es a mai napig elvezheto jatek,plane sok addon cars-al! :) -
#214 Ez is nagyon jó megoldás... -
#213 WR2 jó példa.. Arcade jellegű nyilaknál diszkó volt, ha kikapcsoltad, akkor a képernyő tetején rally stílusban mutatta egy nyíl, hogy merre (meg a minimap). -
#212 engem egyenlőre nem zavart,főleg hogy néha a kanyar másik felét nem is lehet látni -
#211 Te is crc-s vagy... Ott is zárt pályák voltak, mégsem voltak villogó izék.. Nem igaz, hogy itt nem lehetett megoldani... Másik, engem nem érdekel ha nem lesz ott semmi és nem lehet kihajtani, vagy tábla lenne helyette, de engem akkor is zavar... Legalább a kikapcsolás lehetőségét meghagyhatták volna... -
#210 és mit raknál a helyére? mert ugye a mapról nem enged kihajtani
barikádokat? az is hülyén nézne ki -
#209 Tod azokat a villogó nyilakat a kanyarokban... Engem az felettébb zavar... :/ -
sagem #208 milyen Diszkót ?
szerintem semmi baja enenk a gaménak..
jo lesz ez...nagyonis.
Underground meg Be Ka*****a...
-
#207 A diszkót legalább jólenne ha kilehetne kapcsolni... -
trabitrabi #206 Elolvastam a post-jaidat pontosan.
" street legal lene jo, csak mondjuk vmi optimalizálás félével... "
A CRC és a Street Legal (1 és 2) és a Monster Garage is ugyan azon az enginen alapul. Szóval ez a játék valami optimalizált féle.
" egy CRC underground nyulásokkal... "
Ezt a „nyúlás” hozzáállást a gémsztár nyomatja az újságaiban a fiatalok meg azt hiszik ez jelent valamit, azon kívül hogy az író, hogy leadja a minimum karakter számot hülyeségeket ír.
Ha már annyit járnak játék bemutatókra és kiállításokra, miért nem mondják a készítőknek: Srácok ez lopás, hát minden autónak 4 kereke van, a modellező csak ilyet tud? A programozó csak Nitróval tudja turbózni a járműveket? Miért nem körökre osztott autóversenyt csináltok, 6-ot dobtál pörgesd a motort 6.000-ig és dobd ki a kuplungot, majd 80 mph-nál törd át a tér-idő kontinuumot.
(Tisztelet a kivételnek, mert van egy-két jó írójuk).
A játékok nagy része az életből nyúl, főleg a szimulátorok.
Az egyetlen dolog ami nagyon nem tetszik a játékba, hogy „diszkó van a kanyarokban”. Gondolom azé rakták bele, hogy a „gyengébbek” számára élvezhetőbb legyen.
Lehet valaki félre értette az Invictus-nál a „gyengébbek” szót ezért vakok és süketek számára is játszatóvá tette a játékot.
„ ilyen gyökér autokkal kell ebben menni? ”
Sajna az Invictus is csak Magyarországon „él”, persze maradjanak :D is. Az EA az NFS-ek alá a Hot Pursuit 2 idején elkészített engine-t rakja. Raktak bele új dolgokat, javították és léptek pár DirectX-et. Így nagyobb tőke marad a Licenc-ek megvételére, pedig biztos így is elég nagy van nekik .
Nem azt akarom mondani, hogy az nfs szar. Amit el akartak érni vele és akiknek el akarják adni gondolom évről évre sikerül. Játszató, játékosok élvezik és megveszik. -
#205 Undergroundot inkább hagyjuk... Ez inkább Level-R... -
csoola #204 megnéztem a vidit pontosan, hát, ez a vidi alapján egy CRC underground nyulásokkal... bár majd egyszer meglesem igazábol is -
csoola #203 ilyen gyökér autokkal kell ebben menni? a CRC nem rossz gém (most gyakorlom vele a magyaritást:D) de a street legal lene jo, csak mondjuk vmi optimalizálás félével... -
#202 A legidegesítőbb a sok diszkó a kanyarokban... XD (ha érted mire gondolok) -
sagem #201 P4 3.0 , 1 giga DDR2, ATIX1600Pro 512mb
Lehet hogy tul arcados a kinézet de hát mégiscsak INternetre van optimalizálva. amugy ha 4en nyomtuk akkor is 150fps volt,
Szoval NAGYON OTTVAN A LASR -
Szabi1991 #200 LARS ? :)) -
#199 Jaja ez van !! :) -
#198 Sajnos, nem sajnos, a veg cel az, hogy eladjak a jatekot, elsosorban megelni akarnak;) Ezzel nincs semmi gond, kellenek az ilyenek is;)
Nem gond, mert mostanaban azert van szim rendesen, csak azt sajnalom, hogy a CRC nem lett "megcsinalva", de meg lehet remenykedni, hogy a Level-R meg lesz;) Bar ha az is ilyen arkad koritest kap, akkor mindegy;) -
#197 Jah,mert ez eladhato, ettol hanyok mar sajnos!!! :( -
#196 De milyen geppel?!:))
Amugy valoban nagyon utosen nez ki, valszeg vezetni is jo, de sajnos ez nekem mar tusagosan arkad style kinezet, es valszeg jatekstuilus;(
Talan majd a Lever-R (CRC 2 ?!:)), persze, ha javitjak a kormanyzasi hibakat... -
sagem #195 ja majdnem elfelejtettem!
Minden grafikai beállitas HIGH on volt post efektek is és - igaz a felvételbol nem letszik - 150FPS el ment stabilan :))
csak a fraps miatt akadozott a felvétel..youtube meg csinyara tomoritette vmiért... -
sagem #194 Ez egyszerüen fantasztikus.. Volt némi problémam a Skillground os eléréssel, de a Support osokkal megoldottuk igy mar senkinek sem dob errort a game...
s nem birtam ki hogy ne vegyek fel 1 kört a játékból. pedig elég bénát mentem elsőre.
EZ KÖTELEZÖ DARAB LESZ MINDENKINEK
HARJÁ INVICTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=o8llKlFUc8M
-
#193 Regeltem freemail-esre és t-online-sre is.
Egyiknél sem látszik a kó.
De mind1, letöröltem annyira nem érdekel. -
#192 freemail-en valóban nem látni a tartalmat, de nyomsz egy "forrás" gombot, és máris megjelenik^^ -
#191 Nekem freemailel is sikerült... :D -
#190 milyen e-mail címed van?
mert hallottam már, hogy a freemail-es nem működik... nekem hotmail-essel elsőre sikerült regelnem... -
#189 Hali, regeltem magam, letöltöttem /elküldte a mai-omra a hitelességi kódot --> na itt akadtam el, ugyanis egy üres e-mailt küldött el.
Kb. 15-20x elküldettem újra ezt a mail, de mindíg egy üres levelet kaptam. Ilyenkor mit lehet tenni???? -
60voltosNeon #188 B.U.É.K. !!!!!!!!!!!!!!!! -
#187 jajaja. kb 2x-3x toltam, de sose többet ebben a formában. -
#186 szintén, harmadik napon már 8. voltam [menőz] de aztán elegem lett ebből a skillgroundból, szóval hanyagolom mostmár... -
#185 Lehet ,hogy fel kellene tennem es kiprobalni! :)))) -
#184 Én nyomnám, ha nem lenne összeboronálva ezzel a szánalmas skillgrounds cuccal.. =( -
#183 én már meguntam a neten játszani....pedig a legjobb helyezésem az a 21. volt.de már nem érdekel.várom a fullt -
60voltosNeon #182
Van olyan, aki még játsza az LASR-t?
mert én rendszeresen játszom a gamet-nekem naon bejön
szeretnék egy magyar ellen versenyezni -
60voltosNeon #181
AlienWOODS én az slmodders oldalt nem birom elérni, még a forum rész sem érhető el!!
Mikor lessz elérhető az oldal?
Már megjelentek az elvonási tünetek