L.A. Street Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Level-R... Másik gém...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SötétBarom
Hol???

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SZilaJMaGGoT
Nem törik az autó... csalódás... <#szomoru1><#levele>

SZilaJMaGGoT
Én kb. hetente... 😄

kemszi2
ez a level r micsoda?
miért ?

basta002
srácok milyen sûrûn látogatjátok az invictus.hu-t? <#integet2>

..::S::L::M::..

basta002
próbálj meg lejjebb venni a grafikán... nálam pl. a koliban játszhatatlan... pedig annyira nem tartom rossznak a gépem... majd próbálkozok állítani rajta

kemszi2
asszem én nem igen fogok vele többet játszani...mikor vége a versenynek kilépéskor behal a gépem...
ngcsnet
hát lehet hogy nálam van a hiba, de ha egyszerre több autó riasztózik akkor igencsak érdekes hangja van

de egyébként tényleg jól sikerültek <#smile>

basta002
ha nem tetszenek a hangok keressétek josh-t az inv-nél 😄 a riasztóhangokat 5.1es rendszeren teszteltük, yóóóó nagy hangerõn... utána meg kimentünk elszívtunk egy fél doboz cigit hogy összeszedjük magunkat... de szerintem nagyon jól sikerültek.

12346
ha már áldozunk, akkor a skillgroundot áldoznám^^ egyszer kipróbáltam a demót, de ebben a formában sztem többet nem fogom eröltetni.

SZilaJMaGGoT
Látom lassan FAQ-t kell írni... XD

segitene vki ? hogy a **** lehet ezzel játszani ? <#szomoru1>

SZilaJMaGGoT
Most pofázzuk hogy nem biztos... Nézd meg a Palos Verdes-t...

Tomo15
Akkor csak éjszaka lesz?😞
SZilaJMaGGoT
Sztem meglehet majd oldani a nappali pályát ha lesz modpack(ugye a palo verdes elején még világos van, meg gondolom lesz nappalo pálya..)

ngcsnet
fülsiketító hangja van a riasztónak az biztos<#idiota>

egyébként a parkoló autók horpadnak?

ALIENwoods
igaz parkolnak, s lesz sok parkoló autó, azt nem merném mondani hogy menni is fognak, igaziból nem is tudom. De annak örülök hogy téglából vannak és reagálnak ha a 'hülyegyerek' nekikmegy azaz én xD. Villognak riasztó szól, nekem nagyon tetszik, még egy NFS-ben sem volt ilyen 😊

ALIENwoods
Emlékezzünk vissza, hogy a éjszakai élettel legutoljára ugye SLben találkoztunk de akkor méga nagyon kezdetleges volt. CRC-ben alapból nincs éjszaka. (Ám Santa Ride-ban megmutatta a CRC-s motor, hogy mit tud este 😊). Egyértelmû, hogy a motort viszont minden irányba fejleszteni kell, így tehát egyértelmû hogy ez inkább az ájszakai hangulatot célozza meg. Ami tetszik hogy itt is van HDR 😛 tehát nem csak a nap vakíthat, hanem a hirtelen felbukkanó fényszórók is a szemedbe flesselhetnek 😄

Megjegyzem, hogy a magyarosítást mi csináljuk azaz az SLM 😛.
Errõl van direktebb hír az oldalon 😊

Hát... ha azt nézzük mennyi(sztem sok) autó parkol az utakon... talán ezeknek a fele a végleges, teljes játékban "menni" is fog.
SZilaJMaGGoT
Hát annyi biztosan nem lesz mint SL-ben, de a crc-s szintet jólenne kihozni belõle... Remélem csak ezek a legrosszabb pályák és a többi pálya kicsit jobban lesz kidolgozva... Vagy lesz mod pack és megtudom mutatni, hogy milyenre is gondoltam...XDD

És mielõtt a "kedves" újságírók írnák, hogy az Invictus új játéka a NFS:Carbon-ra hajaz. <#ejnye1>
A Street Legal 2002-10-xx körül jött ki és az Underground Kb 2004-ben.
Má' mér hagynák ki a forgalmat? <#smile>

Ez csak egy "netenjátszhatódemodemodemo". A célja az (skillgroundnak), hogy minél többen játszanak náluk, azaz szinte bármilyen PC-n fusson a játék. Minél többen játsszák annál nagyon a valószínûsége, hogy lesz olyan "egyén" aki még pénz is áldoz rá (nekik).

Ha már pénzt áldozunk, akkor meg inkább boltból dobozban vesszük meg.
(így talán több pénz megy az Invictus-hoz <#taps>)
12346
há x

Raho
Megoldodott, már jön le a játék.

VW Jetta II 1,8T

Raho
Ilyenkor mit van?

VW Jetta II 1,8T

Varenga
szted kihagynák belõle a forgalmat? még abban az UG-ban is volt. Bár kérdésnek nem rossz. ://

12346
vázz😊 hasonlóan dülledõ mellkassal szintén kijelentem, hogy inkább én se mondok semmit😄

szal akkor várás😊

kemszi2
hát minél több futamre megyek annál jobban tetszik a játék....és annál messzebi idõpontnak tûnik a febr 17😊
basta002
én pedig dülledõ mellkassal kijelentem, hogy nem válaszolok... 😄 nincs olyan messze az a febr. 17...

12346
félve kérdezem meg... deee forgalom lesz? <#vigyor3>
parok, hogy nem

basta002
tény és való, hogy ez a skillground verzió a teljeshez képest butított. a grafikával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert elég öreg már a gépem, de mind autók, mind pályák, mind pedig játéklehetõségek terén vannak még érdekességei a játéknak.

12346
nyomd át shader 1.1-re. szted?^^

Alexease
A CRC-t kellene patchelniuk... Meg hosszu ideig a legjobb "terepes", autos jatek lehetne, a nagyon jo fizika miatt, de engem irtozatosan bosszant, es igy hasznalhatatlan is az automata ellenkormanyzas es a sebbessegfuggo kormanyzar miatt;(((

Raadasul, nagyon jo hogy lehetne modolni - nekem foleg palyak - de irtozatosan bonyolult, foleg a pack-ok, texturak, meg mindenfele egyeb adminisztracio (ahogy beleolvasgattama doksiba). Az ISI enginehez (F1C, rFactor, GTR, stb.) egyszeruen csakkimentem MAX-bol, es kesz is😉 Uszkve😉 De ugyanigy az eredeti netKar is.
Peck
Nyilván itt is olyan szabadság lessz mint a CRCben,vagy az SLekben.....ez nagyon butított verzió....ne várjatok annyit tõle mint a fulltól.... (észrevettem amit még 1ik játékban sem,amikor lámpa latt mentek figyeljétek a mûszerfalon az efekteket ezt eddig egyik játékban nem volt benne!!!!! és ez nagyon tetszik!!!)

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Varenga
Sztem lesz benne annyi szabadság mint az SL-ben, miért csesznék el a játékot, akkor semmi értelme nem lenne a jó fizikának... :/

SZilaJMaGGoT
Ezért lenne jó ha késõbb kiadnának valami modpacket hozzá mert akkor addon pályáknál sztem kilehetne küszöbölni az ilyen hülyeségeket

SZilaJMaGGoT
Basta szerint ez a skillgroundos verzió nagyon csúnya meg nagyon szar a mostanihoz képest... buta

SZilaJMaGGoT
Én a pályák design-jának szabadság érzetére gondoltam... Itt rendesen érzem hogy elvagyok kerítve... CRC-be jobb volt..

csm
nem bírok regisztrálni 😞
küldi emailban a verification kódot, de amit küld az a levél üres, hiába próbálom többször 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

kemszi2
de kvára várom már ezt a játékot.ráadásul ha megbyzható is lesz akkor tényleg viszi a prímet....
CodeRed
Én például világ életemben inkább a hardcore szimulátorokat kedveltem/kedvelem. Semmi baj az "éjszakai világítóssal", ha épkézláb fizika van alatta, és élvezet a vezetés.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Varenga
Hát igen, az Invictus ismét alkotott nekünk valami maradandót. A fizika jelen esetben nagyon tetszik, mégha a fullhoz képest butított is a játék, ugyanis 4-esben padlógáznál egy hosszú ívesebb kanyarban igencsak tartani kellett a vasat....szal szim! Én nagyon örülök a gámának és fejet hajtok a csapat elõtt, mert kitettek magukért....tutter, hogy megveszem amint megjelenik.

SötétBarom
Szvsz ezzel semmi probléma, amíg a játékaikban lehet vezetni, és van bennük pl kuplung ...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

arty
kár, h invictus is elmegy az éjszakai világitos nyilas irányba 😞

Forza.

[HUN]FaTaL
Jól néz ki a képek alapján. Kár hogy a Radeon 9200am nem tudja a pixel shader 2.0-t😞

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
Végre teszteltem énis!
Nagyon über. Remélem összehoznak belõle valami frankó kis gémet, mosmá nagyon hiányzik.. Ha a tunner részt jól megcsinálják, favorit lesz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

12346
gyáá, ez bejön. amolyan kultúr nfs😄 minden benne van, aminek hiánya miatt az nfs csak perceket tölthetett a pécén^^ gecijó. bár ez a demo nem sok mindenre használható, viszont tetszeni fog. ez a skillground meg... inkább nem jellemezném..:/ anyuci vs egyéb cselekedetek*.*

Alexease
Valami ActiveX-et akar instalallni, az nem szeretem😉 De majd holnap megnezem tiszta fejjel😉)