L.A. Street Racing

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varenga
azt indítsd el, majd jelentkezz be és válassz ellenfelet

kuci06
leszedtem, de nincs kint ikon, csak valami skillground v mi van kint. hogyan kell elindítani?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kemszi2
azokról a képekerõl amit Alien rakott elõször az rpm tunning ugrott be.
még egy jó pont nálam...szépek a hangok...már amúgy nagyon hiányzik egy ilyen játék a sok arcade tunningolós játékok közé
Varenga
Köszi a helpet Alien, de nekem arra nem csinál semmit, csak felvillan a homokóra....szal game közben kellett belõnöm, így egy rakat versenyt vesztettem... :/

ALIENwoods
húztam egy újabb vonalat 😄

Tomo15
Igazán megcsinálhatták volna, hogy H-váltot is lehessen használni, ha már VAN kuplungolási lehetõség<#levele>(ezt már abba a kaki carbonba is be lehet állítani)
ALIENwoods
Startmenü, progik, skillground, gameconfig, last

kemszi2
és legalább küzdeni kell a kocsival,nem lehet fékezés lasssítás nélkül kanyarodni
kemszi2
és legalább küzdeni kell a kocsival,nem lehet fékezés lasssítás nélkül kanyarodni
kemszi2
nekem bejön így két futam után...és legnagyobb örömömre belsõkamara isvan
Carlos
Akkor ezt most megnézzük...

Þór vígi þessi rúnar

Varenga
Hala!

Csak akkor tudom beállítani az opciókat ha verseny van? Mert ez így idegtépõ eléggé.. :/ Szivesen ökörködnék vele, de így szinte lehetetlen.
Amúgy amit eddig láttam belõle az tetszett.

M@TriX
na így gondoltam én is 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
a második mondatod ellentétben van az elsõvel 😛

A full kb 2,5 hónapon belül jön ki, tehát lényegi módosítás már nem nagyon lesz 😛
Ez a demo tehát multira lecsonkolt változat (én azt mondanám) promociós célokra 😊, bár ez nem teljesen igaz mivel oda inkább teljes pompában virító programok mennek, többnyire 😊

ALIENwoods
😄

a tuning olyan SL-CRC ötvözet lesz, ha jól emlékszem, de 1 biztos
LESZ GARÁZSOD 😄

ALIENwoods
A CRC-s szabadság érzetet a freerun adta, s ahogy néztem a nyelvi fájlt úgy ebben is vannak az SL bõl simert utcai leszólogatások 😛
Ezt a versiót le lehet szedni, legalább egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia 😊
Megjegyzem amit én láttam fullt, az már akkor sokkal jobb volt mint ez 😄, szóval ez tényleg csak ilyen elõfutár 😊

M@TriX
sztem érdemes megvárni a véglegeset abba sztem bejárható város lesz, remélem 😉 ingyen van szóval örüljünk.
én sajna majd csak otthon tudom majd tesztelni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SZilaJMaGGoT
Nemtom én a moddolhatóság kérdése miatt húzom a számat csak... Legfõképp azért mert nem tetszenek a pályák... vagyis szépek meg minden, de crc nagyobb szabadság érzetet adott, és addon pályánál jobban meglehetne oldani, és szerintem a villogó izéket is kilehetne küszöbölni... Addon autókról nem is beszélve, mert 180sx, r32 skyline, s13, meg e30 bmw, kötelezõ lenne bele... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

M@TriX
jah akkor ez a verzió már nem is mérvadó? az nem, jó.... 😉

amúgy aki érdekel a játék 475MB-ot nyom a leérés után.

Ombika
Ezert le se merem szedni,vartam 3 evet es jajjjj neeeeeeeee!!!
Igaz addig erdemben nem nyilatkozom mig nem probaltam!

SZilaJMaGGoT
Hát lesz még mit csiszolni a gamen februárig... Viszont a teljes úgytudom már most sokkal jobb a skillground változatnál, mert ez basta szerint is nagyon buta...

M@TriX
valszeg kötöttek valami megállapodást velük... nekem még csak most csurog lefele...

M@TriX
jah biztos kellett kompromisszumot kötni (ugyanis ha olyan lenne mint az SLRR, akkor behalna a net ha minden alkatrészt szinkronizálna össze-vissza 😊), de remélem nem túl nagyot. remélem a CRC-nél azért részletesebb...

Peck
Ha azt az exet indítjátok el amit ez a SkillGroundos xar feltett nektek sem indul el?
Csak ez a netes verzió van?

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

SZilaJMaGGoT
Hát a szerelgetés olyan szintû nem lesz.... 😄 Majd egyszer lesz olyan is.. XDD

SötétBarom
Legyen benne legalább olyan szintû bütykélés mint az SLR-ben.. Meg legalább olyan fizika.. Imádom a padkán szarrátörni a futómûvet <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SZilaJMaGGoT
Hát kurvára nem az... Hülye vagy gyerek törõdj bele... Ettõl féltem, hogy ide jön majd a sok <#lama>... Egyébként fasza gém, sztem meg is veszem majd ha kijön, csak legyen moddolható... :/

12346
/fav, + meglesés htxvm

M@TriX
látom már betódultak az NFS észlények, hajrá, azzal a lendülettel vonulhattok is a topikotokba... 😉

na ezt tesztelem is ezerrel

SötétBarom
Alternatív, nem regelõs letöltési link van?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ALIENwoods
SLben nincs multi

grebber
Egy újabb bugnélküli jól optimalizált Street Legalnak jobban örültem volna!

Next PC upgrade: 2022

Peck
majd lessz máshogy is 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Barney Tech
hádde ez a fos csak multiba van az nemjó.

Peck
Mindenki próbálja ki,visszaszívom amit mondtam...nagyon komoly játék!!!!

mila69en
szimulátor?<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ColdFire
weeeee mégegy nfs kopy

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Peck
Hát elsõ ránézésre olyan NFS U,SRS,LA RUSH összekutyult valami + CRC HUD.....de remélem ugynaolyan sok mod lessz hozzá mint az SL hez,és ugyanolyan hangulattal is fog rendelkezni,meg lehetõséggel,mert ha az Invictus ne mcsak a grafikát fejlesztette ,hanem még tuning partsokat is rakott a játékba...akor zsír atom game....eddig is odavoltam a 0-ra szétkaphatómotorért 😄

ALIENwoods
inkább Szimulátorba sorolnám
bár olyan 3 meccs alatt rá lehet érezni

kira.
irányíthatósága melyik játékcsoportba tartozik?.
pl Carbon^^ vagy WR / Wr2?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ALIENwoods
Nagyon vártuk, most megjelent! Az Invictus új autós játékának multiplayer változata amely mint tudjuk teljesen ingyenesen leszedhetõ, egy röpke regisztrációt követve a SkillGround.com oldalról.

A teljes játk megjelenése a GameSpot-n olvasottakból ítélve 2007 Február 13.

A játék Pixel Shader 2.0-t igényel, s az effektek jó részét kikapcsoltama multi miatt 😊

← ElőzőOldal 15 / 15