L.A. Street Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
még egy jó pont nálam...szépek a hangok...már amúgy nagyon hiányzik egy ilyen játék a sok arcade tunningolós játékok közé
Csak akkor tudom beállítani az opciókat ha verseny van? Mert ez így idegtépõ eléggé.. :/ Szivesen ökörködnék vele, de így szinte lehetetlen.
Amúgy amit eddig láttam belõle az tetszett.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A full kb 2,5 hónapon belül jön ki, tehát lényegi módosítás már nem nagyon lesz 😛
Ez a demo tehát multira lecsonkolt változat (én azt mondanám) promociós célokra 😊, bár ez nem teljesen igaz mivel oda inkább teljes pompában virító programok mennek, többnyire 😊
Ezt a versiót le lehet szedni, legalább egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia 😊
Megjegyzem amit én láttam fullt, az már akkor sokkal jobb volt mint ez 😄, szóval ez tényleg csak ilyen elõfutár 😊
én sajna majd csak otthon tudom majd tesztelni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
amúgy aki érdekel a játék 475MB-ot nyom a leérés után.
Igaz addig erdemben nem nyilatkozom mig nem probaltam!
Csak ez a netes verzió van?
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
na ezt tesztelem is ezerrel
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
irányíthatósága melyik játékcsoportba tartozik?.
pl Carbon^^ vagy WR / Wr2?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

A teljes játk megjelenése a GameSpot-n olvasottakból ítélve 2007 Február 13.
A játék Pixel Shader 2.0-t igényel, s az effektek jó részét kikapcsoltama multi miatt 😊