743
  • 60voltosNeon

AlienWOODS én az slmodders oldalt nem birom elérni, még a forum rész sem érhető el!!

Mikor lessz elérhető az oldal?
    Már megjelentek az elvonási tünetek
  • Gregorius
    SP2 tűzfal kivételei közé be kell tenni a játék exe-jét.
  • ngcsnet
    .hu helyett .org

Békés boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Szabi1991
    nincs ien oldal :(
  • ALIENwoods
    Boldog Karácsonyt kíván az SLModders csapata !
  • SötétBarom
  • Met
    valami gond van, felraktam az SP2-t és azóta nem tudok játszani, kihívok valakit, pályát választok és rányomok a challenge gombra de nem történik semmi
  • deotron
    Olvastam, hogy valakinek sem sikerült elérnie a beállítások menüt versenyen kívül.
    Nos, indítsátok a játok így:
    "LASR.exe settings"
    (Bár a skillgroundon kellett volna kiírni, hiszen ők kérték ezt a feature-t. :)
  • arty
    én meg kiprobáltam a gémet, nagyon tetszik :)

amugy azért megy jobban ez, mint a CRC, mert a terep kevébé belátható, a házakon tuli részt nem kell megjeleniteni... CRCben elég hatalmas volt a belátható terep ...
  • a3a
    megcsináltam(végre)és lenyólták az a3a nevet
  • ALIENwoods
    Egyébként megjegyzem hogy az SLM Fóruma üzemképes
  • ALIENwoods
    :D
  • basta002
    szeretem amúgy a sok okos embert :D
  • kemszi2
    hát igen azt láttam hogy kicsit rossz szögből van az egész.Azért látszik,hogy asia piacra szánták,ők szeretik ezeket a csilivili felvillanó cuccokat.DE a hangok nagyon elvannak itt is találva...az nagyon bejött nekem
  • SZilaJMaGGoT
    A kamera is torzít kicsit a helyzeten...
  • Alexease
    Kicsit bena, de belsonezetbol, vezetes kozben nem latszik;) De valszeg az erdekes kameraallas es a FOV is ra tesz egy lapattal;)

Engem inkabb az arkad kijelzes es az idok felvillanasa zavar:) Bar valszeg kikapcsolhato;) Remelem...
  • kemszi2
    azért sztem egy kicsit közelebb kellett volna ültetni azt az embert ahoz a kormányhoz,mert nem csak a kézről van szó,hanem a lába is..kicsit röhejes és az sl-re emlékeztet ez.Viszont LASR jól vannak megcsinálva az emberke
  • SZilaJMaGGoT
    Nyugi csak viccnek szántam... :)
  • sagem
  • Alexease
    Ez nem tunt fel a mondandoja vegen: "XDDDDD" ?! :)
  • sagem
    LASR
    By: Groove Games
    Genre: Driving
    Release Date: Feb 13, 2007
    -----------------------------
  • sagem
    NFS Carbon...SIMULATOR..: hehehehehehe

ez vicc ugye!
    NFS eknél Arcade-abb jaték nem is létezik! Még hogy szimulator.hehehehe
    már megbocsáss de ez teljesen hibás megjegyzés volt.
    NFS ekben Dobozfizika van Invictus os termékekeben Komplex fiziai objectek vannak.
    Menny csak neki a falnak az NFSben lemászik rola a kocsi szépen kommotosan., méghogy EA simulatorok...wow meg lol és lil és popp
    Santaride ban komolyabb a Fizika.

Sry mindenkinek de muszaj voltam nem hagyni a dolgot.
  • Alexease
    Visszaolvasgattam, de meg hivatalos, korrekt infot nem talaltam, tudna valaki irni egy osszefoglalot a ket jatekrol?
    - Mikor jelennek meg?
    - Ingyenes, dobozos, online, stb.?
    - Elerheto nyelvek? (Angol lesz?) Mert valami Japan oldalon lattam a cuccost:))

Es a LASR-rol is jo lenne valami (meg mindig nem mertem leszedni az ActiveX miatt:)))
    - Offline is lehet menni vele?
    - Szabadon bejarhato a varos, vagy kotott palyas.
    - Gyorsulas es/vagy rendes verseny?
    - Kiszedtek belole az automata kormany tekergetest es a sebessegfuggo kormanyzast? :)

THX!
  • Alexease
    Gondolom azert, mert tul nagy a kormany szog (nagyobb mint 1 teljes kor), raadasul billentyuvel ment a joember;)))
  • kemszi2
    húúú bameg...azért ez komoly volt
  • SZilaJMaGGoT
    árkád fos.. Maradok az EA szimulátorjainál... Carbon már megmutatta milyen is az autóvezetés a valóságban jövő novemberben meg megint megmutatják... XDDDDD
  • kemszi2
    de úgy látom lesz törés:)mert ott van a kis kocsi ábra a jobb oldalon,mint lasr-ban
  • kemszi2
    hu...elég hülyén mozog a csávókám keze,de amúgy jónak tűnik
  • sagem
    vagy itt

http://youtube.com/watch?v=y-OXao81oUs
  • sagem
    http://youtube.com/results?search_query=level-r&search=Search
  • kemszi2
    annyi szent,hogy már nagyon szerettem volna egy ilyen belső nézetes utcai versenyzős game-t.Az sl kivétel volt,ott is szite mindig belső nézettel mentem ,de az kicsit gáz volt.ebben viszont nagyon tetszik
  • sagem
    azért nem érzed hogy mikor jon a kanyar, mert nem használnak elég élénk szineket pl az ut szélén , felfestések, és pont a pasztel hatás miatt olyan érzése lesz a szemednek hogy minden franko,magyarul nem tunik ki az ut vége. a masik az a kamera nyitottsága ami olyan érzést kelthet - ha nincsen jol belőve, ez akarpár fok is lehet - hogy azt hiszed hogy meg 50-100 méter van hátra kozbe meg csak 20-30 és igy siman elnézi az ember a féktávot... szoval becsap a szemed...
    remélem kielégitő válasz volt :)
  • SZilaJMaGGoT
    Mégis fizetős lesz?? :D
  • ALIENwoods
    mivel tudom/tudjuk, hogy ez egy igen lebutított versió ezért én továbbra is várom a teljes full CD-s változatot is!
    Előrendelésben $20-rt láttam ami igen jó ajánlat érte :)
  • Gregorius
    Igen, ha más haszna nincs, akkor annyi, hogy tényleg kényelmesebb belső nézetből játszani vele. :)
  • kemszi2
    két dologgal egyetértek.egyik a hang a másik az utca sarok:)de a kamerával nuincs gondom.mindig belső nézettel megyek:P
  • Gregorius
    Meg mondom őszintén. Nekem tetszett a kinézet, amennyit eddig láttam. Egy érdekes átmenet a pasztel árnyalatok és a csilli-villi atomkontraszt NFS képvilág között. Száguldás közben sokkal inkább zavar, hogy nem látom az utca sarkát, hogy hol kell befordulni, de nem tudnám megmondani, hogy ez minek köszönhető. De leginkább gyakorlás kéne hozzá, és tudni fejből, hol a sarok.
    Ellenben ami a játékélmény rovására megy, az a külső kamera. Már annak idején CRC-ben is sarkallatos kérdés volt a külső (F5) kameraállás. Gondolom egy az egyben a CRC azonos kameranézetét használja, és nem látszik, nem érezni belőle, hogy merre áll a kocsi, és milyen irányba húzza ki egy kanyar után a négy kerék.
    Egyébként pedig le a kalappal, mert összképileg szebben mutat mint a CRC, és valahogy mégis sokkal gördülékenyebben fut a motor. NEm szaggat, nem akad, nem villog.

Egy apró megjegyzés azonban. Már elfelejtettem, hogy mi volt a gond anno, de ugyanúgy mint a CRC-ben, itt is elment a hang teljesen egy perc játék után.
  • sagem
    pont hogy az.. nem mondtam.. azt irtam hogy azok azok.....
  • SötétBarom
    RBR nem szim? O_o
  • sagem
    a menuben az a zold fejléc pl borzaszot olyan mintha 2 kulombozo ember csinalta volna a gombokat meg a fejlécet is.
    a gombok faszak a fejlécek nem illenek oda. a szine se. nem harmonizálnak.
    a Logo is nagyon szép de a hátéttér az kb 1 perc phshopban. csunya azt is 2 kulombozo ember csinalta. mert aki ilyen logot csinal az tud hátteret is csinalni.... lasd a dl managerében a skillground-nak. ott minden tokéletesen nézki a kocsik a fehér alapon a logo a fények minden.....