743
  • SZilaJMaGGoT
    Miért, van törés??
  • SZilaJMaGGoT
    Nem biztos hogy full olyan lesz... CRC-be is volt verseny pálya...
  • 12346
    és télleg. kekszplórerrel kép is volt. másik két alternatívával csak hang.
    szal ez ilyen "piros-fehér" kockás racsing pálya lesz. akkor így töréssel, vagy anélkül is kimaradna valszeg:)
  • Alexease
    Az Invictust nem tudnad valahogy ravenni, hogy foglkalkozzanak meg egy kicsit a CRC-vel?!:)

Mar tucatszor lertam, de: az automata ellenkormanyzast (vagy rangatast) es a sebessegfuggo kormanyzast kellene kiiktatni belole;)) Es mar nem emlekszem pontosan, de ha nincs benne, akkor jo kellene a H-Pattern valto tamogatasa is;)))

THX!
  • basta002
    este lasr? :D
  • basta002
    azon a videón pont nem látszik...
  • SZilaJMaGGoT
    Ez van... :D A videó pont a főoldalon van...
  • 12346
    én még utalást se találtam arra, hogy egyáltalán volna is ott vmi:)
  • SZilaJMaGGoT
    Hát a videót megtudtam nézni... :D
  • SötétBarom
    Te tudtad értelmezni a japán websitetot??
  • SZilaJMaGGoT
    Level-R... Másik gém...
  • SötétBarom
    Hol???
  • SZilaJMaGGoT
    Nem törik az autó... csalódás...
  • SZilaJMaGGoT
    Én kb. hetente... :D
  • kemszi2
    ez a level r micsoda?
  • Szabi1991
    miért ?
  • basta002
    srácok milyen sűrűn látogatjátok az invictus.hu-t?
  • basta002
    próbálj meg lejjebb venni a grafikán... nálam pl. a koliban játszhatatlan... pedig annyira nem tartom rossznak a gépem... majd próbálkozok állítani rajta
  • kemszi2
    asszem én nem igen fogok vele többet játszani...mikor vége a versenynek kilépéskor behal a gépem...
  • ngcsnet
    hát lehet hogy nálam van a hiba, de ha egyszerre több autó riasztózik akkor igencsak érdekes hangja van

de egyébként tényleg jól sikerültek
  • basta002
    ha nem tetszenek a hangok keressétek josh-t az inv-nél :D a riasztóhangokat 5.1es rendszeren teszteltük, yóóóó nagy hangerőn... utána meg kimentünk elszívtunk egy fél doboz cigit hogy összeszedjük magunkat... de szerintem nagyon jól sikerültek.
  • 12346
    ha már áldozunk, akkor a skillgroundot áldoznám^^ egyszer kipróbáltam a demót, de ebben a formában sztem többet nem fogom eröltetni.
  • SZilaJMaGGoT
    Látom lassan FAQ-t kell írni... XD
  • Szabi1991
    segitene vki ? hogy a **** lehet ezzel játszani ?
  • SZilaJMaGGoT
    Most pofázzuk hogy nem biztos... Nézd meg a Palos Verdes-t...
  • Tomo15
    Akkor csak éjszaka lesz?:(
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem meglehet majd oldani a nappali pályát ha lesz modpack(ugye a palo verdes elején még világos van, meg gondolom lesz nappalo pálya..)
  • ngcsnet
    fülsiketító hangja van a riasztónak az biztos

egyébként a parkoló autók horpadnak?
  • ALIENwoods
    igaz parkolnak, s lesz sok parkoló autó, azt nem merném mondani hogy menni is fognak, igaziból nem is tudom. De annak örülök hogy téglából vannak és reagálnak ha a 'hülyegyerek' nekikmegy azaz én xD. Villognak riasztó szól, nekem nagyon tetszik, még egy NFS-ben sem volt ilyen :)
  • ALIENwoods
    Emlékezzünk vissza, hogy a éjszakai élettel legutoljára ugye SLben találkoztunk de akkor méga nagyon kezdetleges volt. CRC-ben alapból nincs éjszaka. (Ám Santa Ride-ban megmutatta a CRC-s motor, hogy mit tud este :)). Egyértelmű, hogy a motort viszont minden irányba fejleszteni kell, így tehát egyértelmű hogy ez inkább az ájszakai hangulatot célozza meg. Ami tetszik hogy itt is van HDR :P tehát nem csak a nap vakíthat, hanem a hirtelen felbukkanó fényszórók is a szemedbe flesselhetnek :D

Megjegyzem, hogy a magyarosítást mi csináljuk azaz az SLM :P.
    Erről van direktebb hír az oldalon :)
  • trabitrabi
    Hát... ha azt nézzük mennyi(sztem sok) autó parkol az utakon... talán ezeknek a fele a végleges, teljes játékban "menni" is fog.
  • SZilaJMaGGoT
    Hát annyi biztosan nem lesz mint SL-ben, de a crc-s szintet jólenne kihozni belőle... Remélem csak ezek a legrosszabb pályák és a többi pálya kicsit jobban lesz kidolgozva... Vagy lesz mod pack és megtudom mutatni, hogy milyenre is gondoltam...XDD
  • trabitrabi
    És mielőtt a "kedves" újságírók írnák, hogy az Invictus új játéka a NFS:Carbon-ra hajaz.
    A Street Legal 2002-10-xx körül jött ki és az Underground Kb 2004-ben.
  • trabitrabi
    Má' mér hagynák ki a forgalmat?

Ez csak egy "netenjátszhatódemodemodemo". A célja az (skillgroundnak), hogy minél többen játszanak náluk, azaz szinte bármilyen PC-n fusson a játék. Minél többen játsszák annál nagyon a valószínűsége, hogy lesz olyan "egyén" aki még pénz is áldoz rá (nekik).

Ha már pénzt áldozunk, akkor meg inkább boltból dobozban vesszük meg.
    (így talán több pénz megy az Invictus-hoz )
  • 12346
    há x
  • Raho
    Megoldodott, már jön le a játék.
  • Raho
    Ilyenkor mit van?
  • Varenga
    szted kihagynák belőle a forgalmat? még abban az UG-ban is volt. Bár kérdésnek nem rossz. ://
  • 12346
    vázz:) hasonlóan dülledő mellkassal szintén kijelentem, hogy inkább én se mondok semmit:D

szal akkor várás:)
  • kemszi2
    hát minél több futamre megyek annál jobban tetszik a játék....és annál messzebi időpontnak tűnik a febr 17:)