743
-
Miért, van törés?? -
Nem biztos hogy full olyan lesz... CRC-be is volt verseny pálya... -
és télleg. kekszplórerrel kép is volt. másik két alternatívával csak hang.
szal ez ilyen "piros-fehér" kockás racsing pálya lesz. akkor így töréssel, vagy anélkül is kimaradna valszeg:) -
Az Invictust nem tudnad valahogy ravenni, hogy foglkalkozzanak meg egy kicsit a CRC-vel?!:)
Mar tucatszor lertam, de: az automata ellenkormanyzast (vagy rangatast) es a sebessegfuggo kormanyzast kellene kiiktatni belole;)) Es mar nem emlekszem pontosan, de ha nincs benne, akkor jo kellene a H-Pattern valto tamogatasa is;)))
THX! -
este lasr? :D -
azon a videón pont nem látszik...
-
Ez van... :D A videó pont a főoldalon van... -
én még utalást se találtam arra, hogy egyáltalán volna is ott vmi:) -
Hát a videót megtudtam nézni... :D -
Te tudtad értelmezni a japán websitetot?? -
Level-R... Másik gém... -
Hol??? -
Nem törik az autó... csalódás... 
-
Én kb. hetente... :D -
ez a level r micsoda? -
Szabi1991 #86 miért ? -
srácok milyen sűrűn látogatjátok az invictus.hu-t?
-
próbálj meg lejjebb venni a grafikán... nálam pl. a koliban játszhatatlan... pedig annyira nem tartom rossznak a gépem... majd próbálkozok állítani rajta -
asszem én nem igen fogok vele többet játszani...mikor vége a versenynek kilépéskor behal a gépem... -
hát lehet hogy nálam van a hiba, de ha egyszerre több autó riasztózik akkor igencsak érdekes hangja van
de egyébként tényleg jól sikerültek
-
ha nem tetszenek a hangok keressétek josh-t az inv-nél :D a riasztóhangokat 5.1es rendszeren teszteltük, yóóóó nagy hangerőn... utána meg kimentünk elszívtunk egy fél doboz cigit hogy összeszedjük magunkat... de szerintem nagyon jól sikerültek. -
ha már áldozunk, akkor a skillgroundot áldoznám^^ egyszer kipróbáltam a demót, de ebben a formában sztem többet nem fogom eröltetni. -
Látom lassan FAQ-t kell írni... XD -
Szabi1991 #78 segitene vki ? hogy a **** lehet ezzel játszani ?
-
Most pofázzuk hogy nem biztos... Nézd meg a Palos Verdes-t... -
Akkor csak éjszaka lesz?:( -
Sztem meglehet majd oldani a nappali pályát ha lesz modpack(ugye a palo verdes elején még világos van, meg gondolom lesz nappalo pálya..) -
fülsiketító hangja van a riasztónak az biztos 
egyébként a parkoló autók horpadnak? -
igaz parkolnak, s lesz sok parkoló autó, azt nem merném mondani hogy menni is fognak, igaziból nem is tudom. De annak örülök hogy téglából vannak és reagálnak ha a 'hülyegyerek' nekikmegy azaz én xD. Villognak riasztó szól, nekem nagyon tetszik, még egy NFS-ben sem volt ilyen :) -
Emlékezzünk vissza, hogy a éjszakai élettel legutoljára ugye SLben találkoztunk de akkor méga nagyon kezdetleges volt. CRC-ben alapból nincs éjszaka. (Ám Santa Ride-ban megmutatta a CRC-s motor, hogy mit tud este :)). Egyértelmű, hogy a motort viszont minden irányba fejleszteni kell, így tehát egyértelmű hogy ez inkább az ájszakai hangulatot célozza meg. Ami tetszik hogy itt is van HDR :P tehát nem csak a nap vakíthat, hanem a hirtelen felbukkanó fényszórók is a szemedbe flesselhetnek :D
Megjegyzem, hogy a magyarosítást mi csináljuk azaz az SLM :P.
Erről van direktebb hír az oldalon :) -
trabitrabi #71 Hát... ha azt nézzük mennyi(sztem sok) autó parkol az utakon... talán ezeknek a fele a végleges, teljes játékban "menni" is fog. -
Hát annyi biztosan nem lesz mint SL-ben, de a crc-s szintet jólenne kihozni belőle... Remélem csak ezek a legrosszabb pályák és a többi pálya kicsit jobban lesz kidolgozva... Vagy lesz mod pack és megtudom mutatni, hogy milyenre is gondoltam...XDD -
trabitrabi #69 És mielőtt a "kedves" újságírók írnák, hogy az Invictus új játéka a NFS:Carbon-ra hajaz. 
A Street Legal 2002-10-xx körül jött ki és az Underground Kb 2004-ben.
-
trabitrabi #68 Má' mér hagynák ki a forgalmat? 
Ez csak egy "netenjátszhatódemodemodemo". A célja az (skillgroundnak), hogy minél többen játszanak náluk, azaz szinte bármilyen PC-n fusson a játék. Minél többen játsszák annál nagyon a valószínűsége, hogy lesz olyan "egyén" aki még pénz is áldoz rá (nekik).
Ha már pénzt áldozunk, akkor meg inkább boltból dobozban vesszük meg.
(így talán több pénz megy az Invictus-hoz
)
-
há x -
Megoldodott, már jön le a játék. -
Ilyenkor mit van?
-
szted kihagynák belőle a forgalmat? még abban az UG-ban is volt. Bár kérdésnek nem rossz. :// -
vázz:) hasonlóan dülledő mellkassal szintén kijelentem, hogy inkább én se mondok semmit:D
szal akkor várás:) -
hát minél több futamre megyek annál jobban tetszik a játék....és annál messzebi időpontnak tűnik a febr 17:)