743
  • sagem
    jezus.. tudom hogy van..contrast..
    posteffekt crc ben is volt...ha már igy megemlited en mondtam hogy legyen benne. noise, contrast, szort árnyék a kocsik alatt és a talajon, utolso héten kerult bele a crc2005 be de jo ois lett. azzal semmi baj nincsen.
    És igen en figyelek a részéletekre. ezek nagyon minimalis dolgok egy játékban. Az a baj hogy ŐK nem figyelnek oda. A game az tok jó de akkor nézzen jol is ki. ilyen a GTR is kurvajo sim de ocsmanyul nezettki. GTR2 ben ez megoldodott. mert tudtak hogy 2006 ban mar erre is oda kell figyelni. vagy a RBR...de nem akarom ehez hasonlitani az INV gamekat. mert ezek nem szimulatorok hanem Átmenet arcad és sim között. Szoval hamár jó játék nézzen ki faszán.
  • ALIENwoods
    nem tudom játszottál-e vele de van egy olyan hogy kontraszt
  • SZilaJMaGGoT
    Te aztán nagyon szőrszálhasogató vagy... :D Bennem fel se merültek ilyenek, sőt oda se figyelek ilyen dolgokra... :DDD
  • sagem
    Hmm......Szokásos bevilágítás gondok, mint a crc ben.. Sőt, a CRC2005 ben sokkal jobb volt az összhatás..
    Kicsit fura hogy hogy sut a nap és a bokrok meg a fák árnyékban vannak..
    Valaki nagyon mellénéz a fényekkel az Invictuszban..
    amiket japo oldalakon neztem képeket azokban is elég komoly bevilágítási problémák vanna. tiszta köd minden, fura fények és árnyékok...
    Persze ettől fuggetlenul tuti jo moka lesz vele nyomni. Remélem lesz belőle angol verzió...
    Vagy megjobb lenne ha Magyar rendszereken is futna majd.. nem csak asia
    LARS nekem nem ment, valami connection faild et nyom , de az a grafika ami addig volt a logon kivul elég borzalmas volt.. slrmodders en neztem e képeket rola, szinte uaz a baj ott is a fényekkel.
    Teljesen el vannak tévedve azok akik bevilágitják a pályákat.
    de a game maga biztos hogy frankó. CRC2005 is az volt. ez a kettő is tuti az lesz.! csak legyen magyar piaca is. ne jusson Streetlegal illegális másolat sorsra... legyen magyar megjelenés mint a crc
    BigUp 4 Invictus
  • Gregorius
    Tetszik. Határozottan tetszik.
  • ALIENwoods
    megjegyzem hogy időközben 100%-ban elkészült s el is küldtük. Aztán lesz ami lesz :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem... Sőt.. De csak kívülről nézki úgy, de amúgy szinte minden más lesz benne...
  • arty
    mert? árkádosabb lesz alatta az irányitás/fizika?

sztem a CRC-t csak egy AAA kiadós SLR überelheti :P
  • SZilaJMaGGoT
    De csak úgy néz ki... :)
  • arty
    90% CRC :D
  • Szabi1991
    "Igaz még nem is jelent meg, de 99%-ban lefordítottuk magyarra a LASR-t. Ezzel is remélhetőleg gyorsítva a fejlesztést (már ha megfelel nekik ).
    A szövegekből egy igen jó story rajzolódik ki, sokkal összetettebb mint SLR idején, de mégis hasonló hozzá.
    A szövegből megállapítva, L.A. illegális utcai autóversenyeibe érkezünk ahol a legjobbak mérik össze tudásukat. Ellenfeleink a világ számos szegeletéből érkeztek. Ilyen Matt Peacock is aki jelen pillanatban a legnagyobb és veretlen Legenda. Célunk kihívni s legyőzni, hogy mi lehessünk L.A. utcáinak Királya "
    slmodders.extra.hu
  • 12346
    há látom^^ csak megjegyeztem, hogy...:) videó láttán inkább elhatárolódtam a témától első körben.
  • zoolee
    Nah ez teccik.
  • SZilaJMaGGoT
    Tuti nem csak versenypálya lesz...
  • 12346
    pl ez a két kép bejön a level-rből, főleg ha szabadon lehetne rohangálni:)

szim, nem szim, a ratyi versenypályákkal ki lehet üldözni engem a világból..:) minek ezt a témát nagyon nagyon nagyon sokadszorra is eröltetni. kapásból vagy 5 racsing pályás SZIMet tudnék mondani. minek ennyi????? sok különbség nincs:///
  • basta002
    check it out... the level-r... who will create the new topic? :D
    Level-R
  • kemszi2
  • SZilaJMaGGoT
    Ja a sok nídforszpíder... :) Valóságban nem is törnek a kocsik.. NFS legalább szim... ^^
  • kemszi2
    addig jó míg viszonylag nyugis....majdha elárasztja a sok okos...
  • SZilaJMaGGoT
    Mi is offolunk eleget... :) Egyébként sztem ezzel nincs gond mer úgyse egy nagyon forgalmas topik... :)
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    off :
    Tesco :)
    belváros
    belváros 2
  • kemszi2
    hihi a magyar utakhoz inkább vmi offroad játék illene:)
  • Szabi1991
    kicsit off :
    de van a FS 2004 hez egy "pár" kész Budapesti épűlet :)
  • SZilaJMaGGoT
    Hát értem... Mind1.. Holnap kipróbálom, ha tettszik, akkor megpróbálok alkotni hozzá valamit.
  • Alexease
    Nem a wareznek nem orulunk, mert nem lehet mindenkinek penze, lehetosege, bankkartyaja megvenni oket, hanem ha gondolkodas es minimalis onalosag nelkul jonnek a topicokba, es kerdeznek "hulyeseget":)
  • SZilaJMaGGoT
    Ahoz ismerni kell Budapestet... Egyébként letöltöttem az Rfactort, de még nem próbáltam ki... Ha meg nem indul el akkor meg baszhatom, mert a szimek nagyon réteg játékok és ott senki sem örül a wareznak... Modellezni egyébként marha könnyű, inkább játékba rakni valamit.. na az már kihívás..
  • Alexease
    Ha ismered es hasznalod az rFactort (vagy barmelyik ISI engines jatekot), akkor ismered a moddolas elonyeit, hatranyait, egyszeruseget es nehezsegeit is;)

Azert az a "barki csinal belole barmit", az max az emberek 1-2%-at erinti csak;) Azert nem olyan egyszeru;) Foleg nem "minoseget", ertelmeset, hasznalhatot produkalni.

En is gondolkodtam mar sokszor, pl. Budapest PointToPoint versenyen, mondjuk az rFactor-hoz;) Eleg jo szimulator, jo toressel, serulessel, valtozatos autokkal stb. Jo versenyekek lehetnenek, "sokfele A-bol B-be, akarmerre, ki er oda elobb" stilusban;))))

De lemodellezni Budapestet ugy, hogy egy atlag jatekos azt mondja, hogy ertelmesen kinez es hasznalhato, tobb ev:))))))

Lehet, hogy par nap alatt megcsinalnam, mint egy "nagy lap", a hazakat csak tombonkent, de ugy semmit nem er;)
  • SZilaJMaGGoT
    Hát ha megfelelően moddolható egy játék, akkor bárki csinálhat belőle magának olyan játékot amilyet szeretne... Én pl hülyét kapok a sok versenypályás izéből, márpedig normális szim csak olyanba van... Még a ralli gamek is kezdenek leesni árkád szintre..
  • SZilaJMaGGoT
    Kezdjük ott, hogy alapból ingyenesen elérhető lesz mind2 és, hogy a pénz nem az eladásokból lesz... ^^ (source:basta)
  • Alexease
    A CRC-t mar nem eri meg tovabb fejlesztgetni, sajnos az mar "lefutott". A piac, az eladasok az ujdonsagokon alapszanak, hiaba is jo egy regebbi...

Nekem a CRC-be csak apro modositasok kellenenek, amit mar tobbszor leirtam (:D), mert nagyon jo lenne hosszutavon, de egyelore igy bosszanto;( De nem csak nekem. Tobb szimesnek is tetszik, pedig elsosorban nem szimulator, de a jelenlegi 1-2 kezelesi, vezetesi problema miatt nem nagyon favarizaljak;(((

Nekem meg az Insane is fent van, sot fent is lesz sokaig:) Sot, multheten egy tucat versenyt mentem vele;) Az sem szim, de annyira jol el van talalva benne az egyensuly, olyan jo a hangulat, hogy a mai napig jo vele autozni. A CRC is ilyen lehetne, csak hat ott van az az 1-2 bosszanto aprosag:(
  • Alexease
    Az itthoni piac kicsi, ehenhalnak:) Hiaba lenne Magyar jatek, Magyarorszagrol, meg azt is warezolnak itthon;) Ha kulfoldon, foleg ha Amcsi vagy Japan, meg ha csak also kozep kategoriat eri el a jatek, mar akkor is akkora az eladas, hog ymegerte vele foglalkozni.
  • ngcsnet
    itthon nem venné senki vagy miért dolgoznak kizárólag külföldi piacra? főleg japán, hát ott aztán millió utcai szimulátor van, én személy szerint jobban örülnék egy igazi hazai játéknak, miért kell nekik los angelest lemodellezni? valósághűen nem lesz egyszerű elkészíteniük, vagy talán kiköltöztek LA-ba?

az meg a másik hogy mivel lasr-ban az összes map külön van (bezártságérzet, sehol 1 cut, vagy ilyesmi), lehetne olyat hogy rengeteg különféle táj lehet, különböző országok (mint crc-ben), stb.

csatlakozom alexeasehez, crc-t kellene továbbvinni, vagy pedig vegyíteni szépen
  • SZilaJMaGGoT
    Hát figy... Nekem is-is... CRC-ből is akármit kilehetne hozni moddolással, de fizikán lehetne még tuningolni... Vagy pedig várhatok a Level-R-re ami viszont nem lesz moddolható(sem LASR)... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Hát elvileg hivatalos... Még alien mondta a leutazását követően, hogy milyen infókat tud... De érezhető is egyébként..
  • Alexease
    De igazabol, engem a CRC izgatna:) Az utcai gyorsulgatos verseny egyaltalan nem erdekel;) Az SLR is csak az epitgetes, es az autokazas miatt erdekelt, sajnos az utcai verseny - ami jo lett volna - haznalhatatlan volt (bugok, sebesseg) ;(
  • Alexease
    Ez most hivatalos, hogy ujrairtak, vagy csak "hireszteles"?:)
  • SZilaJMaGGoT
    Jah meg Level-R meg ami még lesz... :D Lényeg, hogy új van...
  • Alexease
    Miert, ujrairtak az LASR-ben?!
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem még simán alárakhatnák az újraírt fizikai engine-t is... ^^ Állat lenne..